Λυπαμαι που στο λεω,αλλα Καντυ τελος.Μου το ειπαν τρεις τσατσαδες των βιλλων,οτι σταματησε οριστικα.Γεια σας αλάνια μετά από καιρό. Είχα μήνες να μπω στο αγαπημένο μας σάιτ και έφτιαξα 2 καφέδες και διάβασα τις τελευταίες 40 σελίδες του φόρουμ. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται η Κάντυ. Σταμάτησε? Γνωρίζουμε κάτι ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Γιατί έτσι? Παντρεύτηκε καναν αγαπούλη?Λυπαμαι που στο λεω,αλλα Καντυ τελος.Μου το ειπαν τρεις τσατσαδες των βιλλων,οτι σταματησε οριστικα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελα ρε αλανι που χαθηκες;πηγες καθολου Δαναη στην Κοζανη; ειναι στα παλια μπουρδελα στα σκαλοπατια....ειχα ανοιξει και θρεντ για κριτικεςΓεια σας αλάνια μετά από καιρό. Είχα μήνες να μπω στο αγαπημένο μας σάιτ και έφτιαξα 2 καφέδες και διάβασα τις τελευταίες 40 σελίδες του φόρουμ. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται η Κάντυ. Σταμάτησε? Γνωρίζουμε κάτι ?
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Μπα δε πηγα καθόλου. Γενικα τα έχω κόψει τα σπιτάκια. Ας όψεται η ρουφιάνα η κρίση.. :'(ελα ρε αλανι που χαθηκες;πηγες καθολου Δαναη στην Κοζανη; ειναι στα παλια μπουρδελα στα σκαλοπατια....ειχα ανοιξει και θρεντ για κριτικες
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
Μια μικρή τσαρκα εκανα με ενα φιλαρακι! Ήθελε να δει το Las vegas o μπακαγιοκος!
Las vegas: Μπιανκα κοντή μαυρομαλλα Δενδροπόταμος ΟΛΕ!
:Εμμανουέλα η Ξανθία λεπτή με ομορφο προσωπακι!
: Χριστίνα Ουγγ. Που δούλευε στο Venus !
Venus: Τζούλια απο ουγγ. Η μαυρομαλλα ωραίο μωρο αλλά ικεα!
Αδερφακι venus:Ντανιελλα ταττου!
Κατέβασε ρολλα το Ανδρ.30α!!!
Άντε να μπει ο Δεκέμβρης να τα ξανάπερπατησουμε παλι ΟΛΑ!!!!
Las vegas: Μπιανκα κοντή μαυρομαλλα Δενδροπόταμος ΟΛΕ!
:Εμμανουέλα η Ξανθία λεπτή με ομορφο προσωπακι!
: Χριστίνα Ουγγ. Που δούλευε στο Venus !
Venus: Τζούλια απο ουγγ. Η μαυρομαλλα ωραίο μωρο αλλά ικεα!
Αδερφακι venus:Ντανιελλα ταττου!
Κατέβασε ρολλα το Ανδρ.30α!!!
Άντε να μπει ο Δεκέμβρης να τα ξανάπερπατησουμε παλι ΟΛΑ!!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
κι όμως παίχτη έχουμε αναπτυξηΜπα δε πηγα καθόλου. Γενικα τα έχω κόψει τα σπιτάκια. Ας όψεται η ρουφιάνα η κρίση.. :'(
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Αναπτυξη στο που μας ριχνουν ?κι όμως παίχτη έχουμε αναπτυξη
Επισκέπτης
Δε το ριχνουν καλυτερα στα 20γιουρος, περισσοτερες φορες θα παμε και δεν θα θελουμε και κουπονια.Μου σφυριξαν πως οι βιλλες θα αρχισουν κουπονια.Με 10 κουπονια το 11ο δωρο.Αληθευει?
Επισκέπτης
Κακος τυπε, σε λαθος εποχη τα εκοψες.... εδω οι αλλοι κληρωνουν αυτοκινητο :oΜπα δε πηγα καθόλου. Γενικα τα έχω κόψει τα σπιτάκια. Ας όψεται η ρουφιάνα η κρίση.. :'(
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
τώρα με τα κουπόνια θα ρίξω καμια κατάθεση να ξερειςΔε το ριχνουν καλυτερα στα 20γιουρος, περισσοτερες φορες θα παμε και δεν θα θελουμε και κουπονια.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 1.720
Σημερα ειχα μια δουλεια στις 8.30 και στις 6.30 ειχα κανονισει καφεδακι με γκομενακι. Αλλα μου το ακυρωσε τελευταια στιγμη κι ετσι στο ενδιαμεσο αποφασισα να κανω μια βολτα στην περιοχη για να περασει η ωρα.
Ετσι ειδα
Πέτρου Ερημίτη 2 παολα ελληνιδα η ξανθια λεπτη που ηταν στο γκολντεν σταρς
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas) Στο ενα μια νταρντανομιλφ μελαχρινη μετρια με μια οριζοντια ουλη στην κοιλια απο καισαρικη? Και στο αλλο μια γυφτοειδης μελαχρινη κοντη με καθετη ουλη στην κοιλια καισαρικης Μπιανκα?
Αυτες οι δυο ηταν απο πρωινη βαρδια και δεν ειχαν αλλαξει. Στο τριτο αυτη που ηταν ειχε φυγει και δεν ειχε ερθει η αλλαγη της.
Πρωτη φορα ειδα το λας βεγκας και φαινεται απο μακρια σαν λουνα παρκ . Το μερος φωτιστηκε πολυ αγριευοσουν εκει περα
Μινωταύρου 16 (Venus Angels) Χριστινα ουγγαρεζα πολυ δυνατη σε εμφανιση μελαχρινο με σιλικονε βυζους. Επιδοσεις δε γνωριζω
Μινωταύρου 14 δεν ειχε ερθει ακομα η κοπελα αλλα μαλλον ηταν η ντανιελα με τα τατου
Φρίξου 13 Αμελια νταρντανα με κρεμασμενα βυζια πολυ μετρια εμφανιση
Φρίξου 13Α η αλλιως 13,5 ξανθια προμιλφ βικτωρια αρκετα καλη σε εμφανιση για επιδοσεις επισης δεν γνωριζω
Φρίξου 14 κλασικα η γιασμιν
Φρίξου 15 δεν μπηκα αλλα μαλλον κλασικα η τανια
Ανδρέου Γεωργίου 38 η πιο δυνατη σε εμφανιση που ψιλοψηθηκα να μπω. Σιμονα 19 ετων μελαχρινο . Χαρακτηριστικο ενα τατου σαν φιδι στο δεξι ποδι.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ηταν κλειστο αλλα απο εξω καθοταν μια κοντη λεπτη σαν κινεζουλα με κανονικα ρουχα. Να ηταν η φλωριτα και την ειχανε στησει?
Ανδρέου Γεωργίου 24 η αλεχαντρα μεχικανα. καλη σε εμφανιση αλλα και στο δωματιο τουλαχιστον πριν 2 χρονια που ειχε δοκιμαστει
τελος στο Ανδρέου Γεωργίου 16 μια κοντη σκινυ μπιτς ετων 19 ονοματι αντζελα. και εδω ψηθηκα να μπω.
Τελικα προτιμησα να κρατησω το 30ρι για ενα απο τα στανταρακια της πρωινης βαρδιας και δεν κατεθεσα πουθενα. Οσα δεν αναφερω δεν μπηκα αλλα μερικα ηταν κλειστα οπως οι μελισσες και το ανδ. γεωργ. 30. Επισης κλειστη η εκκλησια και το παρεκκλησι. και εμπαργκο στο 40ρι των βιλλων και εγω απο παντα
Ετσι ειδα
Πέτρου Ερημίτη 2 παολα ελληνιδα η ξανθια λεπτη που ηταν στο γκολντεν σταρς
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas) Στο ενα μια νταρντανομιλφ μελαχρινη μετρια με μια οριζοντια ουλη στην κοιλια απο καισαρικη? Και στο αλλο μια γυφτοειδης μελαχρινη κοντη με καθετη ουλη στην κοιλια καισαρικης Μπιανκα?
Αυτες οι δυο ηταν απο πρωινη βαρδια και δεν ειχαν αλλαξει. Στο τριτο αυτη που ηταν ειχε φυγει και δεν ειχε ερθει η αλλαγη της.
Πρωτη φορα ειδα το λας βεγκας και φαινεται απο μακρια σαν λουνα παρκ . Το μερος φωτιστηκε πολυ αγριευοσουν εκει περα
Μινωταύρου 16 (Venus Angels) Χριστινα ουγγαρεζα πολυ δυνατη σε εμφανιση μελαχρινο με σιλικονε βυζους. Επιδοσεις δε γνωριζω
Μινωταύρου 14 δεν ειχε ερθει ακομα η κοπελα αλλα μαλλον ηταν η ντανιελα με τα τατου
Φρίξου 13 Αμελια νταρντανα με κρεμασμενα βυζια πολυ μετρια εμφανιση
Φρίξου 13Α η αλλιως 13,5 ξανθια προμιλφ βικτωρια αρκετα καλη σε εμφανιση για επιδοσεις επισης δεν γνωριζω
Φρίξου 14 κλασικα η γιασμιν
Φρίξου 15 δεν μπηκα αλλα μαλλον κλασικα η τανια
Ανδρέου Γεωργίου 38 η πιο δυνατη σε εμφανιση που ψιλοψηθηκα να μπω. Σιμονα 19 ετων μελαχρινο . Χαρακτηριστικο ενα τατου σαν φιδι στο δεξι ποδι.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ηταν κλειστο αλλα απο εξω καθοταν μια κοντη λεπτη σαν κινεζουλα με κανονικα ρουχα. Να ηταν η φλωριτα και την ειχανε στησει?
Ανδρέου Γεωργίου 24 η αλεχαντρα μεχικανα. καλη σε εμφανιση αλλα και στο δωματιο τουλαχιστον πριν 2 χρονια που ειχε δοκιμαστει
τελος στο Ανδρέου Γεωργίου 16 μια κοντη σκινυ μπιτς ετων 19 ονοματι αντζελα. και εδω ψηθηκα να μπω.
Τελικα προτιμησα να κρατησω το 30ρι για ενα απο τα στανταρακια της πρωινης βαρδιας και δεν κατεθεσα πουθενα. Οσα δεν αναφερω δεν μπηκα αλλα μερικα ηταν κλειστα οπως οι μελισσες και το ανδ. γεωργ. 30. Επισης κλειστη η εκκλησια και το παρεκκλησι. και εμπαργκο στο 40ρι των βιλλων και εγω απο παντα
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Τόσο καιρό νόμιζα ότι ο Μπακαγιόκο που αναφέρει συνέχεια ο mpouxos δεν είχε σχέση με τα μπουρδέλα. Και όμως, ο συγκεκριμένος παίζει μπάλα σε μια ομάδα που λέγεται Stade Bordelais
Μα πόσο μπροστά είναι τα μέλη του bourdela.com
georgeflorinios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 168
- Πόντοι
- 281
Χθές νύχτα κατάθεση στην Βερόνικα ισπανίδα στην Ανδρέου Γεωργίου 50 (στα σκαλοπάτια). Καμία σχέση με τη Βερόνικα από το Βαρδάρι. Η κοπέλα είναι 22-23 ετών ψηλή κοκκινομάλα αδύνατη και με προστυχόφατσα. Μέσα αρκετά καλή. Έδωσα κριτική και αναφορά κόλαφο για την τσατσά που με έκανε εξωφρενών (περιμένει έγκριση από το σάιτ) - πλέον κάθε φορά που μας την λέτε την άλλη μέρα θα την ακούτε χοντρά!!!
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδια κανα δυνατον μιλφ (οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα για μενα) για γυρω στις 5 παιζει??? δυστυχως ειμαι απο κινητο και δεν ειναι τοσο ευκολη η αναζητηση ευχαριστω προκαταβολικα...Αν ειναι ευκολο πειτε μου και σε πιο ιδρυμα δουλευει
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Καλησπερα συναδελφοι, μια αρκετα μεγαλη τσαρκα πραγματοποιησα το πρωι. Σχεδον η ιδιες κοπελες, θελω ομως πριν γραψω την αναφορα να σταθω σε δυο πραγματα. 1ον και το συμαντικοτερο στο ΦΡΙΞΟΥ 15 το κομοδινο αλισια που ειχα παρει πριν δυο εβδομαδες, εχω και κριτικη, πλεον συστηνεται με το ονομα ΚΑΡΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! μην την πατησετε, ειναι μεγαλο κομοδινο μεσα. 2ον ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΝΤΑΙΑΝΑ μιλαμε εαν δεν κολατε σε εμφανιση κυριος του σωματος, αβλεπει που λενε, μπειτε στο δωματιο, λεπτομερειες στην κριτικη που θα γραψω.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas)Λοιπον εδω ειχαμε απ την μερια που ειναι το παρκινγκ με της νταλικες, 1ον ναταλι η κοπελα, μια με μεγαλουτσικα μπουτια, δεν την εχω παρει.2ον (το αριστερα) Ελενα μαυρομαλα, ωραιο προσωπο σωμα ετσι κι ετσι, με λιγη κυταριτιδα.3ον τζουλια μιλφ γνωστη, πιο πριν δουλευε καπου στην α,γεωργιου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Εδω περα ειχαν την γνωστη καρλα, κοντη ομορφη κοπελα...μεσα δεν ξερω.
Μινωταύρου 14.Η θεια χριστινα,εκ αλβανιας....καλυτερα να σταματισει για μενα...ουτε εμαφανισει αλλα ουτε και κατι το ιδιεταιρο κανει μεσα.
Αχελώου 10 (Studio Godiva).Νταιανα, μπραβο της πολυ καλη...ειχα να την παρω απ τον βαρδαρη και δεν το μετανειωσα, θα γραψω και κριτικη αργοτερα.
Case D'Amore (Τρίδυμα).1ον η καμελια, παντελως αδιαφορη παρουσια για μενα.2ον Η τζουλια γυφτορουμανα παλια στον βαρδαρη, φοβερη γκαυλοφατσα,δυστυχως εβαλε και κατι παραπανισια κιλα (παλια ειχε πιο ωραιο σωμα)θα περνουσα αλλα εχω ασχημη εμπειρια απ την τελευταια μας συνευρεση οποτε και εφυγα. 3ον η μικρη ιζαμπελα αν δεν κανω λαθος, πολυ πετιτ και σαν να μιαζει λιγο ταλαιπωρημενο το μικρο, ευχαριστω δεν θα παρω.
Φρίξου 15.Μακρια ειναι το κομοδινο η πρωην αλισια, που σημερα με συστηθηκε με το ονομα καρλα.
Φρίξου 13.5. Εδω η γνωστη μονικα με τα περιεργα δοντια, καλο σωμα, με χαλαει λιγο στην φατσα.
Κοροβάγκου 5.Η αφροδιτη σε αυτο το στουντιο, την εχω παρει με 30 στο φ.14 τωρα νομιζω με ειπε η τσατσα οτι αρχιζει με 40 ευχαριστω δεν θα παρω.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) Ελενα εδω (πρωην βανεσα απο βαρδαρη)πλεον καμια 15 κιλα παραπανω, με γνωρισε αν και εχω να παω μαζι της σχεδον δυο χρονια.
Ανδρέου Γεωργίου 21. Το μπαζο η κοντη κορινα αν δεν κανω λαθος, που λενε οτι ειναι απ το μεξικο, (εδω γελαμε)
Ανδρέου Γεωργίου 52.Η εντυπωσιακη βικυ η ουκρανη με το ξανθο κοντο μαλι. παραλιγο θα εμπαινα κι εδω...εχω να την παρω απ τον βαρδαρη τοτε που δουλευε στο μπλε.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas)Λοιπον εδω ειχαμε απ την μερια που ειναι το παρκινγκ με της νταλικες, 1ον ναταλι η κοπελα, μια με μεγαλουτσικα μπουτια, δεν την εχω παρει.2ον (το αριστερα) Ελενα μαυρομαλα, ωραιο προσωπο σωμα ετσι κι ετσι, με λιγη κυταριτιδα.3ον τζουλια μιλφ γνωστη, πιο πριν δουλευε καπου στην α,γεωργιου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Εδω περα ειχαν την γνωστη καρλα, κοντη ομορφη κοπελα...μεσα δεν ξερω.
Μινωταύρου 14.Η θεια χριστινα,εκ αλβανιας....καλυτερα να σταματισει για μενα...ουτε εμαφανισει αλλα ουτε και κατι το ιδιεταιρο κανει μεσα.
Αχελώου 10 (Studio Godiva).Νταιανα, μπραβο της πολυ καλη...ειχα να την παρω απ τον βαρδαρη και δεν το μετανειωσα, θα γραψω και κριτικη αργοτερα.
Case D'Amore (Τρίδυμα).1ον η καμελια, παντελως αδιαφορη παρουσια για μενα.2ον Η τζουλια γυφτορουμανα παλια στον βαρδαρη, φοβερη γκαυλοφατσα,δυστυχως εβαλε και κατι παραπανισια κιλα (παλια ειχε πιο ωραιο σωμα)θα περνουσα αλλα εχω ασχημη εμπειρια απ την τελευταια μας συνευρεση οποτε και εφυγα. 3ον η μικρη ιζαμπελα αν δεν κανω λαθος, πολυ πετιτ και σαν να μιαζει λιγο ταλαιπωρημενο το μικρο, ευχαριστω δεν θα παρω.
Φρίξου 15.Μακρια ειναι το κομοδινο η πρωην αλισια, που σημερα με συστηθηκε με το ονομα καρλα.
Φρίξου 13.5. Εδω η γνωστη μονικα με τα περιεργα δοντια, καλο σωμα, με χαλαει λιγο στην φατσα.
Κοροβάγκου 5.Η αφροδιτη σε αυτο το στουντιο, την εχω παρει με 30 στο φ.14 τωρα νομιζω με ειπε η τσατσα οτι αρχιζει με 40 ευχαριστω δεν θα παρω.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) Ελενα εδω (πρωην βανεσα απο βαρδαρη)πλεον καμια 15 κιλα παραπανω, με γνωρισε αν και εχω να παω μαζι της σχεδον δυο χρονια.
Ανδρέου Γεωργίου 21. Το μπαζο η κοντη κορινα αν δεν κανω λαθος, που λενε οτι ειναι απ το μεξικο, (εδω γελαμε)
Ανδρέου Γεωργίου 52.Η εντυπωσιακη βικυ η ουκρανη με το ξανθο κοντο μαλι. παραλιγο θα εμπαινα κι εδω...εχω να την παρω απ τον βαρδαρη τοτε που δουλευε στο μπλε.
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Αν και μικρης σημασιας ξεχασα να αναφερω οτι κολλητα με το στουντιο που βρισκεται στην νικηφορου ουρανου 26 εκει που νομιζω πιο πριν υπηρχε ενα συνεργιο, ανοιγει τωρα καινουργιο στουντιο.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
Κάλα ρε μπακαγιοκο εψαξες τον ΜπακαγιοκοΤόσο καιρό νόμιζα ότι ο Μπακαγιόκο που αναφέρει συνέχεια ο mpouxos δεν είχε σχέση με τα μπουρδέλα. Και όμως, ο συγκεκριμένος παίζει μπάλα σε μια ομάδα που λέγεται Stade Bordelais
Είσαι ωραιοςςςςςςςςςςςςςς
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
κι ΕΣΥ ωραιοςςςςςςςςςΧθές νύχτα κατάθεση στην Βερόνικα ισπανίδα στην Ανδρέου Γεωργίου 50 (στα σκαλοπάτια). Καμία σχέση με τη Βερόνικα από το Βαρδάρι. Η κοπέλα είναι 22-23 ετών ψηλή κοκκινομάλα αδύνατη και με προστυχόφατσα. Μέσα αρκετά καλή. Έδωσα κριτική και αναφορά κόλαφο για την τσατσά που με έκανε εξωφρενών (περιμένει έγκριση από το σάιτ) - πλέον κάθε φορά που μας την λέτε την άλλη μέρα θα την ακούτε χοντρά!!!
Σεβασμός στους πελάτες Τσατσαδες... Με τον παρα μας γαμαμε και την κυρά Μας.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις