Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Γιατι ρε φιλε,αναγνωρησες τον εαυτο σου και σε πειραξε....

Ε, νε λοιπόν το παραδέχομε, είμε η Φλορίτα..  :grin:  :P

Απλός πιστέβω ότι αυτά είνε ρεζιλίκια πράγματα. Άντρες είμαστε και οφείλωμε να είμαστε παντελονάτοι.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Αυτο με τα κρυφα Βιντεο απαγορευεται και αμα βαλει καμια απο αυτες την διωξη να τον ψαξουν αλοιμονο του !!

Ειστε μερικοι για να μπλεκεται με τετοιο κοσμο τωρα ??

Οσο για καποιον που ελεγε οτι οι κοπελες βγαζουν φωτο και φενονται στο αλλο Σαιτ, συγκεκριμενα η Φλωριτα εχει θολωμενο το προσωπο προφανως για δικους της λογους, εαν σας δουμε εσας καμια μερα πρωταγωνιστες σε κανενα βιντεακι φατσα φορα να δω τι θα λετε μετα... που οχι βιντεο αλλα στο σαλονι κοσμο βλεπετε να μπενει στα στουντιο και χεζεστε μη σας δουν.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Αυτο με τα κρυφα Βιντεο απαγορευεται και αμα βαλει καμια απο αυτες την διωξη να τον ψαξουν αλοιμονο του !!

Ειστε μερικοι για να μπλεκεται με τετοιο κοσμο τωρα ??

Οσο για καποιον που ελεγε οτι οι κοπελες βγαζουν φωτο και φενονται στο αλλο Σαιτ, συγκεκριμενα η Φλωριτα εχει θολωμενο το προσωπο προφανως για δικους της λογους, εαν σας δουμε εσας καμια μερα πρωταγωνιστες σε κανενα βιντεακι φατσα φορα να δω τι θα λετε μετα... που οχι βιντεο αλλα στο σαλονι κοσμο βλεπετε να μπενει στα στουντιο και χεζεστε μη σας δουν. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη ι εφη ποτε θα δουλεπση επιτελουσ.αλλοι λενε δευτερα με πεμτη.αλλοι πεμτη με με κυριακη.παω πεμτη και δεν δουλευει. :jerking: :jerking:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Αυτη ι εφη ποτε θα δουλεπση επιτελουσ.αλλοι λενε δευτερα με πεμτη.αλλοι πεμτη με με κυριακη.παω πεμτη και δεν δουλευει. :jerking: :jerking:
Αυριο πρωι δουλευει η Εφη. Περασα το μεσημερι απο Φριξου 15 ηταν η Ντιανα η Ταυλανδη απο το Ουζμπεκισταν η οποια απο οτι καταλαβα καλυτπει τα κενα. Μαλλον στο Αν Γεωργιου 21 θα καταληξει απο οτι μου ειπε.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Η Ταιλανδεζα λεει τπτ ??
Οντως προκειται για μιλφ αλλα στο σωμα δεν εχει σπασει. Δυνατο σερβις, το μονο μειον για μενα ειναι φατσα αλλα ισοφαριζει με την καυλα που εχει.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ποια ειναι αυτη η Ταυλανδεζα μιλφ που τη βρισκω και ποιες ωρες παρακαλω?

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Αυριο πρωι δουλευει η Εφη. Περασα το μεσημερι απο Φριξου 15 ηταν η Ντιανα η Ταυλανδη απο το Ουζμπεκισταν η οποια απο οτι καταλαβα καλυτπει τα κενα. Μαλλον στο Αν Γεωργιου 21 θα καταληξει απο οτι μου ειπε.

η Εφη πρέπει να έβγαλε πολύ χρήμα. εγώ την γνώρισα το 2006 ή 2007, στην Μοναστηρίου δούλευε τότε και μετά στο πράσινο στο Βαρδάρη.

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
η Εφη πρέπει να έβγαλε πολύ χρήμα. εγώ την γνώρισα το 2006 ή 2007, στην Μοναστηρίου δούλευε τότε και μετά στο πράσινο στο Βαρδάρη.
Πηγα κατα τις 10:30 και ολα τα δωματια γεματα. Εφυγα και το μεσημερι που τελειωσα τις δουλειες μου πηγα στη Νατασσα (φοβερη η τσαρινα) η οποια κι αυτη δεν προλαβαινε να κλεισει μπουτι.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
'Ερευνα αγοράς κατά τις 16:30 (πρωϊνή βάρδια 10:00 με 20:00)

26ης Οκτωβρίου 52 (δίπλα στο μπουγατσατζίδικο) κλειστό
26ης Οκτωβρίου 35Α (κοντά στο Platinum) κλειστό
Νικηφόρου Ουρανού 26 (στο τέλος του δρόμου) Χριστίνα προμιλφ μετρίου αναστήματος μέτρια γενικά…
Πέτρου Ερημίτη 2 (πάνω από τα χαλίκια στο νταλικοπάρκινγκ) δεν θυμάμαι όνομα μια κοπελίτσα με συμπαθητική φάτσα μελαχρινή κοντούλα χωρίς το τακούνι, αλλά με μέτριο σώμα και στήσιμο
Μινωταύρου 16 (στα χαλίκια) Ισπανίδα ξανθιά milf καινούργια - Κατέθεσα εκεί για δοκιμή. Εκφυλόφατσα, καλό milfο-σώμα, ύψος λίγο πάνω από 170, δεν μιλάει γρι ελληνικά ούτε αγγλικά οπότε συνεννόηση-buzuki και μέσα στο δωμάτιο δεν ήταν η τσόντα που περίμενα από το έκφυλο παρουσιαστικό της. Σαν τη ΖΩΗ δεν έχει!
Μινωταύρου 14 (το ξύλινο στα χαλίκια) κλειστό
Αχελώου 10 γωνία με Ν.Ουρανού “Godiva” Εύα Βουλγάρα milf
Θεοδώρου Τσουκαλά 8 “Τρίδυμα”
1. Κλαούντια ξανθιά Ρουμάνα
2. Έλενα μελαχρινή Ουκρανή(καλούτσικη μου φάνηκε αλλά δεν μπήκα)
3. Χριστινάκι μινιόν
Φρίξου 13   Μιραμπέλα (έλεος!)
Φρίξου 15   ‘Εφη (κλασσική αξία…)
Φρίξου 14   Μέρτσυ
Νικηφόρου Ουρανού 6 (δίπλα ακριβώς στο Caligula) “Red Dimond” Γαλήνη (δεν πήγα - πληροφορία από το site)
Νικηφόρου Ουρανού/Φρίξου 9 “Villa Erotica” Κάρμεν (δεν πήγα - πληροφορία από το site)
Νικηφόρου Ουρανού/Φρίξου 9 “Red Light” Άννα (δεν πήγα - πληροφορία από το site)
Νικηφόρου Ουρανού 1Α κλειστό
Νικηφόρου Ουρανού 1Β κλειστό
Κωλλέτη 17 (πάνω από τις γραμμές προς Γιαννιτσών) δεν πήγα αλλά συνήθως είναι κλειστό
Κοροβάγκου 5 “Villa Prive” (σκοτεινό στενό αμέσος πριν από το Μύλο) Σάρα (δεν πήγα - πληροφορία από το site)
Κεφαλληνίας “Αφροδίτη” (παλιό parking Μύλου) κλειστό
Ανδρέου Γεωργίου 50 (τα δύο κολλητά αριστερά αμέσως μετά την Κεφαλληνίας - με τις σκάλες) Η τσατσα μου είπε ότι έναι μία καινούργια ψηλή με μεγάλο βυζί αλλά είχε μεγάλο πρόγραμμα και δεν είχα χρόνο να περιμένω - παραμένει ερωτηματικό…όποιος ξέρει ας ενημερώσει
Ανδρέου Γεωργίου 52 (τα δύο κολλητά αμέσως μετά την Κεφαλληνίας - το ισόγειο) μια κοπέλα χάλια εντελώς μάλλον Καμέλια (?)
Ανδρέου Γεωργίου 19 “Ladies” Φλωρίτα μινιόν
Ανδρέου Γεωργίου 21 μου είπε για μία από το Περού… και έφυγα!
Πήγασου 6 “Casa di Irene” (ο δρόμος ανάμεσα στα Ανδ.Γεωργ.19 &21) Καμέλια για ιδιαίτερα γούστα όχι για τα δικά μου
Ανδρέου Γεωργίου 38 μία αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα
Ανδρέου Γεωργίου 34 “La Femme” Άντζελα /Τσεχία  (δεν πήγα - πληροφορία από το site) αλλά την είχα πάρει στο Γιαννιτσών 111 και ήταν πολύ δυνατή!
Ανδρέου Γεωργίου 32  “Μέλισσες” Σύλβια πολύ καλό milf, την είχα πάρει στο διπλανό αλλά ξανά…σαν τη ΖΩΗ δεν έχει λέμε!!!
Ανδρέου Γεωργίου 30 μία αδιάφορη δεν θυμάμαι
Ανδρέου Γεωργίου 28 μια ξανθιά αδύνατη συμπαθητικούλα
Ανδρέου Γεωργίου 16 (Έρως) Νατάσσα κοντούλα αλλά με πολύ καλό και γυμνασμένο σώμα. Αν και είμαι fan των ψηλών την πήρα 2 φορές πριν περίπου 1.5 χρόνο και ήταν πολύ καλή και καυλιάρα στο δωμάτιο!!!
Ανδρέου Γεωργίου 4 (στο φανάρι στις γραμμές του τρένου) κλειστό-ενοικιάζεται
Ξυλάδικα δεν πήγα
Γιαννιτσών 111 (προς τα ΚΤΕΛ) Βίκυ - ρώτησα από το Godiva και μου είπε η τσατσα

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
επισκεψη σε Νατασσα τσαρινα...
ποσα χρονια ειναι αυτη εδω ρε μαγκες.εγω παω τα 2,5 τελευταια και η αποδοση της ειναι το ιδιο και καλυτερη.πολυ εκφυλη στο σεξ..το ευχαριστιεται πραγματικα ...τι να πω,στον πιανει και στον εξαφανιζει σε χρονο dt..και δε σταματαει..αν δεν της επερνα το κεφαλι θα τελειωνα στη πιπα

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Πέρασμα(και κατάθεση) από μερικά μαγαζιά στην αλλαγή της βάρδιας.
Δεν πήγα σε όλα,ούτε είχα πολύ διάθεση.Είχα φάει τρελή φόλα από δυό απατεώνισες σιτιτουρίστριες νωρίτερα  :tickedoff:

Αν.Γεωργίου 19 : Φλωρίτα. Μου λέει ο τύπος της υπηρεσίας πως δουλεύει η Φλώρη.Λέω ααα η Φλωρίτα?Την ξέρεις,με ρωτάει,όχι δεν την έχω δει του λέω.Τότε από που την γνωρίζεις? Εκεί μου ήρθε να του πω από το xvideos τις προάλλες κάποιος που ανέβασε βιντεάκι της :cheesy:

Αν.Γεωργίου 21 : Μόνικα

La Casa D'Irene : Μία για ιδιαίτερα γούστα όπως είπε ο από κάτω συναγωνιστής

Red Diamond : Γαλήνη Θα είναι εκεί μέχρι τις 2 μου είπανε.

Φρίξου 13 : Μία αδιάφορη..Ρωτάω για προγράμματα τύπου Έμμας.Δεν έχει τέτοια ελεύθερα τελειωτικά κτλπ.Μόνο η Έμμα τα έκανε αυτά μ λέει

Κοροβάγκου : Έφευγε η Σἀρα.Δεν ρώτησα ποιά θα ερχόταν γιατί θα καθυστερούσε να πιάσει βάρδια.Λογικά ότι λέει το άλλο σάϊτ.

Αν.Γεωργίου 16(Έρως) : Πέτυχα την Τσαρίνα να φεύγει παρέα με το yorkie της  :P Αρσενικό είναι δυστυχὠς.Και ψάχνουμε και για νύφη.
Η κοπέλα που μπήκε μέσα να πιάσει δουλειά στην αρχή την μπέρδεψα με την καφετζού.Μόνο ο δίσκος της έλειπε.Α και απ'έξω τρελό παρεάκι το ΟΚΑΝΑ  :tickedoff:
Αφού βλέπουν πως κάνει κακό στις επιχειρήσεις τους,ας πούν την ασφἀλεια ή κάποιον άλλον φορέα να τους μαζέψει για να μη γίνει καμιά φασαρία.

Αν.Γεωργίου 38 : Γωγώ Πάντοτε αυτό το μαγαζί να έχει τις πιό γτπ τσατσάδες.Την ρωτάω αν το ελεύθερο στοματικό είναι τελειωτικό και με ύφος λες και θα με δείρει μου λέει "ΣΥΥΥΝΕΛΘΕ"  :jerking:

Αν.Γεωργίου 30Α(η 28?Αυτό που είναι μετά το 30 τέλοσπάντων)
: Αυτή η Τζώρτζια που είχα χύσει στη μάπα και βρωμοκοπούσαν τα πόδια της.

Αν.Γεωργίου 30 : Ένα ξανθό πολύ πολύ αδύνατο,καλούτσικο,δε συγκράτησα όνομα.

Αν.Γεωργίου 24 : Εδώ δεν συγκράτησα τίποτα.Πάντως όχι η Μιρέλλα.

26ης Οκτωβρίου 35Α(Golden Stars) : Πάολα κατάθεση.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις τι απεγεινε η μπελλα απτο 26ης Οκτωβρίου 35Α Golden Stars ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom