Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (3 μέλη και 78 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Καλησπέρα μάγκες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Για καλύτερο gfe αννα ή βικτωρια(αυτή με το τατου στο μπούτι) από βίλες;
η βικτωρια κανει gfe  σε προγραμμα...στα 40 θα ειναι λιγο επαγγελματιας...φερεται ομορφα αλλα πολυ επαγγελματικα..

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
χθεσινη βολτα με τα μονα μαγαζια που ειχαν τρελη δουλια ηταν στη Φριξου και τα Τριδυμα.θετικη καταθεση στην Ερημιτη με την Αλεξανδρα που παλιοτερα ειχα γραψει κρητικη με πολλα αρνιτικα σχολια .Στο πρωτο απο τα τριδυμα ηταν το <κοριτσι>που μας απασχολισε αρκετα με το αν ειναι πρωην αντρας,δεν ξερω μπορει τα ωαρια της να κανουν(εκαναν) βολτες αλλα η Φιονα απο την 26ης πιο γυναικα μου βγαζει  :rolleyes: ,κατι πιστιρικαδες που την ειδαν στο σαλοναρισμα της εχουν φτασει Πατρα και συνεχιζουν....πρεπει να τρεχουν ακομα  :grin: .(την ειπα την κακια μου  :2funny: )

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν δουλευει ακομα η αλικη στο ερως16???

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
και εγω ερωτηση: ξερει κανεις αυριο πρωι ποια θα ειναι στο Godiva?

PerLarsson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά πληροφορία για Σίσσυ στο Godiva έχουμε;; Είχα ρωτήσει την Τσατσά πριν μια βδομάδα και μου είπε είναι σε διακοπές... :jerking: και οτι θα έρθει από Σεπτέμβρη.. Έχει ακούσει κανένας άλλος συναγωνιστής κάτι για την εν λόγω κορασίδα;;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια μηπως ξερει κανεις εαν δουλευει η Φλωριτα στην ανδρ. γεωργ. 16;;;
και αν αοχι που μπορω να την βρω...;
αν ξερει καποιος ας γραψει...
ευχαριστώ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αναρωτιεμαι ωρες ωρες αυτους που ρωτανε για συγκεκριμενη κοπελα σε συγκεκριμενο μαγαζι.
1 ακομα και αν την ειδαμε χθες σε 1 μαγαζι αυριο μπορει απροειδοποιητα να αλλαξει και να παει σε αλλο.
2 οταν κατεβεις καυλωμενος στην πιατσα σε καθυστερει τοσο πολυ να χαλασεις μιση ωρα να γυρισεις 10 μαγαζια?
καλη η ενημερωση να ξερουμε ΠΕΡΙΠΟΥ τι παιζει. πχ επεστρεψε η νικολ, εμφανιστηκε η βαβατση κλπ.
αν πας μεχρι ανδρεου γεωργιου θα μπεις μονο στο 16 να δεις αμα ειναι εκει αυτη που θελεις? και αν αλλαξε μαγαζι και πηγε στο 21 θα σηκωθεις και θα φυγεις απογοητευμενος?  :think:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω την φλωριτα φιλε την εχω πετυχει σε 2 διαφορετικα μαγαζια πρωινες ως απογευματινες ωρες. οποτε αν πας πριν τις 19.00 γυρνα τα 5-10 ανοικτα μαγαζια του δρομου και ρωτα ή περιμενε να βγει η κοπελα να δεις που ειναι. πανω απο μιση ωρα δεν θα σου παρει, αν ρωτας αντι να περιμενεις εχεις κανει την γυρα και σε πολυ λιγοτερο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αναρωτιεμαι ωρες ωρες αυτους που ρωτανε για συγκεκριμενη κοπελα σε συγκεκριμενο μαγαζι.
1 ακομα και αν την ειδαμε χθες σε 1 μαγαζι αυριο μπορει απροειδοποιητα να αλλαξει και να παει σε αλλο.
2 οταν κατεβεις καυλωμενος στην πιατσα σε καθυστερει τοσο πολυ να χαλασεις μιση ωρα να γυρισεις 10 μαγαζια?
καλη η ενημερωση να ξερουμε ΠΕΡΙΠΟΥ τι παιζει. πχ επεστρεψε η νικολ, εμφανιστηκε η βαβατση κλπ.
αν πας μεχρι ανδρεου γεωργιου θα μπεις μονο στο 16 να δεις αμα ειναι εκει αυτη που θελεις? και αν αλλαξε μαγαζι και πηγε στο 21 θα σηκωθεις και θα φυγεις απογοητευμενος?  :think:
Σωστος ο παιχτης! Η φλωριτα πρεπει να ναι σερρες ετσι διαβασα στν ενοτητα τν σερρων!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
σωστα bourdelioti...
δεν εχω αμαξι ομως γιαυτο προσπαθω να συλεξω πληρωφοριες για τις κοπελες... και να παω σε συγκεκριμενο μαγαζι...
thanks παντος για την πληροφορια σου...
τωρα τελευταια στην αν.γεωρ. 16 πριν τις 19:00 την ειδες την φλωριτα;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
mpouxos που διαβασεσ για την φλοριτα;
στο σερρες thread για μπαρακια;
εχω ψαξει και δεν το βρηκα!!  :-

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μποορδελα σερρες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
οκ ευχαριστω  :rolleyes:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
εγω την φλωριτα φιλε την εχω πετυχει σε 2 διαφορετικα μαγαζια πρωινες ως απογευματινες ωρες. οποτε αν πας πριν τις 19.00 γυρνα τα 5-10 ανοικτα μαγαζια του δρομου και ρωτα ή περιμενε να βγει η κοπελα να δεις που ειναι. πανω απο μιση ωρα δεν θα σου παρει, αν ρωτας αντι να περιμενεις εχεις κανει την γυρα και σε πολυ λιγοτερο.
Σου εχω ξαναπει ειναι πολυ περισσοτερη ωρα...βασικα ειναι ωρες....και χρονο δεν εχουμε ουτε ειναι η καλυτερη μας να γυρναμε τα μαγαζια ολα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε..δεν περναμε την μερα μας ετσι

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε..δεν περναμε την μερα μας ετσι
Και αυτο σωστο! Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι. Εγω Αφρο ας πουμε δεν παω οσο θα θελα γιατι στην Κωλλετη εχει παντα κινηση ειδικα αμα πετυχεις τρενο τη γαμησες τα αυτοκινητα κανουν ουρα.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Και αυτο σωστο! Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι. Εγω Αφρο ας πουμε δεν παω οσο θα θελα γιατι στην Κωλλετη εχει παντα κινηση ειδικα αμα πετυχεις τρενο τη γαμησες τα αυτοκινητα κανουν ουρα.
Φιλε εκει τουλαχιστον εχει γκαβατσα, το χειροτερο για μερα παντα μιλαμε, ειναι στην 26ης οκτωμβριου 35α που ειναι πανω στο δρομο και το αλλο παλι στην 26η αλλα αυτο μαλλον το κλεισαν.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι.
ετσι ειναι,για αυτο δινουμε αναφορα μονο για το σπιτακι που καταθεσαμε,δεν υπαρχει δυνατοτητα για τις τσαρκες που κανουν καποιοι συναδελφοι,δυστυχως  :(

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
την ανδρεου γεωργιου δεν την γυρνας με αμαξι. εχει 10 μαγαζια σε 100 μετρα με ποδια την γυρνας και αν ρωτας ονοματα αντι να περιμενεις να βγει η κοπελα απο το δωματιο τα γυρισες σε πολυ λιγοτερο απο μιση ωρα.
η φλωριτα εμφανιζεται τελευταια στο 50 και στο 19.
με αμαξι γυρνωντας και βαρδαρη και περιοχη καλιγουλα και πλατινουμ και ανδρεα γεωργιου τρως στην γυρα 1 ωρα, αν ρωτας ονοματα αντι να περιμενεις κοπελα πολυ λιγοτερο. (και ειμαι και 100 κιλα βραδυκινητο καραβι)
σε διαλειμα απο την δουλεια τρεχετε να γαμησετε και δεν εχετε μιση ή μια ωρα για ψαξιμο?  :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom