Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Σε ποιο ειναι αυτη η Αφροδιτη? εχει φωτο το αλλο σαιτ??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
οι κριτικές ειναι ολες στο γνωστο τεχνοκρατικο στυλ αλλα εχουν διαφορες αμα διαβασεις

Ναι εδω που τα λεμε εχεις δικιο,αλλο χρωμα μαλλιων και αλλο νουμερο βυζου  :grin:

Πιστεύω   οτι το σκ γαμησα ότι ανικειμενικα καλυτερο βρηκα απο νεο αιμα

Ελπιζω να περασες καλα  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
  :thumbsup: Μπράβο για την ενημέρωση παίχτη.
Αυτή η Γκαμπριέλα εμφανισιακά μπορείς να την περιγράψεις;
Θα πήγαινα,αλλά πριν λίγο γύρισα σπίτι ρε γμτ.  :-
Αξίζει από κορμί?

Εχει φωτο στο αλλο σαιτ γκρισλειντις.kom  ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Και επειδη αναφερθηκε και η αλλη γυναικαρα η Ιρα,ε νομιζω η Αφροδιτη σε σωματοτυπο της μοιαζει παρα πολυ

To είχα προσέξει και εγώ αυτό, θα μπορούσαν να ήταν ξαδέρφες ας πούμε :Ρ

Btw, της είπες ότι είσαι ο al pacino; Αναρωτιόταν για χρόνια τώρα πότε επιτέλους θα την επισκεφτείς (όλους τους παλιούς μας ξέρει γιατί διάβαζε εδώ τακτικά).

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
To είχα προσέξει και εγώ αυτό, θα μπορούσαν να ήταν ξαδέρφες ας πούμε :Ρ

Btw, της είπες ότι είσαι ο al pacino; Αναρωτιόταν για χρόνια τώρα πότε επιτέλους θα την επισκεφτείς (όλους τους παλιούς μας ξέρει γιατί διάβαζε εδώ τακτικά).
οχι αλλα καποια στιγμη πριν φυγει πηγε η κουβεντα στο σαϊτ και αφησα καποιο αοριστο υποννοουμενο...οπως και να'χει δινω πολυ εντονο στιγμα στην κριτικη οποτε σιγουρα αν μπει θα το καταλαβει.Επειδη θελω να το καταλαβει ομως....αν και το επισημο προφιλ της εχει ενα χρονο να συνδεθει

Τι μου θυμιζεις ομως τωρα?
Τελευταια φορα στη Νικολ μου λεει πολλοι ρωτανε για σενα να τους πω ποιος εισαι και πως εισαι...και μετα αφου γυριζω σπιτι συνειδητοποιω οτι εγω ποτε επισημως δεν εχω συστηθει στη Νικολ με τον νικ του σαϊτ.Εκτος αυτου αυτη τα κανει με ολους ολα αρα απο τις κριτικες θεωρητικα ηταν δυσκολο...αρα πως με ανακαλυψε και μου το ειπε με τοσο φυσικο τροπο?
Με παρομοιο τροπο αλλα σιγουρα πιο εξυπνο με ανακαλυψε η Νταϊανα κι εκει παραδεχτηκα την ευφυια της

Απο κει και περα εδωσα εγω το περιθωριο σε 3 ανθρωπους να με ανακαλυψουν.Στη Λαφαμαινα,στην τρανς Νινα και σε ενα προσωπο μεσα απο το Sol-Fever.To προσωπο μεσα απο το Sol-Fever μου λεει οτι παντα ρωτουσαν διαφοροι το ποιος ειμαι αλλα ποτε δε μιλησε....ας το πιστεψουμε.Το θεμα ειναι οτι μια αλλη καριολα απο κει μεσα με ανακαλυψε,ακομα απορω πως,και απο τοτε μου εχει μπλοκαρει τις κινησεις μου...
Τοτε ηταν που ειπα οτι δε θα ξαναγραψω για το Fever....την τελευταια φορα μου'ρχετε και μου λεει...'ειπαμε βρε μωρο μου να μη τα λες ολα με λεπτομερειες αλλα οχι και να σταματησεις να γραφεις εντελως'  :birdman: :birdman: τωρα ειναι αργα

Τελοσπαντων καλως ή κακως με ξερουν επισημως 6 ατομα της πορνοκοινωνιας,τα 3 επειδη ηθελα και τα αλλα 3 επειδη με ανακαλυψαν.Προφανως η Αφροδιτη θα ειναι το εβδομο ατομο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Απο τ φεβερ είναι η ρουλέτα η Ξανθία μιλφ :rockon: :rockon:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια  :headbang:

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?  :grin: :grin: :grin:

το γραφω προς τα κατω....
οσον αφορα την αποκαλυψη της ταυτοτητας μας σε ανθρωπους που εμπλεκονται στην πορνεια φιλικη μου συμβουλη να το αποφευγεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο και δε ξερεις που θα μπλεξεις

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Καλημερα.ξερει κανεις απο μιλφ τι παιζει αυριο πρωι?θελω ν δοκιμασω νικολ.ειχα παει στο ανδ.γεωργ 4 οταν δουλευε πολλες φορες κ δεν τν πετυχα.εκτος απο το εφακι κ την θεια συλβια.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
το γραφω προς τα κατω....
οσον αφορα την αποκαλυψη της ταυτοτητας μας σε ανθρωπους που εμπλεκονται στην πορνεια φιλικη μου συμβουλη να το αποφευγεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο και δε ξερεις που θα μπλεξεις

Σωστος ο φιλος κανεις τη δουλεια σου κ δρομο ολα τα αλλα ειναι περιττα!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οσο για τα γλωσσοφιλα που ειπε καποιος οτι εκανε με εφη (την οποια εγω δεν εχω παρει) εγω τον πιστευω γτ οταν εγω ειχα κανει γλωσσοφιλα με φλωριτα  δεν με πιστεψαν εδω... θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης κ οχι αν κανει η δεν κανει.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
al pacino πιστευω μας δουλευεις κανονικα... 1000 φορες σου ειχα πει να πας αφρο και ολο ελεγες οχι..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ειπα δν ειμαι ο πρωτος που τ κανει αυτα η εφη.
Nαι αλλα απο ποτε γιατι εγω σταματησα να πηγαινω στην Εφη μονο και μονο γιατι δεν εκανε τιποτανπερα απο τα κλασικα ουτε γλυψιματα ουτε φιλια τιποτα εντελως.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καλημερα.ξερει κανεις απο μιλφ τι παιζει αυριο πρωι?θελω ν δοκιμασω νικολ.ειχα παει στο ανδ.γεωργ 4 οταν δουλευε πολλες φορες κ δεν τν πετυχα.εκτος απο το εφακι κ την θεια συλβια.
θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη
Συμφωνω απολυτα  :tits2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Οσο για τα γλωσσοφιλα που ειπε καποιος οτι εκανε με εφη (την οποια εγω δεν εχω παρει) εγω τον πιστευω γτ οταν εγω ειχα κανει γλωσσοφιλα με φλωριτα  δεν με πιστεψαν εδω... θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης κ οχι αν κανει η δεν κανει.

Θα συμφωνήσω απόλυτα όχι για την προσέγγιση τόσο αλλά για την χημεία, περνάνε από τα κορίτσια, δεκάδες καθημερινά και εκατοντάδες συναθλητές κάθε μήνα, η πιθανότητα να της γυρίσει τα μυαλά κάποιος από όλους μας σίγουρα ελλοχεύει, όσο δυνατά και να είναι τα στάνταρ και οι άμυνες της κάθε κοπέλας, δεν θα μπω στο δίλημμα να πω αν πιστεύω ή όχι αλλά σίγουρα η πιθανότητα να παρεκκλίνει κάποια κοπέλα υπάρχει και θα υπάρχει.

Θέλω όμως να επισημάνω και το εξής. Το θέμα γλωσόφιλα είναι ένα θέμα ευαίσθητο για την κάθε μία κοπέλα και είναι ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ακόμη και κοπέλες που φτάνουν στα άκρα (χύσιμο στο στόμα κλπ) ούτε ακόμη και αυτές κατά κανόνα κάνουν γλωσόφιλα. Είναι καλό ανάλογα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε κάποιον συνάδελφο να μην δημοσιοποιούνται δημόσια για αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων προσδοκιών.
Ακόμη θυμάμαι το πόσο είχα παραπλανηθεί με την κριτική του ζαατσεφ πουανεφερε γλωσόφιλα με την Αλίνα. Δεν έχω κάτι με τον συναθλητή αλλά τότε είχα πάρει ένα καλό μάθημα.

Είναι κάποια που γίνονται και δεν γράφονται  και άλλα που γράφονται και δεν γίνονται. :dunno:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Να εισαι καλα αλ.ευχαριστω για την ενημερωση.αμα παω θα σου πω.αλλα κ μονο που ειναι μιλφαρες μου φτανει.
Η ευα ειναι η παλια απο α.γ.4?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom