Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δυο φορες που την εχω παρει ηταν πραγματι πολυ καλη,μαλιστα ειχα αναρωτηθει ποια ειναι καλυτερη μεταξυ αυτης και της Βερονικας η οποια επισης δεν εκανε εξτρα...αρα απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν την παω??Απλα αναρωτηθηκα πως ξερεις οτι ποτε δεν κολλησε τιποτα

Για το δεκαρικο παραπανω που λες δεν ισχυει...αμα ειναι να γινει η δουλεια θα γινει ετσι κι αλλιως.Οι περισσοτερες απο τις μακροσκελεις και κουραστικες θεωριες σου δε στεκουν

Απλα το συμπερανα επειδη εδω και τοσο καιρο γραφεις για ολες τις αλλες εκτος απο αυτην...

κ 2 φορες για εσενα με κοπελα που ειναι χρονια στο κουρμπετι ειναι τιποτα...αν οντως σου εκανε κλικ θα ειχες παει τουλαχισσουν 42....αλλα εννοειται δικαιωμα σου να πας με οποια θες....

κοιτα αυτο για το αν ξερω αν κολλησε εχεις δικιο...ουτε εγω ουτε κανεις δε μπορει να ξερει...απλα λεω τοσα χροναι δουλεια..οσο χυμα κ να ναι οι γιατροι..στανταρ θα εχει περασει ελεγχους..κ επιπλεον ειναι κοπελα που προσεχει...γιατι με τοση κινηση να δεν προσεχε ηδη θα ηταν νοκ αουτ......

κ πως να το πω...ειναι η μονη....που σχετικα αισθανομαι σιγουρια οταν παω μαζι της...με ολες τις αλλες παντα εχω μια αμφιβολια..γιατι οι πιο πολλες ειναι διερχομενες..κ λεω...αβγαλτα κοριτσακια που μπορει να κανουν τα παντα για μια αρπαχτη...ακομα κ να παιξουν κ την υγεια τους κορωνα γραμμα..ενω με Εφαρα ξερω δεν ειναι ετσι....τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω για Μέρτσυ ότι έκανε παρτούζα με πάνω από 5 άτομα. 7 με είχε πει αν θυμάμαι καλά..  :2on1:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Βροχερη τσαρκα
Νικ 26: ειρηνη δν βλεπεται μαγκες
Venus:Καρλα θα εμπαινα αλλα πριν ενα χρονο που τν πηρα μεγα κομοδινο
Νο1:χριστινα μινιον
νο2: ελενα  :kissass:
νο3: ιζαμπελλα
φριξου 15:ΜιλφοΒικτωρια
Ανδ 24: Συλβια Τζιλφ
Ανδ 30: Ιζαμπελλα μελαχροινη καλουτσικο μωρο με 25 ξεκιναει
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων :rockon: :rockon: :rockon:

Παλι μια απο τα ιδια ειναι,δεν εβαλε μυαλο  :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
δεν καταλαβαινω τι λες? η ταυτοτητα αλλαζει μετα απο εγχειρηση σε πολλες χωρες. αν την εγχειρηση πχ την εκανε πριν 8 χρονια στην χωρα της και μας ηρθε ελλαδα πριν 4 χρονια, με γυναικεια ταυτοτητα, τι μπορεις να καταλαβεις εσυ για το αν εχει αλλαξει φυλο βλεποντας την ταυτοτητα?

1.Τέσσερις πρόσφατες ασπρόμαυρες φωτογραφίες (για ταυτότητα) 2. Αίτηση που θα προμηθευθείτε από το Αστυνομικό Τμήμα 3. Βεβαίωση Νοσηλευτικού Ιδρύματος ή Υγειονομικού Εργαστηρίου για την ομάδα Αίματος και το RHESUS (εφόσον επιθυμείτε την αναγραφή του στο δελτίο σας.) 4. Ταξιδιωτικό ή άλλο έγγραφο ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, από το οποίο να προκύπτει προηγούμενη εγγραφή των στοιχείων «ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ και ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ» των ενδιαφερόμενων, με λατινικούς χαρακτήρες (εφόσον επιθυμείτε αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων διαφορετική του προτύπου ΕΛΟΤ 743, υποβάλλοντας παράλληλα και σχετική υπεύθυνη δήλωση) 5. Για την πρώτη έκδοση του δελτίου ταυτότητας, απαιτείται επίσης η βεβαίωση των στοιχείων του αιτούντος από έναν μάρτυρα. Σε περίπτωση που είστε ανήλικος/η, την βεβαίωση των στοιχείων μπορεί να κάνει ο γονέας ή ο κηδεμόνας. ** H Αρχή έκδοσης του δελτίου ταυτότητας υποχρεωτικά αναζητά αυτεπάγγελτα το πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου ή της Κοινότητας του αιτούντος, και η αποστολή του γίνεται από την Αρχή που το εκδίδει, με τηλεομοιοτυπία ή ηλεκτρονική αλληλογραφία. Το πιστοποιητικό αυτό θα πρέπει να έχει εκδοθεί το αργότερο τρεις μήνες πριν την υποβολή του.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Εγω δεν εχω κανει διατριβη στις τσοντες του Σειρηνα αλλα απο τη φωνη και μονο και την καταλαβα 100%....βγαινει στο σαλονι με τα βυζια εξω,με κοιταει με νοημα και γελαει πονηρα και μου λεει..."τι εγινε?"...σα να μου'λεγε δηλαδη με καταλαβες αλητακο.
Με ρωτησε αν βρεχει ακομα εξω και κανει ψυχρα δειχνοντας μου τις ρωγες της που ηταν καγκελο...

ΘΕΜΑ ΒΑΒΑΤΣΗ ΕΛΗΞΕ....Μη μας τα πρηζετε αλλο και οσοι τη γαμησετε γραψτε κριτικη και φτανει.Μιλαμε για τη Βουλα Βαβατση δηλαδη μια χαζογκομενα που επαιξε σε μερικες απο τις αθλιες τσοντες του Σειρηνακη....ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ουτε για πρωταγωνιστρια του Dorcel,ουτε του Salieri ουτε της Private....Δε μιλαμε ουτε για τη Τσιτσιολινα,ουτε για τη Τζινα Τζειμσον ουτε για τη Συλβια Σαιντ....Μιλαμε για τη Βουλα Βαβατση,μια χαζογκομενα ελληνιδα που γαμιεται για λεφτα

Μη μας τα πρηζετε αλλο λοιπον με τις θεωριες και τις παπαριες

Εγω συμφωνω με τον αλ, δλδ οταν ειχανε πιασει την τσεσμελη να γαμιεται στα μπουρδελα της Αθηνας για 25 ευρω δεν ειδα κανενα να σοκαρεται !! Η τυπισσα κ πιο γνωστη βλεπε εκπομπες ερωτοδικειο οσοι εχουν μια ηλικια ξερουν κ απο οικογενεια ευκαταστατη με πατερα δικηγορο.. αυτη γτ το εκανε? Ειχε αναγκη? Απλα ειχε βγει στη στεφανιδου κ ειπε το εκανα απο αντιδραση κ παπαριες!! Επειτα ποιος σας ειπε οτι η βαβατση εβγαλε εκατομμυρια απτο σειρηνακη?  Αυτα τα λεφτα που περνουν ετσι οπως τα βγαζουν τα τρωνε κιολας.. να μου λεγανε ειναι η τζουλια θα το εβλεπα αλλιως γτ κ τρελλη προβολη ειχε κ χωμενη στο πιο mainstream  συστημα ειναι κ πιο ακριβοπληρωμενη.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208  :knockinb:
antigregory  :knockinb:
mpotofilos  :knockinb:
papazits
al pacino

Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983  :knockinb:
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
gagarin ΝΤΕΝ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΚΜΑ ΑΝΤΕΡΦΕ karaman

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
1.Τέσσερις πρόσφατες ασπρόμαυρες φωτογραφίες (για ταυτότητα) 2. Αίτηση που θα προμηθευθείτε από το Αστυνομικό Τμήμα 3. Βεβαίωση Νοσηλευτικού Ιδρύματος ή Υγειονομικού Εργαστηρίου για την ομάδα Αίματος και το RHESUS (εφόσον επιθυμείτε την αναγραφή του στο δελτίο σας.) 4. Ταξιδιωτικό ή άλλο έγγραφο ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, από το οποίο να προκύπτει προηγούμενη εγγραφή των στοιχείων «ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ και ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ» των ενδιαφερόμενων, με λατινικούς χαρακτήρες (εφόσον επιθυμείτε αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων διαφορετική του προτύπου ΕΛΟΤ 743, υποβάλλοντας παράλληλα και σχετική υπεύθυνη δήλωση) 5. Για την πρώτη έκδοση του δελτίου ταυτότητας, απαιτείται επίσης η βεβαίωση των στοιχείων του αιτούντος από έναν μάρτυρα. Σε περίπτωση που είστε ανήλικος/η, την βεβαίωση των στοιχείων μπορεί να κάνει ο γονέας ή ο κηδεμόνας. ** H Αρχή έκδοσης του δελτίου ταυτότητας υποχρεωτικά αναζητά αυτεπάγγελτα το πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου ή της Κοινότητας του αιτούντος, και η αποστολή του γίνεται από την Αρχή που το εκδίδει, με τηλεομοιοτυπία ή ηλεκτρονική αλληλογραφία. Το πιστοποιητικό αυτό θα πρέπει να έχει εκδοθεί το αργότερο τρεις μήνες πριν την υποβολή του.
ναι ε και? που αναιρει αυτο που λεμε? γεννηθηκε αγορι το πιστοποιητικο γεννησης γραφει αγορι αλλα η αστυνομικη ταυτοτητα εφοσον εχει γινει αλλαγη φυλου αναγραφει γυναικα

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ξέρω για Μέρτσυ ότι έκανε παρτούζα με πάνω από 5 άτομα. 7 με είχε πει αν θυμάμαι καλά..  :2on1:
καλημερα.το σκαλατο στο βαρδαρι το νεο που εγραψα χθεσ ηταν ο ρονι τανα.βγηκαν 6 σκουροι μαζοι απο το δοματιο,παρτουζα,απο δεντροποταμο μερια.απλιτοι.πηγα καρφωτοσ γιαυτην και μολησ τουσ ειδα βρομιαριδεσ χαλαστικα και εφυγα, αν και ο ρονι πριν βγουν αυτοι απο μεσα μου τον επαιζε απξω απο το τζιν.ετοιμοσ να μπω και χαλαστικα ,εφυγα.μεχρη 8 εχει κανει παρτουζα αυτη.δεν καταλαβαινει τιποτα.ηταν ποιο αδυνατη.τωρα χαλασε πολυ

Kastoras33

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια το Μιρελακι δουλευει ακομα?καμια καλη προταση για σαλονικα?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
με 25 ευρα σου κανει τα παντα αυτη.δε λεει οχι σε τιποτα.ειναι πολυ μπρωστα απολεσ τησ αλεσ.ναι δεν ειναι μοντελιε κατασταση.80κιλα  και εφτασε  τωρα
οχι και 80 κιλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom