Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
αλ πατσινο περιμενω να πεις αν ξαναεμφανιστει καμια ζενια απο βαρβαρη παλι πολυ σκυλι μακαρι να γυρισει κανε κανα ταμα μπας και γυρισει

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Βάζω στοίχημα ότι στα στουντιάκια,θα έχει ήδη βαπτιστεί τουλάχιστον 1 κοπέλα Σάσα...

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις για την Νταιανα στο godiva τι ωρες ειναι και αν ειναι εδω αυτες τις μερες!

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο βραδυνη τσαρκα στις 27/12 εχουμε και λεμε
ανδρεου γεωργιου 16 μελαχρινη αντζελα
ανδρεου γεωργιου 52 βαλεντινα ξανθια κοντο μαλλι αδυνατη
τριδιμα στο 2 η εβελινα στο 3 η ιζαμπελλα
μινωταυρου βενους αντζελς ενα υπεροχο ξανθο μωρακι με τελειο σωμα ντανιελλα
πετρου ερημιτη μονικα μια μελαχρινη

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Καλησπέρα στους αγαπητούς Θεσσαλονικείς. Βρίσκομαι στην πόλη για διακοπές και δεν γνωρίζω καλά την μπουρδελο-κατάσταση. Μπορείτε να μου πείτε ένα καλό στάνταρ για αυτές τις μέρες; Όχι απαραίτητα όμορφο αλλά να σε κάνει να περνάς καλά όση ώρα βρίσκεσαι μαζί του. Ευχαριστώ πολύ.  :)

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
Κύριοι η Σάσα είναι με τις πράσινες ματαρες  και το περίεργο τατουάζ στον ώμο?
Μια βοήθεια στον αοματο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα στους αγαπητούς Θεσσαλονικείς. Βρίσκομαι στην πόλη για διακοπές και δεν γνωρίζω καλά την μπουρδελο-κατάσταση. Μπορείτε να μου πείτε ένα καλό στάνταρ για αυτές τις μέρες; Όχι απαραίτητα όμορφο αλλά να σε κάνει να περνάς καλά όση ώρα βρίσκεσαι μαζί του. Ευχαριστώ πολύ.  :)
αφροδιτη στην κωλετη

νταιανα στο godiva

ειρηνη νομιζω ουρανου 26

νατασα ερως 16

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
Μια βραδυνή τσαρκα στη μέση λόγω κρύου!!!
Πέτρου Ερημίτη 1: Εμμα με τις ρώγες να βγαίνουν απο το σουτιεν! :tits2: :tits2:
Las vegas: Χριστίνα Μινιόν απο τα Τρίδυμα!
Las vegas: Μπιάνκα!
Las vegas: Χριστίνα με κωλαρα!
Venus angels: Κάρλα !
Αδερφακι venus: Ντανιέλα ταττου!
Τρίδυμα Νο1: Βαλεντίνα!
Τρίδυμα Νο2: Μόνικα :grin:
Τρίδυμα Νο3: Κάρλα απο Ρουμανία  :boobies: μακρύ μαλλί κάστανο! Νέα άφιξη!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θα θελα από τους παλιους εντυπώσεις και γνωμες για τις εξης κορασιδες:
1.sarah
2.francesca
επισης η νατασα από ερως 16 κανει μονο πρωινα?ρεπο?thanks guys!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα θελα από τους παλιους εντυπώσεις και γνωμες για τις εξης κορασιδες:
1.sarah
2.francesca
επισης η νατασα από ερως 16 κανει μονο πρωινα?ρεπο?thanks guys!!!!
μονο πρωινά ναι

Για τις αλλες δυο έχω κριτικες ψάξε το προφίλ μου

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
μπουχε κυκλοφοραει κανας ανθρωπος εξω?γιατι ελεγα να παω σε κανενα στριπτηζαδικο αποψε αλλα μ'αυτο το ψοφοκρυο το σκεφτομαι...ειναι μια παραδοση ετων να βγαινω παντα στις 30 Δεκεμβριου  :grin:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
al κατσε σπιτι καλυτερα...
μολις ηρθα απο έξω κ' παγωσε το πουλι μου...  :-  :helpplea:
οποτε καθομαι σπιτι διπλα στην σόμπα...ζεστενομαι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
al κατσε σπιτι καλυτερα...
μολις ηρθα απο έξω κ' παγωσε το πουλι μου...  :-  :helpplea:
οποτε καθομαι σπιτι διπλα στην σόμπα...ζεστενομαι
ετσι το κοβω μωρε...εβαλα κι ενα Jack τωρα,ακουω και λιγο Μακη Χριστοδουλοπουλο,θα ριξω και καμια μαλακιουλα μετα...ενταξει θα περασει η βραδια

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Αγαπητοί συνφορουμίτες, συναγωνιστές..
όπως προδίδει ο αριθμός μηνυμάτων αλλά και η ημερομηνία εγγραφής μου (σήμερα!) είμαι το νεότερο αλλά δυστυχώς οχι το νεαρότερο μέλος του site γενικά αλλά και του συγκεκριμένου forum ειδικά. Παρακολουθώ την Θεσσαλωνικιώτικη Μπουρδελοκατάσταση κοντά στα 5 χρόνια, απ'όταν δηλαδή πήρα χαμπάρι το site. Δυστυχώς δεν είχα μπεί μέχρι τώρα στον "κόπο" να κάνω εγγραφή, αφού λίγο τα ωράρια δουλειάς, λίγο το οτι συζούσα και ΔΕΝ είχα δικό μου χώρο και γενικά privacy, το θέμα έμενε πάντα πίσω. Σήμερα, μετά από μια τσάρκα και 1 κατάθεση (Σάρα στο Πριβέ) το πήρα απόφαση. Εν συντομία: Το άθλημα το εξασκώ από το 1999 όταν 16 χρονών τότε διέβην μια μπλε πόρτα στην Προμηθέως και 1 ατσούμπαλη κι ελαφρώς παχουλή πλην όμως γλυκύτατη κοπελίτσα (Έλενα αν θυμάμαι καλά) μ'έβαλε στο κόλπο. Από τότε φυσικά και κύλισε μπόλικο νερό στ'αυλάκι με καλές και κακές στιγμές αλλά..εδώ είμαστε. Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενος και να μπορέσω με τον καιρό να γίνω ισάξιος σχολιαστής και συζητητής. Δυστυχώς βέβαια η φύση και τα ωράρια της δουλειάς (ελ.επαγγελματίας) δεν μου επιτρέπουν συχνές τσάρκες και αναφορές, αλλά όποτε μπορώ θα το κάνω. Μια πολύ σύντομη αναφορά, λόγω σύντομης τσάρκας (είχε παγωνιά και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή Μύλου και πέριξ) θα την  δώσω τώρα:

Las Vegas: Μπιάνκα - ναζιάρα στο σαλόνι αλλά απωθητική για να μπώ
Las Vegas: Χριστίνα "Η ελληνίδα" - έτσι μου την παρουσίασε η τσατσά, όχι για τα γούστα μου σαν σώμα και πρόσωπο
Δίπλα από Venus : Ντανιέλα με τα πολλά τατού - αν δεν απατώμα ήταν παλιότερα στη Ματζάρου όπου και την είχα τιμήσει 2 φορές, παρότι ήταν κομοδίνο (μου'βγαζε κάτι..δεν ξέρω). Πλέον βέβαια, μακριά..
Βίλες κ σια αυτές που έλεγε το πρόγραμμα με κατάθεση μου στη Σάρα η οποία αν και έχει καιρό εδώ, όλο δίσταζα και υπεκυπτα στην Κάντυ, αλλά σήμερα κι αφού η Κάντυ έχει εξαφανιστεί, το τόλμησα και δικαιώθηκα. Μόλις μάθω λίγο και τη λειτουργία του site θα ανεβάσω και ανάλογη κριτική.
Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν το πρώτο μου μήνυμα ως μέλος πλέον. :sunglasses:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Πέτρου Ερημίτη 1: Εμμα με τις ρώγες να βγαίνουν απο το σουτιεν! :tits2: :tits2:
Las vegas: Χριστίνα Μινιόν απο τα Τρίδυμα!
Las vegas: Μπιάνκα!
Las vegas: Χριστίνα με κωλαρα!
Venus angels: Κάρλα !
Αδερφακι venus: Ντανιέλα ταττου!
Τρίδυμα Νο1: Βαλεντίνα!
Τρίδυμα Νο2: Μόνικα :grin:
Τρίδυμα Νο3: Κάρλα απο Ρουμανία  :boobies: μακρύ μαλλί κάστανο! Νέα άφιξη!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τελικά η γνωστή Μόνικα με το φιλάκι πήγε ξανά βράδυ;;; 

Εμείς χτες πήγαμε το βράδυ από το Sex & the city για να κάνει κατάθεση ένας φίλος, σε μια συμπαθητική κορασίς.  Δυστυχώς λόγω κρύου, αποφασίσαμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη βόλτα και περιοριστήκαμε σε Φρίξου και βίλες.  Μαλακία, έπρεπε να τον πάω στην Ερημίτη να στρώσει χαρακτήρα με την Έμμα... 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Αγαπητοί συνφορουμίτες, συναγωνιστές..
όπως προδίδει ο αριθμός μηνυμάτων αλλά και η ημερομηνία εγγραφής μου (σήμερα!) είμαι το νεότερο αλλά δυστυχώς οχι το νεαρότερο μέλος του site γενικά αλλά και του συγκεκριμένου forum ειδικά. Παρακολουθώ την Θεσσαλωνικιώτικη Μπουρδελοκατάσταση κοντά στα 5 χρόνια, απ'όταν δηλαδή πήρα χαμπάρι το site. Δυστυχώς δεν είχα μπεί μέχρι τώρα στον "κόπο" να κάνω εγγραφή, αφού λίγο τα ωράρια δουλειάς, λίγο το οτι συζούσα και ΔΕΝ είχα δικό μου χώρο και γενικά privacy, το θέμα έμενε πάντα πίσω. Σήμερα, μετά από μια τσάρκα και 1 κατάθεση (Σάρα στο Πριβέ) το πήρα απόφαση. Εν συντομία: Το άθλημα το εξασκώ από το 1999 όταν 16 χρονών τότε διέβην μια μπλε πόρτα στην Προμηθέως και 1 ατσούμπαλη κι ελαφρώς παχουλή πλην όμως γλυκύτατη κοπελίτσα (Έλενα αν θυμάμαι καλά) μ'έβαλε στο κόλπο. Από τότε φυσικά και κύλισε μπόλικο νερό στ'αυλάκι με καλές και κακές στιγμές αλλά..εδώ είμαστε. Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενος και να μπορέσω με τον καιρό να γίνω ισάξιος σχολιαστής και συζητητής. Δυστυχώς βέβαια η φύση και τα ωράρια της δουλειάς (ελ.επαγγελματίας) δεν μου επιτρέπουν συχνές τσάρκες και αναφορές, αλλά όποτε μπορώ θα το κάνω. Μια πολύ σύντομη αναφορά, λόγω σύντομης τσάρκας (είχε παγωνιά και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή Μύλου και πέριξ) θα την  δώσω τώρα:

Las Vegas: Μπιάνκα - ναζιάρα στο σαλόνι αλλά απωθητική για να μπώ
Las Vegas: Χριστίνα "Η ελληνίδα" - έτσι μου την παρουσίασε η τσατσά, όχι για τα γούστα μου σαν σώμα και πρόσωπο
Δίπλα από Venus : Ντανιέλα με τα πολλά τατού - αν δεν απατώμα ήταν παλιότερα στη Ματζάρου όπου και την είχα τιμήσει 2 φορές, παρότι ήταν κομοδίνο (μου'βγαζε κάτι..δεν ξέρω). Πλέον βέβαια, μακριά..
Βίλες κ σια αυτές που έλεγε το πρόγραμμα με κατάθεση μου στη Σάρα η οποία αν και έχει καιρό εδώ, όλο δίσταζα και υπεκυπτα στην Κάντυ, αλλά σήμερα κι αφού η Κάντυ έχει εξαφανιστεί, το τόλμησα και δικαιώθηκα. Μόλις μάθω λίγο και τη λειτουργία του site θα ανεβάσω και ανάλογη κριτική.
Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν το πρώτο μου μήνυμα ως μέλος πλέον. :sunglasses:
Kαλως ορισες τυπε στην παρεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom