Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω παιδια ξερω οτι: "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις" αυτο για να καταλαβουν μερικοι που μονο ξερουν να επιβραβευουν :)

Επισκέπτης
Το καινουργιο το φ.δεκατριαμισι δλδ  :grin: ωραιο απο μεσα σαν καινουργιο που ειναι  :P αλλα εχει κατι ηλιθιους καναπεδες,  ειναι πανω σε χτισμενο και στην ακρη (πιανουν μεγαλο χωρο σχεδον απ τον εναν τειχο στον αλλο) μπορεις να απλωσεις τα ποδια σαν κρεβατι οταν θελεις  να ακουμπισεις πισω  :2funny: επισης με ειπαν οτι ειναι της ιδιας αλυσιδα με το διπλα φ.15 οποτε παιζει να δειτε και καμια εφη εκει η αφρο  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Πρωινη στοχευμενη επίσκεψη και μια παρα πολυ καλη επισης συνευρεση- καταθεση με τηνγκαμπριελαα απο Μολδαβία στο στουντιο τηςανδρεου γεωργιου 50 villeza de passion,η κοπελα ξερει πολυ καλά ελληνικα....
-εμφανιση κοπελας : κανονικού αναστηματος ,μαλλι καστανο κοντο,προσωπο συμπαθητικό κουκλιστικο και ομορφο,φυσικα και σφιχτης υφης μικρα βυζια με πεταχτή ρωγα,σωματακι τσουπωτο με καμπτυλες αλλα και σημαδια κυτταριτιδας
-απο προγραμματα πρωκτικο δεν κανει,κανει 69 και γυμνο και ισπανικό με χυσιμο στα βυζια
-ο χωρος  πολυ καθαρος με νεροχυτη και ντουζιερα και τζακουζι εντος,σαπουνακι,σεντονια καθαρα,σαγιοναρες κλπ..
- η τσατσα εξηγησε  τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενεστατη
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει,με αφησε να φιλησω και στον λαιμό όχι στόμα ομως,εκανε αψογα  προκαταρκτικα
-γλωσσοφιλα δεν κανει ενω δαχτυλα  μεσα στο μουνι δεν δεχεται αλλά κλειτορίδα Ρουφάς όσο θες και παίζεις γενικά της αρέσει και το δειχνει
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και το μουνακι φρεσκοξυρισμενο και πεντακαθαρο
- πιπα παρα πολυ καλη βαθια και με σφιχτο ρουφηγμα στα ορια του deepthroat,δεν βαζει καθολου δοντι,αλλα δεν γλειφει ουτε αυτη αρχιδακια
-στα τεσσερα στηνεται πολυ καλα και δεχεται δυνατο σφυροκοπημα αλλά ανταποδίδει και αυτή με δικο της κουνημα,απο πανω ανεβηκε κανονικα και κουνηθηκε αψογα σε γρήγορο και αργό τέμπο

-γενικη εντυπωση μια αρκετα καλη καταθεση την οποια θα μπορουσα να επαναλαβω.στα θετικα η συμμετοχη στο γλειφομουνι,το σοσιαλ,είναι ευχάριστη και συζητησιμη,στήσιματα και συμπεριφορα επαγγελματικη,άνεση χρονου...μόνο μείον οτι δεν ενδείκνυται για μοντελοπνιχτες αλλά αναπληρώνει το κενό το γλυκό και θηλυκό ροσωπακι

Ρε συ gl σταματα τα copy-paste

Το καινουργιο το φ.δεκατριαμισι δλδ  :grin: ωραιο απο μεσα σαν καινουργιο που ειναι  :P αλλα εχει κατι ηλιθιους καναπεδες,  ειναι πανω σε χτισμενο και στην ακρη (πιανουν μεγαλο χωρο σχεδον απ τον εναν τειχο στον αλλο) μπορεις να απλωσεις τα ποδια σαν κρεβατι οταν θελεις  να ακουμπισεις πισω  :2funny: επισης με ειπαν οτι ειναι της ιδιας αλυσιδα με το διπλα φ.15 οποτε παιζει να δειτε και καμια εφη εκει η αφρο  :grin:

Μιραμπελα θα εχει?  :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εγω παιδια ξερω οτι: "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις" αυτο για να καταλαβουν μερικοι που μονο ξερουν να επιβραβευουν :)
Παιχταρα μου ΚΑΛΩΣηρθες! Έχω βγάλει κ εγώ τα συμπεράσματα του εδώ και Κάιρο και ακόμα πρώτου γίνω μέλος! Κάντο πενηνταρακια αυτό που λες μπας και τους ανοιξεις τ ματια. Οι δικές σου αναφορές μου λέιπουν. :rockon: :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Καληπσερα
θα ηθενα να ρωτησω σε ποια βαρδια θα βρω τη Μονικα
και ποιο ειναι το ωραριο της βαρδιας δηλαδη ποτε γεινεται η αλλαγη?
Και αμα υπαρχει τηλ για να ρωτησω αμα δουλευει??
Πρωινη δουλευει 9 με 20.00

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Σε πείσμα λοιπον κάποιων τρολλ και νταβαδων στηρίζω  πλήρως Πατσίνο και συμπλήρωνω
Ουρανού 26 ειρήνη
Έρως 16 μαρκελλα ρουμανα
Φρίξου 14 ζωή
Φρίξου 15 εφη
Λαφαμ Σόνια ξανθιος άγγελος
Κεφαλληνίας Έλενα ουκρανεζα ψηλή κόκκινο αλλά σγουρό μαλλί γήινο σώματακι
Μέλισσες Τζούλια
Αγ30 Άννα Μαρία
Αγ 38 Λουίζα
Αγ52 Αλβανίδα χριστινα
Αγ 50 γκαμπριελλα ξωβυζο

Red diamond  Λούσυ καινούρια ψηλη αδυνατη με διχτυωτα
Τρίδυμα χριστινα και Κλαούντια
Γκοντιβα η ευα
Πηγάσου και Ανδρέου Γεωργίου μια πιτσιρικά συνηθισμένη
Αγ21 μεξικάνα Μόνικα

Συγνώμη για το τηλεγραφικό ύφος αλλά είμαι από κινητό
Ετσι !

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Παντως οι φιλοι αγωνιστες απο τν αθηνα καλα τα λενε αλλα εκει υπαρχει αλλη προσφορα κ αλλη ζητηση για αυτο βρίσκουν με 15 κ 20 ευρω.καμια φορα η ποιοτητα ειναι καλη αλλα αλλες φορες εχει πολυ μπαζουρα.καθαριοτητα δεν υπαρχει ουτε στα αυτονοη4α.πηγα πολλες φορες κ σιχαθηκα τν εαυτο μου φευγοντας.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Για τν θεια τν συλβια που ρωτανε μερικοι εγω τν πετυχα στις μελλισες!
Ενταξει μιλαμε για τους λατρεις της μιλφ καταστασης θα παθουν πλακα.εγω τρελαθηκα.βυζαρες 4 νουμερακι λιγο μεγαλη κωλαρα αλλα δεν με πτοει κ φατσα θειας οπως τρελαίνομαι.
Μεσα βγαζει γουστα με πολυ καραμελωμα τα @@ κ δεχεται γλυξιμο..
Να μν παρεξηγηθω οπως εχετε καταλαβει τ κολπα που κανει η καθε κοπελα στον καθενα ειναι καθαρα θεμα ελξης πιστευω.
Σε εμενα θα κανει αλλα αμα με γουσταρει κ σε εσενα θα κανει αλλα κ στον αλλο που δεν τν γουσταρει 6α κανει τ κλασσικα.
Οποτε ασχετα με το τι εκανε σε εμενα κ στον αλλο.δν ειναι απαραιτητο η στανταρ οτι θα τ κανει κ με εναν αλλο τα γουστα.
Για αυτο μιλαω για θεμα ελξης.
, ομορφιας κ πανω απο ολα καθαριοτητας.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τ κολπα που κανει η καθε κοπελα στον καθενα ειναι καθαρα θεμα ελξης πιστευω.
Σε εμενα θα κανει αλλα αμα με γουσταρει κ σε εσενα θα κανει αλλα κ στον αλλο που δεν τν γουσταρει 6α κανει τ κλασσικα.
Οποτε ασχετα με το τι εκανε σε εμενα κ στον αλλο.δν ειναι απαραιτητο η στανταρ οτι θα τ κανει κ με εναν αλλο τα γουστα.
ετσι ειναι.  :thumbsup:
παλια θυμαμαι μιλφ να δινει σε μενα κουλουρι με απλο προγραμμα-χωρις καν να το ζητησω εγω...τα διαφορα ΄΄εξτρα'' ειναι καθαρα θεμα της κοπελας σε ποιον θα διαλεξει να τα δωσει απλοχερα.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Θελω να πω κ για 2 κοριτσια καθυστερημενα λιγο αλλα λογω προβληματων δεν προλαβαινα ν γραψω.
Πρωτη ειναι η ελενα απο τα τριδυμα τν ουκρανη νομιζω ειναι.πολυ δυναμιτης μεσα.πρεπει ν γουσταρει πολυ τα ομορφα κ καθαρα εργαλεια.το αρπαζει κ νομιζεις οτι θα τ φαει ετσι οπως πεφτει με τ μουτρα.εχω παει 2 φορες κ τις 2 περασα ομορφα.τν πρωτη φορα μπηκα καταλαθος γιατι ο φωτισμος μου επαιξε παραξενο παιχνιδι δν ειδα καλα κ νομιζα οτι εχει τεραστια βυζια αλλα ειναι νορμαλ 2αρακξ κ δεν περασα ασχημα.κ τν 2η φορα πηγα κατευθειαν για τν κοπελα να περιποιηθει το εργαλειο.

Κ η 2η κοπελα ειναι η γνωστη σε ολους εφαρα απο φριξου.τι εχανα τοσο καιρο ο παπαρας.μξλαμε λες κ εισαι με τν κοπελα σου στο κρεβατι.εμενα τουλαχιστον οχι τν πρωτη φορα αλλα τν δευτερη ξεσκιστηκαμεε στο κρεβατι κυριολεκτικα κ πολυ γλωσσοφιλο.
Ενταξει νομιζω δν ειμαι ο πρωτος αλλα ειμαι πολυ ερωτευμενος με τν εφη.οτι κ να πω για τν κοπελα θα τν αδικισω.απλα για εμενα τελεια.εφαρα σε ευχαριστω  :rockon: :rockon:
:rockon:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
ετσι ειναι.  :thumbsup:
παλια θυμαμαι μιλφ να δινει σε μενα κουλουρι με απλο προγραμμα-χωρις καν να το ζητησω εγω...τα διαφορα ΄΄εξτρα'' ειναι καθαρα θεμα της κοπελας σε ποιον θα διαλεξει να τα δωσει απλοχερα.
ευχαριστω αδερφε για τν υποστηριξη.αυτα πρεπει να λεγονται!!!!!!

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Οτι κ να λενε παντως εγω εχω σωθει πολλες φορες κ ευχαριστω τ παιδια που γραφουν κ δινουν απο το υστερημα τους αλλοι για τν ενημερωση.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Κ η 2η κοπελα ειναι η γνωστη σε ολους εφαρα απο φριξου.τι εχανα τοσο καιρο ο παπαρας.μξλαμε λες κ εισαι με τν κοπελα σου στο κρεβατι.εμενα τουλαχιστον οχι τν πρωτη φορα αλλα τν δευτερη ξεσκιστηκαμεε στο κρεβατι κυριολεκτικα κ πολυ γλωσσοφιλο.
Ενταξει νομιζω δν ειμαι ο πρωτος αλλα ειμαι πολυ ερωτευμενος με τν εφη.οτι κ να πω για τν κοπελα θα τν αδικισω.απλα για εμενα τελεια.εφαρα σε ευχαριστω  :rockon: :rockon:

Σφιχτά σε βλέπω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε συ gl σταματα τα copy-paste
οι κριτικές ειναι ολες στο γνωστο τεχνοκρατικο στυλ αλλα εχουν διαφορες αμα διαβασεις

Πιστεύω  οτι το σκ γαμησα ότι ανικειμενικα καλυτερο βρηκα απο νεο αιμα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Θελω να πω κ για 2 κοριτσια καθυστερημενα λιγο αλλα λογω προβληματων δεν προλαβαινα ν γραψω.
Πρωτη ειναι η ελενα απο τα τριδυμα τν ουκρανη νομιζω ειναι.πολυ δυναμιτης μεσα.πρεπει ν γουσταρει πολυ τα ομορφα κ καθαρα εργαλεια.το αρπαζει κ νομιζεις οτι θα τ φαει ετσι οπως πεφτει με τ μουτρα.εχω παει 2 φορες κ τις 2 περασα ομορφα.τν πρωτη φορα μπηκα καταλαθος γιατι ο φωτισμος μου επαιξε παραξενο παιχνιδι δν ειδα καλα κ νομιζα οτι εχει τεραστια βυζια αλλα ειναι νορμαλ 2αρακξ κ δεν περασα ασχημα.κ τν 2η φορα πηγα κατευθειαν για τν κοπελα να περιποιηθει το εργαλειο.

H Eφη και γλωσσοφυλο  :think: απο ποτε?

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Ειπα δν ειμαι ο πρωτος που τ κανει αυτα η εφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom