ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.932
- Πόντοι
- 456
Δεν ξέρω όταν λέτε δεύτερο όνομα πάντως το σώμα που έχει η Λάρα δεν πολυπαιζει στα μπουρδέλα και πριν μια δεκαετία είχε κανά δυο ακόμα σαν και αυτή στη βάρδια. Τώρα από το τι δίνει στο σεξ είναι μεγάλη κουβέντα αλλά εγώ ξέρω οτι την ματώνει την φανέλα. Είναι η μόνη που καταφέρνει και με τελειώνει πάντα και με έχει τελειώσει σε διαφορετικές στάσεις όταν οι άλλες μετράνε τα δευτερόλεπτα. Και αν ανέβει από πάνω νομίζεις πάει για τερματισμό με το γκανιάν τον μαύρο Σίφουνα. Οι περισσότερες είναι "κουράστικα..." και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.Το προβλημα ειναι οτι εχει την πολυτελεια να το κανει....πριν 6-7 χρονια παρακαλουσε για πελατες οπως ολες παντα ειχε αδεια δωματια..
Βεβαια τοτε στην πρωινη βαρδια ειχαμε Αφρο,βικτορια(βιλλες),Αμαριλης(παρανταις),Γκαμπριελα( βιλλες η ψηλη αδυνατη με τα σιλικονατα βυζια)......υπηρχαν πολυ δυνατα ονοματα και η Λαρα ηταν δευτερη επιλογη...
Ωραιες εποχες!!!
Εγώ λέω να την κλωνοποιήσουμε γιατί έχει πέσει πολύ η ποιότητα στον Μύλο. Μπορεί να μη ζορίζει πολύ το γκροβεράκι της αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Η πλάκα δεν είναι οτι αυτή διώχνει κόσμο, υπάρχουν πολλοί που την βλέπουν το ξανασκέφτονται και φεύγουν λες και έχει πολλά τέτοια μουνιά στην περιοχή.