You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
και που θα παω εγω για τζακουζι τωραΔηλαδη δεν παιζει να ειναι διακοπες?? καλοκαιρι ειναι... ;)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
και που θα παω εγω για τζακουζι τωρα
Τωρα.?? τον πουτσο κομπο....!!!
Παρόν, έχω γράψει και κριτική!!!
Αν μιλάμε για την ίδια...
Κι άλλος που φωνάζει παρών αλλά δεν έγραψε κριτική
Αξίζει πολλά η τύπισσα και νομίζω από χτές είναι πρωινή βάρδια
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.618
- Πόντοι
- 7.095
1. Καντυ διακοπες
2. Στα βιλλεικα Σαρα,Βικτωρια,Αννα
3. Ερημιτη 2 μια ισα με 15 χρονων μεχρι κι η τσατσα μου ειπε με τον τροπο της "βιαστικο κοριτσακι"
4. Κεφαλληνιας η μιλφ Αναστασια...σκεμπεδια α ταξης εκανε
5. Α Γεωργιου 19? (μπορει κ 21) η Τζαστιν
6. Α Γεωργιου 38 ενα μικρο καγκουρο ρουμανακι? δεν κανω τετοιο κασκαντεριλικι αν δεν ξερω τι παιζει γι αυτην και δε θυμομουν τι ειπατε εδω
7. Α Γεωργιου 16 (Ερως) πηγα μπας και προλαβω Νατασσα...ηταν η Χριστινα η Ρουμανα η βυζαρου στο δωματιο. Λεω αστο...με παραπονο η τσατσα με ρωτουσε τι εχει η τσαρινα που δεν εχουν οι αλλες και ειναι παντα φουλ (και ηταν στεναχωρεμενη που δε δουλευουν ποτε μαζι να κανει καμια μαρκα)
Βασικα...εχω γινει τσιγκουνης...για καμια απο αυτες δεν θα εδινα πανω απο 20. Αυτα.
2. Στα βιλλεικα Σαρα,Βικτωρια,Αννα
3. Ερημιτη 2 μια ισα με 15 χρονων μεχρι κι η τσατσα μου ειπε με τον τροπο της "βιαστικο κοριτσακι"
4. Κεφαλληνιας η μιλφ Αναστασια...σκεμπεδια α ταξης εκανε
5. Α Γεωργιου 19? (μπορει κ 21) η Τζαστιν
6. Α Γεωργιου 38 ενα μικρο καγκουρο ρουμανακι? δεν κανω τετοιο κασκαντεριλικι αν δεν ξερω τι παιζει γι αυτην και δε θυμομουν τι ειπατε εδω
7. Α Γεωργιου 16 (Ερως) πηγα μπας και προλαβω Νατασσα...ηταν η Χριστινα η Ρουμανα η βυζαρου στο δωματιο. Λεω αστο...με παραπονο η τσατσα με ρωτουσε τι εχει η τσαρινα που δεν εχουν οι αλλες και ειναι παντα φουλ (και ηταν στεναχωρεμενη που δε δουλευουν ποτε μαζι να κανει καμια μαρκα)
Βασικα...εχω γινει τσιγκουνης...για καμια απο αυτες δεν θα εδινα πανω απο 20. Αυτα.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
διακοπες ειναι ηρεμησε...θα γυρισει και θα σταματησει μ ειπε!!!Καντυ μαλλον τελος οριστικα..το κοριτσι εδωσε τελος σε αυτη τη φαση της ζωης της.Να ειναι καλα εκει που ειναι...
στο αλλο site Καντυ δεν εμφανιζει πουθενα,στα τηλ σου λενε μονο ποιες δουλευουν....
με παραξενεψε που στο Φριξου 13 λεει για μια Διανα.ποια ειναι αυτη? η μηπως ειναι παραπλανηση για την Ξινο-Μιραμπελα...
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κι άλλος που φωνάζει παρών αλλά δεν έγραψε κριτική
Αξίζει πολλά η τύπισσα και νομίζω από χτές είναι πρωινή βάρδια
Αν το πουλι ηταν βιολι θα ησουν ο Μπετοβεν...
www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/minotavrou-16]www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/minotavrou-16[/url]
Εσυ ποσες κριτικες εχεις γραψει?
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
συνηθως ειναι Δευτέρα με Πέμπτηre paidia, katadromikh episkeph shmera stis 6 gia thn efi kai tpt... ti wres douleuei???
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.618
- Πόντοι
- 7.095
ε ναι...μιας και δε θελει να την βρισκουμε...δεν την συμφερειειχα ρωτησει την δευτερα για την εφη και μου ειπαν απο πεμτη.μαλλον την κοπανησε για κανα μπανιο η αλλαζει τισ μερεσ για να μην την βρισκουμε.
μπορει να την κσεμουνιασαν...ε ναι...μιας και δε θελει να την βρισκουμε...δεν την συμφερει
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Τι Εννοoυσε ο Ποιητης - Τσατσα ???
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Νεα Αφιξη Εν Ονοματι Βικη στις Βιλλες
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
στον βομβαρδισμενο απο τον μπουταρη ιστορικο βαρδαρη πριν λιγο η αντζελα η ολιβ για τους σκινιλοβερς.
στα τριδυμα στο δευτερο η νικολ οπου αναρτηται εντος ολιγου και η κριτικη, θα ειναι ξανα στην αλυσιδα μετα 3 μερες μου ειπε η ευγενικη υπηρεσια.
αυτην την στιγμη η νικολ πρεπει να εχει το καλυτερο σερβις στην πολη, κριμα που δεν εχει και αντιστοιχα κορυφαια εμφανιση να σκισει. ουφφφφφ παει και αυτο το προμοσιον.
στα τριδυμα στο δευτερο η νικολ οπου αναρτηται εντος ολιγου και η κριτικη, θα ειναι ξανα στην αλυσιδα μετα 3 μερες μου ειπε η ευγενικη υπηρεσια.
αυτην την στιγμη η νικολ πρεπει να εχει το καλυτερο σερβις στην πολη, κριμα που δεν εχει και αντιστοιχα κορυφαια εμφανιση να σκισει. ουφφφφφ παει και αυτο το προμοσιον.
simera_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 130
- Πόντοι
- 281
καντυ ναι οντος διακοπες άλλα .........
εαν μάθω κατι πριν απο κάποιον συναγωνιστή νεοτερα θα σας ενημερώσω ;)
πλην ομως μην ξεχνάτε οτι αυτη η αναμονή ανεβάζει την ζήτηση ..σε περίπτωση που επιστέψει και δεν....
εαν μάθω κατι πριν απο κάποιον συναγωνιστή νεοτερα θα σας ενημερώσω ;)
πλην ομως μην ξεχνάτε οτι αυτη η αναμονή ανεβάζει την ζήτηση ..σε περίπτωση που επιστέψει και δεν....
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Aπογευματινή αναφορά γύρω στις 18.00:
Έρως 16: Natasha
Φρίξου 15: Γκρέτα
Φρίξου 14: Μέρτσυ, διαθέτει φοβερό κωλί η κοπελιά
Μινωταύρου: Χριστίνα, στα ενδότερα δεν τη βρήκα και ιδιαίτερα θερμή, μικρά βυζάκια αλλά ωραία στην υφή, πίπα σε καλό επίπεδο σε στάση όμως στην οποία δεν μπορείς να χουφτώσεις τίποτα, τρεις στάσεις αλλάξαμε χωρίς βιασύνη, αλλά πολύ επαγγελματισμός ρε παιδάκι μου, χαμογέλα και λίγο ρε Χριστίνα, δεν κοστίζει τίποτα
Βραδυνή αναφορά:
Τρίδυμα Νο3 : Εύα κορμί λαμπάδα και ηλιοκαμένο
Φρίξου 15: Γκρέτα και πάλι
Φρίξου 14: Νικόλ από Ουκρανία: ψηλό κορίτσι με βυζάρες, προσωπάκι όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εντυπωσιακή σαν παρουσία, αλλά με κάτι μούτρα ίσα με το πάτωμα
Red Light: Σάρα, γινόταν λαϊκό προσκύνημα
Έρως 16: Natasha
Φρίξου 15: Γκρέτα
Φρίξου 14: Μέρτσυ, διαθέτει φοβερό κωλί η κοπελιά
Μινωταύρου: Χριστίνα, στα ενδότερα δεν τη βρήκα και ιδιαίτερα θερμή, μικρά βυζάκια αλλά ωραία στην υφή, πίπα σε καλό επίπεδο σε στάση όμως στην οποία δεν μπορείς να χουφτώσεις τίποτα, τρεις στάσεις αλλάξαμε χωρίς βιασύνη, αλλά πολύ επαγγελματισμός ρε παιδάκι μου, χαμογέλα και λίγο ρε Χριστίνα, δεν κοστίζει τίποτα
Βραδυνή αναφορά:
Τρίδυμα Νο3 : Εύα κορμί λαμπάδα και ηλιοκαμένο
Φρίξου 15: Γκρέτα και πάλι
Φρίξου 14: Νικόλ από Ουκρανία: ψηλό κορίτσι με βυζάρες, προσωπάκι όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εντυπωσιακή σαν παρουσία, αλλά με κάτι μούτρα ίσα με το πάτωμα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Γιατι ρεσυ.?? αφου λενε ολοι εμπαργκο στις βιλες....τι στα δοιαλα γινετε εκει μεσα.??? μελι εχουνε.??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις