ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 1.056
Με τι πρόγραμμα μπήκες;...το χρημα μιλαει.!!!
Με τι πρόγραμμα μπήκες;...το χρημα μιλαει.!!!
1) οκ 2) το ξέρουμε1) Δεν γιορταζω/γιορταζα 2) Δεν ειμαι σαλονικα
Η Έλενα που την είχα πάρει παλιότερα, πανέμορφο κομοδίνο. Καλύτερα να πηδούσα καναπέ ΙΚΕΑ...Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα
Ναι για Έλενα όλοι αυτό λένε , αλλά λέω μήπως μαζί με την Εβελίνα (αν κάνουν duo) έχει καλύτερη απόδοση.Η Έλενα που την είχα πάρει παλιότερα, πανέμορφο κομοδίνο. Καλύτερα να πηδούσα καναπέ ΙΚΕΑ...
Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει συμπεριφορά και χούγια, αλλά από εμένα είναι ΌΧΙ
πως το σκεφτηκες αυτο ρε σατανα?Εγω που πηγα, με λεει η τσατσα εισαι το ραντεβου.??? ....και της λεω ....ναι.!! και μπηκα μεσα.!!!!!!!!
Και να κανουν θα πρεπει να κλεισουν για λιγο ενα απο τα δυο μαγαζια.Στα τρίδυμα , ναι στον ίδιο δρόμο με το poison είναι.
Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα ; Είχα ψηθεί απο κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ να πάω για duo , αλλά μετά έκαναν κάτι μήνες να έρθουν και έτσι δεν πήγα. Αλλά και να κάνουν δηλαδή duo , λογικά θα πρέπει να τις πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο , άρα όχι τις πρώτες μέρες που θα έρθουν.
Η δε Εβελίνα πάλι σε ερώτηση στο άλλο σάιτ αν κάνουν duo , έγραψε όχι.
Απο οτι θυμάμαι όμως υπάρχει και μια κριτική εδώ στο bou που έλεγε ο τύπος οτι τις είχε πάρει duo πριν κανένα χρόνο ενάμιση κάπου εκεί.
λες να βρεξει αυριο;Αύριο λέτε να είναι η Λιλιάνα?
Ακούω Λιλιάνα και καυλώνω. Καμία ενημέρωση για σήμερα τι παίζει έχουμε;
Ξέρει να γαμιέται η γυναίκαΑκούω Λιλιάνα και καυλώνω. Καμία ενημέρωση για σήμερα τι παίζει έχουμε;
Και που να ξέρουμε τα γούστα σου τύπε;Πρωινά σε ποια κοπέλα αξίζει;;
Βρε πες 2-3 να τα τσεκάρωΚαι που να ξέρουμε τα γούστα σου τύπε;
Πάνε στην Λάρα, δεν ξέρω τι άλλο έχει τα πρωινά. Βασικά αν υπήρχε κάτι καλό θα μαθευόταν.Βρε πες 2-3 να τα τσεκάρω
Όχι δεν κάνουν ή δεν έκαναν από όσο ξέρω. Δύο φορές έχω ρωτήσει την εβελινά...και η απάντηση ήταν "ΟΧΙ"!Στα τρίδυμα , ναι στον ίδιο δρόμο με το poison είναι.
Στο μεταξύ ερώτηση αν ξέρει κάποιος , τελικά κάνουν duo η Έλενα με την Εβελίνα ; Είχα ψηθεί απο κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ να πάω για duo , αλλά μετά έκαναν κάτι μήνες να έρθουν και έτσι δεν πήγα. Αλλά και να κάνουν δηλαδή duo , λογικά θα πρέπει να τις πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο , άρα όχι τις πρώτες μέρες που θα έρθουν.
Η δε Εβελίνα πάλι σε ερώτηση στο άλλο σάιτ αν κάνουν duo , έγραψε όχι.
Απο οτι θυμάμαι όμως υπάρχει και μια κριτική εδώ στο bou που έλεγε ο τύπος οτι τις είχε πάρει duo πριν κανένα χρόνο ενάμιση κάπου εκεί.
Τίμια ήταν μια φορά που την πηρα. Δεν φεύγεις αχυστος. Εμφανισιακα βέβαια πέρασαν τα χρόνια....Μάγκες αυτή η βλάντα είναι τόσο καλή όντως;
Ναι, στα τρίδυμα.Η Νικόλ η μιλφ δουλεύει ακόμα?