Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.932
Πόντοι
456
Το προβλημα ειναι οτι εχει την πολυτελεια να το κανει....πριν 6-7 χρονια παρακαλουσε για πελατες οπως ολες παντα ειχε αδεια δωματια..
Βεβαια τοτε στην πρωινη βαρδια ειχαμε Αφρο,βικτορια(βιλλες),Αμαριλης(παρανταις),Γκαμπριελα( βιλλες η ψηλη αδυνατη με τα σιλικονατα βυζια)......υπηρχαν πολυ δυνατα ονοματα και η Λαρα ηταν δευτερη επιλογη...
Ωραιες εποχες!!!
Δεν ξέρω όταν λέτε δεύτερο όνομα πάντως το σώμα που έχει η Λάρα δεν πολυπαιζει στα μπουρδέλα και πριν μια δεκαετία είχε κανά δυο ακόμα σαν και αυτή στη βάρδια. Τώρα από το τι δίνει στο σεξ είναι μεγάλη κουβέντα αλλά εγώ ξέρω οτι την ματώνει την φανέλα. Είναι η μόνη που καταφέρνει και με τελειώνει πάντα και με έχει τελειώσει σε διαφορετικές στάσεις όταν οι άλλες μετράνε τα δευτερόλεπτα. Και αν ανέβει από πάνω νομίζεις πάει για τερματισμό με το γκανιάν τον μαύρο Σίφουνα. Οι περισσότερες είναι "κουράστικα..." και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Εγώ λέω να την κλωνοποιήσουμε γιατί έχει πέσει πολύ η ποιότητα στον Μύλο. Μπορεί να μη ζορίζει πολύ το γκροβεράκι της αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Η πλάκα δεν είναι οτι αυτή διώχνει κόσμο, υπάρχουν πολλοί που την βλέπουν το ξανασκέφτονται και φεύγουν λες και έχει πολλά τέτοια μουνιά στην περιοχή.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Μπαα ποικιλη η πορτα που ριχνει, μια φορα εναν τον εστειλε και οταν την ρωτησα γιατι..μου ειπε δεν εχω καποιο θεμα μαζι του..απλα αργει πολυ.
ε αρα η αργοπορια ειναι το θεμα, τι δεν εχει θεμα;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Δεν νομιζω να εχει θεμα με την αργοπορια .... εχει θεμα με μερικους που δεν τους σηκωνετε και καθηστερουν χωρις να κανουν κατι..

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
540
Πόντοι
81
Δεν νομιζω να εχει θεμα με την αργοπορια .... εχει θεμα με μερικους που δεν τους σηκωνετε και καθηστερουν χωρις να κανουν κατι..
Στο άλλο σάιτ την δείχνει να δουλεύει πρωί…Δουλεύει κανονικά?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.932
Πόντοι
456
Στο άλλο σάιτ την δείχνει να δουλεύει πρωί…Δουλεύει κανονικά?
Για να την δείχνει θα δουλεύει. Αν όμως θες να είσαι σίγουρος πάρε τηλέφωνο στο Μπέλα Ντόνα και εννοείτε πήγαινε τουλάχιστον δύο ώρες πρίν την ώρα λήξης του προγράμματος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Λοιπον μπαινω στο μπελα ντονα, εξω ειχε 3 αυτοκινητα, στο σαλονι κανενας.. ολοι στα δωματια και ενας εφευγε με τα ποδια.
Μου λεει η τσα2 η Λαρα ειναι.. οκ λεω, να περιμενω;;
Μου λεει κατα λεξη...εισαι το ραντεβου; οχι λεω
Ελα αργοτερα σε καμια ωρα γιατι εχει 3 δωματια τα δυο με προγραμμα και περιμενει και ραντεβου.
Εφυγα και δεν ξανα πηγα γιατι δεν μ εφτανε η ωρα.

Αρα το κοριτσι κανει κανονικα ραντεβου και δινει και προτεραιοτητα σ αυτα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.350
Πόντοι
34.538
Λοιπον μπαινω στο μπελα ντονα, εξω ειχε 3 αυτοκινητα, στο σαλονι κανενας.. ολοι στα δωματια και ενας εφευγε με τα ποδια.
Ελα αργοτερα σε καμια ωρα γιατι εχει 3 δωματια τα δυο με προγραμμα και περιμενει και ραντεβου.

Φωναξες...barbara χρονια πολλα?
Μπορει να ηταν μεσα στο δωματιο?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Φωναξες...barbara χρονια πολλα?
Μπορει να ηταν μεσα στο δωματιο?
Αυτος θα ηταν το ραντεβου που περιμεναν, ασε που εδω μας αποπροσανατολιζει για να μην εχει κοσμο οταν θα παει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Δεν εχει θεμα με την ωρα.. ακομα και στο απλο καθεται 20+
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε απο ποσο ξεκιναει το απλο?
50 ηταν, σημερα δεν ρωτησα αν αλλαξε κατι.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
619
Πόντοι
81
Επειδή έχω χάσει επεισόδια , η Ελενίτσα ποια είναι ; Αααα μήπως αυτή στην ευθεία από ποισον που ήρθε ; Τόσο κακιά είναι ; Κρίμα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585

Εγω που πηγα, με λεει η τσατσα εισαι το ραντεβου.??? ....και της λεω ....ναι.!! και μπηκα μεσα.!!!!!!!! :2funny:

heath ledger joker GIF

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.350
Πόντοι
34.538

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.718
Πόντοι
736
Επειδή έχω χάσει επεισόδια , η Ελενίτσα ποια είναι ; Αααα μήπως αυτή στην ευθεία από ποισον που ήρθε ; Τόσο κακιά είναι ; Κρίμα
Στα τρίδυμα , ναι στον ίδιο δρόμο με το poison είναι.

Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα ; Είχα ψηθεί απο κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ να πάω για duo , αλλά μετά έκαναν κάτι μήνες να έρθουν και έτσι δεν πήγα. Αλλά και να κάνουν δηλαδή duo , λογικά θα πρέπει να τις πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο , άρα όχι τις πρώτες μέρες που θα έρθουν.

Η δε Εβελίνα πάλι σε ερώτηση στο άλλο σάιτ αν κάνουν duo , έγραψε όχι.

Απο οτι θυμάμαι όμως υπάρχει και μια κριτική εδώ στο bou που έλεγε ο τύπος οτι τις είχε πάρει duo πριν κανένα χρόνο ενάμιση κάπου εκεί.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.212
Πόντοι
25.165
1) Δεν γιορταζω/γιορταζα 2) Δεν ειμαι σαλονικα

Stories