Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
Πηγα χτες στο poison και πηρα την Crystal δεν ξερω αν εχουν γραφτει πραγματακια αλλα εγω ενθουσιαστηκα. Πετιτ σοκολατακι με ωραιο προσωπακι. Σωματακι με διασπαρτα τατουαζ και σιλικονατα βυζακια οχι και η καλυτερη δουλεια αλλα το παραβλεπω. Χαρουμενο το μωρακι ειχε αρκετα καλη συμμετοχη και εφυγα πολυ ικανοποιημενος.
Σκεφτομαι να την παρω προγραμμα αλλα ηθελα να ρωτησω γνωμες αν εχει καποιος ηδη δοκιμασει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
915
Πόντοι
4.535
Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα
Η Έλενα που την είχα πάρει παλιότερα, πανέμορφο κομοδίνο. Καλύτερα να πηδούσα καναπέ ΙΚΕΑ...

Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει συμπεριφορά και χούγια, αλλά από εμένα είναι ΌΧΙ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Η Έλενα που την είχα πάρει παλιότερα, πανέμορφο κομοδίνο. Καλύτερα να πηδούσα καναπέ ΙΚΕΑ...

Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει συμπεριφορά και χούγια, αλλά από εμένα είναι ΌΧΙ
Ναι για Έλενα όλοι αυτό λένε , αλλά λέω μήπως μαζί με την Εβελίνα (αν κάνουν duo) έχει καλύτερη απόδοση.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.549
Πόντοι
216
Αύριο λέτε να είναι η Λιλιάνα?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
Εγω που πηγα, με λεει η τσατσα εισαι το ραντεβου.??? ....και της λεω ....ναι.!! και μπηκα μεσα.!!!!!!!! :2funny:

heath ledger joker GIF
πως το σκεφτηκες αυτο ρε σατανα?

devil satan GIF

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
Στα τρίδυμα , ναι στον ίδιο δρόμο με το poison είναι.

Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα ; Είχα ψηθεί απο κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ να πάω για duo , αλλά μετά έκαναν κάτι μήνες να έρθουν και έτσι δεν πήγα. Αλλά και να κάνουν δηλαδή duo , λογικά θα πρέπει να τις πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο , άρα όχι τις πρώτες μέρες που θα έρθουν.

Η δε Εβελίνα πάλι σε ερώτηση στο άλλο σάιτ αν κάνουν duo , έγραψε όχι.

Απο οτι θυμάμαι όμως υπάρχει και μια κριτική εδώ στο bou που έλεγε ο τύπος οτι τις είχε πάρει duo πριν κανένα χρόνο ενάμιση κάπου εκεί.
Και να κανουν θα πρεπει να κλεισουν για λιγο ενα απο τα δυο μαγαζια.
Δεν νομιζω να τις συμφερει αυτο..εκτος και αν το χρεωνουν κανα 100αρι η καθονται δεκα λεπτα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.346
Πόντοι
746
Ακούω Λιλιάνα και καυλώνω. Καμία ενημέρωση για σήμερα τι παίζει έχουμε;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.549
Πόντοι
216

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
607
Πόντοι
81
Βραδυνο σύντομο περάσματακι σήμερα με ξεκάθαρη στόχευση αλλά έκανα μια μικρή τσάρκα…Σάντρη στο πρώτο της Ερημίτη από αριστερά με πολύ κόσμο αναμονή και σε προγράμματα,Γκοντιβα μετά από καιρό ανοιχτό βράδυ μια Τζενη από Πορτογαλία συστήθηκε,ωραίο τζουσι μωράκι και στο πρώτο της Μινώταυρου γωνία δεξιά μια Βικτωρια ψηλό άλογο αλλά κρατήθηκα διότι βλέπω Πακια από κει έξω…Ας αποφανθεί κάποιος αν αξίζει η μανδαμ…Εν τέλη πέρασμα για πρώτη φορά με Λιλιανα…Νταξει η γυναίκα γουστάρει την πουτσα,ξέρει να γαμιεται και να σε περιποιείται….Τιμιοτατη!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.406
Πόντοι
446
Στα τρίδυμα , ναι στον ίδιο δρόμο με το poison είναι.

Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα ; Είχα ψηθεί απο κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ να πάω για duo , αλλά μετά έκαναν κάτι μήνες να έρθουν και έτσι δεν πήγα. Αλλά και να κάνουν δηλαδή duo , λογικά θα πρέπει να τις πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο , άρα όχι τις πρώτες μέρες που θα έρθουν.

Η δε Εβελίνα πάλι σε ερώτηση στο άλλο σάιτ αν κάνουν duo , έγραψε όχι.

Απο οτι θυμάμαι όμως υπάρχει και μια κριτική εδώ στο bou που έλεγε ο τύπος οτι τις είχε πάρει duo πριν κανένα χρόνο ενάμιση κάπου εκεί.
Όχι δεν κάνουν ή δεν έκαναν από όσο ξέρω. Δύο φορές έχω ρωτήσει την εβελινά...και η απάντηση ήταν "ΟΧΙ"!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.346
Πόντοι
746
Βγήκα σήμερα μια βόλτα στα στούντιο, δυστυχώς πήγα αργά και είδα την Λιλιάνα να φεύγει. Δεν πειράζει λέω, πάω καρίνα, η καρίνα λείπει. Ξενερωμα αλλά λέω ας κάνω καμιά βόλτα από την αγαπημένη μου Σάντρα. Σάντρα σε πρόγραμμα, οκ, πάω δίπλα στο δεξιά από το μέδουσα όπου είχε και πολύ κόσμο, βλέπω γκομενάκι με ξανθο μαλλί και ωραίο κολο, 30 απλό, 23 χρόνων Ρουμανα, νομίζω όνομα Αϊσέ. Περνάω στο δωμάτιο σε 1 λεπτό εμφανίζεται. 1 λεπτό πίπα, 3 στάσεις και συνολικός χρόνος 7 λεπτά. 3 φορές με ρώτησε αν τελείωσα και 2 φορές ότι δεν έχω άλλο χρόνο. Έφαγα μεγάλη φόλα, βέβαια να λέμε και τα καλά πολύ όμορφη η κοπελίτσα. Έκανα μια βολτιτσα το μόνο αξιόλογο που είδα ήταν στο ινσαιτ μια κοντουλα μικρούλα Λατίνοκατι. Ίσως σοφία το όνομα. Αν έχει περάσει κανείς ας μας πει τι παίζει. Τελικά γύρισα Σάντρα όπου για άλλη μια φορά πέρασα πολύ ωραία μαζί της. Στην Σάντρα δεν θέλω να πηγαίνω γιατί μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση και σαν άτομο και φοβάμαι ότι θα την ερωτευτώ. Βασικά είμαι ερωτευμένος με τον κολο της. Και επειδή μας διαβάζει η καρίνα, άντε καρίνα γυρνά να γουστάρουμε!

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
20
Μάγκες αυτή η βλάντα είναι τόσο καλή όντως;
Τίμια ήταν μια φορά που την πηρα. Δεν φεύγεις αχυστος. Εμφανισιακα βέβαια πέρασαν τα χρόνια....

Η Νικόλ η μιλφ δουλεύει ακόμα?
Ναι, στα τρίδυμα.
Την οποία την είχα πάρει γύρω στο 2011 , τότε ήταν μιλφ, τώρα μάλλον είναι γκιλφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom