Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
η ιδια βικυ-βικτωρια ειναι...απλα αλλαξε φωτο νομιζω!!
Σωστος ο παιχτης.!!
Τωρα προσεξα το τατουαζ στο μπουτι.
η ιδια βικυ-βικτωρια ειναι...απλα αλλαξε φωτο νομιζω!!
μια σχιστοματα ουζμπεκορωσσοκατι χαρμανι εχει καλες κριτικεςΠηρα τωρα τηελφωνο Κωλλετη και μου ειπαν οτι η Αφρο επιστρεφει 9 Σεπ. Τωρα εχει μια Ντιανα απο Ρωσια ξερει την ξερει κανεις?
Ευχαριστω καταλαβα ποια ειναι!!!μια σχιστοματα ουζμπεκορωσσοκατι χαρμανι εχει καλες κριτικες
Χερεται συναγωνισται !!
Με πιπινο-Αντριαννα εχουμε κανα νεο? επισης η Γιασμιν η πορνοσταρ απο φριξου λεει τπτ μεσα?
Για Αντριαννα την προηγουμενη βδομαδα η τσατσα με ειπε οτι την περιμενουν απο σεπτεμβρη.Για τη Γιασμιν ειναι λιγο περιεργη η συμπεριφορα της,μια φορα την εχω παρει,προσφατως,θελει να μην κανεις αποτομες και αχαρες κινησεις,ειδικα με το στηθος της και γενικα πρεπει να βρεις τα κουμπια της και να πας με τα νερα της για να σε ικανοποιησει.Κανει αρκετα καλη πιπα αλλα και στηνεται ωραια στο πισωκολλητο.Για δευτερη φορα ομως δε νομιζω.
παιδια εγραψα 2 κριτκες απανωτα με διαφορα 5-10 λεπτων για μινωταυρου η πρωτη για συνευρεση πριν μηνες οταν δεν ημουν μελος ανεβηκε πριν τελειωσω την δευτερη η αλλη περασε μια ωρα και ακομα. παιζει κανα μπλοκαρισμα αν στειλεις 2 κριτικες τοσο γρηγορα?
Πρωινή βάρδια εχουμε την Ιζαμπέλα στα τριδυμα, ειναι και vfm, αφού με 50€ παίρνεις κωλαρακι και γυμνό... Καλή κοπέλα, δεκτική, στήνεται, δεν γκρινιάζεις... Αλλα μιας και την δοκίμασα προχθές, εχω την αίσθηση οτι εχει ανοίξει το κωλαρακι της σαν γαρύφαλο... Δηλαδη δεν καταλάβαινα αν γαμαω κωλο ή μουνι... Κατα τ'αλλα ομως ολα καλα...ρε παιδια πλακα πλακα επιδη δεν προλαβα να παω εχθες νικολ....
καμια για κωλαρακι πρωινη βαρδια εχουμε??......αλλα να ειναι vfm
θελω να κατεβω μια βολτα που θα εχει ισυχια αλλα να μην ψαχνω ολλα τα μαγαζια!!
Απλως εκει τα βρισκουν πιο φτηνα τα σιτυτουρια!
Που στη Βουλγαρια?Σιτυτουρια Βουλγαρικα εχει και αλλου και ποιο φθηνα ;)