Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.763
Πόντοι
10.326
Αυτη ούτως η άλλως... ποιος την έπαιρνε;
να βγουν ολά τα άπλυτα στην φόρα. Ειτε τις παίρνουμε ειτε δεν τις παίρνουμε.περιμένω και το λογο του μαυρίσματος του σπιτιού της Πέτρου ερημίτη.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
να βγουν ολά τα άπλυτα στην φόρα. Ειτε τις παίρνουμε ειτε δεν τις παίρνουμε.περιμένω και το λογο του μαυρίσματος του σπιτιού της Πέτρου ερημίτη.

Εχεις δικιο φιλε! μη πετατε σποντες και μετα τα αφηνετε ετσι ειναι καλο για ολους μας να γνωριζουμε το τι γινεται, ειναι θεμα υγειας πανω απο ολα.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειναι θεμα υγειας πανω απο ολα.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μας ενδιαφέρει όλους μας
με τι μούτρα θα πάμε σπίτια μας!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Η Αντζελα απο la Femme και Godiva που χαθηκε ρε παιδια; την εχει δει κανεις;
Νομίζω στο αν. γεωργίου 32 την είδανε τελευταία , δεν κατάλαβα βασικά ποιό εννοούσε ο αζαζέλ στην απάντησή του μπορέι να λέμε και το ίδιο.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
θα ηθελα παρα πολυ την ελενα απο ανδρεου 32 να μου δωσει γλωσσοφιλα και εννοειται κωλομουνο ακαπο με τρελαινει η ιδεα μαζι της για creampie

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.832
Πόντοι
38.177
θα ηθελα παρα πολυ την ελενα απο ανδρεου 32 να μου δωσει γλωσσοφιλα και εννοειται κωλομουνο ακαπο με τρελαινει η ιδεα μαζι της για creampie

Τύπε την παλεύεις;αμα θελεις ακαποτα πανε στη ντανιελα να ησυχάσουμε απο σένα!!!

piagkas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά ξέρετε τι παίζει με άρωμα????

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Σας το 'χα πει οτι την ειχα δει σ' ενα μπιτς μπαρ στη Χαλκιδικη, ειχε χαζεψει ολο το μαγαζι με την παρτη της, κι εγω εννοειται..! Κ κανεις δεν καταλαβε οτι ειναι τρανς, αν κι η φωνη ειναι καπως, αλλα υπαρχουν κ γκομενες που μιλανε παραξενα, οποτε δεν κανει εντυπωση..
Εγω δεν την εχω παρει ακομα, αλλα εμφανησιακα ειναι πιθανοτατα η πιο εντυπωσιακη τρανς που υπαρχει στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη..! Αν ξερετε καποια αλλη πειτε μου...
Υποσυνειδητα μπορει να μου δημιουργειται ενα κολλημα οταν το σκεφτομαι οτι ειναι τρανς, καθως δεν εχω παει ακομα με τρανς.. Απ' οσο ξερω τουλαχιστον..! χαχαχα...
Παντως οταν την ειδα στην παραλια μια μαγιο, τα 40 ευρω για να πηδηξεις εναν τετοιο μουναρο, μου φαινεται το απολυτο value for money..!
Συμφωνω γενικα με τον Αλ, εκτος απ' τον χαρακτηρισμο... Δεν εχει κανενα λογο η τσατσα να λεει οτι ειναι τρανς, καθως η Βικυ ειναι πλεον κανονικη γυναικαρα με τα ολα της..! Απ' τη στιγμη που δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα, τι σε νοιαζει..;
Αν τη γνωριζες καπου εξω κ την πηδουσες θα το καταλαβαινες..;
Οποτε τι καθεστε κ σκεφτεστε τι ηταν στο παρελθον κ κολλατε.. Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας..!

Δηλαδη, οταν πατε σε μια ταβερνα να φατε μπριζολες, θελετε να σας λεει ο ταβερνιαρης οτι αυτες ηταν απο ενα μικρο γουρουνακι που το σφαξαν προχθες κ μετα να μην μπορειτε να τις φατε, εχοντας αυτην την εικονα στο μυαλο σας..;
Εσεις οταν βλεπετε τις μπριζολες κ τα σουβλακια, σκεφτεστε οτι αυτα ηταν καποτε γουρουνακια, ή οτι θελετε να τα φατε..;

Αν κ σ' αυτο το θεμα, καλο θα 'ταν ν' αναλογιστουμε κ την ηθικη μας σταση απεναντι στα ζωα, αλλα αυτο ειναι αλλη μεγαλη συζητηση..
Σας το 'χα πει οτι την ειχα δει σ' ενα μπιτς μπαρ στη Χαλκιδικη, ειχε χαζεψει ολο το μαγαζι με την παρτη της, κι εγω εννοειται..! Κ κανεις δεν καταλαβε οτι ειναι τρανς, αν κι η φωνη ειναι καπως, αλλα υπαρχουν κ γκομενες που μιλανε παραξενα, οποτε δεν κανει εντυπωση..
Εγω δεν την εχω παρει ακομα, αλλα εμφανησιακα ειναι πιθανοτατα η πιο εντυπωσιακη τρανς που υπαρχει στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη..! Αν ξερετε καποια αλλη πειτε μου...
Υποσυνειδητα μπορει να μου δημιουργειται ενα κολλημα οταν το σκεφτομαι οτι ειναι τρανς, καθως δεν εχω παει ακομα με τρανς.. Απ' οσο ξερω τουλαχιστον..! χαχαχα...
Παντως οταν την ειδα στην παραλια μια μαγιο, τα 40 ευρω για να πηδηξεις εναν τετοιο μουναρο, μου φαινεται το απολυτο value for money..!
Συμφωνω γενικα με τον Αλ, εκτος απ' τον χαρακτηρισμο... Δεν εχει κανενα λογο η τσατσα να λεει οτι ειναι τρανς, καθως η Βικυ ειναι πλεον κανονικη γυναικαρα με τα ολα της..! Απ' τη στιγμη που δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα, τι σε νοιαζει..;
Αν τη γνωριζες καπου εξω κ την πηδουσες θα το καταλαβαινες..;
Οποτε τι καθεστε κ σκεφτεστε τι ηταν στο παρελθον κ κολλατε.. Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας..!

Δηλαδη, οταν πατε σε μια ταβερνα να φατε μπριζολες, θελετε να σας λεει ο ταβερνιαρης οτι αυτες ηταν απο ενα μικρο γουρουνακι που το σφαξαν προχθες κ μετα να μην μπορειτε να τις φατε, εχοντας αυτην την εικονα στο μυαλο σας..;
Εσεις οταν βλεπετε τις μπριζολες κ τα σουβλακια, σκεφτεστε οτι αυτα ηταν καποτε γουρουνακια, ή οτι θελετε να τα φατε..;

Αν κ σ' αυτο το θεμα, καλο θα 'ταν ν' αναλογιστουμε κ την ηθικη μας σταση απεναντι στα ζωα, αλλα αυτο ειναι αλλη μεγαλη συζητηση..
τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη  :jerking: :jerking:
τι να σ'ενημερωσει βρε βλακα,εχεις δει πιο εντυπωσιακη γκομενα?

παντως το θεμα του κωλου και μενα μου'κανε εντυπωση...προφανως θα πρεπει να γινει η απαιτουμενη αποσβεση  :grin:
βλακας εισαι εσυ που αμα γουσταρεις τραβελια να πας εκει που ξερεις που θα μου πεις εμενα ανωμαλε ...ειναι δυνατον να λες οτι γαμας και γκομενες χωρις να ξερεις να ξεχωριζεις εναν αντρα απο μια γυναικα ????μας το παιζεις και γαμιας ???ακοθστε τι λεει ο ανωμαλος οτι αν δεν το καταλαβεις εε και τι εγινε ??το θεμα ειναι να το καταλαβεις βλακα αντρα αν θελεις να λεγεσε αντρας και να το κατακρινεις οπως εγω γιατι σαφως και επρεπε να ενημερωναν τον κοσμο πριν μπει στο δωματιο αλλιως να γραφουν απο εξω ποια μαγαζια δουλευουν με τρανσ και ποια οχι...αμα ηθελα τραβεστι ηξερα που θα πηγαινα ....οχι στο δουλεμα και με τετοιο τροπο!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.832
Πόντοι
38.177
Ακαποτο τσιμπουκι δινεις???

Τις περισσότερες φορές,εν γνώση μου.
Το μουνι μια γυναίκας ομως σε αντίθεση με το στομα της εχει 1000000 περισσότερα μικρόβια και αν πάθουν οι γυναικες κάποια λοίμωξη θα ειναι στο-απο το μουνι τους οχι απο το στομα τους  ;)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Τις περισσότερες φορές,εν γνώση μου.
Το μουνι μια γυναίκας ομως σε αντίθεση με το στομα της εχει 1000000 περισσότερα μικρόβια και αν πάθουν οι γυναικες κάποια λοίμωξη θα ειναι στο-απο το μουνι τους οχι απο το στομα τους  ;)
ασε που καθαριζει και η απολύμανση ειναι πιο ευκολη...αν και δεν ξερω αν παιζει κατι με τα υγρα του προηγουμενου, αν η κοπελα δεν εχει πλυθει εκει εχω μια απορια....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
  θα συμφωνησω απολυτα μαζι σας εννοειται πως αλλη γλυκα εχει το γυμνο τσιμπουκακι.. σε καποιες που ειχα δωσει δεν προεκυψε τπτ ποτε τωρα δε ξερω αν κανενας σας ειχε ποτε θεμα ας μας πει...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Τύπε την παλεύεις;αμα θελεις ακαποτα πανε στη ντανιελα να ησυχάσουμε απο σένα!!!
Ποια ντανιελα κανει τετοια? ν ξερω ν μην παω...μια φορα την πατησαμε δευτερη δεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom