Δυο φορες που την εχω παρει ηταν πραγματι πολυ καλη,μαλιστα ειχα αναρωτηθει ποια ειναι καλυτερη μεταξυ αυτης και της Βερονικας η οποια επισης δεν εκανε εξτρα...αρα απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν την παω??Απλα αναρωτηθηκα πως ξερεις οτι ποτε δεν κολλησε τιποτα
Για το δεκαρικο παραπανω που λες δεν ισχυει...αμα ειναι να γινει η δουλεια θα γινει ετσι κι αλλιως.Οι περισσοτερες απο τις μακροσκελεις και κουραστικες θεωριες σου δε στεκουν
Απλα το συμπερανα επειδη εδω και τοσο καιρο γραφεις για ολες τις αλλες εκτος απο αυτην...
κ 2 φορες για εσενα με κοπελα που ειναι χρονια στο κουρμπετι ειναι τιποτα...αν οντως σου εκανε κλικ θα ειχες παει τουλαχισσουν 42....αλλα εννοειται δικαιωμα σου να πας με οποια θες....
κοιτα αυτο για το αν ξερω αν κολλησε εχεις δικιο...ουτε εγω ουτε κανεις δε μπορει να ξερει...απλα λεω τοσα χροναι δουλεια..οσο χυμα κ να ναι οι γιατροι..στανταρ θα εχει περασει ελεγχους..κ επιπλεον ειναι κοπελα που προσεχει...γιατι με τοση κινηση να δεν προσεχε ηδη θα ηταν νοκ αουτ......
κ πως να το πω...ειναι η μονη....που σχετικα αισθανομαι σιγουρια οταν παω μαζι της...με ολες τις αλλες παντα εχω μια αμφιβολια..γιατι οι πιο πολλες ειναι διερχομενες..κ λεω...αβγαλτα κοριτσακια που μπορει να κανουν τα παντα για μια αρπαχτη...ακομα κ να παιξουν κ την υγεια τους κορωνα γραμμα..ενω με Εφαρα ξερω δεν ειναι ετσι....τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω...