Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Θελω να δοκιμασω και Βικη αυριο-μεθαυριο αλλα δε βλεπω να εχει γραψει καποιος κατι....Δηλαδη τοσο καιρο δεν την εχει δοκιμασει κανενας ακομη?Μου φανταζει αδιανοητο να μην εχει παει κανεις μαζι της διαβαζοντας οτι ειναι εντυπωσιακη παρουσια......
τον βικο;η την βικυ εννοεις(βικτωρια);για βικτωρια την εχω στανταρακι μετα την καντυ σου λεω οτι θες..τωρα για βικο δεν θελω να δοκιμασω και δεν ξερω!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
τον βικο;η την βικυ εννοεις(βικτωρια);για βικτωρια την εχω στανταρακι μετα την καντυ σου λεω οτι θες..τωρα για βικο δεν θελω να δοκιμασω και δεν ξερω!!!
εχεις θέμα παιχταρα μου μπερδευεις τα κορίτσια σου. Πάντως δεν λέει για τ στανταρακι σου :rockon: :rockon:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Θελω να δοκιμασω και Βικη αυριο-μεθαυριο αλλα δε βλεπω να εχει γραψει καποιος κατι....Δηλαδη τοσο καιρο δεν την εχει δοκιμασει κανενας ακομη?Μου φανταζει αδιανοητο να μην εχει παει κανεις μαζι της διαβαζοντας οτι ειναι εντυπωσιακη παρουσια......
την εχω δοκιμασει εγω την βικυ
]αστερι στο κρεβατι,τα δινει ολα,γλωσσοφιλα αμα λαχει
τα παντα...αναλογα και με την ταριφα βεβαια
εγω φιλε θα ξαναπηγαινα αν εδινε την κωλαρα της
αλλα δεν...δεν με ψηνει να ξαναχυσω πλαστικο μουνι :-

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.907
Πόντοι
38.177

Ευχαριστω για την ενημέρωση.
Σχετικά με τη Βικη,καθε μερα ειναι Σολντ ουτ αλλα η συνήθεια της μουγγας εδω στη θεσσαλονικη καλα κρατεί!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
εχεις θέμα παιχταρα μου μπερδευεις τα κορίτσια σου. Πάντως δεν λέει για τ στανταρακι σου :rockon: :rockon:
δεν τις μπερδεψα ρε τρελε..καταλαβα για το νερο βικο θα λεει δε παωωωωωωωω!!!

taz_dev

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
0
την εχω δοκιμασει εγω την βικυ
]αστερι στο κρεβατι,τα δινει ολα,γλωσσοφιλα αμα λαχει
τα παντα...αναλογα και με την ταριφα βεβαια
εγω φιλε θα ξαναπηγαινα αν εδινε την κωλαρα της
αλλα δεν...δεν με ψηνει να ξαναχυσω πλαστικο μουνι :-
Η Βίκυ - Βίκος είναι στο Νικηφόρου Ουρανού 6 ?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
εγω θα συμφωνησω μαζι σου 100% απλα θα συμπληρωσω σε αυτο που ελεγα οτι στην ερωτηση που κανεις γιατι δεν πηγαινουνε σου λεω οτι δνε κανουνε κουμαντο αυτες που θα δουλεψουνε εκτος απο 1-2...ετσι δεν ειναι;ακομα και αυτες που ανεβαινουνε χαιρονται για τις συνθηκες εργασιας και κλαινε για τα χρηματα..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μαζι σου κ εγω φιλε........κ ένα τελευταιο να ξερετε πως όπως τις μαθουν είναι φιλε τις κοπελες!!
τις δασκαλεύουνε με τον χειροτερο τροπο!!

τελος παντον να μην σας κουραζω..........πολοι καταλαβενετε τι προσπαθω να πω!!
το κανω το αθλημα αρκετο καιρο κ δεν πιστευα ποτε ότι σε μπουρδελα θα ερχοτανε ο καιρος να δινανε τυποι 100αρια για μισι ωρα για τέτοιες υπηρεσίες-τέτοιες κοπελες κ τέτοιες εποχεσ ιδικα!! καποιοι που πραγματικα δεν ζησανε εποχεσ του βαρδαρη πριν 10 χρονια κ βαλε!!
τοτε που ητανε 5000δρχ η 20-30 ευρω κ αυτό ητανε!! δεν ειχε 30-40-60-100 κ μαλακιες!!!
το καταφερανε παντως κ μας τα αρπαζουνε για τα καλα!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μαζι σου κ εγω φιλε........κ ένα τελευταιο να ξερετε πως όπως τις μαθουν είναι φιλε τις κοπελες!!
τις δασκαλεύουνε με τον χειροτερο τροπο!!

τελος παντον να μην σας κουραζω..........πολοι καταλαβενετε τι προσπαθω να πω!!
το κανω το αθλημα αρκετο καιρο κ δεν πιστευα ποτε ότι σε μπουρδελα θα δινανε τυποι 100αρια για μισι ωρα τέτοιες εποχεσ ιδικα!!
το καταφερανε παντως κ μας τα αρπαζουνε για τα καλα!!!

:rockon:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Υπαρχει και βικυ και βικος? Το στανταρακι σου που δουλευει?

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπερα.εχθες κατεβηκα για εφη αλλα σκονταψα στο γκοντιβα λογω περιεργειας δωματιων κ δεν έχασα . Νταϊάνα το κοριτσι κ δυναμιτης.ακολουθει κριτική.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πληροφορειες λενε πως η Γκαμπριελα απο Α.Γεωργιου 52 απολυθηκε λογω κομοδινιασης ......

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Και υπερπετυχημενη καταθεση στη Τζουλια στο δευτερο τριδυμο  :tits:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Αχελωου 10 καποιος ειχε γραψει για μια Μιλφαρα, ποια ειναι αυτη ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom