Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι ναι γουσταρω ιντριγκα και πλοκη
... και βρηκε ο ιδιοκτητης του στουντιο 1)ελληνιδα, 2)που της μοιαζει φοβερα στο σωμα 3)που της μοιαζει φοβερα στο προσωπο 4) που της μοιαζει φοβερα στην φωνη 5)που τις μοιαζει φοβερα στα νάζια 6) και την βρηκε την αμεσως επομενη μερα!!!!
:think: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Και η καντυ αν θυμαμαι καλως, οταν ηρθε σαλονικα, αθηνα ηταν μετρια, εμεις την καναμε ονομα.
και ποια απο ολες αυτες εξελιχθηκε σε καντυ;η καντυ ητανε πρωταρα στην αθηνα οταν ηρθε και εγινε αυτο π εγινε...το θεμα ειναι οτι αυτες που ερχονται δεν ειναι και εχουν προυπηρεσια στην αθηνα....δεν ειναι το ιδιο!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και ποια απο ολες αυτες εξελιχθηκε σε καντυ;η καντυ ητανε πρωταρα στην αθηνα οταν ηρθε και εγινε αυτο π εγινε...το θεμα ειναι οτι αυτες που ερχονται δεν ειναι και εχουν προυπηρεσια στην αθηνα....δεν ειναι το ιδιο!!!
η καντυ ειχε βγει rookie of the year  :rockon:

greekstun

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερετε που ειναι το red diamond στην θεσσαλονικη;; γιατι θελω να παρω την αντριανα  :tits2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλημέρα σε όλους! Λόγω απουσίας σχετικού θέματος στον κατάλογο, μιας και η συνάντηση έγινε εκτός Θεσσαλονίκης, και μιας και έχει γίνει εκτενής κουβέντα για την περιβόητη Αλίκη-Βούλα Βαβάτση και οι γνώμες και τα σχόλια παίρνουν και δίνουν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη συνάντηση και τη συνομιλία μου μαζί της και να μοιραστώ τα όσα μου είπε.

Επίσκεψη στο μπαρ-strip club Moulin Rouge στις Σέρρες λοιπόν, στοχευμένα μετά από σχόλια συναγωνιστών στο αντίστοιχο thread για τα κωλόμπαρα της πόλης των Σερρών, όπου με το που μπαίνω τη βλέπω να κάθεται στο μπαρ μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες μιας και την ώρα που πήγα, γύρω στις 12.30, το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο. Αν δεν είχα διαβάσει από τους συναδέλφους ότι δουλεύει εκεί, αποκλείεται να την αναγνώριζα και να πειθόμουν ότι πρόκειται για την Βαβάτση και να μου το ορκιζόταν και κωλοτούμπες να έκανε και 3 στροφές γύρω από τον εαυτό της! Σπασμένη στο πρόσωπο σημαντικά, μαλλί ξανθό το ξεπλυμένο –το φυσικό της κατά δική της δήλωση- πιασμένο πάνω κότσο και γενικά καμία σχέση με τις ταινίες. Επίσης, κάτι πολύ άσχημο που διαπίστωσα όταν ήρθε κοντά μου και την κέρασα ποτό, η ανάσα της μύριζε φοβερά. Για το σώμα φυσικά δεν χωράει αμφισβήτηση, μοντελέ με υπέροχες αναλογίες και ψηλή, με τα τακούνια πάνω από 1.80.

Το λοιπόν, μου συστήνεται ως Αλίκη. Όταν της είπα ότι ξέρω ποια είναι, μου είπε ότι Αλίκη είναι το πραγματικό της όνομα και το Βούλα Βαβάτση είναι το καλλιτεχνικό. Αλλά όταν τη ρώτησα αν δουλεύει στο στούντιο της Θεσσαλονίκης, το αρνήθηκε κατηγορηματικά, αλλά είχε μια εξήγηση για το πως προκλήθηκε όλος αυτός ο χαμός με το ότι δουλεύει εκεί. Αυτό που μου είπε λοιπόν, είναι πως είχε περάσει έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί, όπου συναντήθηκαν με τις κοπέλες για να τις πάρει το αφεντικό και να τις πάει στο μπαρ στις Σέρρες, και έτυχε να την δει ο ιδιοκτήτης. Έτσι, τις επόμενες μέρες προσέλαβε μια καινούργια κοπέλα για δουλειά και την ‘‘βάφτισε’’ Αλίκη, για να γίνει ντόρος ότι δουλεύει εκεί η Βαβάτση. Αυτή όμως η νέα κοπέλα έχει μακριά ξανθά μαλλιά και δεν μοιάζει με την κανονική Αλίκη. Όταν μάλιστα της ανέφερα ότι στο σάιτ γίνεται σούσουρο και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι έχει δουλέψει εκεί και μάλιστα έχουν πάει μαζί της, είπε ότι δεν πάνε καλά και τους έχει βαρέσει η  :jerking: . Δεν κρίνω τα λεγόμενά της και αν στέκουν, απλά τα παραθέτω.

Κλείνοντας, έκανα μαζί της ένα πριβέ όπου μπόρεσα να γλύψω τα βυζάκια της (πολύ μικρά ομολογουμένως) και να τριφτώ στην κωλάρα της  :booty: , αλλά γενικά ήταν πολύ κρύα και γι αυτό δεν έκανα δεύτερο όταν με ρώτησε αν θέλω κι άλλο. Ρώτησα αν κάνει  :pipa2: εκεί, αλλά μου είπε όχι και το πιστεύω γιατί ο χώρος που βρίσκεται το πριβέ στον πάνω όροφο του μαγαζιού είναι πολύ μικρός και στενός και καλά φωτισμένος ώστε να φαίνεται τι γίνεται. Συμπέρασμα: οι λόγοι που με οδήγησαν εκεί ήταν καθαρή περιέργεια να δω από κοντά ένα τόσο πολυσυζητημένο άτομο. Δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα αν την πετύχαινα σε στούντιο, γενικά βγάζει μια κρυάδα και μια διάθεση ξεπέτας, ίσως και να την έπαιρνα για την εμπειρία και μόνο.

οτι ναναι ποντιακο ανεκδοτο να ηταν πιο πολυ νοημα θα εβγαζε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι κοπελες π δουλεουν στο στριπ-κωλομπαρο σ Σερρες μενουν Σερρες οι περισσοτερες  :grin: :grin:
οτι ειναι ξεπετα ειναι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
... και βρηκε ο ιδιοκτητης του στουντιο 1)ελληνιδα, 2)που της μοιαζει φοβερα στο σωμα 3)που της μοιαζει φοβερα στο προσωπο 4) που της μοιαζει φοβερα στην φωνη 5)που τις μοιαζει φοβερα στα νάζια 6) και την βρηκε την αμεσως επομενη μερα!!!!
:think: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παραμυθια αυτη ητανε στο στουντιο ερως ο φιλος μας απο πανω μαρεσει που εγραψε τι του ειπε!δηλαδη πρεπει να το πιστεψουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
παιδια ξερετε που ειναι το red diamond στην θεσσαλονικη;; γιατι θελω να παρω την αντριανα  :tits2:
στο σταυροδρομι που ειναι οι βιλλες,θα δεις ακριβως απεναντι εχει το στριπτιτζαδικο.η εισοδος του ειναι διπλα με αυτη του στριπτιτζαδικου

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους! Λόγω απουσίας σχετικού θέματος στον κατάλογο, μιας και η συνάντηση έγινε εκτός Θεσσαλονίκης, και μιας και έχει γίνει εκτενής κουβέντα για την περιβόητη Αλίκη-Βούλα Βαβάτση και οι γνώμες και τα σχόλια παίρνουν και δίνουν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη συνάντηση και τη συνομιλία μου μαζί της και να μοιραστώ τα όσα μου είπε.

Δεν κρίνω τα λεγόμενά της και αν στέκουν, απλά τα παραθέτω.

παραμυθια αυτη ητανε στο στουντιο ερως ο φιλος μας απο πανω μαρεσει που εγραψε τι του ειπε!δηλαδη πρεπει να το πιστεψουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss καταρχάς σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες για την τοποθεσία του μαγαζιού και πως να το βρω, ήταν πολύ χρήσιμη η βοήθειά σου, αλλά αφού διάβασες το ποστ μου και έκανες τον κόπο να σχολιάσεις τουλάχιστον διάβασε όλα όσα γράφω όχι τα μισά.

Εεε συκοφαντίες!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Η κοπέλα ίδρωσε μέχρι να το σκεφτεί όλο αυτό! Στην αρχή με το που ήρθε ανέφερα για τη Θεσσαλονίκη, ήπιαμε το ποτό, κάναμε το πριβέ, έφυγε, και μετά από ένα μισάωρο ξαναήρθε αφού είχε αδειάσει μισό κουτί πουράκια σοκολατένια caprice Παπαδοπούλου δήθεν για να με κεράσει και να μου πει όλο αυτό το σενάριο!!!
Γιατί όλη αυτή η δολοπλοκία και ο φωσκολισμός πάντως, δε μπορώ να το ερμηνεύσω...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
kostakis_ss καταρχάς σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες για την τοποθεσία του μαγαζιού και πως να το βρω, ήταν πολύ χρήσιμη η βοήθειά σου, αλλά αφού διάβασες το ποστ μου και έκανες τον κόπο να σχολιάσεις τουλάχιστον διάβασε όλα όσα γράφω όχι τα μισά.

Εεε συκοφαντίες!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Η κοπέλα ίδρωσε μέχρι να το σκεφτεί όλο αυτό! Στην αρχή με το που ήρθε ανέφερα για τη Θεσσαλονίκη, ήπιαμε το ποτό, κάναμε το πριβέ, έφυγε, και μετά από ένα μισάωρο ξαναήρθε αφού είχε αδειάσει μισό κουτί πουράκια σοκολατένια caprice Παπαδοπούλου δήθεν για να με κεράσει και να μου πει όλο αυτό το σενάριο!!!
Γιατί όλη αυτή η δολοπλοκία και ο φωσκολισμός πάντως, δε μπορώ να το ερμηνεύσω...

Συνημμένα

• 88.jpg
    88.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 89.jpg
    89.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 23

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Επίσκεψη στο μπαρ-strip club Moulin Rouge στις Σέρρες λοιπόν, στοχευμένα μετά από σχόλια συναγωνιστών στο αντίστοιχο thread για τα κωλόμπαρα της πόλης των Σερρών, όπου με το που μπαίνω τη βλέπω να κάθεται στο μπαρ μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες μιας και την ώρα που πήγα, γύρω στις 12.30, το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο. Αν δεν είχα διαβάσει από τους συναδέλφους ότι δουλεύει εκεί, αποκλείεται να την αναγνώριζα και να πειθόμουν ότι πρόκειται για την Βαβάτση και να μου το ορκιζόταν και κωλοτούμπες να έκανε και 3 στροφές γύρω από τον εαυτό της! Σπασμένη στο πρόσωπο σημαντικά, μαλλί ξανθό το ξεπλυμένο –το φυσικό της κατά δική της δήλωση- πιασμένο πάνω κότσο και γενικά καμία σχέση με τις ταινίες. Επίσης, κάτι πολύ άσχημο που διαπίστωσα όταν ήρθε κοντά μου και την κέρασα ποτό, η ανάσα της μύριζε φοβερά. Για το σώμα φυσικά δεν χωράει αμφισβήτηση, μοντελέ με υπέροχες αναλογίες και ψηλή, με τα τακούνια πάνω από 1.80.

Το λοιπόν, μου συστήνεται ως Αλίκη. Όταν της είπα ότι ξέρω ποια είναι, μου είπε ότι Αλίκη είναι το πραγματικό της όνομα και το Βούλα Βαβάτση είναι το καλλιτεχνικό. Αλλά όταν τη ρώτησα αν δουλεύει στο στούντιο της Θεσσαλονίκης, το αρνήθηκε κατηγορηματικά, αλλά είχε μια εξήγηση για το πως προκλήθηκε όλος αυτός ο χαμός με το ότι δουλεύει εκεί. Αυτό που μου είπε λοιπόν, είναι πως είχε περάσει έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί, όπου συναντήθηκαν με τις κοπέλες για να τις πάρει το αφεντικό και να τις πάει στο μπαρ στις Σέρρες, και έτυχε να την δει ο ιδιοκτήτης. Έτσι, τις επόμενες μέρες προσέλαβε μια καινούργια κοπέλα για δουλειά και την ‘‘βάφτισε’’ Αλίκη, για να γίνει ντόρος ότι δουλεύει εκεί η Βαβάτση. Αυτή όμως η νέα κοπέλα έχει μακριά ξανθά μαλλιά και δεν μοιάζει με την κανονική Αλίκη. Όταν μάλιστα της ανέφερα ότι στο σάιτ γίνεται σούσουρο και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι έχει δουλέψει εκεί και μάλιστα έχουν πάει μαζί της, είπε ότι δεν πάνε καλά και τους έχει βαρέσει η  :jerking: . Δεν κρίνω τα λεγόμενά της και αν στέκουν, απλά τα παραθέτω.

Κλείνοντας, έκανα μαζί της ένα πριβέ όπου μπόρεσα να γλύψω τα βυζάκια της (πολύ μικρά ομολογουμένως) και να τριφτώ στην κωλάρα της  :booty: , αλλά γενικά ήταν πολύ κρύα και γι αυτό δεν έκανα δεύτερο όταν με ρώτησε αν θέλω κι άλλο. Ρώτησα αν κάνει  :pipa2: εκεί, αλλά μου είπε όχι και το πιστεύω γιατί ο χώρος που βρίσκεται το πριβέ στον πάνω όροφο του μαγαζιού είναι πολύ μικρός και στενός και καλά φωτισμένος ώστε να φαίνεται τι γίνεται. Συμπέρασμα: οι λόγοι που με οδήγησαν εκεί ήταν καθαρή περιέργεια να δω από κοντά ένα τόσο πολυσυζητημένο άτομο. Δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα αν την πετύχαινα σε στούντιο, γενικά βγάζει μια κρυάδα και μια διάθεση ξεπέτας, ίσως και να την έπαιρνα για την εμπειρία και μόνο.
:rockon:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

ε αφου προσπαθησε να σε δελεασει και με πουρακια σοκολατενια Caprice :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τι δεν μπορεις να ερμηνευσεις ρε  :2funny: σε οικο ανοχης γραφτηκε οτι δουλευει οχι σε δημοτικη βιβλιοθηκη.
μπορει να μην θελει να το μαθει κανενας συγγενης, κανενας γκομενος, μπορει να δουλευε παρανομα χωρις χαρτια, μπορει το μαγαζι να μην ειχε χαρτια,  χιλιοι δυο λογοι μπορουν να υπαρχουν σε τετοια μερη που να απαιτουν εχεμυθεια

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
ρε εχει τιποτα καλο;
ρε απο το κακο στο χειροτερο παει αυτη η πολη

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτην την στιγμη σεξυ εμφανισιμες αντριανα τουμαπνιεθ, καρμεν, νατασσα τσαρινα και καποια στιγμη θα επιστρεψει και εβελινα που εφυγε για λιγο ρουμανια
και καποιες ρολιστριες πχ γκαλινα για βυζολαγνους, συλβια και ισαβελα για μιλφακιδες, χριστινα ρουμανα για προστυχολαγνους και κρυφοτρανσολαγνους και καμια 20αρια κοπελες που αν δεν τις εχεις ξαναπαρει αξιζουν τουλαχιστον μια δοκιμη (η αξια του διαφορετικου) λεφτα να εχεις και καβλες

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
αυτην την στιγμη σεξυ εμφανισιμες αντριανα τουμαπνιεθ, καρμεν, νατασσα τσαρινα και καποια στιγμη θα επιστρεψει και εβελινα που εφυγε για λιγο ρουμανια
και καποιες ρολιστριες πχ γκαλινα για βυζολαγνους, συλβια και ισαβελα για μιλφακιδες, χριστινα ρουμανα για προστυχολαγνους και κρυφοτρανσολαγνους και καμια 20αρια κοπελες που αν δεν τις εχεις ξαναπαρει αξιζουν τουλαχιστον μια δοκιμη (η αξια του διαφορετικου) λεφτα να εχεις και καβλες
καλες αυτες ρε καρντασι δεν αντιλεγω
αλλα τις εχουμε χυσει 15.000 φορες

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
καλα μεγαλε
κανουν ανακαινισεις εκατομμυριων με τζακια χαλια περσιας και συντριβανια
και φερνουν τις ιδιες και τις ιδιες πουτανες
αλλα δεν φταιει κανεις
εμεις φταιμε

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτο το προβλημα το αντιμετωπιζω και εγω και το μονιμο παραπονο μου στις τσατσαδες ειναι γιατι κρατανε τις ιδιες κοπελες πανω απο μηνα στην ιδια πολη. ειδα μια ψηλη μελαμψη με καρε μαλι στην ανδρεου γεωργιου προψες καινουρια μου ειπε η τσατσα αλλα δεν εψαχνα κατι σε τοσο μελαμψο εκεινη την ημερα και ουτε ονομα δεν εκατσα να ακουσω πρεπει να ηταν το 3 ή 4 μαγαζι απο την αρχη της γεωργιου. να πορνομεταναστευσομεν ες αθηνας? να ξεπαραδιαστουμε ανεβαινοντας κλιμακα προς κολ γκερλ και μασατζαδικα?
να κατεβουμε κλιμακα προς τους δρομους το φοβαμαι με τοσα που εχουν ακουστει για αρρωστιες.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρε να εχουμε καμια 20αρια γαμευσιμες πορνες και να τις βαριομαστε και να μην μας φτανουν????, τωρα κατανοω πληρως τους μαχαραγιαδες που εχουν χαρεμια με εκατονταδες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η Βιλα θα το ξαναπω ειναι η πιο υγιης και πιο εξελιγμενη επιχειρηση μπουρδελων...Μπαινεις κυριος,βγαινεις κυριος...Στο νιπτηρα πανω ειχε ενα πακετο με σφουγγαρακια μιας χρησης για να κανεις μπανιο,στοματικο διαλυμα με μικρα ποτηρακια να κανεις τη γαργαρα σου να φτυσεις και να φυγεις,σεσουαρ αμα γουσταρεις να λουστεις και το στεγνωσεις κιολας...
Και με 3 στανταρ φιρμαρες,και με τοση συχνη ανανεωση γυναικων στο συνολο τους ωραιες γκομενες δε μπορει να τους πει κανεις τιποτα...

Για μενα βεβαια σαν χωρος το Godiva ειναι το καλυτερο και σιγουρα το ακριβοτερο.Εκει επεσε πολυ χρημα αλλα προφανως δεν υπαρχει το επιχειρηματικο δαιμονιο του Βιλα

Και γι'αυτους που ρωταν το τεταρτο μαγαζι της αλυσιδας ειναι πανω στη Νικ.Ουρανου κολλητα με το Καλιγουλα σαν εισοδος πολυκατοικιας και εχουν βαλει και ενα ας το πουμε διαχωριστικο αναμεσα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom