Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (2 μέλη και 70 επισκέπτες)

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Καλησπερα συναδελφοι, μια αρκετα μεγαλη τσαρκα πραγματοποιησα το πρωι. Σχεδον η ιδιες κοπελες, θελω ομως πριν γραψω την αναφορα να σταθω σε δυο πραγματα. 1ον και το συμαντικοτερο στο ΦΡΙΞΟΥ 15 το κομοδινο αλισια που ειχα παρει πριν δυο εβδομαδες, εχω και κριτικη, πλεον συστηνεται με το ονομα ΚΑΡΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! μην την πατησετε, ειναι μεγαλο κομοδινο μεσα. 2ον ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΝΤΑΙΑΝΑ μιλαμε εαν δεν κολατε σε εμφανιση κυριος του σωματος, αβλεπει που λενε, μπειτε στο δωματιο, λεπτομερειες στην κριτικη που θα γραψω.

Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas)Λοιπον εδω ειχαμε απ την μερια που ειναι το παρκινγκ με της νταλικες, 1ον ναταλι η κοπελα, μια με μεγαλουτσικα μπουτια, δεν την εχω παρει.2ον (το αριστερα) Ελενα μαυρομαλα, ωραιο προσωπο σωμα ετσι κι ετσι, με λιγη κυταριτιδα.3ον τζουλια μιλφ γνωστη, πιο πριν δουλευε καπου στην α,γεωργιου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Εδω περα ειχαν την γνωστη καρλα, κοντη ομορφη κοπελα...μεσα δεν ξερω.
Μινωταύρου 14.Η θεια χριστινα,εκ αλβανιας....καλυτερα να σταματισει για μενα...ουτε εμαφανισει αλλα ουτε και κατι το ιδιεταιρο κανει μεσα.
Αχελώου 10 (Studio Godiva).Νταιανα, μπραβο της πολυ καλη...ειχα να την παρω απ τον βαρδαρη και δεν το μετανειωσα, θα γραψω και κριτικη αργοτερα.
Case D'Amore (Τρίδυμα).1ον η καμελια, παντελως αδιαφορη παρουσια για μενα.2ον Η τζουλια γυφτορουμανα παλια στον βαρδαρη, φοβερη γκαυλοφατσα,δυστυχως εβαλε και κατι παραπανισια κιλα (παλια ειχε πιο ωραιο σωμα)θα περνουσα αλλα εχω ασχημη εμπειρια απ την τελευταια μας συνευρεση οποτε και εφυγα. 3ον η μικρη ιζαμπελα αν δεν κανω λαθος, πολυ πετιτ και σαν να μιαζει λιγο ταλαιπωρημενο το μικρο, ευχαριστω δεν θα παρω.
Φρίξου 15.Μακρια ειναι το κομοδινο η πρωην αλισια, που σημερα με συστηθηκε με το ονομα καρλα.
Φρίξου 13.5. Εδω η γνωστη μονικα με τα περιεργα δοντια, καλο σωμα, με χαλαει λιγο στην φατσα.
Κοροβάγκου 5.Η αφροδιτη σε αυτο το στουντιο, την εχω παρει με 30 στο φ.14 τωρα νομιζω με ειπε η τσατσα οτι αρχιζει με 40 ευχαριστω δεν θα παρω.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) Ελενα εδω (πρωην βανεσα απο βαρδαρη)πλεον καμια 15 κιλα παραπανω, με γνωρισε αν και εχω να παω μαζι της σχεδον δυο χρονια.
Ανδρέου Γεωργίου 21. Το μπαζο η κοντη κορινα αν δεν κανω λαθος, που λενε οτι ειναι απ το μεξικο, (εδω γελαμε)
Ανδρέου Γεωργίου 52.Η εντυπωσιακη βικυ η ουκρανη με το ξανθο κοντο μαλι. παραλιγο θα εμπαινα κι εδω...εχω να την παρω απ τον βαρδαρη τοτε που δουλευε στο μπλε.

Πρίν κανα χρόνο ή και λιγότερο στα τρίδυμα ήταν μια πολύ ψηλή πιτσιρίκα Αλίσια από Ουκρανία. Μιλάμε για την ίδια? Γιατί αυτή τότε στο δωμάτιο ήταν κΩλαση (με τρελό μάλιστα feet poutsoplay) :lheel:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πρίν κανα χρόνο ή και λιγότερο στα τρίδυμα ήταν μια πολύ ψηλή πιτσιρίκα Αλίσια από Ουκρανία. Μιλάμε για την ίδια? Γιατί αυτή τότε στο δωμάτιο ήταν κΩλαση (με τρελό μάλιστα feet poutsoplay) :lheel:
Αλλη ειναι φιλε . Εκεινη ηταν οντως αστερι πολυ καλη στο κρεββατι και καυλιαρα .

Επισκέπτης
Πολυ ησυχια στο θρεντ της θεσσαλονικης, τι εγινε δεν γαμαει κανεις...  :grin: η περιμενετε της εκπτωσης.  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πολυ ησυχια στο θρεντ της θεσσαλονικης, τι εγινε δεν γαμαει κανεις...  :grin: η περιμενετε της εκπτωσης.  :2funny:

πες μας καμια καλη περιπτωση για Δευτερα μεσημερακι-απογευμα που θα παμε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    191,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Επισκέπτης
Τυπε σοβαρα τωρα η θεσσαλονικη στο θεμα πουτανες πεθανε, εδω της ιδιες και της ιδιες πληρωνουμε δυο και τρεις φορες περισσοτερα απο αυτα που αξιζουν, οποτε σας πρωτεινο εαν εχετε χρονο και χρημα  :grin: παρτε το τραινο και τραβατε αθηνα.  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τυπε σοβαρα τωρα η θεσσαλονικη στο θεμα πουτανες πεθανε, εδω της ιδιες και της ιδιες πληρωνουμε δυο και τρεις φορες περισσοτερα απο αυτα που αξιζουν, οποτε σας πρωτεινο εαν εχετε χρονο και χρημα  :grin: παρτε το τραινο και τραβατε αθηνα.  ;)

η Βουλγαρια καλυτερα πιο κοντα ειναι

:grin: :grin:

Επισκέπτης
η Βουλγαρια καλυτερα πιο κοντα ειναι

:grin: :grin:
Και εκει σκατα ειναι, τουλαχιστον στις πολεις κοντα στα συνορα, τελευταια φορα που ειχα παει ζητουσαν πολλα,ξεψαρωσαν γρηγορα οι βουλγαροι...παλιοτερα αξιζε γιατι εβρισκες και καλες και φτηνες.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom