Blue _Sky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καποιος συναγωνιστης ειχε αναφερθει προσφατα για τη μιλφ Αγαπη...Αυτη δεν ειναι λογικα??
δεν νομιζω.....η αγαπη εχω την εντυπωση δουλευει καπου δραμα ή σερρες....ο κουκλακις θα ξερει
Καποιος συναγωνιστης ειχε αναφερθει προσφατα για τη μιλφ Αγαπη...Αυτη δεν ειναι λογικα??
Ντεμεκ αμάξι σου λέει ο άλλος!ρε τύπε δλδ άμα πάω τουλάχιστον 50-60 φόρες με το συμπαθειών είναι σαν να το αγοράζω με γραμματεια!! πλάκα μας κάνουνε!?
karamaaaaaaaaan φιλια δινει το παολακι;δαχτυλακια αφηνειιι;για φωτισε τη κατασταση γιατι πολλα αρνητικα σχολια στο παρελθον με κρατανε πισω να δοκιμαστει...
εδώ ρε παικταρα μου δεν πάμε στο Γιαννιτσών 117 αρ. Δεν ξέρω ακριβως και στο 26 ης !Στο studio 46 λιγο εξω απο την χαλκηδονα, εχει παει κανεις;
εδώ ρε παικταρα μου δεν πάμε στο Γιαννιτσών 117 αρ. Δεν ξέρω ακριβως και στο 26 ης !
Στην Χαλκηδόνα θα παμε ! Πλάκα μας κανεις ανακύκλωση και αγιος ο θεός θα είναι και εκεί περα
δεν τους κραζω ΕΜΠΑΡΓΚΟ τους κάνω...mpouxos το κράξιμό σου έπιασε τόπο για τις βίλλες...
Χτες η πρωτη κουβέντα της τσατσας ήταν εμείς εδώ το έχουμε 40, να την φωνάξω την κοπέλα? :S
Και φάνηκε ενοχλημένη, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο... Είμαι ανάμεσα σε 2 ή γιατί την έχουνε πρήξει ή γιατί διαφωνεί με αυτή την πολιτική.
Χτες πήγα πάλι για Άφρο, αλλά την πάτησα για αμέτρητη φορά.. Λές και με μυρίζεται και την κοπανάει. "Στάσου καλέ Μύγδαλα"
Κατάθεση έγινε σχεδόν στοχευμένα στην Βικτώρια από το Φρίξου 13,5. Average σε όλα... Δεν τρελάθηκα, αλλά δεν τα έκλαψα κιολας.
Αν και στο σαλονάρισμα την έκανα για 35-40 χρονών, στο δωμάτιο που την είδα από κοντά με την νιαουρίσια φωνούλα της θα την έκανα το πολύ 30
Μικρό στητό στήθάκι, κωλαρα χωρίς κυτταρίτιδα. Πίπα μέτρια, συμμετοχή τα ίδια. Στα 4 το έσωσε. Πολύ μπουρου μπουρου, που προσωπικά δεν με χαλάει.
Εν κατακλείδι μια σχετικά τίμια κατάθεση
Στις εποχές που ζούμε που το μεροκάματο πλεον θέλει ιδρώτα για να βγει. Να ξέρουν οτι στο τέλος της βάρδια τους με το 30 Άρι αν είχαν! Αυτό θα ηταν απο εμένα. Μονοί τους μπορούν να παίξουν μπαλλα με 30 δν θα έχουν αντίπαλο. Αλλά....
Ασε... πηγα τελικά. .. ένα ρωσσικο μπαμπατσικο μελαχρινο μπαζακι... και για πρώτη φορά τιμοκατάλογος στα τούρκικα. ..εδώ ρε παικταρα μου δεν πάμε στο Γιαννιτσών 117 αρ. Δεν ξέρω ακριβως και στο 26 ης !
Στην Χαλκηδόνα θα παμε ! Πλάκα μας κανεις ανακύκλωση και αγιος ο θεός θα είναι και εκεί περα
Βαραω Προσοχή παιχταρα μουΑπαιτουμε την αμεση μειωση των τιμων σε ολα τα στουντιο της πολης. Δεν μπορει το κεφαλαιο συνεχεια να πλουτιζει εις βαρος του μπουρδελαου. 10 και 15 ευρω στα στουντιο δευτερης κατηγορια (τυπου βαρδαρη) και 20 ευρω στα αλλα ειναι μια καλη αρχη.
Οταν μπορεσεις κανε εναν λογαριασμο φεισμπουκ και στειλτον μου σε π.μ ΠΡΟΣΟΧΗ με ψευτικα στοιχεια και να μην εχεις κανενα φιλο μεσα, ετσι να κανουν και οι αλλοι που ειπαν οτι θα ερθουν στην συναντιση. Πρεπει να οργανωνομαστε σιγα, σιγαΒαραω Προσοχή παιχταρα μου
Ουτε για πλακαkaramaaaaaaaaan φιλια δινει το παολακι;δαχτυλακια αφηνειιι;για φωτισε τη κατασταση γιατι πολλα αρνητικα σχολια στο παρελθον με κρατανε πισω να δοκιμαστει...
Βραδινη , μαυρομαλλα κορμαρα με στητα βυζακια και τελειο προσωπο , πιτσιρικαΠρωινη ή βραδυνη βαρδια φιλε?? Δωσε και μια περιγραφη εμφανισης..