You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Πολύ δυνατή. Δε νομίζω να εννοείς όμως εμφανισιακά γιατί εμένα η Έφη δε μου άρεσε.Η εφη μου θυμησε ενα αλλο τουμπανο απο βαρδαρη την Ηρα απο σαπφους αν θυμαται κανενας.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εχεις απολυτο δικιο.κ οσο για το ερωτευμενος που εγραψα παραπανω.ερωτευμενος ειμαι κ οχι αγαπουλης.γενικα μιλαω δεν λεω κατι για εσενα.να προλαβω καμια παρεξηγηση.
οχι μαν κ εγω γενικα μιλουσα κανενα προβλημα.
Επισκέπτης
Δηλαδη κλασικα πραγματα η καινουργια πιτσιρικα που με θελει και 40 αυτα πανε τελειωσαν προ πολου οσο ομορφες και μικρες να φερουν,σαρανταρι και σε κομοδινο εγω προσωπικα δεν ξαναδινω.
Λοιπόν μόλις γύρισα.Με είχε πάρει ο ύπνος στο λἀπτοπ πάνω(pathetic ) και σηκώθηκα στις 1 να κάνω μπάνιο κ να πάω να δοκιμάσω την καινούρια κοπέλα.
Δεν άντεξα
Το κοριτσάκι(γιατί περί πιπινιού πρόκειται) είναι Ρουμάνα,19 ετών.Από αγγλικά ντιπ.
Πολύ μικρή σε εμφάνιση. Σπαρταράει λέμε
Φοβερό κορμάκι.Στήθος φρεσκότατο 2άρι.Πολύ νεανικό δερματάκι
Κωλαράκι ποίημα,με λακάκια από πάνω
Πάρα μα πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο,με γλυκά ανοιχτόχρωμα ματάκια.
Τα αρνητικά?
Δεν φιλάει.Ούτε καν πεταχτά! Και είναι αμαρτία,τέτοιο αγγελικό προσωπάκι ενδείκνυται για GFE.
Δεν έβαλε πολύ σωστά την καπότα.
Απλό πρόγραμμα ξεκινάει από 40 ευρώ.
Γυμνό τσιμπούκι δεν κάνει(προς το παρόν δλδ,σήμερα ξεκίνησε λένε).
Δε θα σας πεθάνει και στο γαμήσι.
Θέλετε να μάθετε πόσο μου είπε η υπηρεσία για το ντουζ μαζί με την κοπέλα?
80 ευρώ.
Επισκέπτης
Ερωτευτηκες πουτανα και δεν εισαι αγαπουλης ασε ρε τυπε τωρα μας δουλευεις ασε που εισαι πολυ παλιος κι εσυ στην εφη σαν κι εμας αλλα πουλας προλογο τωρα. ;)Εχεις απολυτο δικιο.κ οσο για το ερωτευμενος που εγραψα παραπανω.ερωτευμενος ειμαι κ οχι αγαπουλης.γενικα μιλαω δεν λεω κατι για εσενα.να προλαβω καμια παρεξηγηση.
Επισκέπτης
Παντου μετραει αυτο, κι εξω αμα βγεις σαν τσοπανεις και ομορφος να εισαι δυσκολα θα ριξεις γκομενα. Μονο η εμμα δεν ειχε θεμα, δεν πανα ερχοσουν κατευθειαν απο χοιροστασιο αυτη σταθερα εκει δεν καταλαβενε τιποτε.Αμα πηγαινετε καθαροι ξυρισμενοι κ κολοναρισμενοι φυσικο ειναι περα απο το επαγγελματικο στοιχειο της καθε κοπελας γτ απαυτο ζουνε να σας χαρισει κ κατι εξτραδακια λυνετε περισσοτερο η αλλη κ λογικο, κ φυσικα να φερεσαι καλα μετραει παντου αυτο!! προσοχη δεν μιλαω για τους αγαπουλιδες που πανε σε πορνες απλα μια καλη συμπεριφορα κ καθαριοτητα σε λογικα ορια παντα κρδιζει!!
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε..τραβα πηδα εσυ τις χιλιοχυμενες ανακυκλωσιμες πουτανεςΔηλαδη κλασικα πραγματα η καινουργια πιτσιρικα που με θελει και 40 αυτα πανε τελειωσαν προ πολου οσο ομορφες και μικρες να φερουν,σαρανταρι και σε κομοδινο εγω προσωπικα δεν ξαναδινω.
αμαν κανουμε μπας και ερθει τιποτα φρεσκο μαλακα
Επισκέπτης
Οχι θα κατσω να δωσω στα κομοδινα 40 ευρω μαλακα ε μαλακαε..τραβα πηδα εσυ τις χιλιοχυμενες ανακυκλωσιμες πουτανες
αμαν κανουμε μπας και ερθει τιποτα φρεσκο μαλακα
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το 10αρικο σε εσωσε μαλακαΟχι θα κατσω να δωσω στα κομοδινα 40 ευρω μαλακα ε μαλακα
Επισκέπτης
ουτε στα 30 ρε μαλακα, πλεον μονο σιγουρες κινησεις, και μια φορα το μηνα καλα ειναιτο 10αρικο σε εσωσε μαλακα
Επισκέπτης
Εντωμεταξυ το εχω απο προχθες να το πω και ολο το ξεχναω. ρε βλαχο η κυβερνηση ανακοινωσε οτι της επιδοτησης θα της παρετε τον αλλο μηνα εσυ που σκατα τα βρισκεις και γυρνα δυο μερες στα στουντιο και ξεκωλιαζεις τα κοριτσια μας ποιος σε χρηματοδοτησε οεο
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 3.820
ποοοοοοοοοοοοο τι ειπες τωραααααααααα...την πηδουσα πηγαινα σπιτι αλλαζα ρουχα και ξαπαναπηγαινα μην με καταλαβει η τσατσα οτι ξαναμπηκα...φιλε ειχε το πιο απαλο ποδι και αποτριχωμενο φουλ που εχω πιασει στη ζωη μου!!Πολύ δυνατή. Δε νομίζω να εννοείς όμως εμφανισιακά γιατί εμένα η Έφη δε μου άρεσε.
Παω πασο.γουστα ειναι αυτα.Πολύ δυνατή. Δε νομίζω να εννοείς όμως εμφανισιακά γιατί εμένα η Έφη δε μου άρεσε.
Εισαι τρελος!!!!ωραια κοπελα ειναι.ποοοοοοοοοοοοο τι ειπες τωραααααααααα...την πηδουσα πηγαινα σπιτι αλλαζα ρουχα και ξαπαναπηγαινα μην με καταλαβει η τσατσα οτι ξαναμπηκα...φιλε ειχε το πιο απαλο ποδι και αποτριχωμενο φουλ που εχω πιασει στη ζωη μου!!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.051
- Πόντοι
- 13.755
Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?
και μετα ηθελα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια και παλι ηταν κλειστο.Δηλαδη αυτο το πραμα δε γινεται...3 μηνες προσπαθω να την πετυχω,την βλεπουν τη μια μερα 3 ανθρωποι,παω εγω την επομενη και ποτε δεν ειναι
Στις Μελισσες ηταν παλι η γυφτοΡουμανα η Τζουλια η παλια απο Βαρδαρη η οποια ηταν πολυ καλη περιπτωση μεσα,παραδιπλα στο 24 ηταν η μικρη ξανθια αδυνατη Ελληνιδα Παολα
Και στο Red light πηγα ειδα την καινουρια κοπελιτσα Βερα που βγαινει με μαυρο καυλιαρικο φορεματακι και μαυρες γοβες σαν τα πουτανακια στην παραλια,πολυ καλο ποδι και κωλαρακι και γενικα κορμοστασια,φατσα μετρια για μενα με μελαχρινο ισιο μαλλι αλλα πολυ προσχαρη κοπελα
και μετα ηθελα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια και παλι ηταν κλειστο.Δηλαδη αυτο το πραμα δε γινεται...3 μηνες προσπαθω να την πετυχω,την βλεπουν τη μια μερα 3 ανθρωποι,παω εγω την επομενη και ποτε δεν ειναι
Στις Μελισσες ηταν παλι η γυφτοΡουμανα η Τζουλια η παλια απο Βαρδαρη η οποια ηταν πολυ καλη περιπτωση μεσα,παραδιπλα στο 24 ηταν η μικρη ξανθια αδυνατη Ελληνιδα Παολα
Και στο Red light πηγα ειδα την καινουρια κοπελιτσα Βερα που βγαινει με μαυρο καυλιαρικο φορεματακι και μαυρες γοβες σαν τα πουτανακια στην παραλια,πολυ καλο ποδι και κωλαρακι και γενικα κορμοστασια,φατσα μετρια για μενα με μελαχρινο ισιο μαλλι αλλα πολυ προσχαρη κοπελα
Ερωτευτηκες πουτανα και δεν εισαι αγαπουλης ασε ρε τυπε τωρα μας δουλευεις ασε που εισαι πολυ παλιος κι εσυ στην εφη σαν κι εμας αλλα πουλας προλογο τωρα. ;)
Δεν εχω ορεξη ουτε διαθεση να πουλησω προλογο.δεν μπορω κ δεν θελω να κανω κατι για να με πιστεψεις.δεχομαι το σχολιο σου.να εισαι καλα.
Η εφη μου θυμησε ενα αλλο τουμπανο απο βαρδαρη την Ηρα απο σαπφους αν θυμαται κανενας.
τι μου θύμησες τώρα. χρόνια πήγαινα. με την αλυσίδα στη μέση
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Τι δωρακια ;) πηρες? πες μας Δηλαδη Αφροδιτη η Νατασσα(Τσαρινα)?Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.051
- Πόντοι
- 13.755
απ'τα μεγαλυτερα διλημματα της ανθρωποτητας...εμενα μου θυμισε σε συμπεριφορα τη Νταϊανα.Τοσο γλυκεια και στοργικη γυναικα...Δηλαδη Αφροδιτη η Νατασσα(Τσαρινα)?
Τη Νταϊανα ειναι γνωστο οτι την εχω σαν θεια μου αλλα νομιζω οτι απο σημερα αποκτησα και 2η αγαπημενη θεια.Ας πουμε απο το χαμενο σοϊ του πατερα μου
Ειναι απαιχτη η γυναικα σε ολα τα επιπεδα,αφου μολις τελειωσα και μετα επεσα στην αγκαλια της και μου λεει με συγχωρεις αν σε κουρασα...την λεω πλακα κανεις εγω σε κουρασα που σ'εχω τοση ωρα εδω και μου λεει οχι μη το σκεφτεσαι ετσι
Η Νατασα ειναι αλλη ιστορια την βλεπω πιο ερωτικα,θα την παντρευομουν ευχαριστως για να πω την αληθεια.
Και επειδη αναφερθηκε και η αλλη γυναικαρα η Ιρα,ε νομιζω η Αφροδιτη σε σωματοτυπο της μοιαζει παρα πολυ
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Η Αφροδιτη ειναι σε πολλους τομεις πρωτη κατα τη γνωμη μου αλλα στο οτι δεν κουραζεται επι τω εργω εχει τις δεκα πρωτες θεσεις δικες της και μετα ακολουθουν και οι αλλες. Μιλαμε για κομπρεσερ ενταξει σε παταει κατω κανονικα.την λεω πλακα κανεις εγω σε κουρασα που σ'εχω τοση ωρα εδω και μου λεει οχι μη το σκεφτεσαι ετσι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις