Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
συγνωμη ρε παιδια,αλλα η Εφη πρεπει να λειπει καμια 4-5 εβδομαδες τωρα.....ξερει κανεις τι παιζει?
στο τηλεφωνω κανουν την παπια....μια μου λενε ''να ξερετε ηταν να ερθει αλλα τελικα δεν ηρθε'',μια ''ειναι σε διακοπες'',μια ''ηρθε αλλα αδιαθετησε''.....
Ξερω οτι γενικως παντα ελειπε αρκετα και αξιζει να ξεκουραστει η κοπελα,αλλα δεν νομιζω να εχει λειψη ποτε τοσο καιρο
Μαλλον κανει διακοπες το κοριτσι και καλα κανει :sunglasses:. Ασε που εχω καιρο να παω και θα μου κρατουσε μουτρα :tickedoff: τωρα θα της πω... αφου ελλειπες και συ διακοπες... οποτε θα με συγχωρεσει :smitten: :smitten:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
το αλλο site γραφει πως απο αυριο η αντριαννα ιθπανιδα θα ειναι απο 12:00-24:00 σε ενα καινουριο red diamond...μηπως απο το ΙΚΑ γραφτηκε στον ΟΑΕΕ?  :grin:
ναι αλλα που ειναι αυτο;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Μαγκες οταν κανετε τσαρκα σε ποιο λετε δν θα ξαναπατε καθολου! Προσωπικα για μενα τ Κεφαλληνιας.Γκολντεν σταρς.πετρου ερημιτη κ φυσικα οι βιλλες!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Μαγκες οταν κανετε τσαρκα σε ποιο λετε δν θα ξαναπατε καθολου! Προσωπικα για μενα τ Κεφαλληνιας.Γκολντεν σταρς.πετρου ερημιτη κ φυσικα οι βιλλες!
βιλες γιατι;

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230

Κι εγώ για κάποιο λόγο Κεφαλληνίας το αποφεύγω. Δεν ξέρω γιατι...
Μάλλον το ξεχνάω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κι εγώ για κάποιο λόγο Κεφαλληνίας το αποφεύγω. Δεν ξέρω γιατι...
Μάλλον το ξεχνάω
τι να πας να δεις και κει πια;παρακμή...όλο μαρίνα και Αφροδίτη

Αυτό το μαγαζί ηταν κόσμημα ,απο τα πρωτα της περιοχης,με ωραία δωμάτια μετα την ανακαίνιση αλλά το φάγε η μαρμαγκα ένεκα που η ιδιοκτήτρια είναι  :idiot:

Να θυμηθούμε οτι εκεί έχουν τιμηθεί πολλάκις η Αννα Μαρια,η Χριστίνα η Λιθουανό πολωνέζα με τις σιλικόνες,η Παλαί ποτε δόξα της μπουρδελοκαταστασης Εμμανουέλα η ελληνίδα,η Χριστίνα η αλβανιδα στις καλες της εποχες,η σουηδέζα με τις βυζαρες και την λεπτή φωνη,η ρωσίδα Λίζα με τα κανονιά της κλπ....ωραίες εποχές που λέει κι ο κωστακις

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τι να πας να δεις και κει πια;παρακμή...όλο μαρίνα και Αφροδίτη

Αυτό το μαγαζί ηταν κόσμημα ,απο τα πρωτα της περιοχης,με ωραία δωμάτια μετα την ανακαίνιση αλλά το φάγε η μαρμαγκα ένεκα που η ιδιοκτήτρια είναι  :idiot:

Να θυμηθούμε οτι εκεί έχουν τιμηθεί πολλάκις η Αννα Μαρια,η Χριστίνα η Λιθουανό πολωνέζα με τις σιλικόνες,η Παλαί ποτε δόξα της μπουρδελοκαταστασης Εμμανουέλα η ελληνίδα,η Χριστίνα η αλβανιδα στις καλες της εποχες,η σουηδέζα με τις βυζαρες και την λεπτή φωνη,η ρωσίδα Λίζα με τα κανονιά της κλπ....ωραίες εποχές που λέει κι ο κωστακις

-εμμανουελα λες μια που ηταν πριν 7 8 χρονια κ μετα νομιζω ηρθε σερρες....μια ετσι λεπτη?? :think: :think: :think:
btw οι τιμες παρεμειναν ιδιες -αυτο δν με πειραζει,με πειραζουν οι ξεπετες και οι κακες υπηρεσιες που αυξανονται  :S :S :S :S

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
αποψε λεω να φαω λουκουμακι με βυζαρες  :tits: :tits:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Ημουν σε διακοπες μια εβδομαδα και γυρισα πριν κανα 2ωρο.Εχει αλλαξει τιποτα συνταρακτικο τις τελευταιες αυτες ημερες η παραμενει η κατασταση ως ειχε?

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Στο αλλο το σαιτ ειδα μια καινοργια οτι δουλευει σημερα ονοματι Ιζαμπελε,τι ρολο βαραει αυτη γνωριζει κανεις?Καινουργια ειναι στο χωρο?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Η δικια μου εμπειρία δεν ηταν κακη, απλα περιμενα περισσότερα. Θα ξαναπαω για τελικη εκτίμηση.
Ασε που μου υποσχεθηκε ο Ζαιτσεφ οτι θα μου πει τα μυστικά της :2funny:
Θα γραψω κι εγω αργότερα.
Ποια ειναι τα μυστικα της Ζαιτσεφ? Αν θες στείλε ενα πμ ή πες το κι εδώ γτ ψήνομαι κι εγώ για Αλινάκι κοριτσάκι..  :)

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Ποια ειναι τα μυστικα της Ζαιτσεφ? Αν θες στείλε ενα πμ ή πες το κι εδώ γτ ψήνομαι κι εγώ για Αλινάκι κοριτσάκι..  :)

Δεν υπαρχουν μυστικα, προφανως αν υπηρχαν θα τα ειχα πει και στον Hagem προ πολλου.
Μαλλον ειναι απλα θεμα χημειας.
Μου κανει εντυπωσει που τελειωνε κι αυτη καθε φορα που βρισκομασταν.
Δεν μου εχει ξανατυχει ποτε με άλλη (επαγγελματια), κι εχω παει με αρκετες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom