GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
η Ελιζα απο τις βιλλες αρχισα κανει και citytour! αχαχαχαχαχα θεε μου.
εδώ έκανε η λουνα ρε μαν...θυμάσαι;η Ελιζα απο τις βιλλες αρχισα κανει και citytour! αχαχαχαχαχα θεε μου.
Πιστευω πως ολοι το εχουμε κανειαυτο το χω κανει
Μουχαχαχαχα σωστος!Σιτυτουρ που να μην κανει γυμνό τσιμπούκι και να μην τα παιρνει Εστω στο στόμα πρωτη φορά βλέπω...
Πάντως μπορείς να την βγαλεις για ρομαντικό δείπνο στην Κρήνη με ψαρουκλες λεει
Λες να ειναι δικο της το καινουριο ?? για να δουμε...
λιγα λογια για το μπιμπελο, αυτηνανε ειδικα οταν ητανε ξανθια την παντρευομουν και μονο για την εμφανισηη Ελιζα απο τις βιλλες αρχισα κανει και citytour! αχαχαχαχαχα θεε μου.
ουτε καν. στα παγκακια της ναυαρινου με τσιμισκη, τρως πιτσα με 80 λεπτα παγωτο μηχανης με 70 και χαζευεις και τις φοιτητριες να ανεβοκατεβαινουν για παραλια αγορα και τις μιλφες να πηγαινοερχονται τσιμισκη. τα καλυτερα παγκακια στην βορειο ελλαδα ειναι αυτα.
πιο τριχωτη γκομενα δεν υπαρχει..πολυ τριχα,η ρωγα ηταν σα θαμνος..λιγα λογια για το μπιμπελο, αυτηνανε ειδικα οταν ητανε ξανθια την παντρευομουν και μονο για την εμφανιση
δεν καταλαβα ουτε μια τριχα οταν την εγλειψα την ρωγα, μια απαλοτητα παντου, καμπυλες απιστευτες, προσωπακι γλυκα σκετη, κουβεντα καναμε για το πως θα βρει πλουσιο γαμπρο που να παει να βρει εφοπλιστη και γελασαμε. μηπως τρομαξατε να της μιλησετε επειδη ηταν απιστευτα ομορφη? ειναι απο αυτε που ντρεπομουν οταν τις γαμουσα, δεν αξιζω εγω για σεξ με τοσο ωραιες ειναι αφυσικοπιο τριχωτη γκομενα δεν υπαρχει..πολυ τριχα,η ρωγα ηταν σα θαμνος..
συγνωμη ρε παιδια,αλλα η Εφη πρεπει να λειπει καμια 4-5 εβδομαδες τωρα.....ξερει κανεις τι παιζει?
στο τηλεφωνω κανουν την παπια....μια μου λενε ''να ξερετε ηταν να ερθει αλλα τελικα δεν ηρθε'',μια ''ειναι σε διακοπες'',μια ''ηρθε αλλα αδιαθετησε''.....
Ξερω οτι γενικως παντα ελειπε αρκετα και αξιζει να ξεκουραστει η κοπελα,αλλα δεν νομιζω να εχει λειψη ποτε τοσο καιρο
"Aυτοι", καθονται σαν μαλακες και σ ενημερωνουν για τις φολες!αστο τυπε...αυτοι ασχολουνται με κατι εφημερα κοριτσακια που τους κανουν αρπαχτες για ενα μηνα..και ηπλακα ειναι οτι τρωνε και φολες...τι τους νοιαζει για την Εφαρα που επι χρονια ειναι σταθερα στις καλυτερες....αστους..κ μετα βγαινουν κ κραζουνε τις αλλες που τους τρωνε τα 40αρια σαν τα σπορια....
Ποτε!! Η επιδερμιδα της ηταν βελουδινη και παντα ιδιαίτερα περιποιημενη!πιο τριχωτη γκομενα δεν υπαρχει..πολυ τριχα,η ρωγα ηταν σα θαμνος..
Ποτε!! Η επιδερμιδα της ηταν βελουδινη και παντα ιδιαίτερα περιποιημενη!
Μαλλον την μπερδευεις με αλλη.
Οσο για χαρακτήρας, ναι ηταν λιγο περίεργος. Την πρωτη φορα που ηρθε, πριν δυο χρονια, περασα πολυ καλα. Πρόσφατα οχι.
δεν καταλαβα ουτε μια τριχα οταν την εγλειψα την ρωγα, μια απαλοτητα παντου, καμπυλες απιστευτες, προσωπακι γλυκα σκετη, κουβεντα καναμε για το πως θα βρει πλουσιο γαμπρο που να παει να βρει εφοπλιστη και γελασαμε. μηπως τρομαξατε να της μιλησετε επειδη ηταν απιστευτα ομορφη? ειναι απο αυτε που ντρεπομουν οταν τις γαμουσα, δεν αξιζω εγω για σεξ με τοσο ωραιες ειναι αφυσικο