Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Τι παιζει σε gfe φαση στη βραδυνη βαρδια αυτην την περιοδο?  :helpplea:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Για βραδυνο gfe μονο μιλφ προτεινω φιλε ... Τζαστιν στο Ανδ. Γεω. 19 ή 21 ή 50, εκεί γυροφέρνει ...

Τώρα αμα σηκώνουν τα γούστα σου gilf, η Νικόλ η γνωστή ως γαλλίδα, θα είναι στο τρίδυμο 1 απόψε μετα της 8.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Βραδυνη βολτα.

Νικη στο κεφαλληνιας διπλα το μυλο με βαμμενα μαλλια μελαχρινη απο ξανθια. σιλικονατο βυζι απο μετριο πλαστικο χειρουργο.

μετα το κραξημο που της ριξαμε τα εβαψε για να μας παραπλανησει......προσοχη μακρια!
Στις μελλισες, στο ανδρεου γεωργιου η μελχρινη η....δεν θυμαμαι το ονομας της.....μακρια...κομοδηνο.

Στην φριξου, στο πρωτο αριστερα πετυχα την απο καπα αρχιζει το ονομα της δεν θυμαμαι. μελαχρινη λεπτη προς κανονικη στα κιλα, καλη εμφανιση. δινει και κωλο με 60 ευρω!
την εχει παρει κανεις?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Στην συνεχεια της βολτας πηγα στο Venus Angels στη Μινωταυρου στην ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα με καλα πιασιματα

Προσοχη ΜΑΚΡΙΑ!!!!! απο την μακροχρονη εμπειρια μου η καλη πορνη φαινεται οταν την βαζω ορθια μπροστα μου και παω να της γλυψω τα βυζια.

αν εκει δυσανασχετησει...αστο....Δεν με αφησε να γλυψω καθολου βυζι και στα 8 λεπτα μου ειπε 'τα 10 σου λετα τελειωσαν!....Βρε ΟΥΣΤ!!!!

σηκωθηκα και ντυθηκα λεγοντας την οτι θα φαει μια ωραια δυσφημιση!! εμεινε παγωτο....ΟΥΣΤ!!

Μετα πηγα στο Casa D'Irene στην οδο Πηγασου αναμεσα στα δυο γωνιακα της ανδρεου γεωργιου. Νικη ελληνιδα ξανθια με λιγα περιττα κιλα και μεγαλα βυζια.

αλλη Ξεναρα...με αφησε να της γλυψωτ αβυζια για 3 -4 δευτερολοπτα κυριολεκτικα!! ευτχως που πηρα το απλο των 30 ευρω....νομος αν δεν εχω δοκιμασει την κοπελα...

στο πισοκολλητο χαμηλωνε τον κωλο της και δεν μπορουσα να το βαλω....Ε Λ Ε Ο Σ !! δεν μπορω να κανω κατι αλλο μου ειπε.....

Βρε ΟΥΣΤ!!!!!!.....τελικα εχυσα στα βυζια της γιαν να μην μαλωσω μαζι της....ΜΑΥΡΟ!!

πηγα και στις βιλες που εχουν 40ρια!! εντελως ΑΔΕΙΕΣ!! ΧΑΧΑΧΑΧ το χαρηκα ......το εμπαργκο πιανει!!

και για τσαμπουκα ρωτουσα τιμη, μου ελεγαν "απο 40", ρωτουσα παλι "εκπτωση εχει?" και μετα απο το "οχι" τους ελεγα "τοτε φευγω"...χαχαχαχαχαχχα

το σωστο ειναι να ζηταμε εκπτωση και στα υπολοιπα.....τουλαχιστον στα προγραμματα για οσους παιρνουν..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μολις γυρισα απο Νικολ  :rockon: :rockon: ...20 μηνες μετα η μεγαλη συναντηση και το μεγαλο ξεκωλιασμα  :fuck1: :fuck1:

Δεν εχει χασει το παραμικρο απο την παντα υψηλη αποδοση της και φυσικα την καλη της την ψυχη.Οι βυζαρες παραμενουν βυζαρες,πραγματι στη φατσα εχει σπασει λιγο και εχει αδυνατισει λιγο αλλα το κορμι σαν συνολο μαζι με τις βυζαρες παραμενει εντυπωσιακο

Τωρα επειδη καποιοι βλακες θα πιασουν την ευκαιρια παλι για φημες περι τραβεστι και αλλες μαλακιες καλα θα κανουν να το βουλωσουν οριστικα...παλια ξινα σταφυλια,φημη που ξεκινησε απο την γυφτοαλυσιδα του Βαρδαρη και μεχρι σημερα τη διαδιδουν κατι κακομοιρες τσατσαδες που δε στεριωνουν ουτε βδομαδα σε ενα σπιτι...ξερω τι λεω και αναφερομαι συγκεκριμενα.Προφανως τους τζιρους της Νικολ δε τους ξαναειδανε ουτε σε ονειρο

Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι τις ιδιες μαλακιες διαδιδουν αραια και που και για την Ισπανιδα απο εκει γυρω γειτονικο σπιτι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αφου ευχηθω καλο μηνα σε ολους και καλη νεα πορνοσεζον υπενθυμιζω οτι τα τελευταια καλα γαμησια θα πεσουν αυτη τη βδομαδα γιατι μετα αρχιζει ΔΕΘ και ως συνηθως εχει πολυ κινηση,τουλαχιστον ειχε,και στα μπουρδελα και στις πιατσες...η σαρα και η μαρα θα περασει παλι

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αφου ευχηθω καλο μηνα σε ολους και καλη νεα πορνοσεζον υπενθυμιζω οτι τα τελευταια καλα γαμησια θα πεσουν αυτη τη βδομαδα γιατι μετα αρχιζει ΔΕΘ και ως συνηθως εχει πολυ κινηση,τουλαχιστον ειχε,και στα μπουρδελα και στις πιατσες...η σαρα και η μαρα θα περασει παλι
Λες φίλε να έχουμε και πληθωριστικές τάσεις...
Αν και δεν είμαι φανατικός των χώρων έχω πεθυμήσει το κωλαράκι της Ειρηνούλας, γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε από την άδεια της, διαφορετικά λέω να πειραματιστώ με Κλαούντια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αν και δεν είμαι φανατικός των χώρων έχω πεθυμήσει το κωλαράκι της Ειρηνούλας, γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε από την άδεια της,
πλακα πλακα σκεφτομουν να ρωτησω τι απεγινε αυτη η ψυχη??εχει πολυ καιρο να ακουστει το ονομα της  :rolleyes: :rolleyes:...τι να δωσεις ρε φιλε 80ε για κωλο?την Καντυ θα γαμησεις ή τη Νατασα??

και επισης ηθελα να ρωτησει αν ξερει κανεις αν ειναι εδω η Νταϊανα γιατι εχει πολυ καιρο να δωσει το ιντερνετικο της στιγμα

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν σου πω πως τις συγκεκριμένες δεν τις έχω πάρει ποτέ θα το πιστέψεις, τη να πω, ακριβή αλλά αποδοτική και υπέροχες οι τρύπες τις, αλλά για να πω την αλήθεια με έχουν καυλώσει τα τελευταία που είχες πει για Κλαούντια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αν σου πω πως τις συγκεκριμένες δεν τις έχω πάρει ποτέ θα το πιστέψεις, τη να πω, ακριβή αλλά αποδοτική και υπέροχες οι τρύπες τις, αλλά για να πω την αλήθεια με έχουν καυλώσει τα τελευταία που είχες πει για Κλαούντια.
ενταξει η Κλαουντια ειναι μια καλη φιλοτιμη περιπτωση,πολυ αποδοτικη στο ελαφρυ προγραμμα.Για παραπανω θα δυσκολευτεις δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι...
Βρε πανε στη Νατασα να σου φυγει το κεφαλι εκει περα  :S :S

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ωραία τα λες όπως πάντα, ίσως κάποια φορά που θα θέλω να κάνω τις υπερβάσεις μου...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Λες φίλε να έχουμε και πληθωριστικές τάσεις...
Αν και δεν είμαι φανατικός των χώρων έχω πεθυμήσει το κωλαράκι της Ειρηνούλας, γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε από την άδεια της, διαφορετικά λέω να πειραματιστώ με Κλαούντια.

επιστρεφει μεσα στην βδομαδα μου ειπε η τσατσα εχθες το πρωι που πηγα!!
Να μας πεις κ ποσο δινεις για κωλο???

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ενταξει η Κλαουντια ειναι μια καλη φιλοτιμη περιπτωση,πολυ αποδοτικη στο ελαφρυ προγραμμα.Για παραπανω θα δυσκολευτεις δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι...
Βρε πανε στη Νατασα να σου φυγει το κεφαλι εκει περα  :S :S
Η νατάσσα δίνει κώλο  :think:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
οσο για μιχαελα μπας και ειναι η κομοδινοπουλου ρε μαν;
Δε τη ξέρω. Μια Μιχαέλλα στο godiva ηταν. Τσιγκανόφερνε λίγο και είχε καστανό σγουρό μαλλί κ πρασινογαλαζο ματι νομιζω..

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Για καλύτερο gfe αννα ή βικτωρια(αυτή με το τατου στο μπούτι) από βίλες;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δε τη ξέρω. Μια Μιχαέλλα στο godiva ηταν. Τσιγκανόφερνε λίγο και είχε καστανό σγουρό μαλλί κ πρασινογαλαζο ματι νομιζω..
μηπως ειναι η πρωην χριστινα που δουλεψε και γιαννιτων 111 το καινουριο της αλυσιδας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom