topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.114
- Πόντοι
- 5.646
20.00-06.00τι βαρδια;
20.00-06.00τι βαρδια;
ειναι η Χρυσα που ηταν καποτε στα τριδυμα;20.00-06.00
Στην προηγούμενη σελίδα γράφω για αυτήνΑυτην η Σαντρα που δειχνει στο αλλο σαιτ αξιζει?εχει περασει κανεις?
Το ειδα φιλε για να ειχε αναμονη πιστευω θα αξιζει ει αι τιμια μεσαΣτην προηγούμενη σελίδα γράφω για αυτήν
Έχει περάσει μαζί της η μισή Βόρεια Ελλαδα. Αν όχι η καλύτερη, σίγουρα από τις καλύτερες αυτή τη στιγμη σε αυτό το λειτουργημα. Από το 2019 στην πόλη απ' όσο ξέρω.Αυτην η Σαντρα που δειχνει στο αλλο σαιτ αξιζει?εχει περασει κανεις?
Βάλε +3 χρονια πισω σιγουραΈχει περάσει μαζί της η μισή Βόρεια Ελλαδα. Αν όχι η καλύτερη, σίγουρα από τις καλύτερες αυτή τη στιγμη σε αυτό το λειτουργημα. Από το 2019 στην πόλη απ' όσο ξέρω.
Yeap!ειναι η Χρυσα που ηταν καποτε στα τριδυμα;
Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι είναι από Ιταλία το αλβανακι;Εν τέλη κατάπια τα ζουμιά της Μπιάνκα η οποία φεύγει για γιορτές Ιταλία !! Θα ανέβει κριτική !!!
2014 fisrt timeΒάλε +3 χρονια πισω σιγουρα
Νομίζω μού είχε πει ότι είναι από τη λίμνη Κόμο και στις γιορτές πηγαίνει πάντα εκεί στη βίλα της να χαλαρώσειΣοβαρά τώρα πιστεύεις ότι είναι από Ιταλία το αλβανακι;
Έχει περάσει μαζί της η μισή Βόρεια Ελλαδα. Αν όχι η καλύτερη, σίγουρα από τις καλύτερες αυτή τη στιγμη σε αυτό το λειτουργημα. Από το 2019 στην πόλη απ' όσο ξέρω.
τα εχουμε ξαναπει αυτα ρε καραμαν οι πιο παλιοι...ειδικα ο @al pacino ενα διαστημα τα ελεγε συχναΑπο το 2019.??? ...2014 οπως γραφει ο συναθλητης gagarin ποιο πανω, και φτασαμε 2025 παρα, για να μαθουμε οτι ειναι καλη.??? Γιατι δεν υπαρχουν αναφορες...και εχουμε μια μετρια Λαρα και ενα Παλτο Καρινα, που ανα 2 σελιδες γινεται ανακυκλωση.... Μαλιστα....
Εγω νωμιζω οτι πλεον υπαρχουν παρτακιδες εδω μεσα και τα κρατανε για χαρης τους, ή... στην καλυτερη εχουν γινει καποιες ομαδες και μοιραζονται τις πληροφοριες μεταξυ τους, και καλα κανουν στην τελικη οι 2οι....τα εχουμε ξαναπει αυτα ρε καραμαν οι πιο παλιοι...ειδικα ο @al pacino ενα διαστημα τα ελεγε συχνα