Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Πρωινο-μεσημεριανο περασμα απο ξε-κωλλετη για αφροδιτη
αλλα κλασικα σαν γνωστος γκαντεμης ενω υπηρχε εξω ανοιχτο το Open Και το φως στην λαμπα η πορτα ηταν κλειδωμενη
χτυπουσα φωναζα κλπ :2funny: αλλα τιποτα ακομα δεν ειχαν ανοιξει

ημουν προετοιμασμενος για αυτο το ενδεχομενο και πηγα στην δευτερη επιλογη που ηταν η αντριανα τουμπανιεθ στο
Red diamond Νικηφόρου Ουρανού 6
πραγματι ηταν εκει οπου και περασα

ωραιος χωρος αλλα δεν προειδοποιουν οτι πρεπει να ανεβεις 3-4 οροφους σκαλοπατια μεχρι να φτασεις στο σαλονι
πρεπει να εισαι αθλητης στο δεκαθλο για να φτασεις στην κορυφη καρδιακο κοντεψα να παθω
κανενας παππους δεν υπαρχει περιπτωση θα το παθει και θα μεινει στον τοπο καθως ανεβαινει
βαλτε κανενα μικρο ασανσερακια

το δωματιο ωραιο αλλα αυτο το στυλ με την μουσικη να ακουγεται απο ηχεια μεσα στο δωματιο δεν μ'αρεσει
κατι house τυπου αυτα που εχει σε γραμμες 090,επειδη περιμενα και ωρα ειχα αρχισει να κανω χορευτικα ξεχνας και που βρισκεσαι νομιζεις εισαι σε κανα house club
σε μια φαση που εκανε αλλαγη το κομματι ακουστηκε  η αντριανα απο διπλανο δωματιο να ουρλιαζει
οποτε προτιμω 1000 φορες να ακουω αυτο παρα τα κομματια κοψτε την μουσικη

η τιμη που ξεκιναει απο 40 με τα σημερινα δεδομενα ειναι απαραδεκτη
40 δεν βγαζεις πια μεροκαματο που σκιζεσαι 8 και βαλε ωρες και θελουν να τα σκας για 10-15 λεπτα?

παιδια θα συμφωνήσω με τον Στελιο...
40 ειναι πολλα για 15 λεπτα!!!
την ώρα που βγάζεις 25€ σε 8 ωρες...και αν βρεις...
θα το καταλαβουν και αυτοι που ακομα πηγαινουν και σκανε 40 κ' 50αρια...!!!
οταν μειωθει απο το 2015 η τσεπουλα τους!!!
πρεπει να μειώσουνετις τιμες...πρεπει να το καταλαβουνε επιτελους...
Αθηνα το κανανε φετος!!!
με 10€!!!
αντε 20 στα Στουντιο...
οχι απο 40! να ξεκινανε;;;
ποια εποχή βρισκονται;;;

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
παιδια θα συμφωνήσω με τον Στελιο...
40 ειναι πολλα για 15 λεπτα!!!
την ώρα που βγάζεις 25€ σε 8 ωρες...και αν βρεις...
θα το καταλαβουν και αυτοι που ακομα πηγαινουν και σκανε 40 κ' 50αρια...!!!
οταν μειωθει απο το 2015 η τσεπουλα τους!!!
πρεπει να μειώσουνετις τιμες...πρεπει να το καταλαβουνε επιτελους...
Αθηνα το κανανε φετος!!!
με 10€!!!
αντε 20 στα Στουντιο...
οχι απο 40! να ξεκινανε;;;
ποια εποχή βρισκονται;;;
Προφανως για να μην τα μειωνουν, ειδικα τα 40 αρια υπαρχει αρκετος κοσμος που παει εκει. Αρα φταιμε κι εμεις ως εναν βαθμο. Τεσπα αυτοι απο την μερια τους για να χτιζουν τοσο καλα στουντιο εχουν λεφτα στην ακρη οποτε και να μην πατησεις για λιγο καιρο θα αντεξουν. Εγω νομιζω οτι αν ριξουν τα περισσοτερα στουντιο ακομα ποιο κατω της τιμες και τραβηξουν ολο τον κοσμο εκει πχ. εφη με 20 (ξερω δεν θα προλαβαινει να κλεισει μπουτι μετα)η νατασσα που γραφεται πιο πανω αν ξανα εμφανιστει και ριξει κι αλλο της τιμες και πολλες αλλες, πιστευω οτι και τα 40αρια γρηγορα θα γινον 30αρια και ακομα ποιο κατω.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Έφη δεν έκλεινε μπούτι με 40, σιγά μην πάει στα 20.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Αμα δε βαριεσε εξηγησε μου τι εννοεις ακουμπησες κατω?? κ τι ακριβως κολλησες ??
στης αγαπης το μουνι σε τζακουζι πανω σε χαιδεματα και τριψηματα ειχα επαφη το πεος μου με το μουνι της δεν ξερω αν εφταιγε και το περιβαλλον του νερου αναμεσα μας αλλα εχει χρονια και η συγκεκριμενη δεν δουλευει

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
στης αγαπης το μουνι σε τζακουζι πανω σε χαιδεματα και τριψηματα ειχα επαφη το πεος μου με το μουνι της δεν ξερω αν εφταιγε και το περιβαλλον του νερου αναμεσα μας αλλα εχει χρονια και η συγκεκριμενη δεν δουλευει

Την εχω πάθει και γω αυτή τη φάση με πουτσοτρηψιμο στο κωλαρακι της γκόμενας μου!!!
Ευτυχώς το ξεπέρασα εύκολα με μια αγωγή για 15 μερες.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
φιλαρακι εισαι ραπερ?  γραφεις σε ρυθμο ραπ. Ανετα γινεται τραγουδι το συγκεκριμενο με τιτλο "Στης αγαπης το μουνι"

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Την εχω πάθει και γω αυτή τη φάση με πουτσοτρηψιμο στο κωλαρακι της γκόμενας μου!!!
Ευτυχώς το ξεπέρασα εύκολα με μια αγωγή για 15 μερες.

Εγώ από πρωκτικό με πρώην μου μετά από αρκετές φορές όμως....3 χαπάκια και 15 μέρες αλοιφουλα...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στο δρόμο προς Τσαρκα λοιπον εκεί στην Κωλέταλλα τον δρόμο που περνάς τις γραμμες 10 μπακαγιοκοι κινεζικής προέλευσης μάλλον τσαρκα κανανε :2funny: :2funny:
Venus: Τζούλια απο ουγγ. Ωραίο μωρο  έγινε επειδή βάφτηκε! Πριν μια εβδομαδα αδιάφορη την έλεγα. Μετα Κάρλα.
Γκοντιβα: Εύα η ξανθιά
Τρίδυμα: Νο1: Χριατινα- Νικόλ Νο2: Τζούλια νταρντανα- Ιζαμπέλα Νο3: Κλαούντια προσμιλφ!
Ανδρ.34: Σόνια πρεπει να χασε κιλακια :think:
Ανδρ.32: Ελένα οτι και να πω είναι λίγο.
Ανδρ19: Τζάστιν....
Ανδρ52: Γκαμπριέλα το γνωστό ωραίο πιπινακι αλλά με 40 ΔΕΝ.
Φρίξου 13.5: Βικτώρια η ξανθιά προςμιλφ
Φρίξου 15: Μια καινούργια κοπελα μαυρομαλλα αλλα ηταν εκεί η τσατσά  :headbang: :headbang:του 21.
Κεφαλληνιας: Ελένα απο ουκρ. Πολή καλη επιλογή εκανα :kissass: :kissass: :kissass:
Εφευγα απο τα τρίδυμα και κοιταω το las vegas ένας μπουρδελιαρης μπορεί να συγκινηθεί με αυτήν την εικόνα. ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ :rockon: :rockon:
Το περιεχόμενο τους για κλαμματα: Βικτώρια μεγαλουτσικη και Τάττου πολλα .-Ντανιέλα-Νατασσα καινούργια με κοκκινο μαλλί και παραπανισια κίλα η νέα Χωριατοπουλα :2funny:
Εμπάργκο που αλλου.... εκεί στα 40αρια!!!
Νομιζω πως η επομένη Τσαρκα μου θα είναι με τα Αλάνια σαν τους κινέζους ενα πράγμα ΚΟΝΒΟΙ

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Το Venus και το Las Vegas ποια ειναι ρε παιδες; Καινουρια μαγαζακια; Μπουχος οταν λες Φριξου 13.5?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Stories

Νέο!