Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Καλα ρε μαλακες πηγατε πηδηξατε την Βαβατση και δεν μπορειτε να καταλαβετε αν οντως ειναι αυτη? αυτη την σπαστικια φωνη να ακουσεις μονο φτανει χαχα!!
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων
Eσβησα μερικα,για δοκιμασε τωρα.Blastbeat προσπαθω να σου στειλω pm αλλα δεν μπορω. Μηπως γεμισε το inbox?
και αν ειναι κιολας Ελληνιδα και δεν Αλβανακι ή Βουλγαρακι που μεγαλωσε εδω.Μιλαμε για τη Βουλα Βαβατση,μια χαζογκομενα ελληνιδα που γαμιεται για λεφτα
Εγω δεν εχω κανει διατριβη στις τσοντες του Σειρηνα αλλα απο τη φωνη και μονο και την καταλαβα 100%....βγαινει στο σαλονι με τα βυζια εξω,με κοιταει με νοημα και γελαει πονηρα και μου λεει..."τι εγινε?"...σα να μου'λεγε δηλαδη με καταλαβες αλητακο.
Με ρωτησε αν βρεχει ακομα εξω και κανει ψυχρα δειχνοντας μου τις ρωγες της που ηταν καγκελο...
ΘΕΜΑ ΒΑΒΑΤΣΗ ΕΛΗΞΕ....Μη μας τα πρηζετε αλλο και οσοι τη γαμησετε γραψτε κριτικη και φτανει.Μιλαμε για τη Βουλα Βαβατση δηλαδη μια χαζογκομενα που επαιξε σε μερικες απο τις αθλιες τσοντες του Σειρηνακη....ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ουτε για πρωταγωνιστρια του Dorcel,ουτε του Salieri ουτε της Private....Δε μιλαμε ουτε για τη Τσιτσιολινα,ουτε για τη Τζινα Τζειμσον ουτε για τη Συλβια Σαιντ....Μιλαμε για τη Βουλα Βαβατση,μια χαζογκομενα ελληνιδα που γαμιεται για λεφτα
Μη μας τα πρηζετε αλλο λοιπον με τις θεωριες και τις παπαριες
Λοιπον εχουμε και λεμε...
Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208
antigregory
mpotofilos
papazits
al pacino
Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
Ειδικα για την εφαρα,επειδη δεν πιστευα οτι τοχει με ανωμαλιες τοσα χρονια που πηγαινω,εξεπλαγην......γιαυτο και θα ηθελα να μαθω και αλλα γιαυτην
Η παρτουζιαρα που ανεφερα δεν κολλαει σε οποιαδηποτε βρωμια της ζητησεις....απο κατουρημα στο στομα (να κατουραει αυτη δηλ τον αλλο στο στομα),μεχρι να γαμαει καποιον με το ποδι της χωμενο ως τον ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ στο κωλο του......της προαλλες περιμενοντας να μπω ακουω αχ-βαχ,και πολυ δυνατα σκαμπιλια στον κωλο της....οπα λεω θα την στρωσει καλα ο προηγουμενος παιχτης.....ωσπου βγαινει-ουν οι 2 παιχτουρες που την επαιρναν παρτουζα με ενα χαμογελο ως τα αυτια.... ....α, ειναι και πρωην αγαπημενη του Αλ.....
Ελα να λεμε κιαλλες ιστοριες με ανωμαλιες λεμε λεμε......
κι εσυ που το ξερεις ρε μαστορα??κ το οτι προσεχει φαινεται απο το γεγονος οτι ισως ειναι η κοπελα τωρα που εχει παει με τους περισσοτερους κ δεν εχει κολλησει κατι...
θα είναι γιατρός στην διεύθυνση υγιεινής μαν....κι εσυ που το ξερεις ρε μαστορα??
κι εσυ που το ξερεις ρε μαστορα??
τυπε με μπερδεψες..τελιακ η Εφαρα εκανε παρτουζα με 2 η με 5 που γραφεις στη προηγουμενη σελιδα?
κ οντως ετρωγε σκαμπιλια?
απλα με ψιλοπαραξενευει γιατι συνηθως τετοια κανουν κοπελες που βαρανε μυγες..η Εφαρα απο κινηση κ πελατεια σκιζει..γιατι να τα κανει?/..εκτος αν ειναι τα λεφτα....
παντως γενικα προσεχει την υγεια της...τουλαχιστον τωρα...εδω κ 2 χρονια που την ξερω...παλιοτερα οταν ηταν μικρη δεν ξερω τι μπορει να εκανε....αλλα τωρα προσεχει..να φανταστεις ουτε γλωσσοφιλα δινει...μονο μια φορα την ειχα καταφερει σε φιλι κ αυτο οχι κατι φοβερο....
κ το οτι προσεχει φαινεται απο το γεγονος οτι ισως ειναι η κοπελα τωρα που εχει παει με τους περισσοτερους κ δεν εχει κολλησει κατι...
τωρα οσο για ....στασεις εμενα μου αρεσαν 3.......
1) σεξ σε ορθια σταση και οι 2 με αυτην ορθια στον καθρεφτη κ εγω να την καρφωνω απο πισω..
κ μετα μια σταση οπου ειμαστε και οι 2 καθιστοι και το κανουμε...δυσκολη σταση αλλα πολυ σεξουλιαρικη...
κ φυσικα εννοειται κ στα 4 απαιχτη...
δεν ειναι ουτε η πανεμορφη κοπελα ουτε η πιο σεξουλιαρα..αλλα εχει κατι αλλο που σε αναβει...
κ ελεγε ο συναγωνιστης πως καταφερνει και ειναι gfe χωρις να φιλαει...μα με τα χαδακια ξερει αυτη.....
κ μακαρι ολες οι κοπελες να ηταν σαν την Εφαρα....αλλα πολλες τη βλεπουν φιρμες πολυ γρηγορα...
εγω μονο ενα δεν καταλαβα...το απλο της Εφης ξεκιναει απο 30? γιατι συνηθισα το 40αρι και το δινω στανταρ..αλαλ περναω τελεια!!
Οχι φιλαρακι,δεν ηταν η εφαρα....ειπαμε....μια πρωην αγαπημενη του Πατσινο....
Και βεβαια δεν κανει τετοια η εφαρα,αν και πολυ θα ηθελα να ειναι λιγο πιο βιτσιοζα και λιγο πιο ''βρωμικη'' στο λεγειν πανω στο σεξ......δεν μου βγαινει εμενα π.χ. να της πω¨''παρτα μωρη καριολα,φαε τον πουτσο μου πουτανακι οπως εφαγες αλλους 20 σημερα...''...απλα δεν μου βγαινει και δεν νομιζω οτι θα της αρεσε..αν και θα ηθελα να εκφραστω ετσι μαζι της γιατι συνηθως ετσι καπως εκφραζομαι......η δεν νομιζω οτι θα της αρεσε να της εκανα την κωλαρα της κοκκινη (που λει ο λογος) απο τα κωλο-(και πουτσο-) σκαμπιλα
βγαζει μια γλυκα και ενα GFE αυτη η κοπελα που μου αρεσει απιστευτα,αλλα ωρες ωρες θα την ηθελα λιγο πιο.....kinky το πιο ''kinky'' που εχει κανει ειναι να με περιμενει με τις παλαμες ενωμενες και να με κοιταει στα ματια οσο εγω την επαιζα μεχρι να της τα δωσω στις παλαμες.ωρες ωρες θελω να τις πω τα γουστα μου αλλα κολλαω.......για τα λεφτα τωρα:θυμαμαι που την απολαμβαναμε παλια βαρδαρη με 30.....εχει τυχει να της δωσω και 30 παντως 2 φορες σε στιγμες αφραγκιασ...απλα δεν ενιωθα και τοσο καλα μετα...
για τις στασεις μαζι της τωρα συμφωνω μαζι σου:ορθια στον καθρεφτη να την καρφωνεις απο πισω ειναι ολα τα λεφτα οπως και reverse cowgirl.........
Δυο φορες που την εχω παρει ηταν πραγματι πολυ καλη,μαλιστα ειχα αναρωτηθει ποια ειναι καλυτερη μεταξυ αυτης και της Βερονικας η οποια επισης δεν εκανε εξτρα...αρα απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν την παω??Απλα αναρωτηθηκα πως ξερεις οτι ποτε δεν κολλησε τιποταΑλ με ολο το σεβασμο..απο οτι εχω καταλαβει εδω και καιρο δεν την ....πας την Εφη......
μηπως επειδη δε σου κανει τις 'χαρες'' με γυμνα τσιμπουκια..γλωσοφιλα και αλλα ''επικινδυνα σπορ'' που τοσο γουσταρεις να κανεις με καποιες αλλες που τα κανουν πανευκολα για ενα δεκαρικο παραπανω?...λεω εγω.....)
Δυο φορες που την εχω παρει ηταν πραγματι πολυ καλη,μαλιστα ειχα αναρωτηθει ποια ειναι καλυτερη μεταξυ αυτης και της Βερονικας η οποια επισης δεν εκανε εξτρα...αρα απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν την παω??Απλα αναρωτηθηκα πως ξερεις οτι ποτε δεν κολλησε τιποτα
Για το δεκαρικο παραπανω που λες δεν ισχυει...αμα ειναι να γινει η δουλεια θα γινει ετσι κι αλλιως.Οι περισσοτερες απο τις μακροσκελεις και κουραστικες θεωριες σου δε στεκουν