Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (5 μέλη και 78 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
σαν τη αντζελλα απο τις μέλισσες ασπρουλιαρα όμως και πιο μεγαλα :boobies: . Ψιλοαγγουρω μου φάνηκε!

καινουργια ειναι?η καμια παλια ανακυκλωσιμη που αλλαξε κανα χρωμα μαλλιων και σας μπερδεψε

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
καινουργια ειναι?η καμια παλια ανακυκλωσιμη που αλλαξε κανα χρωμα μαλλιων και σας μπερδεψε
εγώ δηλώνω πανασχετίδης, οπότε όλες ήταν καινούριες για μένα, με εξαίρεση τη Νίκη στο σπίτι της Ειρήνης...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μπράβο παλικάρια, σας χαιρομαι!
Μου θυμισατε μια αλλη παρεα, που φτιάχτηκε πριν λιγα χρονια, και θα υπαρχει παντα!

Mpouxos, δεν σε αποπήρα στο πρωτο σου μήνυμα, οπως νομιζεις. Μια συμβουλη σου εδωσα. Εισαι ωραιος τελικα!
Στρωσε και τον Τζαμαικανο τον τεμπελη μονο να γραφει καμια αναφορα!  :-D

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας φιλοι μου

χαθηκα λογω μεταναστευσης εξωτερικο. Μονο μια ερωτηση κ συγνωμη που την κανω σε αυτο το φορουμ κ οχι της Αθηνας.
Πεμπτη κατεβαινω Αθηνα κ θα ηθελα να μου προτεινατε 1 η 2 στουντιο με συγκεκριμενες κοπελες.....
κυριως καλες σε συμπεριφορα..οπως Εφη..Νατασα..Ευα κτλ..κ οχι χοντρες..

στουντιο οχι ντελα

ευχαριστω
καλα να περνατε ολοι σας στην πατριδα
Γιαννης

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Νέο στούντιο εθεάθη να κατασκευάζεται δίπλα από το Sex and the City στη Φρίξου.

Οι γυψοσανιδάδες πήραν φωτιά σήμερα.

Κατά τα άλλα στοχευμένη επίσκεψη στη Κωλέττη.

Η Αφροδίτη με υποδέχτηκε με μαύρα εσώρουχα  :tits: :kissass: :cum:

Καλή εβδομάδα σε όλους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σας φιλοι μου

χαθηκα λογω μεταναστευσης εξωτερικο. Μονο μια ερωτηση κ συγνωμη που την κανω σε αυτο το φορουμ κ οχι της Αθηνας.
Πεμπτη κατεβαινω Αθηνα κ θα ηθελα να μου προτεινατε 1 η 2 στουντιο με συγκεκριμενες κοπελες.....
κυριως καλες σε συμπεριφορα..οπως Εφη..Νατασα..Ευα κτλ..κ οχι χοντρες..

στουντιο οχι ντελα

ευχαριστω
καλα να περνατε ολοι σας στην πατριδα
Γιαννης
φρατζη 47 εχω παει κανα δυο φορες με την φοβερη μαρια την σαλονικια που μπαινει και στο σαιτ ως Maria_  ή αννα μαρια......δες το προφιλ της που κανει βαρδιες

δροσοπουλου 95 ειχα παει ειχε καποιες καλες

φυλης 104 δεν θα σου πολυαρεσουν καποιες λογω κιλων που αναφερεις

συγγρου 144 καλο ειναι σαν χωρος αλλα παιζει πολυ κομοδινο κατα καιρους

ψαξε και βριλησσου μερια ,κασσανδρας και βουλιαγμενης και πειραιως απο τα μπανερακια δεξια και αριστερα και διαβασε καμια κριτικη να προιδεαστεις

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
φρατζη 47 εχω παει κανα δυο φορες με την φοβερη μαρια την σαλονικια που μπαινει και στο σαιτ ως Maria_   ή αννα μαρια......δες το προφιλ της που κανει βαρδιες

δροσοπουλου 95 ειχα παει ειχε καποιες καλες

φυλης 104 δεν θα σου πολυαρεσουν καποιες λογω κιλων που αναφερεις

συγγρου 144 καλο ειναι σαν χωρος αλλα παιζει πολυ κομοδινο κατα καιρους

ψαξε και βριλησσου μερια ,κασσανδρας και βουλιαγμενης και πειραιως απο τα μπανερακια δεξια και αριστερα και διαβασε καμια κριτικη να προιδεαστεις

Ευχαριστω πολυ αδερφε!

Μαγκες την Εφαρα και τα ματια σας! Να μου την προσεχετε!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μπράβο παλικάρια, σας χαιρομαι!
Μου θυμισατε μια αλλη παρεα, που φτιάχτηκε πριν λιγα χρονια, και θα υπαρχει παντα!

Mpouxos, δεν σε αποπήρα στο πρωτο σου μήνυμα, οπως νομιζεις. Μια συμβουλη σου εδωσα. Εισαι ωραιος τελικα!
Στρωσε και τον Τζαμαικανο τον τεμπελη μονο να γραφει καμια αναφορα!  :-D
για πες ποιοι ηταν? :think:
Περασμένα ξεχασμένα για τα άλλα!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πηγα για Εφη αλλα τα δωματια ηταν γεματα και 2 συναθλητες περιμεναν στο σαλονι.Κατεληξα στο Ερως με την Νατασα και απλα ειναι φοβερη,καθως ηταν η πρωτη συνευρεση μαζι της.Επισης περασα απο Πετρου Ερημιτη για να δω την Milf Μονικα αλλα ηταν η Παολα που δουλευε στο Golden Stars και με 50€ τα παιρνει στο προσωπο.
Πηγα σημερα φιλε  :fuck2:  :tits:

billys24

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
76
Like
939
Πόντοι
1.060
Με ξαναφτιαχνεις να κανω καταδρομικη,ειδικα οσο θυμαμαι το  :pipa1:

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
η μονικα απο εριμητη καθε μερα ειναι εκει??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Χαχαχαχαχαχα!!! Χωρίς φιλάκι να το αφήσει το κορίτσι;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Πλάκα πλάκα, αυτή θα'θελα κάποια στιγμή να την πάρω, μόνο και μόνο για να δω πόσο τρέλα διαθέτει.

Την έχω πάρει δις έως τώρα... η κοπέλα είναι πολύ καλή και στο προκείμενο και στο social!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Την έχω πάρει δις έως τώρα... η κοπέλα είναι πολύ καλή και στο προκείμενο και στο social!
Για το τελευταίο έχει ήδη φανεί...  Το πρώτο, θα αποδειχτεί σε κάποια κασκαντερική επίθεση.  Να υποθέσω ότι δουλεύει πάντα βράδυ στο #1;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Απ' όσο ξέρω, ναι. Δεν θυμάμαι το όνομα του ξανθού αγγέλου που βλέπω μερικές φορές στο 2ο... Και τι λέει μέσα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πεφτω το μεσημερι να ξεκουραστω καμια ωριτσα,με παιρνει ενας χαζοϋπνος και βλεπω στον υπνο μου τη Νατασα...ξυπναω με μια αναστατωση,ντυνομαι,παω στο αμαξι και τρεχω σαν τρελος να βρεθω στην αγκαλια της  :smitten: :smitten:....απο κει και περα δε βρισκω λογια να περιγραψω το τι εγινε
Το παθος μου γι'αυτο το θεϊκο πλασμα ειναι απλα απεριγραπτο...Μπορειτε να το καταλαβετε??

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
θα τρελαθώ ρε γμτ το κερατο μου...........
ρε αλ πλακα με κανεις ρε συ????????

αφου ειδα κ απόειδα σημερα ημουνα κ εγω εκει κατά τι το μεσιμερακι...... :grin: :grin:
Κ ελεγα να γραψω κατι να μην γραψω για την νατασσα...........αλλα λεω αστο γιατι εχουνε γραψει ηδη πολλα!!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κάθε δεύτερα τρίτη τα ίδια λέτε πάνω κάτω στην πρωινή βάρδια αυτό καταλαβαίνω

έκανα μια περασιά  :cool2: το απόγευμα και ούτε γάτα δε κυκλοφορούσε