Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Σε ποιο ειναι αυτη η Αφροδιτη? εχει φωτο το αλλο σαιτ??
Κωλετη μονο Δε-Τρ-Τε και μονο πρωινη...αυτο μας τα χαλαει λιγοΣε ποιο ειναι αυτη η Αφροδιτη? εχει φωτο το αλλο σαιτ??
οι κριτικές ειναι ολες στο γνωστο τεχνοκρατικο στυλ αλλα εχουν διαφορες αμα διαβασεις
Ναι εδω που τα λεμε εχεις δικιο,αλλο χρωμα μαλλιων και αλλο νουμερο βυζου
Πιστεύω οτι το σκ γαμησα ότι ανικειμενικα καλυτερο βρηκα απο νεο αιμα
Μπράβο για την ενημέρωση παίχτη.
Αυτή η Γκαμπριέλα εμφανισιακά μπορείς να την περιγράψεις;
Θα πήγαινα,αλλά πριν λίγο γύρισα σπίτι ρε γμτ. :-
Αξίζει από κορμί?
Και επειδη αναφερθηκε και η αλλη γυναικαρα η Ιρα,ε νομιζω η Αφροδιτη σε σωματοτυπο της μοιαζει παρα πολυ
οχι αλλα καποια στιγμη πριν φυγει πηγε η κουβεντα στο σαϊτ και αφησα καποιο αοριστο υποννοουμενο...οπως και να'χει δινω πολυ εντονο στιγμα στην κριτικη οποτε σιγουρα αν μπει θα το καταλαβει.Επειδη θελω να το καταλαβει ομως....αν και το επισημο προφιλ της εχει ενα χρονο να συνδεθειTo είχα προσέξει και εγώ αυτό, θα μπορούσαν να ήταν ξαδέρφες ας πούμε :Ρ
Btw, της είπες ότι είσαι ο al pacino; Αναρωτιόταν για χρόνια τώρα πότε επιτέλους θα την επισκεφτείς (όλους τους παλιούς μας ξέρει γιατί διάβαζε εδώ τακτικά).
ρε παίχτη τι λες αλλη γκαμπριελλα είναι στο 38!Εχει φωτο στο αλλο σαιτ γκρισλειντις.kom ;)
Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?
το γραφω προς τα κατω....
οσον αφορα την αποκαλυψη της ταυτοτητας μας σε ανθρωπους που εμπλεκονται στην πορνεια φιλικη μου συμβουλη να το αποφευγεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο και δε ξερεις που θα μπλεξεις
Nαι αλλα απο ποτε γιατι εγω σταματησα να πηγαινω στην Εφη μονο και μονο γιατι δεν εκανε τιποτανπερα απο τα κλασικα ουτε γλυψιματα ουτε φιλια τιποτα εντελως.Ειπα δν ειμαι ο πρωτος που τ κανει αυτα η εφη.
θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιωςΚαλημερα.ξερει κανεις απο μιλφ τι παιζει αυριο πρωι?θελω ν δοκιμασω νικολ.ειχα παει στο ανδ.γεωργ 4 οταν δουλευε πολλες φορες κ δεν τν πετυχα.εκτος απο το εφακι κ την θεια συλβια.
ΕρωταςΗ εφη μου θυμησε ενα αλλο τουμπανο απο βαρδαρη την Ηρα απο σαπφους αν θυμαται κανενας.
Συμφωνω απολυταθεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη
Οι μιλφάρες ανέκαθεν προτιμούν τα πρωϊνά ωράρια ! Μεγάλωσαν και δεν έχουν πολύ ύπνοΣυμφωνω απολυτα
Οσο για τα γλωσσοφιλα που ειπε καποιος οτι εκανε με εφη (την οποια εγω δεν εχω παρει) εγω τον πιστευω γτ οταν εγω ειχα κανει γλωσσοφιλα με φλωριτα δεν με πιστεψαν εδω... θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης κ οχι αν κανει η δεν κανει.
Να εισαι καλα αλ.ευχαριστω για την ενημερωση.αμα παω θα σου πω.αλλα κ μονο που ειναι μιλφαρες μου φτανει.θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη