You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Πραγματικά, βγάλαμε τα μάτια μαςΑυτη τη μαλακια να κοβετε τα φωνηεντα απο μερικες λεξεις δεν μπορω να την καταλαβω...
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
ετσι ειναι.
παλια θυμαμαι μιλφ να δινει σε μενα κουλουρι με απλο προγραμμα-χωρις καν να το ζητησω εγω...τα διαφορα ΄΄εξτρα'' ειναι καθαρα θεμα της κοπελας σε ποιον θα διαλεξει να τα δωσει απλοχερα.
mpampis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 76
- Πόντοι
- 11
H Χριστίνα η ρουμανα ειναι τώρα στο ερως για καποιον που ρωταγε προχτές
θενκσ μαν....μου απαντησε ενας συναγωνιστης...την ειχα παρει πιο παλια στο φριξου 15 στα 80 με κωλαρακι και ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος και σκεφτομαι να κανω το ιδιο παλι
mpampis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 76
- Πόντοι
- 11
μονο η ειρηνη πρεπει να δινει θα δω εχω περιθωρια για μια καταθεση ακομα
δε ξέρω αν μιλάτε για πρωινή μόνο βάρδια αλλά και η Τάνια έχει κωλάρα για ξέσκισμα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Βραδυνή τσαρκα!!!
Επι της Ανδρ. Γεωργίου.
Ανδρ.52: Γωγω που δούλευε στο 38!
Ανδρ.50: Ντόρα επιτυχημένη κατάθεση για 2 η φορα προςμιλφ είναι τ γκομενακι.
Ανδρ.19: Τζούλια μαυριδερό νεανικό κοριτσάκι με κωλαρα!
Ανδρ.21: Τζάστιν σε προγρ. Μιλφαρα άλλα δν είναι του γουστου μου.
Ανδρ.38: Γκαμπριέλα Ξάνθος Αγγελος απο τσεχια. Πρωτη τς μέρα ξεκινάει με 40 παρακαλώ τι ειπατε! Δεν άκουσα Βόμβα γκομεναρα πάντως!
Ανδρ.32: Αντζελλα η Ουκρανίδα με τη Κωλαρα!
Ανδρ.24:Μιρέλλα περιττά τ λογια
Ανδρ.16: Χριστίνα Ρουμάνα
Κεφαλληνίας: Μπιάνκα μελαχροινη Μινιόν δούλευε στο 19!
Εμπάργκο που αλλου....
Επι της Ανδρ. Γεωργίου.
Ανδρ.52: Γωγω που δούλευε στο 38!
Ανδρ.50: Ντόρα επιτυχημένη κατάθεση για 2 η φορα προςμιλφ είναι τ γκομενακι.
Ανδρ.19: Τζούλια μαυριδερό νεανικό κοριτσάκι με κωλαρα!
Ανδρ.21: Τζάστιν σε προγρ. Μιλφαρα άλλα δν είναι του γουστου μου.
Ανδρ.38: Γκαμπριέλα Ξάνθος Αγγελος απο τσεχια. Πρωτη τς μέρα ξεκινάει με 40 παρακαλώ τι ειπατε! Δεν άκουσα Βόμβα γκομεναρα πάντως!
Ανδρ.24:Μιρέλλα περιττά τ λογια
Ανδρ.16: Χριστίνα Ρουμάνα
Κεφαλληνίας: Μπιάνκα μελαχροινη Μινιόν δούλευε στο 19!
Εμπάργκο που αλλου....
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Μπράβο για την ενημέρωση παίχτη.Βραδυνή τσαρκα!!!
Επι της Ανδρ. Γεωργίου.
Αυτή η Γκαμπριέλα εμφανισιακά μπορείς να την περιγράψεις;
Θα πήγαινα,αλλά πριν λίγο γύρισα σπίτι ρε γμτ. :-
Αξίζει από κορμί?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Αν αξίζει γι αυτό ξεκινάει απο 40 παιχταρα μου. Πήγαινε εν θ χασειςΜπράβο για την ενημέρωση παίχτη.
Αυτή η Γκαμπριέλα εμφανισιακά μπορείς να την περιγράψεις;
Θα πήγαινα,αλλά πριν λίγο γύρισα σπίτι ρε γμτ. :-
Αξίζει από κορμί?
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Thanks παίχτη.Αν αξίζει γι αυτό ξεκινάει απο 40 παιχταρα μου. Πήγαινε εν θ χασεις
Θα περάσω αν είναι μια βόλτα.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
περιμένω τις εντυπώσεις σου παιχτηThanks παίχτη.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
Βραδυνή τσαρκα!!!
Η γνωστη απο godiva , La femme και Κεφαλληνιας;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ναι ρε παιχταραΗ γνωστη απο godiva , La femme και Κεφαλληνιας;
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Απογευματινή μίνι στουντιότσαρκα στα πέριξ του μύλου, επιτέλους μετά από καιρό και μια πολύ καλή μεταγραφή στο λαφάμ.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -1 Καρίνα , Busty μωρό με κωλάρα που την δίνει για 50 € , βλέμα πολλά υποσχόμενο στα υπ΄όψιν, παίζει μπάλα και στο Φρίξου 13 και αύριο θα είναι βραδινή εκεί.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -2 Καμέλια , απ΄τα παλιά, πολύ φιλότιμη κοπέλα, όποιος δεν σκαλώνει με την εμφάνιση της θα περάσει πολύ καλά, ομιλώ εκ πείρας.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -3 Ιζαμπέλα , λεππό κορίτσι, στα 50 € εδώ και εδώ ο κώλος, value σαφώς.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες) – Μια παλιά μου γνώριμη από Βαρδάρη η Τζούλια , busty πλέον με καμπύλες και παχάκια, λουκουμάκι σκέτος πειρασμός, έχω περάσει πολύ καλά μαζί της αλλά παλιά πλέον, η τελευταία μας συνεύρεση στο βαρδάρη με απέτρεψε να ξαναπεράσω μαζί της.
Ανδρέου Γεωργίου 30 – Η κυρά Σύλβια , πολύ δυνατή milf, δεν πέρασα ούτε και σήμερα μαζί της αλλά μια απ΄τις επόμενες φορές δεν την γλυτώνει.
Ανδρέου Γεωργίου 24 – Η Πάολα , ελληνίδα Σαλονικιά κατά δήλωση της, πολύ ευγενική και πρόσχαρη στο σαλόνι, ομορφούλα, σε καλεί με 50 € να την χύσεις όπου θέλεις, δεν μου έβγαινε τέτοιο απωθημένο και αποχώρησα
Ανδρέου Γεωργίου 34 – Επιστροφή στον αγαπημένο μου χώρο με μια παλιά αγαπημένη, Σόνια , είχα να την δω καιρό, ανανεωμένη, αγκαλίτσες, χαδάκια και τρέλες πολλές, ερωτική περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είχα καιρό να περάσω τόσο καλά, 30 € το απλό, τόσα έδωσα, φανταστικό κορίτσι η οποία έχει εξελιχθεί σε μία άριστη επαγγελματία, μπράβο της.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -1 Καρίνα , Busty μωρό με κωλάρα που την δίνει για 50 € , βλέμα πολλά υποσχόμενο στα υπ΄όψιν, παίζει μπάλα και στο Φρίξου 13 και αύριο θα είναι βραδινή εκεί.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -2 Καμέλια , απ΄τα παλιά, πολύ φιλότιμη κοπέλα, όποιος δεν σκαλώνει με την εμφάνιση της θα περάσει πολύ καλά, ομιλώ εκ πείρας.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -3 Ιζαμπέλα , λεππό κορίτσι, στα 50 € εδώ και εδώ ο κώλος, value σαφώς.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες) – Μια παλιά μου γνώριμη από Βαρδάρη η Τζούλια , busty πλέον με καμπύλες και παχάκια, λουκουμάκι σκέτος πειρασμός, έχω περάσει πολύ καλά μαζί της αλλά παλιά πλέον, η τελευταία μας συνεύρεση στο βαρδάρη με απέτρεψε να ξαναπεράσω μαζί της.
Ανδρέου Γεωργίου 30 – Η κυρά Σύλβια , πολύ δυνατή milf, δεν πέρασα ούτε και σήμερα μαζί της αλλά μια απ΄τις επόμενες φορές δεν την γλυτώνει.
Ανδρέου Γεωργίου 24 – Η Πάολα , ελληνίδα Σαλονικιά κατά δήλωση της, πολύ ευγενική και πρόσχαρη στο σαλόνι, ομορφούλα, σε καλεί με 50 € να την χύσεις όπου θέλεις, δεν μου έβγαινε τέτοιο απωθημένο και αποχώρησα
Ανδρέου Γεωργίου 34 – Επιστροφή στον αγαπημένο μου χώρο με μια παλιά αγαπημένη, Σόνια , είχα να την δω καιρό, ανανεωμένη, αγκαλίτσες, χαδάκια και τρέλες πολλές, ερωτική περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είχα καιρό να περάσω τόσο καλά, 30 € το απλό, τόσα έδωσα, φανταστικό κορίτσι η οποία έχει εξελιχθεί σε μία άριστη επαγγελματία, μπράβο της.
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Βραδυνή τσαρκα!!!
Ανδρ.38: Γκαμπριέλα Ξάνθος Αγγελος αποτσεχιαΡουμανία. Πρωτη τς μέρα ξεκινάει με 40 παρακαλώ τι ειπατε! Δεν άκουσα Βόμβα γκομεναρα πάντως!
Αν αξίζει γι αυτό ξεκινάει απο 40 παιχταρα μου. Πήγαινε εν θ χασεις
Thanks παίχτη.
περιμένω τις εντυπώσεις σου παιχτη
Λοιπόν μόλις γύρισα.Με είχε πάρει ο ύπνος στο λἀπτοπ πάνω(pathetic ) και σηκώθηκα στις 1 να κάνω μπάνιο κ να πάω να δοκιμάσω την καινούρια κοπέλα.
Δεν άντεξα
Το κοριτσάκι(γιατί περί πιπινιού πρόκειται) είναι Ρουμάνα,19 ετών.Από αγγλικά ντιπ.
Πολύ μικρή σε εμφάνιση. Σπαρταράει λέμε
Φοβερό κορμάκι.Στήθος φρεσκότατο 2άρι.Πολύ νεανικό δερματάκι
Κωλαράκι ποίημα,με λακάκια από πάνω
Πάρα μα πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο,με γλυκά ανοιχτόχρωμα ματάκια.
Τα αρνητικά?
Δεν φιλάει.Ούτε καν πεταχτά! Και είναι αμαρτία,τέτοιο αγγελικό προσωπάκι ενδείκνυται για GFE.
Δεν έβαλε πολύ σωστά την καπότα.
Απλό πρόγραμμα ξεκινάει από 40 ευρώ.
Γυμνό τσιμπούκι δεν κάνει(προς το παρόν δλδ,σήμερα ξεκίνησε λένε).
Δε θα σας πεθάνει και στο γαμήσι.
Θέλετε να μάθετε πόσο μου είπε η υπηρεσία για το ντουζ μαζί με την κοπέλα?
80 ευρώ.
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Φιλαρακι απο τη δευτερη φορα γλωσσοφιλα με την Εφη? Εμενα μου πηρε 3 χρονια ...μαλλον εισαι ομορφοπαιδο και δεν μπορεσε να αντισταθει το κοριτσι ή εχεις κρυφα προσοντα και σε ερωτευτηκε . Παντως περα απο την πλακα πολλοι θα νιωθουν καπως περιεργα μετα τη δηλωση σου.Ειπα δν ειμαι ο πρωτος που τ κανει αυτα η εφη.
Συγνωμη αλλα νομιζα οτι το κανει κ με αλλους.οπως εγραψα παραπανω ειναι θεμα ελξης κ χημειας.στην αρχη ξενερωσα γιατι ειναι η πρωτη κοπελα σπιτιων τετοιων που φιλαω στο στομα.δν το συνηθίζω. Στην πρωτη φορα ψιλα πεταχτα φιλια κ την 2η φορα κανονικα γλωσσοφιλα.επαθα πλακα με την εφη και με τον εαυτό μου.Φιλαρακι απο τη δευτερη φορα γλωσσοφιλα με την Εφη? Εμενα μου πηρε 3 χρονια ...μαλλον εισαι ομορφοπαιδο και δεν μπορεσε να αντισταθει το κοριτσι ή εχεις κρυφα προσοντα και σε ερωτευτηκε . Παντως περα απο την πλακα πολλοι θα νιωθουν καπως περιεργα μετα τη δηλωση σου.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Αμα πηγαινετε καθαροι ξυρισμενοι κ κολοναρισμενοι φυσικο ειναι περα απο το επαγγελματικο στοιχειο της καθε κοπελας γτ απαυτο ζουνε να σας χαρισει κ κατι εξτραδακια λυνετε περισσοτερο η αλλη κ λογικο, κ φυσικα να φερεσαι καλα μετραει παντου αυτο!! προσοχη δεν μιλαω για τους αγαπουλιδες που πανε σε πορνες απλα μια καλη συμπεριφορα κ καθαριοτητα σε λογικα ορια παντα κρδιζει!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις