Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα μαγκες!!!καινούργιος στο φορουμ αλλα όχι καινούργιος στο χωρο γενικοτερα!!!σας διαβαζω μηνες αλλα σημερα μετα απο καιρο αφου προσπαθουσα να κανω λογαριασμο και δεν μπορουσα,σημερα :huh: :huh: ολος μαγικως με δεχτηκε το συστημα... :grin: οποτε θα τα λεμε και από δω μιας και είμαι και γω βερος θεσαλλονικιος και υπαρχει αγαπη για το αθλημα...!!!εχω φυσικα καποιες ερωτήσεις και αν είναι δυνατον οι παλιοι να βοηθησουν εμας τους καινούργιους!!!φυσικα όλα αυτά εν καιρω...οποτε καλως σας βρηκα!αουβινταζιν!!!! :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πλάκα πλάκα εχουμε πολλές πριν την σύνταξη!!! :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Πήγα στοχευμένα για Έμμα σήμερα κατά τις 11, αλλά το καινούργιο της Ερημίτη ήταν κλειστό. Έκανα μια βόλτα στα γύρω μαγαζιά μπας και την πετύχω, τζίφος. Τελικά κατέληξα για ακόμα μια φορά με τρελές φουσκωμάρες στην πολύ βολική Ιζαμπέλα φυσικά για το κωλαράκι της. Όλες οι στάνταρντ στάσεις από τον κώλο, ιεραποστολικά, στα τέσσερα και αυτή από πάνω (όπου τελείωσα έτσι - εδώ χρειάστηκε λίγο ψήσιμο για να ανέβει), όπως και εναλλαγή κώλος-μουνί-κώλος (όχι το πιο υγιεινό πράγμα, αλλά γούστα να βγάζουμε). Λοιπόν τι λέγαμε; Όποιος πετύχει την Έμμα, ας σφυρίξει..

tymbark19861936

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές,

είναι στα όρια ίσως του άσχετου η ερώτηση αλλά ελπίζω στο πνεύμα των γιορτών να μην πέσει (πολύ) δούλεμα.

Τέσπα, μου βγήκε όρεξη για κινεζογιαπωνέζικο! Πως και γιατί είναι μεγάλη ιστορία. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο στην πόλη μας είτε σε studio είτε σε city tour είτε σε call girl. Από την περιορισμένη μου εμπειρία δεν υπάρχει κάτι αλλά αν ξέρετε κάτι σφυρίχτε κλέφτικα.

Διαφορετικά με βλέπω να κλείνω ταξιδάκι για Λονδίνο μεριά
:grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημέρα συναγωνιστές,

είναι στα όρια ίσως του άσχετου η ερώτηση αλλά ελπίζω στο πνεύμα των γιορτών να μην πέσει (πολύ) δούλεμα.

Τέσπα, μου βγήκε όρεξη για κινεζογιαπωνέζικο! Πως και γιατί είναι μεγάλη ιστορία. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο στην πόλη μας είτε σε studio είτε σε city tour είτε σε call girl. Από την περιορισμένη μου εμπειρία δεν υπάρχει κάτι αλλά αν ξέρετε κάτι σφυρίχτε κλέφτικα.

Διαφορετικά με βλέπω να κλείνω ταξιδάκι για Λονδίνο μεριά
:grin:
Μονο η μιλφ ντιανα υπαρχει

Κοιτα προς φριξου 13

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Και εγώ θα ήθελα  :grin:
ετσι οπως εχει γινει η σασα δεν θα ηθελε κανεις σας πιστεψτε με...καποτε οταν ητανε πλατινουμ ελεγε πολλα...μετα το ατυχημα εχει χαλασει πολυ!!!

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
καμια παραπανω πληροφορια για αυτην τν σασα για εμας που δν την γνωριζουμε??

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Ουτε εγω γνωριζο τν σασα. Ξερει κανεις αν δουλευει η αφρουλα?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μαλλον δεν είσασταν των Στριπ-Σολ καταστάσεων γι' αυτό δε την γνωρίζετε

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Η Αφρο δουλευει αυτες τις μερες?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Και γω δεν τη ξερω την Σασα αυτο δε σημαινει οτι δεν τοχουμε το αθλημα ξερουμε πολλες αλλες τι να λεει δλδ?
Τι ειναι αυτη η Σασα τελοσπαντων?? δωσε καμια πληροφορια.......

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Παλιά δόξα του Πλάτινουμ και του Σολ. Ψηλή, ξανθιά, λευκορωσίδα. Ευρωρουφίχτρα στα κεράσματα και γκαυλιάρα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Μια ξανθια που δουλευε κοροβαγκου και μετα απο ξανθια εγινε μελαχροινη και πηγε σολ. Πως την λεγανε εχω ξεχασει. Εκεινη ηταν καλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom