nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
η σασα που δουευει τωρα
η ονοματοθεσια είναι θέμα μόδας και περασης....Βάζω στοίχημα ότι στουντιάκια,θα έχει ήδη βαπτιστεί τουλάχιστον 1 κοπέλα Σάσα...
θυμασαι μια περιοδο που ειχε καμια 4 Κορινες?και δεν ηταν καμια τους φιρμαη ονοματοθεσια είναι θέμα μόδας και περασης....
αφροδιτη στην κωλετηΚαλησπέρα στους αγαπητούς Θεσσαλονικείς. Βρίσκομαι στην πόλη για διακοπές και δεν γνωρίζω καλά την μπουρδελο-κατάσταση. Μπορείτε να μου πείτε ένα καλό στάνταρ για αυτές τις μέρες; Όχι απαραίτητα όμορφο αλλά να σε κάνει να περνάς καλά όση ώρα βρίσκεσαι μαζί του. Ευχαριστώ πολύ.
μονο πρωινά ναιθα θελα από τους παλιους εντυπώσεις και γνωμες για τις εξης κορασιδες:
1.sarah
2.francesca
επισης η νατασα από ερως 16 κανει μονο πρωινα?ρεπο?thanks guys!!!!
μπουχε κυκλοφοραει κανας ανθρωπος εξω?γιατι ελεγα να παω σε κανενα στριπτηζαδικο αποψε αλλα μ'αυτο το ψοφοκρυο το σκεφτομαι...ειναι μια παραδοση ετων να βγαινω παντα στις 30 ΔεκεμβριουΜια βραδυνή τσαρκα στη μέση λόγω κρύου!!!
αφροδιτη στην κωλετη
νταιανα στο godiva
ειρηνη νομιζω ουρανου 26
νατασα ερως 16
ετσι το κοβω μωρε...εβαλα κι ενα Jack τωρα,ακουω και λιγο Μακη Χριστοδουλοπουλο,θα ριξω και καμια μαλακιουλα μετα...ενταξει θα περασει η βραδιαal κατσε σπιτι καλυτερα...
μολις ηρθα απο έξω κ' παγωσε το πουλι μου... :-
οποτε καθομαι σπιτι διπλα στην σόμπα...ζεστενομαι
Τελικά η γνωστή Μόνικα με το φιλάκι πήγε ξανά βράδυ;;;Μια βραδυνή τσαρκα στη μέση λόγω κρύου!!!
Πέτρου Ερημίτη 1: Εμμα με τις ρώγες να βγαίνουν απο το σουτιεν!
Las vegas: Χριστίνα Μινιόν απο τα Τρίδυμα!
Las vegas: Μπιάνκα!
Las vegas: Χριστίνα με κωλαρα!
Venus angels: Κάρλα !
Αδερφακι venus: Ντανιέλα ταττου!
Τρίδυμα Νο1: Βαλεντίνα!
Τρίδυμα Νο2: Μόνικα
Τρίδυμα Νο3: Κάρλα απο Ρουμανία μακρύ μαλλί κάστανο! Νέα άφιξη!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!!
Kαλως ορισες τυπε στην παρεαΑγαπητοί συνφορουμίτες, συναγωνιστές..
όπως προδίδει ο αριθμός μηνυμάτων αλλά και η ημερομηνία εγγραφής μου (σήμερα!) είμαι το νεότερο αλλά δυστυχώς οχι το νεαρότερο μέλος του site γενικά αλλά και του συγκεκριμένου forum ειδικά. Παρακολουθώ την Θεσσαλωνικιώτικη Μπουρδελοκατάσταση κοντά στα 5 χρόνια, απ'όταν δηλαδή πήρα χαμπάρι το site. Δυστυχώς δεν είχα μπεί μέχρι τώρα στον "κόπο" να κάνω εγγραφή, αφού λίγο τα ωράρια δουλειάς, λίγο το οτι συζούσα και ΔΕΝ είχα δικό μου χώρο και γενικά privacy, το θέμα έμενε πάντα πίσω. Σήμερα, μετά από μια τσάρκα και 1 κατάθεση (Σάρα στο Πριβέ) το πήρα απόφαση. Εν συντομία: Το άθλημα το εξασκώ από το 1999 όταν 16 χρονών τότε διέβην μια μπλε πόρτα στην Προμηθέως και 1 ατσούμπαλη κι ελαφρώς παχουλή πλην όμως γλυκύτατη κοπελίτσα (Έλενα αν θυμάμαι καλά) μ'έβαλε στο κόλπο. Από τότε φυσικά και κύλισε μπόλικο νερό στ'αυλάκι με καλές και κακές στιγμές αλλά..εδώ είμαστε. Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενος και να μπορέσω με τον καιρό να γίνω ισάξιος σχολιαστής και συζητητής. Δυστυχώς βέβαια η φύση και τα ωράρια της δουλειάς (ελ.επαγγελματίας) δεν μου επιτρέπουν συχνές τσάρκες και αναφορές, αλλά όποτε μπορώ θα το κάνω. Μια πολύ σύντομη αναφορά, λόγω σύντομης τσάρκας (είχε παγωνιά και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή Μύλου και πέριξ) θα την δώσω τώρα:
Las Vegas: Μπιάνκα - ναζιάρα στο σαλόνι αλλά απωθητική για να μπώ
Las Vegas: Χριστίνα "Η ελληνίδα" - έτσι μου την παρουσίασε η τσατσά, όχι για τα γούστα μου σαν σώμα και πρόσωπο
Δίπλα από Venus : Ντανιέλα με τα πολλά τατού - αν δεν απατώμα ήταν παλιότερα στη Ματζάρου όπου και την είχα τιμήσει 2 φορές, παρότι ήταν κομοδίνο (μου'βγαζε κάτι..δεν ξέρω). Πλέον βέβαια, μακριά..
Βίλες κ σια αυτές που έλεγε το πρόγραμμα με κατάθεση μου στη Σάρα η οποία αν και έχει καιρό εδώ, όλο δίσταζα και υπεκυπτα στην Κάντυ, αλλά σήμερα κι αφού η Κάντυ έχει εξαφανιστεί, το τόλμησα και δικαιώθηκα. Μόλις μάθω λίγο και τη λειτουργία του site θα ανεβάσω και ανάλογη κριτική.
Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν το πρώτο μου μήνυμα ως μέλος πλέον.