Πέρασμα(και κατάθεση) από μερικά μαγαζιά στην αλλαγή της βάρδιας.
Δεν πήγα σε όλα,ούτε είχα πολύ διάθεση.Είχα φάει τρελή φόλα από δυό απατεώνισες σιτιτουρίστριες νωρίτερα
Αν.Γεωργίου 19 :
Φλωρίτα. Μου λέει ο τύπος της υπηρεσίας πως δουλεύει η Φλώρη.Λέω ααα η Φλωρίτα?Την ξέρεις,με ρωτάει,όχι δεν την έχω δει του λέω.Τότε από που την γνωρίζεις? Εκεί μου ήρθε να του πω από το xvideos τις προάλλες κάποιος που ανέβασε βιντεάκι της
Αν.Γεωργίου 21 :
Μόνικα
La Casa D'Irene : Μία για ιδιαίτερα γούστα όπως είπε ο από κάτω συναγωνιστής
Red Diamond :
Γαλήνη Θα είναι εκεί μέχρι τις 2 μου είπανε.
Φρίξου 13 : Μία αδιάφορη..Ρωτάω για προγράμματα τύπου Έμμας.Δεν έχει τέτοια ελεύθερα τελειωτικά κτλπ.Μόνο η Έμμα τα έκανε αυτά μ λέει
Κοροβάγκου : Έφευγε η Σἀρα.Δεν ρώτησα ποιά θα ερχόταν γιατί θα καθυστερούσε να πιάσει βάρδια.Λογικά ότι λέει το άλλο σάϊτ.
Αν.Γεωργίου 16(Έρως) : Πέτυχα την Τσαρίνα να φεύγει παρέα με το yorkie της
Αρσενικό είναι δυστυχὠς.Και ψάχνουμε και για νύφη.
Η κοπέλα που μπήκε μέσα να πιάσει δουλειά στην αρχή την μπέρδεψα με την καφετζού.Μόνο ο δίσκος της έλειπε.Α και απ'έξω τρελό παρεάκι το ΟΚΑΝΑ
Αφού βλέπουν πως κάνει κακό στις επιχειρήσεις τους,ας πούν την ασφἀλεια ή κάποιον άλλον φορέα να τους μαζέψει για να μη γίνει καμιά φασαρία.
Αν.Γεωργίου 38 :
Γωγώ Πάντοτε αυτό το μαγαζί να έχει τις πιό γτπ τσατσάδες.Την ρωτάω αν το ελεύθερο στοματικό είναι τελειωτικό και με ύφος λες και θα με δείρει μου λέει "ΣΥΥΥΝΕΛΘΕ"
Αν.Γεωργίου 30Α(η 28?Αυτό που είναι μετά το 30 τέλοσπάντων) : Αυτή η
Τζώρτζια που είχα χύσει στη μάπα και βρωμοκοπούσαν τα πόδια της.
Αν.Γεωργίου 30 : Ένα ξανθό πολύ πολύ αδύνατο,καλούτσικο,δε συγκράτησα όνομα.
Αν.Γεωργίου 24 : Εδώ δεν συγκράτησα τίποτα.Πάντως όχι η Μιρέλλα.
26ης Οκτωβρίου 35Α(Golden Stars) :
Πάολα κατάθεση.