Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (7 μέλη και 57 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
ρε τύπε δλδ άμα πάω τουλάχιστον 50-60 φόρες με το συμπαθειών είναι σαν να το αγοράζω με γραμματεια!! πλάκα μας κάνουνε!? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ντεμεκ αμάξι σου λέει ο άλλος!
Μπομπολια αμάξι ρε συ θα τρελαθουμε τελείως!
:2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
karamaaaaaaaaan φιλια δινει το παολακι;δαχτυλακια αφηνειιι;για φωτισε τη  κατασταση γιατι πολλα αρνητικα σχολια στο παρελθον με κρατανε πισω να δοκιμαστει...

φιλακια δεν δοκιμασα, δαχτυλα αφησε εξωτερικα, μια φορα αν δοκιμασεις δεν τα κλαψεις, νορμαλ υπηρεσιες στα 40€.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992

Καποιος συναγωνιστης ειχε αναφερθει προσφατα για τη μιλφ Αγαπη...Αυτη δεν ειναι λογικα??

Αυτή η Αγάπη της αγκελείας είναι άλλη. χρόνια στο μασαζίδικο της Ζέτας. αν ψάξεις στο διπλανό θρεντ για μασαζίδικα έχει πληροφορίες

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Στο studio 46 λιγο εξω απο την χαλκηδονα, εχει παει κανεις;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Στο studio 46 λιγο εξω απο την χαλκηδονα, εχει παει κανεις;
εδώ ρε παικταρα μου δεν πάμε στο Γιαννιτσών 117 αρ. Δεν ξέρω ακριβως και στο 26 ης !
Στην Χαλκηδόνα θα παμε ! Πλάκα μας κανεις ανακύκλωση και αγιος ο θεός θα είναι και εκεί περα :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Με τα Αλανία ίσως πάμε ομως :rockon: :rockon: :rockon:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
εδώ ρε παικταρα μου δεν πάμε στο Γιαννιτσών 117 αρ. Δεν ξέρω ακριβως και στο 26 ης !
Στην Χαλκηδόνα θα παμε ! Πλάκα μας κανεις ανακύκλωση και αγιος ο θεός θα είναι και εκεί περα :2funny: :2funny:

mpouxos το κράξιμό σου έπιασε τόπο για τις βίλλες...

Χτες η πρωτη κουβέντα της τσατσας ήταν εμείς εδώ το έχουμε 40, να την φωνάξω την κοπέλα?  :S
Και φάνηκε ενοχλημένη, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο... Είμαι ανάμεσα σε 2 ή γιατί την έχουνε πρήξει ή γιατί διαφωνεί με αυτή την πολιτική.

Χτες πήγα πάλι για Άφρο, αλλά την πάτησα για αμέτρητη φορά.. Λές και με μυρίζεται και την κοπανάει. "Στάσου καλέ Μύγδαλα"

Κατάθεση έγινε σχεδόν στοχευμένα στην Βικτώρια από το Φρίξου 13,5. Average σε όλα... Δεν τρελάθηκα, αλλά δεν τα έκλαψα κιολας.
Αν και στο σαλονάρισμα την έκανα για 35-40 χρονών, στο δωμάτιο που την είδα από κοντά με την νιαουρίσια φωνούλα της θα την έκανα το πολύ 30
Μικρό στητό στήθάκι, κωλαρα χωρίς κυτταρίτιδα. Πίπα μέτρια, συμμετοχή τα ίδια. Στα 4 το έσωσε. Πολύ μπουρου μπουρου, που προσωπικά δεν με χαλάει.
Εν κατακλείδι μια σχετικά τίμια κατάθεση

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
mpouxos το κράξιμό σου έπιασε τόπο για τις βίλλες...

Χτες η πρωτη κουβέντα της τσατσας ήταν εμείς εδώ το έχουμε 40, να την φωνάξω την κοπέλα?  :S
Και φάνηκε ενοχλημένη, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο... Είμαι ανάμεσα σε 2 ή γιατί την έχουνε πρήξει ή γιατί διαφωνεί με αυτή την πολιτική.

Χτες πήγα πάλι για Άφρο, αλλά την πάτησα για αμέτρητη φορά.. Λές και με μυρίζεται και την κοπανάει. "Στάσου καλέ Μύγδαλα"

Κατάθεση έγινε σχεδόν στοχευμένα στην Βικτώρια από το Φρίξου 13,5. Average σε όλα... Δεν τρελάθηκα, αλλά δεν τα έκλαψα κιολας.
Αν και στο σαλονάρισμα την έκανα για 35-40 χρονών, στο δωμάτιο που την είδα από κοντά με την νιαουρίσια φωνούλα της θα την έκανα το πολύ 30
Μικρό στητό στήθάκι, κωλαρα χωρίς κυτταρίτιδα. Πίπα μέτρια, συμμετοχή τα ίδια. Στα 4 το έσωσε. Πολύ μπουρου μπουρου, που προσωπικά δεν με χαλάει.
Εν κατακλείδι μια σχετικά τίμια κατάθεση
δεν τους κραζω ΕΜΠΑΡΓΚΟ τους κάνω...

hdkajsbsksnxmz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια η Χριστινα η Ρουμανα απο Ερως ποτε δουλευει?Την ειδε κανεις τελευταιως?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Στις εποχές που ζούμε που το μεροκάματο πλεον θέλει ιδρώτα για να βγει. Να ξέρουν οτι στο τέλος της βάρδια τους με το 30 Άρι αν είχαν! Αυτό θα ηταν απο εμένα. Μονοί τους μπορούν να παίξουν μπαλλα με 30 δν  θα έχουν αντίπαλο. Αλλά.... :uglystupid:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Στις εποχές που ζούμε που το μεροκάματο πλεον θέλει ιδρώτα για να βγει. Να ξέρουν οτι στο τέλος της βάρδια τους με το 30 Άρι αν είχαν! Αυτό θα ηταν απο εμένα. Μονοί τους μπορούν να παίξουν μπαλλα με 30 δν  θα έχουν αντίπαλο. Αλλά.... :uglystupid:

αδελφέ ούτε τώρα έχουν αντίπαλο. μέσα σε 3 χρόνια τα 2 μαγαζιά έγιναν 5. άρα βγάζουν και με το παραπάνω. και οσο μένει το 30 σαν τιμη εκινισης σε άλλα "στουντιο", με προχειροανακαινήσεις, μέτριες γκόμενες και υπηρεσίες αστα να πάνε (βλέπε τελευταία κριτική karaman) το 40 δε σπάει. εξαλλου είναι 5 μαγαζιά για όλη τη Θεσσαλονικη και περιξ νομούς, μεγάλο κοινό, με πολλους που δεν είναι στο 30αρι μεροκάματο. αυτά χωρις παρεξηγιση στα λεω γιατι βλεπω πως συχνά αναρωτιέσαι

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Και λογω κρισης πολυ σιτυτουρακηδες το εχουν γυρισει στα στουντιο..
Χτες σε 2 απο τις βιλλες ειχαν 40' λεπτα πρόγραμμα. Και τελευταια τις πετυχαινω πολυ συχνα σε προγραμμα.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Ασε... πηγα τελικά. .. ένα ρωσσικο μπαμπατσικο μελαχρινο μπαζακι... και για πρώτη φορά τιμοκατάλογος στα τούρκικα. ..

Επισκέπτης
Απαιτουμε την αμεση μειωση των τιμων σε ολα τα στουντιο της πολης. Δεν μπορει το κεφαλαιο συνεχεια να πλουτιζει εις βαρος του μπουρδελαου. 10 και 15 ευρω στα στουντιο δευτερης κατηγορια (τυπου βαρδαρη) και 20 ευρω στα αλλα ειναι μια καλη αρχη.  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Απαιτουμε την αμεση μειωση των τιμων σε ολα τα στουντιο της πολης. Δεν μπορει το κεφαλαιο συνεχεια να πλουτιζει εις βαρος του μπουρδελαου. 10 και 15 ευρω στα στουντιο δευτερης κατηγορια (τυπου βαρδαρη) και 20 ευρω στα αλλα ειναι μια καλη αρχη.  :rockon:
Βαραω Προσοχή παιχταρα μου :thumbsup: :thumbsup: :headbang2:

Επισκέπτης
Βαραω Προσοχή παιχταρα μου :thumbsup: :thumbsup: :headbang2:
Οταν μπορεσεις κανε εναν λογαριασμο φεισμπουκ και στειλτον μου σε π.μ  ΠΡΟΣΟΧΗ με ψευτικα στοιχεια και να μην εχεις κανενα φιλο μεσα, ετσι να κανουν  και οι αλλοι που ειπαν οτι θα ερθουν στην συναντιση. Πρεπει να οργανωνομαστε σιγα, σιγα  :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
karamaaaaaaaaan φιλια δινει το παολακι;δαχτυλακια αφηνειιι;για φωτισε τη  κατασταση γιατι πολλα αρνητικα σχολια στο παρελθον με κρατανε πισω να δοκιμαστει...
Ουτε για πλακα  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom