Επισκέπτης
Εγω παιδια ξερω οτι: "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις" αυτο για να καταλαβουν μερικοι που μονο ξερουν να επιβραβευουν
Ευκαιρια βασιλι, να σπευσουμε γρηγορα μην τυχον και την αποσυρουνΤην προτεινω κι εγω για ξεκωλιασμα... Και με 50 ευρω παρακαλω...
Πρωινη στοχευμενη επίσκεψη και μια παρα πολυ καλη επισης συνευρεση- καταθεση με τηνγκαμπριελαα απο Μολδαβία στο στουντιο τηςανδρεου γεωργιου 50 villeza de passion,η κοπελα ξερει πολυ καλά ελληνικα....
-εμφανιση κοπελας : κανονικού αναστηματος ,μαλλι καστανο κοντο,προσωπο συμπαθητικό κουκλιστικο και ομορφο,φυσικα και σφιχτης υφης μικρα βυζια με πεταχτή ρωγα,σωματακι τσουπωτο με καμπτυλες αλλα και σημαδια κυτταριτιδας
-απο προγραμματα πρωκτικο δεν κανει,κανει 69 και γυμνο και ισπανικό με χυσιμο στα βυζια
-ο χωρος πολυ καθαρος με νεροχυτη και ντουζιερα και τζακουζι εντος,σαπουνακι,σεντονια καθαρα,σαγιοναρες κλπ..
- η τσατσα εξηγησε τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενεστατη
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει,με αφησε να φιλησω και στον λαιμό όχι στόμα ομως,εκανε αψογα προκαταρκτικα
-γλωσσοφιλα δεν κανει ενω δαχτυλα μεσα στο μουνι δεν δεχεται αλλά κλειτορίδα Ρουφάς όσο θες και παίζεις γενικά της αρέσει και το δειχνει
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και το μουνακι φρεσκοξυρισμενο και πεντακαθαρο
- πιπα παρα πολυ καλη βαθια και με σφιχτο ρουφηγμα στα ορια του deepthroat,δεν βαζει καθολου δοντι,αλλα δεν γλειφει ουτε αυτη αρχιδακια
-στα τεσσερα στηνεται πολυ καλα και δεχεται δυνατο σφυροκοπημα αλλά ανταποδίδει και αυτή με δικο της κουνημα,απο πανω ανεβηκε κανονικα και κουνηθηκε αψογα σε γρήγορο και αργό τέμπο
-γενικη εντυπωση μια αρκετα καλη καταθεση την οποια θα μπορουσα να επαναλαβω.στα θετικα η συμμετοχη στο γλειφομουνι,το σοσιαλ,είναι ευχάριστη και συζητησιμη,στήσιματα και συμπεριφορα επαγγελματικη,άνεση χρονου...μόνο μείον οτι δεν ενδείκνυται για μοντελοπνιχτες αλλά αναπληρώνει το κενό το γλυκό και θηλυκό ροσωπακι
Το καινουργιο το φ.δεκατριαμισι δλδ ωραιο απο μεσα σαν καινουργιο που ειναι αλλα εχει κατι ηλιθιους καναπεδες, ειναι πανω σε χτισμενο και στην ακρη (πιανουν μεγαλο χωρο σχεδον απ τον εναν τειχο στον αλλο) μπορεις να απλωσεις τα ποδια σαν κρεβατι οταν θελεις να ακουμπισεις πισω επισης με ειπαν οτι ειναι της ιδιας αλυσιδα με το διπλα φ.15 οποτε παιζει να δειτε και καμια εφη εκει η αφρο
Παιχταρα μου ΚΑΛΩΣηρθες! Έχω βγάλει κ εγώ τα συμπεράσματα του εδώ και Κάιρο και ακόμα πρώτου γίνω μέλος! Κάντο πενηνταρακια αυτό που λες μπας και τους ανοιξεις τ ματια. Οι δικές σου αναφορές μου λέιπουν.Εγω παιδια ξερω οτι: "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις" αυτο για να καταλαβουν μερικοι που μονο ξερουν να επιβραβευουν
Πρωινη δουλευει 9 με 20.00Καληπσερα
θα ηθενα να ρωτησω σε ποια βαρδια θα βρω τη Μονικα
και ποιο ειναι το ωραριο της βαρδιας δηλαδη ποτε γεινεται η αλλαγη?
Και αμα υπαρχει τηλ για να ρωτησω αμα δουλευει??
Ετσι !Σε πείσμα λοιπον κάποιων τρολλ και νταβαδων στηρίζω πλήρως Πατσίνο και συμπλήρωνω
Ουρανού 26 ειρήνη
Έρως 16 μαρκελλα ρουμανα
Φρίξου 14 ζωή
Φρίξου 15 εφη
Λαφαμ Σόνια ξανθιος άγγελος
Κεφαλληνίας Έλενα ουκρανεζα ψηλή κόκκινο αλλά σγουρό μαλλί γήινο σώματακι
Μέλισσες Τζούλια
Αγ30 Άννα Μαρία
Αγ 38 Λουίζα
Αγ52 Αλβανίδα χριστινα
Αγ 50 γκαμπριελλα ξωβυζο
Red diamond Λούσυ καινούρια ψηλη αδυνατη με διχτυωτα
Τρίδυμα χριστινα και Κλαούντια
Γκοντιβα η ευα
Πηγάσου και Ανδρέου Γεωργίου μια πιτσιρικά συνηθισμένη
Αγ21 μεξικάνα Μόνικα
Συγνώμη για το τηλεγραφικό ύφος αλλά είμαι από κινητό
σημασια εχει να επιασε τοπο η πληροφορια και να περασες καλα.αυτο μετραει..σ άκουσα και δεν εχασα
Ναι θα κανει την τσατσα..και αν δεν μπεις αλοιμονο σου κακομοιρη μου,θα σε κυνηγαει στα στενα στη Φριξου!Ρε συ gl σταματα τα copy-paste
Μιραμπελα θα εχει?
ετσι ειναι.τ κολπα που κανει η καθε κοπελα στον καθενα ειναι καθαρα θεμα ελξης πιστευω.
Σε εμενα θα κανει αλλα αμα με γουσταρει κ σε εσενα θα κανει αλλα κ στον αλλο που δεν τν γουσταρει 6α κανει τ κλασσικα.
Οποτε ασχετα με το τι εκανε σε εμενα κ στον αλλο.δν ειναι απαραιτητο η στανταρ οτι θα τ κανει κ με εναν αλλο τα γουστα.
ευχαριστω αδερφε για τν υποστηριξη.αυτα πρεπει να λεγονται!!!!!!ετσι ειναι.
παλια θυμαμαι μιλφ να δινει σε μενα κουλουρι με απλο προγραμμα-χωρις καν να το ζητησω εγω...τα διαφορα ΄΄εξτρα'' ειναι καθαρα θεμα της κοπελας σε ποιον θα διαλεξει να τα δωσει απλοχερα.
ναι ειναι η αληθεια.ευχαριστω αδερφε για τν υποστηριξη.αυτα πρεπει να λεγονται!!!!!!
Κ η 2η κοπελα ειναι η γνωστη σε ολους εφαρα απο φριξου.τι εχανα τοσο καιρο ο παπαρας.μξλαμε λες κ εισαι με τν κοπελα σου στο κρεβατι.εμενα τουλαχιστον οχι τν πρωτη φορα αλλα τν δευτερη ξεσκιστηκαμεε στο κρεβατι κυριολεκτικα κ πολυ γλωσσοφιλο.
Ενταξει νομιζω δν ειμαι ο πρωτος αλλα ειμαι πολυ ερωτευμενος με τν εφη.οτι κ να πω για τν κοπελα θα τν αδικισω.απλα για εμενα τελεια.εφαρα σε ευχαριστω
οι κριτικές ειναι ολες στο γνωστο τεχνοκρατικο στυλ αλλα εχουν διαφορες αμα διαβασειςΡε συ gl σταματα τα copy-paste
H Eφη και γλωσσοφυλο απο ποτε?Θελω να πω κ για 2 κοριτσια καθυστερημενα λιγο αλλα λογω προβληματων δεν προλαβαινα ν γραψω.
Πρωτη ειναι η ελενα απο τα τριδυμα τν ουκρανη νομιζω ειναι.πολυ δυναμιτης μεσα.πρεπει ν γουσταρει πολυ τα ομορφα κ καθαρα εργαλεια.το αρπαζει κ νομιζεις οτι θα τ φαει ετσι οπως πεφτει με τ μουτρα.εχω παει 2 φορες κ τις 2 περασα ομορφα.τν πρωτη φορα μπηκα καταλαθος γιατι ο φωτισμος μου επαιξε παραξενο παιχνιδι δν ειδα καλα κ νομιζα οτι εχει τεραστια βυζια αλλα ειναι νορμαλ 2αρακξ κ δεν περασα ασχημα.κ τν 2η φορα πηγα κατευθειαν για τν κοπελα να περιποιηθει το εργαλειο.
Κ η 2η κοπελα ειναι η γνωστη σε ολους εφαρα απο φριξου.τι εχανα τοσο καιρο ο παπαρας.μξλαμε λες κ εισαι με τν κοπελα σου στο κρεβατι.εμενα τουλαχιστον οχι τν πρωτη φορα αλλα τν δευτερη ξεσκιστηκαμεε στο κρεβατι κυριολεκτικα κ πολυ γλωσσοφιλο.
Ενταξει νομιζω δν ειμαι ο πρωτος αλλα ειμαι πολυ ερωτευμενος με τν εφη.οτι κ να πω για τν κοπελα θα τν αδικισω.απλα για εμενα τελεια.εφαρα σε ευχαριστω