Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Τελικά μάθαμε σε τι πόστο θα υπηρετήσει στην πόλη μας η Μαρλέν;
Τον Μάιο είχα δει μία στην Καλαμαριά, σε ένα καφέ, που πιστεύω πως ήταν αυτή αν έχει γίνει 110 κιλά.

Χθές το πρωί στο Έρως 16 ήταν μια Κατερίνα με πιασίματα και μια απίστευτα αγενής τσατσά.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βραδυνη τσαρκα!
Ερημιτη:Αλεξανδρα η γνωστη απο το Μεξικο της ξηροκρηνης
Venus:Καινουργια κοπελα απο ουγγαρια ξανθια με καλο πισω συστημα μοντελακι!
Γκοντιβα:Ευα τζιλφ
Τριδυμα:Νο1 Νικολ Νο2:Εβελινα Νο3:Ιζαμπελλα
Φριξου 15:Τανια ισπανιδα σε κεφια!
Φριξου 14:Μια μιλφ χριστινα σκουροχρωμη πρωτη φορα την βλεπω
Ανδρ 19:Κορινα αλβανακι μινιον
Ανδρ 21:Τζουλια Κωλαραπουτανο ξανθο σκουροχρωμο
Ανδρ 52:Μονικα για μενα αυτο τ σπιτι τελειωσε!
Ανδρ 50:Αννα καινουργια κοπελα αυρο μαλλι με  :boobies: ΕΞΩ
Ανδρ 38:Γωγω
Ανδρ 34:Νικολ ξανθια νεα κοπελα μοντελε σωμα
Ανδρ32: Τζεσσικα!
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων! :rockon: :rockon:
Εμπαργκο και σε καποιες τσατσαδες που δν σεβονται ουτε τν κοπελα αλλα ουτε και τν επιχειριση στν οποια δουλευουν.Η πρωινη του Τριδυμου Νο3 που δν ηξερε να μιλαει πριν 6 μηνες και τωρα η γλωσσα της παει Ροδανι!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
bourdelioti ok... στο 50 και 19...
νασαι καλα...
να δοκιμασεις την Νατασα απο το 16...εαν δεν την δοκιμασες

PerLarsson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τσάρκα στο μεταίχμιο 1900-2000, οπότε σε κάποια ήταν η πρωινή και σε κάποια η βραδυνή...

Λοιπόν

Ερημιτη: Αλεξανδρα κατευθείαν από Mexico  :jerking:
Γκοντιβα: Ευα μεταγραφή από ΤΡΙΔΥΜΑ... Ρε παιδιά κανένας για Σίσσυ έχει ακούσει...;; Η τσατσά λέει είναι σε διακοπές....  :huh:
Τριδυμα:Νο1 Ιζαμπέλα(Αν θυμάμαι καλά...) Νο2:;Έλενα Νο3:Δεν πήγα
Φριξου 15: Στέφη
Φριξου 14: Καρίνα
Μινωταύρου: Χριστίνα

Ανδρ 52: Μονικα
Ανδρ 50: Γκαμπριέλα με κέφια και χαβαλέ στο σαλόνι, αλλά δεν είναι του γούστου...
Ανδρ 24: Μιρέλα...

Σε γενικές γραμμές οι Τσατσάδες ευγενέστατες και με όρεξη για χαβαλέ!! Είχε γέλιο η βολτα..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Τελευταια ιστορικη καταθεση απο μενα στο Βαρδαρη πριν λιγο...και οταν λεω τελευταια το εννοω.
Αφου γυρισα αρκετα τη Γιαννιτσων,τα σφαγεια και γενικα ολες τις κοσμοπολιτικες γειτονιες ξαφνικα μπηκε στο μυαλο μου να παω Βαρδαρη να βρω τη Ροναλντινιο...παω λοιπον Προμηθεως 16 αλλα ηταν ενα γυφτακι κοντοπουτανο που δουλευε λιγο καιρο πριν στο Σαπφους 5...
Μετα παω Σαπφους 8 που δουλευε ενα πιπινακι 20-22 χρονων Μαρινα απο Βουλγαρια λεει η τσατσα 40ε γυμνο και γλειψιμο μαζι,κανω οτι το σκεφτομαι και μου λεει μπες με 30ε...ε λεω ας μπω φαινοταν και πολυ προσχαρο το κοριτσακι,ειχε και μια πανεμορφη αφρατη κωλαρα...

Ολα καλα μεσα,χαμογελαστο,εκανε ο,τι της ελεγα,δε μιλουσε καθολου ελληνικα αλλα με ειχε κατακαυλωσει και πανω που ημουν ετοιμος να τελειωσω η τρελη η τσατσα αρχιζει φωναζει,χτυπαει πορτα...εγω συνεχιζω να γαμαω κι αυτη ξαναρχεται και ανοιγει την πορτα και φωναζει δυνατα την κοπελα.Λεω τι σκατα εγινε κανενας ελεγχος της αστυνομιας θα ειναι...σηκωνεται κι αυτο το μαλακισμενο να φυγει,ντυνεται...εγω εν τω μεταξυ με τον πουτσο καγκελο και αφου εχει ντυθει και ειναι ετοιμη να φυγει την λεω ελα εδω περα να σε χυσω και οπως ειμαι ορθιος σκυβει αυτη τον παιρνει στο στομα,την πιανω απο το κεφαλι και την χυνω τελικα στο στομα με καποτα.
Φευγοντας βλεπω αλλη μια βλακοφατσα στο σαλονι απ'αυτες που κυκλοφορουσαν αποψε στο Βαρδαρη και αναρωτιεμαι...γι'αυτον την εβγαλε αρον αρον απο το δωματιο.Τη ριχνω κατι μπινελικια την τσατσα μπροστα στον πελατη ε μου λεει εχεις δικιο συγνωμη δεν επρεπε να ανοιξω την πορτα...ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ την λεω και αποχωρω
Βαρδαρης τελος για μενα και μακαρι να κλεισουν τα 4 κωλοσπιτα της γυφτισσας που εχουν απομεινει και λειτουργουν παρανομα...απο αυτη την αλυσιδα αρχισε η μαλακια οτι η Νικολ ειναι τραβεστι οταν τους εφυγε φυσικα γιατι οσο δουλευε ολες οι τσατσαδες την θελανε λογω τζιρου

Απο κει και περα στο τετραγωνο γινεται της πουτανας...Τανταλου και Σαπφους ειναι ξηλωμενοι οι δρομοι,ειδικα στη Σαπφους δεν περπατας με τιποτα θελεις βαρκα.Η Προμηθεως εχει ηδη στενεψει εχουν βαλει και κατι μαλακιες κολονακια δεξια κι αριστερα αλλα ο δρομος δεν εχι στρωθει ακομα.Η Αισωπου που τα πρωινα γινοταν της πουτανας εχει μεινει ισα ισα να χωραει ενα αυτοκινητο και κατω ειναι στρωμενη με πετρα και οχι με ασφαλτο.Πλεον παρκαρεις μονο οριζοντια κι εκεινο με το ζορι βρηκα θεση γιατι ανα 3-4 αυτονικητα το πεζοδρομιο βγαζει και νησιδα  :headbang: :headbang: :headbang:
Δηλαδη πραγματικα θα ηθελα να γνωρισω τον ανθρωπο που εβγαλε αυτο το σχεδιο για το συγκεκριμενο τετραγωνο  :jerking: :jerking:

ticklefetish

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητες, νεος στο club κ με ενα ασυνηθιστο φετιχ, μ αρεσει να γαργαλαω την ωρα του sex. Εχει υπ' οψιν του κανεις καμια κιουρια που να γαργαλιεται στην μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονικης? Θα μου πεις που να ξερει ο αλλος απ' τη στιγμη που δε τον ενδιαφερει κατι τετοιο. Μπορει να το ανακαλυψε τυχαια σε φασεις ποδολαγνειας ή ενω τις εκανε μασαζ στην κοιλια ας πουμε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Φραντζεσκα απο βιλες, καμια σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εκει φενετε για μιλφακι, ενω δεν ειναι, προσωπο βρωμοσκυλε,  σχετικα νταρντανουλα, βυζαρες σιλικονατες κολαση, πολυ καλης ποιοτητας, αλλα με εμφανη αντιαισθητικες χαρακιες στο κατω μερος, χασαπης ο γιατρος  :uglystupid: σωμα ελαφρως πλαδαρο, μπουταρες κωλαρα, την μερα που την πετυχα φορουσε ασπρες ζαντιερες με ασπρο καλτσον, τοπλες και χωρις βρακακι.!!  :cum: εγλυψε αρχιδακια, και γενικα γαμηθηκε οπως θα ηθελα.

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις ποια ειναι αποψε βραδυ στο 26ης οκτωμβριου 35α? ευχαριστω

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Και αυτο σωστο! Και επισης καποιοι παντρεμενοι δεν θελουμε να βολταρουμε ολη την πιαστα για να μην μας παρει κανενα ματι. Εγω Αφρο ας πουμε δεν παω οσο θα θελα γιατι στην Κωλλετη εχει παντα κινηση ειδικα αμα πετυχεις τρενο τη γαμησες τα αυτοκινητα κανουν ουρα.
:thumbsup: :thumbsup:  και συμφωνω και με yacuza και  maldi

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Νικολ Γαλιδα στα 3διμα...........come back

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Έμαθε κανείς πότε ακριβώς γυρνάει η αντριάννα απο ρουμανία, που δούλευε στο αν. γεωργίου 30?

Κάπου μέσα στον σεπτέμβρη ειχε ποστάρει κάποιος συναγωνιστής τελευταία, αν άκουσε κανείς τίποτα παραπάνω.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
H γνωστη βερονικα που δουλευε παλια στον βαρδαρη ειναι στο μπουρδελο στα γιαννιτσα, και απο τι με ειπε θα ειναι συνεχεια εκει και δυσκολα θα ξαναδουλεψει θεσσαλονικη, αλλα με αυτες ακρη δεν βγαζεις οποτε τιποτε δεν ειναι σιγουρο.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
H γνωστη βερονικα που δουλευε παλια στον βαρδαρη ειναι στο μπουρδελο στα γιαννιτσα, και απο τι με ειπε θα ειναι συνεχεια εκει και δυσκολα θα ξαναδουλεψει θεσσαλονικη, αλλα με αυτες ακρη δεν βγαζεις οποτε τιποτε δεν ειναι σιγουρο.
την βερονικα την επισκεφθηκα 2 φορες στα γιαννιτσα, εχει αλλαξει κουρεμα που δε μου πολυαρεσε ετσι (δεν φερνει στη φαιη σκορδα, αλλα το κορμι της ειναι υπεροχο, ιδιο οπως παλια. στις υπηρεσιες της μου φανηκε σαν να βαρυνε αφου δεν κανει τα παλια γνωστα κολπα οπως reverze cow girl αλλα και κατι ακομα που εκανε παλια

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Έμαθε κανείς πότε ακριβώς γυρνάει η αντριάννα απο ρουμανία, που δούλευε στο αν. γεωργίου 30?

Κάπου μέσα στον σεπτέμβρη ειχε ποστάρει κάποιος συναγωνιστής τελευταία, αν άκουσε κανείς τίποτα παραπάνω.

Ελπιζουμε να γυρισει και με τις σιλικονες ετοιμες !!  :fuck1:

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
την βερονικα την επισκεφθηκα 2 φορες στα γιαννιτσα, εχει αλλαξει κουρεμα που δε μου πολυαρεσε ετσι (δεν φερνει στη φαιη σκορδα, αλλα το κορμι της ειναι υπεροχο, ιδιο οπως παλια. στις υπηρεσιες της μου φανηκε σαν να βαρυνε αφου δεν κανει τα παλια γνωστα κολπα οπως reverze cow girl αλλα και [size=10pt]κατι ακομα που εκανε παλια[/size]

τι?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Ευγενικη προσφορα?

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Καντυ συναθλητες μας τελειωσε?

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα.. έχει κανείς τα βιντεακια με γαλήνη και τις υπόλοιπες??? αν μπορεί να τα στείλει σε π.μ?ξέρω είμαι λίγο εκτός θέματος αλά οκ.. :rockon:

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Φραντζεσκα απο βιλες, καμια σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εκει φενετε για μιλφακι, ενω δεν ειναι, προσωπο βρωμοσκυλε,  σχετικα νταρντανουλα, βυζαρες σιλικονατες κολαση, πολυ καλης ποιοτητας, αλλα με εμφανη αντιαισθητικες χαρακιες στο κατω μερος, χασαπης ο γιατρος  :uglystupid: σωμα ελαφρως πλαδαρο, μπουταρες κωλαρα, την μερα που την πετυχα φορουσε ασπρες ζαντιερες με ασπρο καλτσον, τοπλες και χωρις βρακακι.!!  :cum: εγλυψε αρχιδακια, και γενικα γαμηθηκε οπως θα ηθελα.

Συμφωνω οτι απο εμφάνιση η Φραντζεσκα κινειται σε υψηλο επιπεδο. Ειναι εντυπωσιακη και το ολο στυλ της στο σαλοναρισμα ειναι πονηρο και συνεσταλμενο μαζι,  κατι που σε τραβαει αμεσως. Στη βραδυνη βάρδια λιγες την συναγωνιζονται σε εμφανιση ειναι η γνώμη μου. Ομως στο δωματιο στο απλο προγραμμα tων 40 ειχε συμπεριφορα ξεπετας. Καμια σχεση με Καντυ, Αντριαννα, Νατασσα κλπ. Ενω σε κάθε προτροπη να δώσει το κατι παραπανω η απαντηση "Για τα γουστα παρε προγραμμα" με ξενερωσε απιστευτα. Καποιος που την εχει παρει σε προγραμμα ας απαντησει αν ειδε διαφορα. Επισης εχει δυο piercing στην μεση πισω οπως φαινεται στην φωτο απο τα οποια το ενα εχει φυγει αφηνοντας ενα εξογκωμα σαν απο καψιμο. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο απλα οταν το επιασα μου φανηκε περιεργο μεχρι να καταλαβω τι ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom