Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Η Αλινα ειναι η ιδια που ηταν Νικ. Ουρανου. Χθες φορουσε πορνοστοκινγκς και ηταν και πολυ μουνι, εκει κατεθεσε σωμα και ψυχη ο μποτας μας  :s&m_2:
Πηγαμε απο το La Femme να καβλαντισουμε λιγο την γιαγια με τα στοκινγκς  :2funny: Ελεγε εκει κατι τρελα χαχαχαχα . Η καταληξη ηταν πως υπο καποιες προυποθεσεις θα το διναμε. Εκει θυμηθηκα ενα ποστ του απολυτου παλιοτερα που ελεγε οτι με τα μουρδελα ξεκινας ψανχνοντας μοντελα και καταληγεις μετα απο χρονια να γουσταρεις φρικοπουρα  :grin:
Κι ενα τελευταιο, αυτο πιο πολυ παει στους ιδιοκτητες των Μελισσων που μακαρι να διαβαζουν : ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ την κωλοτσατσα που δουλευει το βραδυ με την Αντζελα. Αυτο το σκατοκαρκινομουτρο οπου δουλευει εχει την ιδια κωλοσυμπεριφορα και εκτος του οτι διωχνει τον κοσμο συνεχιζει να εχει αυτη την συμπεριφορα και μετα την καταθεση. Την εκραξα χθες δυο φορες πριν και μετα την καταθεση στην Αντζελα(η οποια btw ηταν σουπερ).
Ειναι κριμα να σαμποταρετε οι ιδιοι το μαγαζι σας αλλα και να υπαρχει τετοια αντιμετωπιση προς στανταρ πελατες.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Βεβαια εμφανισιακα απο κοντα δε λεει και πολλα,δηλαδη μια συνηθισμενη φατσα,πολυ χαλαρο κορμι,μικρα σταφιδιασμενα βυζια και κωλαρακι χαλαρο με εμφανη ιχνη κυτταριτιδας αλλα μεσα ειναι δυναμιτης.Εχω την εντυπωση οπως την ψυχολογησα οτι ειναι με τα κεφια της κι αυτη σαν την Αντριαννα δηλαδη.
Πηγα και εγω στην Αννα τις προαλες να δοκιμασω. Καλο σερβις αλλα εμφανιση οπως τα λες μετρια. Εμενα με ταραξε με κατι δηθεν ψυχολογικα οτι ειναι θυμα επειδη ειναι καλη κτλ. Γελασαμε καλα περασα αξιζει το 40αρι αλλα δεν μου εκανε κλικ. Για δευτερη φορα θα το σκεφτω πολυ.
Υ.Γ Σορυ κιολας για την παραθεση αμα δεν γουσταρεις πες το μην ντραπεις :grin:.

Επισκέπτης
Βλεπω μερικοι εκτιθονται παλι με αυτα που γραφουν, ενταξει δεν θα τους κανω την χαρη παλι να μπω σε υβριστικο διαλογο μαζι τους εξαλου αυτο επιδιωκουν.Αν καποιο αλλο μελως εδω περα πλην αυτων ξερει για ποιο λογο το κανουν ας με πει και μενα.

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
620
Πόντοι
291
Τελικα η Αντριανα τουμπανιεθ σταματησε?
Η Νατασα τσαρινα? Η Εφη?
Θα μεινει καμια?

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ  :birdman: :birdman: :birdman:

Εισαι καλος πορνορεπορτερ αλλα εισαι τοσο κωλοπαιδο κι εσυ και ο κολλητος σου που δεν προκειται ποτε να φτασεις σε ενα σεβαστο επιπεδο.Πολυ γρηγορα το καβαλησες το καλαμι και νομιζεις οτι κατι ξερεις κι εσυ
αν ι ζηλια ηταν ψσορα θα κολλουσε ολη η χωρα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Βλεπω μερικοι εκτιθονται παλι με αυτα που γραφουν, ενταξει δεν θα τους κανω την χαρη παλι να μπω σε υβριστικο διαλογο μαζι τους εξαλου αυτο επιδιωκουν.Αν καποιο αλλο μελως εδω περα πλην αυτων ξερει για ποιο λογο το κανουν ας με πει και μενα.

Φτανει,ελεος,υπαρχουν και τα πμ αν εχει ο καθ ενας προβλημα με τον αλλο  ;)
Εδω δεν ειμαστε για να μαλωνουμε...

Επισκέπτης
Φτανει,ελεος,υπαρχουν και τα πμ αν εχει ο καθ ενας προβλημα με τον αλλο  ;)
Εδω δεν ειμαστε για να μαλωνουμε...
Δεν θα εμπαινα τωρα αλλα ειδα το μνμ σου. Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα εγω με το συγκεκριμενο ατομο εχω μηνες να ασχοληθω και δεν ειχα σκοπο.Αλλα ξαφνικα αυτος με θυμηθηκε εχθες βριζοντας με χωρις να του εχω πει κατι. Παρολα αυτα εσυ προσπερνας το μνμ του που με βριζει και παραθετης εμενα που η απορια μου στο μνμ μου ειναι για ποιο λογο το κανει ολο αυτο. 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Δεν θα εμπαινα τωρα αλλα ειδα το μνμ σου. Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα εγω με το συγκεκριμενο ατομο εχω μηνες να ασχοληθω και δεν ειχα σκοπο.Αλλα ξαφνικα αυτος με θυμηθηκε εχθες βριζοντας με χωρις να του εχω πει κατι. Παρολα αυτα εσυ προσπερνας το μνμ του που με βριζει και παραθετης εμενα που η απορια μου στο μνμ μου ειναι για ποιο λογο το κανει ολο αυτο. 

Δεν προσπερασα το δικο του μηνυμα,απλα πιστευα οτι εσυ τουλαχιστον δε θα το συνεχιζες και θα το αφηνες απλα εκει,μονο και μονο γι αυτο.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Καλα ρε Μαλακες Ελληναρες μπαινετε εδω για να βριστειτε και για τις πουτανες κιολας? ειστε τραγικοι νομιζω !!!

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τρελο γαμησι με την Αννα στο Red Diamont η οποια αρχικα ηταν καπως περιεργη αλλα γρηγορα εκδηλωθηκε και μου'κανε τρελα γουστα και ενα δωρακι αλα Εμμα  ;).
60ε εδωσα για 69,κανα μισαωρο στο δωματιο,γλωσσοφιλα,καυλες,ολες τις στασεις,δαχτυλα,στο τελος μου προτεινε να τη χυσω στα βυζια αλλα δεν ηθελα...
και πριν αποχωρησει μου ειπε οτι μου χρωσταει ενα τρελο γαμησι εμενα και θα με περιμενει.Δε πιστευω να λεει σε ολους τα ιδια  :grin: :grin:

Βεβαια εμφανισιακα απο κοντα δε λεει και πολλα,δηλαδη μια συνηθισμενη φατσα,πολυ χαλαρο κορμι,μικρα σταφιδιασμενα βυζια και κωλαρακι χαλαρο με εμφανη ιχνη κυτταριτιδας αλλα μεσα ειναι δυναμιτης.Εχω την εντυπωση οπως την ψυχολογησα οτι ειναι με τα κεφια της κι αυτη σαν την Αντριαννα δηλαδη.

Πριν παω εκει περασα να δω Μπαρμπαρα στο Λας Βεγκας 1 η οποια ειναι εντυπωσιακοτατη,πανυψηλη,πολυ ομορφη με απιστευτο κωλαρακι και την Ουκρανη Σοφια στο Αν,Γεωργιου 19 επισης ομορφη ξανθια κοπελα με ωραια κορμοστασια και κωλαρακι και πολυ προσχαρη στο σαλονι

Πήρε επιτέλους "Πιστοποίηση" το κορίτσι...  :grin:

Κάποιοι βέβαια είπαν σιγά το κρεβάτι...Αλλά, "Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα"

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Όταν ρώτησα μου είπαν πως θα έρθει σε κάποια φάση σύντομα.
Λέτε  να κάνει σκάουτινγκ ψάχνοντας καμιά καλή μεταγραφή;  :P

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτην την μαριλου στις βιλες την τεσταρε κανεις?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Απογευματινη τσαρκα με πολυ δυνατη καταθεση στην Βικτωρια  :tits2:  :knockinb: στο Φριξου 15

Ερημιτη 2 => Η μιλφ Μονικα με κοκκινες καβλωτικες ΜΠΟΤΕΕΕΕΣΣ:lheel:  :s&m_2:.

Δεν θυμαμαι τους αριθμους αλλα οκ διπλα διπλα ειναι.
Las Vegas 1 => Η Βιολετα, πολυ δυνατο καβλακι-μοντελακι.

Las Vegas 2 => Ενα μωρο μετριας εμφανισης με αρκετα τατουαζ αλλα παρα πολυ προσχαρη. Πιστευω θα ειναι πολυ καλη μεσα.

Las Vegas 3 => H Βερονικα, μετρια φατσα, ξυνισμενη, μικρο στηθος, πολυ δυνατο πισω συστημα και καβλωτικα πορνοστοκινγκς  :bigdick: Πολυ θα γουσταρα να μου ετριβε τον πουτσο πανω απο το μποξερακι με τα stockings αλλα πολυ ξυνη γμτ.

Μινωταυρος => Η Τζουλη, δυνατο μελαχρινο μωρο με καβλοφατσα και πορνοheels. Μυστης που την πηρε μου ειπε οτι ειναι κομοδιναρα

Wooden Minotaur => Mετριας εμφανισης νταρντανα. Την ειχα πετυχει την δευτερα βραδυ σε ενα απο τα Las Vegas. Τσατσα ηταν η γνωστη μογγολη απο αλουμινατο, τσιρκο κλπ με σουπερ διαθεση ακομα κι οταν γυρισα να φυγω. Ε ρε πως αλλαζουν οι καταστασεις.

Τριδυμο 1 => Μετριο μελαχρινο που πετυχα προχθες βραδυ στο Ανδ. Γεωργιου 52

Τριδυμο 2 => Η γυφτοΤζουλια που δουλευε Βαρδαρη. Τσιμπουκοχειλα, αρκετα καλο στηθος αλλα εχει κανει μια μπακα γμτ  :huh:

Τριδυμο 3 => Η πιπινοιζαμπελα. Μετα απο την πατατα προχθες ακυρο.

Φριξου 14 => Η μιλφ Ζωη κι αυτη με πορνοστοκινγκς. Στανταρ καλη αποδοση στο δωματιο  :knockinb:

Φριξου 15 => Η Βικτωρια. Ειχα μηνες να την δω...εχει γινει πολυ μουνι. Ξανθια, πορνοφατσα με χειλαρες που στον ρουφανε και τρεμεις, στητο ικανοποιητικο στηθος και ΚΩ ΛΑ ΡΑ.  

Ανδ.Γεωρ. 52 => Η Βικυ η Ουκρανη με τις βυζαρες της να ασφυκτιουν. Σαν να πηρε κιλα μου φανηκε και εχασε την καβλα που εβγαζε παλιοτερα. Στην θεση της τσατσας, ο μιχαλολιακος  :P

Ανδ.Γεωργ 50 => Ξωβυζο μωρο, μετρια μαπα και κωλος. Γενικα μετρια. Παλιοτερα την ειχα πετυχει στο ανορθογραφο.

19 => Η Ντονα ειπε η τσατσα αλλα ηταν στο δωματιο. Αν σας λεει κατι...επιθεση.

d'Irene => Το καβλοβουλγαροπιπινι που δουλευε παλιοτερα στο Ερημιτη 2. Ξεχασα πως την λενε, τοτε ειχα περασει μετρια. Φορουσε κι αυτη πορνοstockings.

Μιρελοσπιτο => Αl pacino alert  :rockon:  Ξανθια καυκασια μιλφ, με βυζαρες(τουλαχιστον ετσι φαινοταν οπως ηταν συμπιεσμενες), εξτρα κιλα παντου , κωλαρες, μπουταρες. Για ειδικες αποστολες.

Ερως 16 => Ηταν στην αλλαγη. Η πορνοτσατσα ειπε πως ηταν η Νταιανα και στον δρομο οπως εφευγα ειδα την νυχτερινη κοπελα να ερχεται. Πολυ καβλα φαινοταν ντυμενη  :think:

Εdit
Δεν πετυχα πουθενα το χριστινοπιπινι που δινει κωλο στα 50 ευρω, ουτε την Χριστινα την Ουγγαρεζα που ηταν στο Μιρελοσπιτο παλιοτερα. Κακο timing  :headbang:
Σκεφτομουν να κανω προταση γαμου στην Μπαρμπαρα αλλα μαλλον θα κανω στην Βικτωρια την επομενη φορα  :kissass:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
και πιστευω σχεδον ολοι τη γνωριζουν σαν χριστινα ουγγαρεζα....αλλα με τις εθνικοτητες που δηλωνει η καθε μια ακρη δεν βρισκεις....
Τυπε η Χριστινα η ουγγαρεζα δεν εχει καμμια σχεση με την Ελληνορουμανα δεν μπορω να τη βρω πουθενα τωρα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
d'Irene => Το καβλοβουλγαροπιπινι που δουλευε παλιοτερα στο Ερημιτη 2. Ξεχασα πως την λενε, τοτε ειχα περασει μετρια. Φορουσε κι αυτη πορνοstockings.

Έδωσες είδηση  :rockon:  Είναι η Λίζα όπως συστηνόταν στου Ερημίτη, και εδώ ως Ειρήνη, προφανως από τον τίτλο του καταστήματος, χαμογελαστό στανταράκι που συνεχώς βελτιώνεται, τελευταία πριν κανα διό μήνες που την είχα επισκευφθεί ήταν αστεράκι το πιπίνι, δύσκολα θα την γλυτώσει αύριο  :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μιρελοσπιτο => Αl pacino alert  :rockon:  Ξανθια καυκασια μιλφ, με βυζαρες(τουλαχιστον ετσι φαινοταν οπως ηταν συμπιεσμενες), εξτρα κιλα παντου , κωλαρες, μπουταρες. Για ειδικες αποστολες.
καταλαβα ειναι αυτη απο το Σολ...η πιο απαισια γυναικα που εχει περασει ποτε απο κει...εδω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα  :dunno:
αν και καποιος εγραψε οτι ειναι καλη μεσα τα κανει ολα...Λαουρα δε τη λενε τωρα??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Πήρε επιτέλους "Πιστοποίηση" το κορίτσι...  :grin:

Κάποιοι βέβαια είπαν σιγά το κρεβάτι...Αλλά, "Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα"
κι εγω ειχα επιφυλαξεις γιατι οι κριτικες της ειναι καπως αμφιλεγομενες αλλα δε το συζητω ειναι δυναμιτης μεσα...και αναγκαζομαι να ξαναπω οτι καμια γυναικα δε μπορει να αντισταθει σε ενα καλο γλειφομουνι.
Ειναι κανονας επιβεβαιωμενος 100 φορες και δεν αμφισβητειται...αν δωσεις θα παρεις,ακομα και με την επαγγελματια

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Η Νατασα τσαρινα? Η Εφη?
Θα μεινει καμια?

η τουμπανιεθ ειναι εξαφανισμενη εδω και καιρο αλλα το μεγαλυτερο πληγμα ηταν ειναι και ελπιζω να κανει ενα come back ειναι η magda----->candy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom