σαν τη αντζελλα απο τις μέλισσες ασπρουλιαρα όμως και πιο μεγαλα . Ψιλοαγγουρω μου φάνηκε!
καινουργια ειναι?η καμια παλια ανακυκλωσιμη που αλλαξε κανα χρωμα μαλλιων και σας μπερδεψε
σαν τη αντζελλα απο τις μέλισσες ασπρουλιαρα όμως και πιο μεγαλα . Ψιλοαγγουρω μου φάνηκε!
καινούργια είναι.καινουργια ειναι?η καμια παλια ανακυκλωσιμη που αλλαξε κανα χρωμα μαλλιων και σας μπερδεψε
εγώ δηλώνω πανασχετίδης, οπότε όλες ήταν καινούριες για μένα, με εξαίρεση τη Νίκη στο σπίτι της Ειρήνης...καινουργια ειναι?η καμια παλια ανακυκλωσιμη που αλλαξε κανα χρωμα μαλλιων και σας μπερδεψε
φρατζη 47 εχω παει κανα δυο φορες με την φοβερη μαρια την σαλονικια που μπαινει και στο σαιτ ως Maria_ ή αννα μαρια......δες το προφιλ της που κανει βαρδιεςΓεια σας φιλοι μου
χαθηκα λογω μεταναστευσης εξωτερικο. Μονο μια ερωτηση κ συγνωμη που την κανω σε αυτο το φορουμ κ οχι της Αθηνας.
Πεμπτη κατεβαινω Αθηνα κ θα ηθελα να μου προτεινατε 1 η 2 στουντιο με συγκεκριμενες κοπελες.....
κυριως καλες σε συμπεριφορα..οπως Εφη..Νατασα..Ευα κτλ..κ οχι χοντρες..
στουντιο οχι ντελα
ευχαριστω
καλα να περνατε ολοι σας στην πατριδα
Γιαννης
φρατζη 47 εχω παει κανα δυο φορες με την φοβερη μαρια την σαλονικια που μπαινει και στο σαιτ ως Maria_ ή αννα μαρια......δες το προφιλ της που κανει βαρδιες
δροσοπουλου 95 ειχα παει ειχε καποιες καλες
φυλης 104 δεν θα σου πολυαρεσουν καποιες λογω κιλων που αναφερεις
συγγρου 144 καλο ειναι σαν χωρος αλλα παιζει πολυ κομοδινο κατα καιρους
ψαξε και βριλησσου μερια ,κασσανδρας και βουλιαγμενης και πειραιως απο τα μπανερακια δεξια και αριστερα και διαβασε καμια κριτικη να προιδεαστεις
για πες ποιοι ηταν?Μπράβο παλικάρια, σας χαιρομαι!
Μου θυμισατε μια αλλη παρεα, που φτιάχτηκε πριν λιγα χρονια, και θα υπαρχει παντα!
Mpouxos, δεν σε αποπήρα στο πρωτο σου μήνυμα, οπως νομιζεις. Μια συμβουλη σου εδωσα. Εισαι ωραιος τελικα!
Στρωσε και τον Τζαμαικανο τον τεμπελη μονο να γραφει καμια αναφορα! :-D
Πηγα σημερα φιλεΠηγα για Εφη αλλα τα δωματια ηταν γεματα και 2 συναθλητες περιμεναν στο σαλονι.Κατεληξα στο Ερως με την Νατασα και απλα ειναι φοβερη,καθως ηταν η πρωτη συνευρεση μαζι της.Επισης περασα απο Πετρου Ερημιτη για να δω την Milf Μονικα αλλα ηταν η Παολα που δουλευε στο Golden Stars και με 50€ τα παιρνει στο προσωπο.
Χαχαχαχαχαχα!!! Χωρίς φιλάκι να το αφήσει το κορίτσι;;; Πλάκα πλάκα, αυτή θα'θελα κάποια στιγμή να την πάρω, μόνο και μόνο για να δω πόσο τρέλα διαθέτει.
Για το τελευταίο έχει ήδη φανεί... Το πρώτο, θα αποδειχτεί σε κάποια κασκαντερική επίθεση. Να υποθέσω ότι δουλεύει πάντα βράδυ στο #1;Την έχω πάρει δις έως τώρα... η κοπέλα είναι πολύ καλή και στο προκείμενο και στο social!
εβελινα;Απ' όσο ξέρω, ναι. Δεν θυμάμαι το όνομα του ξανθού αγγέλου που βλέπω μερικές φορές στο 2ο... Και τι λέει μέσα...
εβελινα;