azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Που στη Βουλγαρια?
Εχει γεμισει η πολη ρε παιχτη Βουγλαρες,δε χρειαζεται να πας εκει
Που στη Βουλγαρια?
Μαν λες η Antrianna να επιστρεψει με σιλικονες?? Τουμπανακι θα ειναι, παντως μεσα ειναι κεφατη καβλιαρα ουτε μα ουτε μου ουτε μη, απτις ελαχιστες πιτσιρικες που δεν κομοδινιζουν !!
Ας επιστρεψει πρωτα και ας μην εχει σιλικονες και αρχισει τα μη και τα μου και πονανε τα βυζια μου και τετοια... Εδω στο χωριο μας απο οτι εχω καταλαβει,τα τελευταια χρονια οτι καλο κυκλοφορει εξαφανιζεται μια και καλη,βλεπε Λαουρα,Αντριαννα Ρουμανα μελαχροινη με μπουταρες,τωρα αυτη η Αντριαννα,η Ιζαμπελλα η κοντουλα με το ζουμερο κωλαρακι...Δεν ξερω γιατι φευγουν και δε ξαναγυριζουν...
Πρωινή βάρδια εχουμε την Ιζαμπέλα στα τριδυμα, ειναι και vfm, αφού με 50€ παίρνεις κωλαρακι και γυμνό... Καλή κοπέλα, δεκτική, στήνεται, δεν γκρινιάζεις... Αλλα μιας και την δοκίμασα προχθές, εχω την αίσθηση οτι εχει ανοίξει το κωλαρακι της σαν γαρύφαλο... Δηλαδη δεν καταλάβαινα αν γαμαω κωλο ή μουνι... Κατα τ'αλλα ομως ολα καλα...
πουτανα κριση....εχει και τα καλα της...Πρωινή βάρδια εχουμε την Ιζαμπέλα στα τριδυμα, ειναι και vfm, αφού με 50€ παίρνεις κωλαρακι και γυμνό... Καλή κοπέλα, δεκτική, στήνεται, δεν γκρινιάζεις... Αλλα μιας και την δοκίμασα προχθές, εχω την αίσθηση οτι εχει ανοίξει το κωλαρακι της σαν γαρύφαλο... Δηλαδη δεν καταλάβαινα αν γαμαω κωλο ή μουνι... Κατα τ'αλλα ομως ολα καλα...
Στειλε το link να το δουμε και εμεις φιλαρακιΕίδα το βιντεάκι που κυκλοφορεί με Γαλήνη.. τι βυζαρες εχει η καριολα !! Στο τελος τα τρωει και στη μαπα ε?
Πορνοσταρ η φλωριτα! Ετσι ετσι, για οσους λενε οτι ειναι μισοριξια!και με φλοριτα επισης
Πορνοσταρ η φλωριτα! Ετσι ετσι, για οσους λενε οτι ειναι μισοριξια!
Φιλε τελευταια φορα που την πηρα και μαλλον τελευταια γενικως της επιασα κουβεντα και αρχισε μια παρλα απιστευτη. Μετα βεβαια sto πηδημα παλι μπηκε στο πτωμα mode.Μια Χαρα η Φλωριτα γραφει κ ωραια στην Καμερα!! Εχει το Θετικο οτι δεν φερνει αντιρηση πουθενα στο δωματιο,ειναι μινιον την γαμας οπως θες εχει κ αυτη την καυλοφωνουλα ΛΟΛ !! Μεγαλο μειον οτι ειναι ενα Ζωντανο Πτωμα !!
Από τη μια γκρινιαζεται ότι δεν στεριωνει καμμια και από την άλλη ότι είναι ολο οι ιδιες κι οι ιδιες...Ελα ντε εχεις δικιο, δε μπορει να στεριωσει μια δυνατη παρουσια εδω περα γαμωτο, ελπιζω να γυρισει η Πιπινα απο Σεπτεμβρη.
Από τη μια γκρινιαζεται ότι δεν στεριωνει καμμια και από την άλλη ότι είναι ολο οι ιδιες κι οι ιδιες...
Διαλεξτε τι θελετε....
Επιστροφη από διακοπες 12ημερου...ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ και καλως σας βρηκα.....
Όλα μαζεμένα εδώ, αν θεωρεί ο μοντ ότι δεν, ας τα σβήσει τα λινκς (σιγά τα βίντεο δηλαδή, αν και η Φλωρίτα στα τέσσερα με συγκίνησε κάπως).
εφαψιας ο τυπος....τον παιζει στα λεωφορεια με τις φοιτητριες και τις χυνει απο πισω.....γιαυτο μετα κολλανε οι χειρολαβεςάσχετο με το θρεντ. ο τύπος που έχει ανεβάσει τα βιντεο στο xvideos.com, στις φωτο από το προφίλ του (στο xvideos.com) έχει τις παρακάτω
μέσα από λεωφορεία στη θεσσαλονίκη.