Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα.. έχει κανείς τα βιντεακια με γαλήνη και τις υπόλοιπες??? αν μπορεί να τα στείλει σε π.μ?ξέρω είμαι λίγο εκτός θέματος αλά οκ.. :rockon:

Ηταν καποτε στο forum με τα ελληνικα βιντεο αλλα σβηστικε, οποιος προλαβε, προλαβε, εγω δυστηχως δεν προλαβα...  :'(  :'(  :'(

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καντυ συναθλητες μας τελειωσε?
Η καλυτερη κοπελα ever .....
απ'οτι μου ελεγε ειχε βρει μια πολυ καλη δουλεια εξω και καποια στιγμη θα ασχολειτω με αυτο..
ας ειναι καλα η κοπελα.πραγματικα το αξιζει

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Συμφωνω οτι απο εμφάνιση η Φραντζεσκα κινειται σε υψηλο επιπεδο. Ειναι εντυπωσιακη και το ολο στυλ της στο σαλοναρισμα ειναι πονηρο και συνεσταλμενο μαζι,  κατι που σε τραβαει αμεσως. Στη βραδυνη βάρδια λιγες την συναγωνιζονται σε εμφανιση ειναι η γνώμη μου. Ομως στο δωματιο στο απλο προγραμμα tων 40 ειχε συμπεριφορα ξεπετας. Καμια σχεση με Καντυ, Αντριαννα, Νατασσα κλπ. Ενω σε κάθε προτροπη να δώσει το κατι παραπανω η απαντηση "Για τα γουστα παρε προγραμμα'' με ξενερωσε απιστευτα. Καποιος που την εχει παρει σε προγραμμα ας απαντησει αν ειδε διαφορα. Επισης εχει δυο piercing στην μεση πισω οπως φαινεται στην φωτο απο τα οποια το ενα εχει φυγει αφηνοντας ενα εξογκωμα σαν απο καψιμο. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο απλα οταν το επιασα μου φανηκε περιεργο μεχρι να καταλαβω τι ειναι.

ψυχρη επαγγελματιας...πουτανα

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
καταθεση στο Φριξου 13 στη Μιραμπελα.
το ονομα το ειχα ακουσει απο παλια αλλα δεν ειχα δοκιμασει ποτε,αν και νομιζω παλαιοτερα ειχα διαβασει αρνητικα σχολια ειπα να περασω.εκανε και ενα σαλοναρισμα βιαστικο δεν ειδα και πολλα αλλα η γριουλα με τα γυαλακια με επεισε!!
η κοπελα εχει πρησμενα ματια σαν του Rocky Balboa,λες και της φουσκωσαν με τρομπα το κεφαλι ηταν.ομορφη δεν την λες παντως.
στα βυζια της πανω πανω ειχε κατι σημαδια οπως και στο ενα κολωμερι της.γιαυτο ηταν και απαγορευμενη ζωνη-restricted aria-δεν ακουμπαγες με τιποτα.
το χειροτερο ομως ηταν  η ασχημη αναπνοη της.
γαμησι ακομψο,ατεχνο.πιπα με δοντι καργα.
αποτυχια καταθεση.πιο χαλια πεθαινεις,ακολουθει κριτικη

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
το ονομα το ειχα ακουσει απο παλια αλλα δεν ειχα δοκιμασει ποτε,αν και νομιζω παλαιοτερα ειχα διαβασει αρνητικα σχολια ειπα να περασω.εκανε και ενα σαλοναρισμα βιαστικο δεν ειδα και πολλα αλλα η γριουλα με τα γυαλακια με επεισε!!
η κοπελα εχει πρησμενα ματια σαν του Rocky Balboa,λες και της φουσκωσαν με τρομπα το κεφαλι ηταν.ομορφη δεν την λες παντως.
στα βυζια της πανω πανω ειχε κατι σημαδια οπως και στο ενα κολωμερι της.γιαυτο ηταν και απαγορευμενη ζωνη-restricted aria-δεν ακουμπαγες με τιποτα.
τσαμπα φωναζουμε τοσο καιρο λεω εγω!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Συμφωνω οτι απο εμφάνιση η Φραντζεσκα κινειται σε υψηλο επιπεδο. Ειναι εντυπωσιακη και το ολο στυλ της στο σαλοναρισμα ειναι πονηρο και συνεσταλμενο μαζι,  κατι που σε τραβαει αμεσως. Στη βραδυνη βάρδια λιγες την συναγωνιζονται σε εμφανιση ειναι η γνώμη μου. Ομως στο δωματιο στο απλο προγραμμα tων 40 ειχε συμπεριφορα ξεπετας. Καμια σχεση με Καντυ, Αντριαννα, Νατασσα κλπ. Ενω σε κάθε προτροπη να δώσει το κατι παραπανω η απαντηση "Για τα γουστα παρε προγραμμα" με ξενερωσε απιστευτα. Καποιος που την εχει παρει σε προγραμμα ας απαντησει αν ειδε διαφορα. Επισης εχει δυο piercing στην μεση πισω οπως φαινεται στην φωτο απο τα οποια το ενα εχει φυγει αφηνοντας ενα εξογκωμα σαν απο καψιμο. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο απλα οταν το επιασα μου φανηκε περιεργο μεχρι να καταλαβω τι ειναι.

Ενταξει δεν ειναι και καμια μουναρα, εμφανησιακα μια κοινη κοπελα ειναι, σε σχεση ομως με τα υπολοιπα τεμαχια που υπαρχουν στην βραδυνη βαρδια σαφως τις παταει κατω εμφανησιακα, στο σερβις παντως του απλου, δεν μου εδωσε εντυπωση ξεπετας, δεν ζητησα και πολλα πολλα ομως...

DimToyo

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τί έγινε η Κάντυ από τις βίλλες; Στο άλλο σάιτ εξαφανισμένη και εδώ απ' ότι βλέπω ούτε λόγος. Γνωρίζει κανείς;

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
καλα αυτο το μπαζο ακομα εδω ειναι?περασα πριν λιγο καιρο τα πρωινα απο τη Φριξου και ηταν η Καρινα και ειπα επιτελους την σουταρανε τη Μιραμπέλα.Εδω εχουνε σταματησει καλες πουτανες αυτη πως συνεχιζει ακομα απορω...
η Εμμανουελλα απο το ιδιο μαγαζι εχει να φανει ποσο καιρο,μαλλον την εκανε και αυτη για μερη μακρινα...η Καντυ μας τελειωσε :(και εχουμε να βλεπουμε τη Ξινο-μιραμπελα...Ελεος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Την αφρουλα τι μερες την πετυχενουμε.?? Υπαρχει καμια τυχη για σημερα.?? :think: :think:

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν γράφω συχνά σχόλια ή κριτικές για επισκέψεις μου, αλλά για την χθεσινή επίσκεψη στις βίλες αξίζει μια αναφορά. Συνήθως πηγαίνω σε κοπέλες στάνταρ για εμένα (Αντριάνα , Εφη κλπ) αλλά εάν δεν βολεύουν τα ωράρια δοκιμάζω και αλλού με κριτήριο την εμφάνιση της κοπέλας. Χθες λοιπόν αφού δεν πρόλαβα τις γνωστές είπα να δοκιμάσω την Φρατζέσκα! Καλή εμφάνιση στο σαλόνι (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) και ευκαιρία για μια γνωριμία. Δεν θα  πω λεπτομέρειες απλά με το που μπήκε στο δωμάτιο πέραν της γνωριμίας μας των 20 δευτερολέπτων ξεκινάει βγάζοντας το προφυλακτικό και προσπαθεί να το βάλει στον κοιμησμένο jimmako. Της λέω μάλλον κάτι κάνεις λάθος και μου λέει έχε μου εμπιστοσύνη!!!! Για να μην κουράζω θα σας πω ότι δεν κατάφερε τίποτα φυσικά, πήρα εγώ πρωτοβουλία και αφού ετοιμάστηκα την τιμώρησα στα τέσσερα με σκληρό σφηροκόπημα. Κάποια στιγμή που πήγε να δυσανασχετήσει της είπα και εγώ έχε μου εμπιστοσύνη. Άκυρο λοιπόν στην Φρατζέσκα που μάλλον χρειάζεται μεγάλα προγράμματα για να δείξει επιπλέον δυνατότητες!!!! Εάν φυσικά έχει!!!!

Επισκέπτης
Δεν γράφω συχνά σχόλια ή κριτικές για επισκέψεις μου, αλλά για την χθεσινή επίσκεψη στις βίλες αξίζει μια αναφορά. Συνήθως πηγαίνω σε κοπέλες στάνταρ για εμένα (Αντριάνα , Εφη κλπ) αλλά εάν δεν βολεύουν τα ωράρια δοκιμάζω και αλλού με κριτήριο την εμφάνιση της κοπέλας. Χθες λοιπόν αφού δεν πρόλαβα τις γνωστές είπα να δοκιμάσω την Φρατζέσκα! Καλή εμφάνιση στο σαλόνι (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) και ευκαιρία για μια γνωριμία. Δεν θα  πω λεπτομέρειες απλά με το που μπήκε στο δωμάτιο πέραν της γνωριμίας μας των 20 δευτερολέπτων ξεκινάει βγάζοντας το προφυλακτικό και προσπαθεί να το βάλει στον κοιμησμένο jimmako. Της λέω μάλλον κάτι κάνεις λάθος και μου λέει έχε μου εμπιστοσύνη!!!! Για να μην κουράζω θα σας πω ότι δεν κατάφερε τίποτα φυσικά, πήρα εγώ πρωτοβουλία και αφού ετοιμάστηκα την τιμώρησα στα τέσσερα με σκληρό σφηροκόπημα. Κάποια στιγμή που πήγε να δυσανασχετήσει της είπα και εγώ έχε μου εμπιστοσύνη. Άκυρο λοιπόν στην Φρατζέσκα που μάλλον χρειάζεται μεγάλα προγράμματα για να δείξει επιπλέον δυνατότητες!!!! Εάν φυσικά έχει!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
:2funny: :2funny: :2funny:
Εμένα πάντως μου εμπνεεις εμπιστοσύνη μ αυτά που γράφεις   :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom