Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.714
Πόντοι
736
Επειδή έχω χάσει επεισόδια , η Ελενίτσα ποια είναι ; Αααα μήπως αυτή στην ευθεία από ποισον που ήρθε ; Τόσο κακιά είναι ; Κρίμα
Στα τρίδυμα , ναι στον ίδιο δρόμο με το poison είναι.

Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα ; Είχα ψηθεί απο κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ να πάω για duo , αλλά μετά έκαναν κάτι μήνες να έρθουν και έτσι δεν πήγα. Αλλά και να κάνουν δηλαδή duo , λογικά θα πρέπει να τις πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο , άρα όχι τις πρώτες μέρες που θα έρθουν.

Η δε Εβελίνα πάλι σε ερώτηση στο άλλο σάιτ αν κάνουν duo , έγραψε όχι.

Απο οτι θυμάμαι όμως υπάρχει και μια κριτική εδώ στο bou που έλεγε ο τύπος οτι τις είχε πάρει duo πριν κανένα χρόνο ενάμιση κάπου εκεί.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.064
Πόντοι
25.165
1) Δεν γιορταζω/γιορταζα 2) Δεν ειμαι σαλονικα

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πηγα χτες στο poison και πηρα την Crystal δεν ξερω αν εχουν γραφτει πραγματακια αλλα εγω ενθουσιαστηκα. Πετιτ σοκολατακι με ωραιο προσωπακι. Σωματακι με διασπαρτα τατουαζ και σιλικονατα βυζακια οχι και η καλυτερη δουλεια αλλα το παραβλεπω. Χαρουμενο το μωρακι ειχε αρκετα καλη συμμετοχη και εφυγα πολυ ικανοποιημενος.
Σκεφτομαι να την παρω προγραμμα αλλα ηθελα να ρωτησω γνωμες αν εχει καποιος ηδη δοκιμασει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
849
Πόντοι
4.535
Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα
Η Έλενα που την είχα πάρει παλιότερα, πανέμορφο κομοδίνο. Καλύτερα να πηδούσα καναπέ ΙΚΕΑ...

Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει συμπεριφορά και χούγια, αλλά από εμένα είναι ΌΧΙ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.714
Πόντοι
736
Η Έλενα που την είχα πάρει παλιότερα, πανέμορφο κομοδίνο. Καλύτερα να πηδούσα καναπέ ΙΚΕΑ...

Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει συμπεριφορά και χούγια, αλλά από εμένα είναι ΌΧΙ
Ναι για Έλενα όλοι αυτό λένε , αλλά λέω μήπως μαζί με την Εβελίνα (αν κάνουν duo) έχει καλύτερη απόδοση.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
216
Αύριο λέτε να είναι η Λιλιάνα?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.454
Πόντοι
3.346
Εγω που πηγα, με λεει η τσατσα εισαι το ραντεβου.??? ....και της λεω ....ναι.!! και μπηκα μεσα.!!!!!!!! :2funny:

heath ledger joker GIF
πως το σκεφτηκες αυτο ρε σατανα?

devil satan GIF

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.454
Πόντοι
3.346
Στα τρίδυμα , ναι στον ίδιο δρόμο με το poison είναι.

Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα ; Είχα ψηθεί απο κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ να πάω για duo , αλλά μετά έκαναν κάτι μήνες να έρθουν και έτσι δεν πήγα. Αλλά και να κάνουν δηλαδή duo , λογικά θα πρέπει να τις πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο , άρα όχι τις πρώτες μέρες που θα έρθουν.

Η δε Εβελίνα πάλι σε ερώτηση στο άλλο σάιτ αν κάνουν duo , έγραψε όχι.

Απο οτι θυμάμαι όμως υπάρχει και μια κριτική εδώ στο bou που έλεγε ο τύπος οτι τις είχε πάρει duo πριν κανένα χρόνο ενάμιση κάπου εκεί.
Και να κανουν θα πρεπει να κλεισουν για λιγο ενα απο τα δυο μαγαζια.
Δεν νομιζω να τις συμφερει αυτο..εκτος και αν το χρεωνουν κανα 100αρι η καθονται δεκα λεπτα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.239
Πόντοι
506
Ακούω Λιλιάνα και καυλώνω. Καμία ενημέρωση για σήμερα τι παίζει έχουμε;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
216

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
507
Πόντοι
21
Βραδυνο σύντομο περάσματακι σήμερα με ξεκάθαρη στόχευση αλλά έκανα μια μικρή τσάρκα…Σάντρη στο πρώτο της Ερημίτη από αριστερά με πολύ κόσμο αναμονή και σε προγράμματα,Γκοντιβα μετά από καιρό ανοιχτό βράδυ μια Τζενη από Πορτογαλία συστήθηκε,ωραίο τζουσι μωράκι και στο πρώτο της Μινώταυρου γωνία δεξιά μια Βικτωρια ψηλό άλογο αλλά κρατήθηκα διότι βλέπω Πακια από κει έξω…Ας αποφανθεί κάποιος αν αξίζει η μανδαμ…Εν τέλη πέρασμα για πρώτη φορά με Λιλιανα…Νταξει η γυναίκα γουστάρει την πουτσα,ξέρει να γαμιεται και να σε περιποιείται….Τιμιοτατη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom