Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.212
Πόντοι
25.165
Η λαρα βλεπω την βαλανε στο προγραμμα. Ξεκινησε κανονικα? Πηγε κανεις?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
884
Πόντοι
371
Καλο εκανε.. τωρα ξερεις οτι και να τα σκασεις για προγραμμα, παλι κομοδινα θα συναντησεις.
Για χημεια θελει πολλα απλα και παλι μπορει να μην βρεις.. πχ με Ελενιτσα στα τριδυμα, την πηρα 3-4 φορες και ολο και χειροτερη ηταν, μην πω για Λαρα που καμια 4 χρονια που πηγαινα ηταν κομοδινο..και με αλλες.
Αν το χει η αλλη θα στο βγαλει απο την αρχη με το απλο.
Καλά Ελενίτσα που λες 2 φορές πήγα για το σωματακι της δε οπα ήταν χαλια

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.341
Πόντοι
2.046
Καλο εκανε.. τωρα ξερεις οτι και να τα σκασεις για προγραμμα, παλι κομοδινα θα συναντησεις.
Για χημεια θελει πολλα απλα και παλι μπορει να μην βρεις.. πχ με Ελενιτσα στα τριδυμα, την πηρα 3-4 φορες και ολο και χειροτερη ηταν, μην πω για Λαρα που καμια 4 χρονια που πηγαινα ηταν κομοδινο..και με αλλες.
Αν το χει η αλλη θα στο βγαλει απο την αρχη με το απλο.
Με την Ελένη πως περνάτε ρε τύπε; Με κατεβασμένα τα μούτρα και μέσα στην ξινίλα μονίμως..

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.183
Πόντοι
446
Καλά Ελενίτσα που λες 2 φορές πήγα για το σωματακι της δε οπα ήταν χαλια
Η Ελένη από σώμα τρελό τούμπανο. Γενικά δυνατο από εμφάνιση. Αλλά στο δωμάτιο κομμοδίνο. Και χωρίς να κάνει τίποτα έγω καύλωσα και έριξα ένα τίμιο. ΓΙα το edition 2024 δεν έχω άποψη.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Για πες τι τρελά γούστα βγάζει; Αν δεν θες να χάσεις τα γούστα στείλε πμ και θα τηρηθεί εχεμύθεια.
Δεν εχει νοημα να αναφερω τι γουστα κανει με εμενα γιατι ειναι τελειως υποκειμενικο.Η Λαρα επιλεγει τους πελατες αν σε γουσταρει κανει πολλα...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Με την Ελένη πως περνάτε ρε τύπε; Με κατεβασμένα τα μούτρα και μέσα στην ξινίλα μονίμως..
Ακριβως ετσι....για αυτο δεν εχω περασει ποτε ειμαι σιγουρος πως θα ειναι ξεπετα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Εισαι λιγο απειρος απο στουντιο.. ξερεις ποσες κοπελες ερχονται στο σαλονι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια και χειραψιες λες και εισαι κανας δημαρχος, μερικες και φιλια στο μαγουλο, και οταν περνας μαζι τους στο δωματιο γινονται ξαφνικα τα μεγαλυτερα κομοδινα.

Η Ελενιτσα οτι εγραψαν παραπανω, φαγαμε την πατατα γιατι ειδαμε ενα ομορφο πιπινι με ισως τα καλυτερα βυζγια στην πολη.. οποτε λες μπαινω κι οτι γινει..
εγω την αφησα απο την πρωτη φορα που περασα μεγαλο διαστημα μπας και καλυτερευση και συναντησα χειροτερη..και ειπα τελος απο αυτην, εχω και κριτικες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Την ελενιτσα στα τριδυμα δεν την εχω παρει δεν μου εκανε ποτε το κλικ να μπω...Με τη Λαρα εχω καλη χημεια απο τις πρωτες φορες που τη πηρα βγαλαμε ωραια γουστα,απλα η Λαρα ειναι επιλεκτικη με τους πελατες αν σε γουσταρει θα κανει τα πιο τρελα γουστα αν δεν σε γουσταρει θα ειναι ξεπετα για να σε διωξει μου το εχει πει και η ιδια
Πρωτη φορα ποτε την πηρες;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Αυτη μονο πορτα δινει. :confused:
Αυτο με την πορτα ειναι αληθεια εχει τυχει να ειμαι στο στουντιο και εχει αδεια δωματια και εδιωχνε κοσμο...η Λαρα ξερει που θα παρει max 15-20 πελατες σιγουρα οποτε επιλεγει αυτους που γουσταρει....ετσι ειναι οταν δεν υπαρχουν αλλες επιλογες.Πριν 5-6 χρονια δεν ειχε τοση δουλεια γιατι υπηρχαν και αλλες αξιολογες κοπελες στη πρωινη βαρδια (πχ. Αφρο) και τοτε τους επερνε ΟΛΟΥΣ !!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Αυτο με την πορτα ειναι αληθεια εχει τυχει να ειμαι στο στουντιο και εχει αδεια δωματια και εδιωχνε κοσμο...η Λαρα ξερει που θα παρει max 15-20 πελατες σιγουρα οποτε επιλεγει αυτους που γουσταρει....ετσι ειναι οταν δεν υπαρχουν αλλες επιλογες.Πριν 5-6 χρονια δεν ειχε τοση δουλεια γιατι υπηρχαν και αλλες αξιολογες κοπελες στη πρωινη βαρδια (πχ. Αφρο) και τοτε τους επερνε ΟΛΟΥΣ !!!
Μπαα ποικιλη η πορτα που ριχνει, μια φορα εναν τον εστειλε και οταν την ρωτησα γιατι..μου ειπε δεν εχω καποιο θεμα μαζι του..απλα αργει πολυ.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.341
Πόντοι
2.046
Εισαι λιγο απειρος απο στουντιο.. ξερεις ποσες κοπελες ερχονται στο σαλονι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια και χειραψιες λες και εισαι κανας δημαρχος, μερικες και φιλια στο μαγουλο, και οταν περνας μαζι τους στο δωματιο γινονται ξαφνικα τα μεγαλυτερα κομοδινα.

Η Ελενιτσα οτι εγραψαν παραπανω, φαγαμε την πατατα γιατι ειδαμε ενα ομορφο πιπινι με ισως τα καλυτερα βυζγια στην πολη.. οποτε λες μπαινω κι οτι γινει..
εγω την αφησα απο την πρωτη φορα που περασα μεγαλο διαστημα μπας και καλυτερευση και συναντησα χειροτερη..και ειπα τελος απο αυτην, εχω και κριτικες.
Δεν χρειάζεται και μεγάλη εμπειρία για να αποφύγεις φόλες τύπου Ελενίτσας..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
884
Πόντοι
371
Η Ελένη από σώμα τρελό τούμπανο. Γενικά δυνατο από εμφάνιση. Αλλά στο δωμάτιο κομμοδίνο. Και χωρίς να κάνει τίποτα έγω καύλωσα και έριξα ένα τίμιο. ΓΙα το edition 2024 δεν έχω άποψη.
Συμφωνώ και εγώ για αυτό την πηδηξα αλλά η γκόμενά είναι χάλια από υπηρεσία

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Μπαα ποικιλη η πορτα που ριχνει, μια φορα εναν τον εστειλε και οταν την ρωτησα γιατι..μου ειπε δεν εχω καποιο θεμα μαζι του..απλα αργει πολυ.
Το προβλημα ειναι οτι εχει την πολυτελεια να το κανει....πριν 6-7 χρονια παρακαλουσε για πελατες οπως ολες παντα ειχε αδεια δωματια..
Βεβαια τοτε στην πρωινη βαρδια ειχαμε Αφρο,βικτορια(βιλλες),Αμαριλης(παρανταις),Γκαμπριελα( βιλλες η ψηλη αδυνατη με τα σιλικονατα βυζια)......υπηρχαν πολυ δυνατα ονοματα και η Λαρα ηταν δευτερη επιλογη...
Ωραιες εποχες!!!

Ostrovcanec

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Στο X στην Φρίξου ποια είναι η Ρουμάνα;

Stories

Νέο!