Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αφου ηταν η σειρα μου.....λοιπον...πρωι πρωι ξεκινησα για κωλεττη;μπαινω μεσα ο μπαρμπασ εβλεπε τηλεοραση... α...μου λεει σε ξερω καλα(εχει πλακα) ξανα ηρθεσ εδω...του λεω ναι,ελα ελα μεσα λεει η Αφρουλα ειναι. Η Αφρουλακι σημερα ηταν πολυ εντυπωσιακη με τα μαυρα εσωρρουχα,διαθεση+++,τελεια πιπα,λιγο... καρεκλακι,ωραιο πισωκολλητο...αλλα εκει δεν αντεξα αλλο! :dancing: Ο μπαρμπασ ενημερωνει επισησ για το βραδυ ειναι η Λορα.

Καλημέρα "μπορντελιάριδες" !!!  Θα συμφωνήσω με τον Rexs4 ότι επιτέλους βρήκα την δεύτερη Αφροδίτη. Αξιο-μάμητη !!! Είναι ένα πολύ καλό back-up  μέχρι να επιστρέψει η Εφούλα. Πολύ φιλική στο δωμάτιο ... καλή πίπα, από πάνω - καρφωτό ! και σε όποια στάση τραβάει η κάυλα σου ! Πολύ καλή εμπειρία . Αξίζει κατάθεσης !!! Πιστεύω άν σε μάθει κιόλας το "μαμήσι" μαζί της θα γίνεται όλο και πιο καλό.

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αναρωτιεμαι τι ακρες πρεπει να εχει κανεις για να ανοιξει ενα τετοιο " καταστημα".εχω στη μπαντα κανα 10 χιλιαδες..με τη ζητηση που υπαρχει βλεπω αποσβεση σε 2-3 μηνες το πολυ. θα εχω και το μαμηση
τζαμπε..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Θα σου καψουν το μαγαζι οταν θα ναι ακομα στα μπετα πολυ βαθεια ποταμια αυτα φιλε

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το ξερω,
δεν ειμαστε για τετοια,
δυο φιλαρακια μου ομως, σπιτωσαν  1 ρωσσακι , δινουν απο 150 ευρω ο καθενας το μηνα, και μαμανε οποτε θελουν. εννοειται παντρεμενοι και οι δυο. δεν ειναι κ ασχημα αν σκεφτει κανεις οτι περιπου 100€ φευγουν το μηνα στα ρδελα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αν θελει το Ρωσσακι αντι για 300 να περνει 450 εδω ειμαστε  ;)

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χαχα, εισαι ωραιος,,
αλλα τα 300 € δεν ειναι για το μαμησι, αλλα για το ενοικιο του σπιτιου. δηλ. τα καρντασια - ενας εκ των οποιων - ηταν καθηγητης μου μαθηματικος, πολυ γελιο το ατομο - τις πληρωνουν το ενοικιο , τιποτα αλλο. εγινε πονηρη συμφωνια καταλαβες ?..

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παντως , αν θελεις, εχω ακρες πολλες στα μερη που δουλευω, αλλα μονο prive - ingognito - mystic και τα ρεστα..δεν το βγαζουμε προς τα εξω θελω να πω, διοτι δεν προκειται επισημα για τανες αλλα παντρεμενες ρωσσιδες κ αλβανιδες που διακριτικα μαμιουνται.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εχω και εγω κατι ακρες για τετοιες καταστασεις..... μη χαθουμε οτι θελεις και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα λογο δουλειας επισης

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτες τις μερες κανονιζω τσαρκα σε πονηρα μπαρ με 2 φιλαρακια. πηραμε αδεια απο τις γυναικες μας κ θα ξαμοληθουμε να δουμε τι παιζει. θα γραψω report , αν δεν μας σφαξει κανεις.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αναρωτιεμαι τι ακρες πρεπει να εχει κανεις για να ανοιξει ενα τετοιο " καταστημα".εχω στη μπαντα κανα 10 χιλιαδες..με τη ζητηση που υπαρχει βλεπω αποσβεση σε 2-3 μηνες το πολυ. θα εχω και το μαμηση
τζαμπε..

Ελα , αλεκο , ποσα εχεις ?
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Θες τα τριπλασια ΜΟΝΟ για την αδεια . ( αν την βγαλεις )

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Επιστροφη στο φορουμ μετα απο 2 μερες απουσιας λογω προβληματος με adsl.
Βλεπω γραφονται πολυ καλα σχολια για την Αφροδιτη.Απ'οτι καταλαβα ειναι η πιο κοντη απο τις 2 ε?Ελεος και αυτοι το ιδιο ονομα εδωσαν και στις 2 γκομενες.

Εγω εχω 200.000 στην ακρη αλλα μαλλον θα τα φαω στις τανες lolololol

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Λεω και εγω που χαθηκε ο Blastbeat :idiot: νομιζα οτι καμια γκομενα σου τα πηρε τα μυαλα και ξεχασεσ το σαιτ :2funny: :2funny: :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: Καμια καριολα δεν εχει τη δυναμη να με παρει μακρυα απο τισ μπουρδελοκαταστασεις και το φορουμ  :2funny: :2funny: :rockon:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια ξερει κανεις κανενα μπουρδελο με καλο κλιματισμο?
με τοση ζεστη ουτε να γαμισουμε δεν μπορουμε!
μπαινω μεσα στο δωματιο και δεν μπορω ουτε να τελειωσω

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Τι ερωτηση ειναι αυτη? Παντου νομιζω,που ειμαστε...? το 2008? ε? :2funny: :2funny: :2funny:πεσ βαλε 18-19 βαθμουσ,αρνητικη δεν θα ειναι.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
E ναι παντου λογικα εχει.Εκτος κι αν ειναι χαλασμενο.
Btw πριν λιγες μερες που πηδουσα τη Μαρινα ο κλιματισμος ηταν τοσο χαμηλα που ειχα παγωσει μεσα στο δωματιο.Μετα μολις βγηκα εξω στο δρομο η διαφορα θερμοκρασιας ηταν πολυ μεγαλη -προς τα πανω- και φοβερα ενοχλητικη.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πρεπει να προσεχουμε και εμεισ να μη παγωσει το καυ... :2funny: :2funny: :2funny: αλλεσ δυσκολα παιρνει εμπροσ :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γυρισα τωρα απο το μπλε σπιτι στην Προμηθεως ηταν η Σουζανα ωραιο σωμα μιλφακι 30ευρα, καλη πιπα λιγο αμετοχη αλλα μικρο το κακο. Συναδερφοι συμπολεμιστες οταν πατε σε σπιτι επειδη μετα θα πανε και αλλοι συνανθρωποι ειτε καποιος φιλος απο δω μεσα ειτε καποιος φιλος σας γενικα παρακαλειτε μη μπαινετε στο δωματιο με ....ψοφια ζωα. αν ειναι δυνατον στο δωματιο να μυριζει ψοφιο γατι και να αναπνεουμε απο το στομα γιατι η μυτη μας επεσε κατω, σε μπουρδελο ειμαστε οχι σε γηπεδο λες και πεφτουν καπνογονα. Αν παλι δεν εχετε ψοφια ζωα βαλτε κανα σαπουνι σε κανα αρχιδι μη φοβαστε δεν σκουριαζουν με το νερο και την σαπουναδα (εκτος αν εισαι ο ρομποκοπ)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Πραγματι τωρα ειδικα το καλοκαιρι πολυ το λεσι!
απορω πως αντεχουν οι "κοπελες" αν παει κανενας που εχει να κανει μπανιο κανα 5ημερο τι τραβανε :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom