Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

Namedenpaizei

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[ Καταρχήν εισαι σε λαθος θρεντ...
Και γι αυτό ισως δεν σου απαντησουν πολλοι...

Τωρα αν θες καλο διδυμο...
ανεπιφιλακτα....ΕΥΑ και ΜΑΡΛΕΝ...
ΔΕΝ προκειται να βρεις κατι άλλο στη πολη μας που να αξιζει...
Λιγο ακριβα αλλα περνας τελεια...

[tt]σ´ευχαριστω φακιρη, σε ποιο thread να ποσταρω τετοιου ειδους αποριες γιατι αυτο σε σχεση με τα αλλα εχει πιο πολυ αναγνωςιμοτητα γιαυτο και το εβαλα εδω.[/tt]

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
δεν εχω γραψει ποτε ασχημη κριτικη για καποια γιατι πολυ απλα δεν γραφω γενικα κριτικές  :grin: :grin:

αλλα αυτο που ειδα ηταν τοσο τραγικο που πραγματικα τα εχωσα στον υπευθηνο με τον τροπο που πρεπει..

ανεβαίνω στην βουλγαρια αρκετα χρονια, ψιλο μιλαω και την γλωσσα κτλ....ε πηγα να δω μια φορα απο κοντα τα βυζια τις γαληνης και την ιδια.....

ενταξη...........βουλγαρογυφτισα απο σαντασκι- πετριτσι  καθαροαιμη μεχρι έσχατων....τοση μουφα στην φωτος και στο υπόλοιπο δεν ειχα ξαναδεί.

ντροπη για της ποιο εν το βαθη βουλγαρες!!!

μαυρο!!!  :)

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
μολις γυρισα απο Αντριανα στο καινουριο Red Diamond...o χωρος πολυτελεστατος αλλα και κιτς στο σαλονι,το δωματιο απλα τελειο εξαιρετικης αισθητικης.Απο κει και περα... :think: :think:
4 φορα μου με Αντριαννα στα 4 χρονια αρα η συχνοτητα ειναι περιπου μια φορα το χρονο.Δε μπορω να την αποκωδικοποιησω με τιποτα αυτη τη γυναικα,δε μπορω να καταλαβω πως λειτουργει...αναλογα με τις καυλες της?αναλογα με τα λεφτα?
Την πρωτη φορα που την πηρα ηταν απλα τυπικη στα 40ε...τη δευτερη φορα παλι με 40ε μου'κανε γυμνο τσιμπουκι σαν λυσσασμενη...την τριτη παλι στα 40ε αρνηθηκε να μου κανει γυμνο,αρνηθηκε να την γλειψω αλλα μου ειχε γλειψει την κωλοτρυπιδα...σημερα στα 60ε ολα κυλουσαν καλα και πανω στο 20λεπτο μου γκρινιαξε για το χρονο.Εκει μου τη χαλασε παλι τη δουλεια  :headbang:
Η καταθεση βεβαιαως κρινεται πετυχημενη αλλα δε μπορει να με ζεστανει αυτη η γυναικα

στα αλλα που πηγα
-Φριξου 14.η βρωμιαρα μιλφ Ζωη
-Φριξου 15.η Εφη
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα που τα παιρνει στη μαπα με 40ε αλλα μαπα το καρπουζι
-Αν.Γεωργιου 30.η Αννα Μαρια ενα καινουριο ξανθο συμπαθητικο πιπινακι
-Αν.Γεωργιου 30βτο μαλακιστηρι η Μερτσυ

μετα την Αντριανα ειχα ορεξη για κωλοξεσκισμα στη θεια Συλβια αλλα οι μελισσες ηταν κλειστο,επισης κλειστο το Ερως αλλα ανοιχτη η Κατεχακη αλλα δεν μπηκα

.........θα στο πω ομα...μαπα πράμα πήρε!!! παντος οποιος θελει να την αποκωδικοποιησει δουλευει και εκτος φυσικα ζηταει τρελα λεφτα αλλα το κανει με καλους πελατες  ;) ;) ;) ;) ;)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Σημερα στις 12.00..
Δεν βρικα κατι που να με ενθουσιασε.
Godiva Ευα μιλφ
Βιλα εροτικα Φραντζεσκα
Βιλα πριβε Σαρα
Ερημιτη Αλεξανδρα η Μεξικανοτσιγγανα
Ανδρ Γεωργιου 24 Μιρελα 
Τριδυμα στο 1 η Νικολ και στο 2 ενα ωραιο τεμαχιο εκ ρουμανιας χριστινα ξερει κανεις τιποτα?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Πέρασα το μεσημέρι απο Ανδρέου Γεωργίου 30 κατά τις 14:00 να ρωτήσω μήπως είχανε κανένα νεο για αντριάννα αλλά ήτανε κλειστό, βασικά ήτανε κλειστή η πρώτη πόρτα που την περνάς για να χτυπήσεις το κουδούνι.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
καλησπερα...
εαν δει καποιος την φλωριτα ας το γραψει εδω μεσα...
καλη συνεχεια

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ξερουμε που δουλευει η αντζελα η αβυζη η ουκρανη;
τελευταια φορα ητανε γκοντιβα!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Συμφωνω οτι απο εμφάνιση η Φραντζεσκα κινειται σε υψηλο επιπεδο. Ειναι εντυπωσιακη και το ολο στυλ της στο σαλοναρισμα ειναι πονηρο και συνεσταλμενο μαζι,  κατι που σε τραβαει αμεσως. Στη βραδυνη βάρδια λιγες την συναγωνιζονται σε εμφανιση ειναι η γνώμη μου. Ομως στο δωματιο στο απλο προγραμμα tων 40 ειχε συμπεριφορα ξεπετας. Καμια σχεση με Καντυ, Αντριαννα, Νατασσα κλπ. Ενω σε κάθε προτροπη να δώσει το κατι παραπανω η απαντηση "Για τα γουστα παρε προγραμμα" με ξενερωσε απιστευτα. Καποιος που την εχει παρει σε προγραμμα ας απαντησει αν ειδε διαφορα. Επισης εχει δυο piercing στην μεση πισω οπως φαινεται στην φωτο απο τα οποια το ενα εχει φυγει αφηνοντας ενα εξογκωμα σαν απο καψιμο. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο απλα οταν το επιασα μου φανηκε περιεργο μεχρι να καταλαβω τι ειναι.

Και στα προγραμματα τα ιδια σκ@τ@ ειναι,με λιγα λογια,πεταμενα λεφτα!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
μολις γυρισα απο Αντριανα στο καινουριο Red Diamond...o χωρος πολυτελεστατος αλλα και κιτς στο σαλονι,το δωματιο απλα τελειο εξαιρετικης αισθητικης.Απο κει και περα... :think: :think:
4 φορα μου με Αντριαννα στα 4 χρονια αρα η συχνοτητα ειναι περιπου μια φορα το χρονο.Δε μπορω να την αποκωδικοποιησω με τιποτα αυτη τη γυναικα,δε μπορω να καταλαβω πως λειτουργει...αναλογα με τις καυλες της?αναλογα με τα λεφτα?
Την πρωτη φορα που την πηρα ηταν απλα τυπικη στα 40ε...τη δευτερη φορα παλι με 40ε μου'κανε γυμνο τσιμπουκι σαν λυσσασμενη...την τριτη παλι στα 40ε αρνηθηκε να μου κανει γυμνο,αρνηθηκε να την γλειψω αλλα μου ειχε γλειψει την κωλοτρυπιδα...σημερα στα 60ε ολα κυλουσαν καλα και πανω στο 20λεπτο μου γκρινιαξε για το χρονο.Εκει μου τη χαλασε παλι τη δουλεια  :headbang:
Η καταθεση βεβαιαως κρινεται πετυχημενη αλλα δε μπορει να με ζεστανει αυτη η γυναικα

στα αλλα που πηγα
-Φριξου 14.η βρωμιαρα μιλφ Ζωη
-Φριξου 15.η Εφη
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα που τα παιρνει στη μαπα με 40ε αλλα μαπα το καρπουζι
-Αν.Γεωργιου 30.η Αννα Μαρια ενα καινουριο ξανθο συμπαθητικο πιπινακι
-Αν.Γεωργιου 30βτο μαλακιστηρι η Μερτσυ

μετα την Αντριανα ειχα ορεξη για κωλοξεσκισμα στη θεια Συλβια αλλα οι μελισσες ηταν κλειστο,επισης κλειστο το Ερως αλλα ανοιχτη η Κατεχακη αλλα δεν μπηκα

Ειναι αναλογα σε τι φαση θα την πετυχεις,δλδ αν τα παει καλα με <<τ'αφεντικα>> η αν εχει θεμα μαζι τους(οικονομικο παντα)  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
ακου τι συμβαινει με αυτην γιατι εγω την εχω 1000παρει και στην αρχη ειχα την ιδια απορια με εσενα...ειναι τοσο παραξενο κοριτσι που απο την αρχη που θα μπει μεχρι την ωρα που θα φυγει μπορει να τρελαθει με κατι πολυ η να ξενερωσει με κατι αλλο απιστευτα..και ετσι φερεται αναλογα...τωρα η απορια μενει με τι εξαστιαζεται και τι χαλιεται!!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
δεν εχω γραψει ποτε ασχημη κριτικη για καποια γιατι πολυ απλα δεν γραφω γενικα κριτικές  :grin: :grin:

αλλα αυτο που ειδα ηταν τοσο τραγικο που πραγματικα τα εχωσα στον υπευθηνο με τον τροπο που πρεπει..

ανεβαίνω στην βουλγαρια αρκετα χρονια, ψιλο μιλαω και την γλωσσα κτλ....ε πηγα να δω μια φορα απο κοντα τα βυζια τις γαληνης και την ιδια.....

ενταξη...........βουλγαρογυφτισα απο σαντασκι- πετριτσι  καθαροαιμη μεχρι έσχατων....τοση μουφα στην φωτος και στο υπόλοιπο δεν ειχα ξαναδεί.

ντροπη για της ποιο εν το βαθη βουλγαρες!!!

μαυρο!!!  :)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Χτες ειδα τη Μαντυ στη στο ροκ εν ρολα...Αλλα ντραπηκα να τη ρωτησω αν θα ξαναδουλεψει?
Γενικα τη θεωρω πολυ καλη κοπελα κι ειχα περασει πολυ καλα μαζι της.
Επισης μου φανηκε οτι παχυνε λιγο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Τι λιγο ρε μαν που εγινε σαν μποντιμπιλντερ ? :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καθιστε! Μισο!! Παχυνε ή Εγινε σαν Μπιλντερι γυμνασμενο ?? Εχει διαφορα νομιζω...
εχει γυμνασμενες πλατες και χερια αλλα στα ορια της θηλυκοτητας σαν υπερηρωιδα. μην μασας

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
προχθες περασα με λαρα στο λαφαμ.
ενω ειναι πολυ ωραιο κοριτσακι με απαλο
δερματακι στητο βυζακι κτλ δεν υπαρχει
πιο σπαστικο πραγμα για μενα απ αυτο που κανει.
ολο μη το ενα,μη το αλλο μ εκανε να καθομαι
αγαλματακι και ξενερωσα εντελως.τζαμπα τα 30

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390