Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Η αναφορα σου για την Τερεζα, ξυπνησε το δάσκαλο μεσα μου, κι ηταν φυσικά η πρωτη επιλογη γι απόψε. Βγηκε μια Μικαελα ομως, την οποια είχα δει και προχθες. Χαριτωμενη, ομηλιτικη, μεχρι που μας ευχαριστησε για την επισκεψη μας εκει. Απο κορμι δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα στα μαυρα σκοταδια του μαγαζιου.

Στο Μινωταυρου, ηταν η Χριστινα που λες. Καλη εντύπωση μου εκανε. Στα υπ οψιν.

Καταθεση τελικα στο δροσεροτερο κορίτσι της πολης. Την πανέμορφη και γλυκυτατη Λαρα του La Femme. Την αίσθηση του να σπαρταραει αυτο το κορμι δεν την αλλαζω με τιποτα, οσα κι αν λετε!!!

Εμφανησιακα ειναι καλη αυτη η Μικαελα?Νεο κοριτσι στη πολη η καμια παλια που τη βαφτισανε ως Μικαελα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πηγα πριν λιγο καρφωτος για το μωρο μου αλλα στη θεση της βγηκε η Βουλα Βαβατση 100%....ναι ειναι αυτη αλλα δε μ'αρεσε σαν γυφτακι με βαμμενο μαλλι,πολυ αδυνατη και μου φανηκε και χαλαρο το κορμι της και δεν κανει και γυμνο τσιμπουκι.

Και μετα πηγα στην Ουκρανη Ελενα στο Τριδυμο 2 αλλα δεν ενθουσιαστηκα.Πολυ τυπικη,στο 10λπεπτο γκρινιαξε για το χρονο,εντελως ψευτικα βογγητα και ατακες σε κουραστικο βαθμο....Μπα δε λεει...εκτος απο το πανεμορφο προσωπο που μου θυμισε εντονα την αγαπημενη μου Νασια τιποτα παραπανω και χοντρουλα και εμφανεστατη κυτταριτιδα και πανακριβα προγραμματα και μαλακισμενη τσατσα.Οι λεπτομερειες αργοτερα... :tired:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Αγοριναα που χαθηκες εσυ??  Βραδυνη δουλευει η Τζαστιν.
που να μαι τριγυριζω γυρω απ τον αξονα μου, το ξερω οτι δουλευει βραδυνη αλλα συνεχεια? δεν αλλαζει βαρδια ποτε?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
πηγα πριν λιγο καρφωτος για το μωρο μου αλλα στη θεση της βγηκε η Βουλα Βαβατση 100%....ναι ειναι αυτη αλλα δε μ'αρεσε σαν γυφτακι με βαμμενο μαλλι,πολυ αδυνατη και μου φανηκε και χαλαρο το κορμι της και δεν κανει και γυμνο τσιμπουκι.

Και μετα πηγα στην Ουκρανη Ελενα στο Τριδυμο 2 αλλα δεν ενθουσιαστηκα.Πολυ τυπικη,στο 10λπεπτο γκρινιαξε για το χρονο,εντελως ψευτικα βογγητα και ατακες σε κουραστικο βαθμο....Μπα δε λεει...εκτος απο το πανεμορφο προσωπο που μου θυμισε εντονα την αγαπημενη μου Νασια τιποτα παραπανω και χοντρουλα και εμφανεστατη κυτταριτιδα και πανακριβα προγραμματα και μαλακισμενη τσατσα.Οι λεπτομερειες αργοτερα... :tired:
Μπα? Νόμιζα μόνο Δευτέρες και Πέμπτες δουλεύει το Βαβατσόσκυλο. Μπήκα για τα καλά φαίνεται στην ρουτίνα και άρχισε να δουλεύει κι άλλες μέρες  :knockinb: :knockinb:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μπα? Νόμιζα μόνο Δευτέρες και Πέμπτες δουλεύει το Βαβατσόσκυλο. Μπήκα για τα καλά φαίνεται στην ρουτίνα και άρχισε να δουλεύει κι άλλες μέρες  :knockinb: :knockinb:

ειναι επειδη ειναι μεγαλη φιρμα και το ...δινει με 30.... :2funny:

φιρμα απο τον Δενδροποταμο ως το Χαριλαου...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ειναι επειδη ειναι μεγαλη φιρμα και το ...δινει με 30.... :2funny:

φιρμα απο τον Δενδροποταμο ως το Χαριλαου...

παιδια ενας συναγωνιστης μ ρωταει με ΠΜ που δουλευει η Βουλα σε ποιο στουντιο της Θεσσαλονικης?
εγω την εχω δει στο κολομπαρο π δουλευει μονο  :rolleyes: :rolleyes:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
παιδια ενας συναγωνιστης μ ρωταει με ΠΜ που δουλευει η Βουλα σε ποιο στουντιο της Θεσσαλονικης?
εγω την εχω δει στο κολομπαρο π δουλευει μονο  :rolleyes: :rolleyes:
Αμα ηταν η Βουλα καλα θα ταν αδερφε αλλα ΔΕΝ ειναι οντος μοιαζει παρα πολλη αλλα την πηρα και την ειδα απο πολλη κοντα συν οτι δεν ειδα και καποια ουλη και ΔΕΝ ειναι και τζαμπα το 30αρι γιατι στο δωματιο ηταν αστα να πανε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208  :knockinb:
antigregory  :knockinb:
mpotofilos  :knockinb:
papazits
al pacino

Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983  :knockinb:
?Ainigma?
gagarin
sierakilo

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
με την φωτογραφια στα χερια μπειτε στο δωματιο, αν εχετε και κανα βιντεο στο κινητο για να τσεκαρετε φωνη και κουνηματα.
σωσιας και μιμος τοσο καλος  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
με την φωτογραφια στα χερια μπειτε στο δωματιο, αν εχετε και κανα βιντεο στο κινητο για να τσεκαρετε φωνη και κουνηματα.

Τεκνον μου εσυ την πηδηξες την βαβατση.?? ...για να τσεκαρω διπλα στο ονομα σου το κρεβατακι...  :knockinb:

:2funny:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Man αν ηταν η αλιθινη δεν επαιζε να γαμιωταν μονο για ενα 30αρι απο τα οποια αυτη θα παρει τα 15 κ ισως τα 10 δεν υπηρχε περιπτωση.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Δυστυχώς μάλλον δεν υπάρχει αυτό που ζητάς στη Θεσσαλονίκη...

Νατάσσα Αν. Γεωργίου 16(πρωι) μου ήρθε στο μυαλό, αλλά δεν εγγυώμαι για τα γλωσσόφιλα

Η Νατάσσα κάνει γλωσσόφιλα (και πολύ επιθετικά μάλιστα) στα πιο ακριβά προγράμματα, στο απλό τα πράγματα είναι πιο στάνταρ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η Νατάσσα κάνει γλωσσόφιλα (και πολύ επιθετικά μάλιστα) στα πιο ακριβά προγράμματα, στο απλό τα πράγματα είναι πιο στάνταρ.

Στο απλο μαν, ειναι σαν τον Μεσι στο παγκοσμιο...  :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208  :knockinb:
antigregory  :knockinb:
mpotofilos  :knockinb:
papazits
al pacino

Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983  :knockinb:
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
χαχαχα μ αρεσε οπως το τοποθετησες ρεε...λοιπον ακου και τις αποδειξεις τωρα...πρωτον δεν ειναι η φωνη της αυτη...και 2ον δεν εχει την ουλη...3ον το τσεκαρα κι αλλιως..μπηκα μεσα οταν ακομα αρχιζαμε και το συζητουσαμε πριν γινει τοσος ντορος και την ρωτησα αν ειναι η σουλα η μπαμπατση...και μου χαμογελασε και μου λεει ισως....αν ητανε οντως η βουλα θα επρεπε να λιγο μια παρει μια φατσα ερωτηματικου τυπου...οπως ολοι οταν μας μπερδευουνε με καποιον...αυτη απλα πολυ ηρεμα απαντησε χαμογελωντας..ισως...αυτο με παρεξενεψε...εκτος και αν ειναι τοσο καλη ηθοποιος πια και θα την δουμε και στην φινος φιλμ...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Man αν ηταν η αλιθινη δεν επαιζε να γαμιωταν μονο για ενα 30αρι απο τα οποια αυτη θα παρει τα 15 κ ισως τα 10 δεν υπηρχε περιπτωση.
και εγω το ιδιο θα ελεγα ΑΝ δεν την ειχα δει, δεν την ειχα ακουσει, δεν την ειχα... ... και αν δεν μου το ειχε πει η ιδια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
χαχαχα μ αρεσε οπως το τοποθετησες ρεε...λοιπον ακου και τις αποδειξεις τωρα...πρωτον δεν ειναι η φωνη της αυτη...και 2ον δεν εχει την ουλη...3ον το τσεκαρα κι αλλιως..μπηκα μεσα οταν ακομα αρχιζαμε και το συζητουσαμε πριν γινει τοσος ντορος και την ρωτησα αν ειναι η σουλα η μπαμπατση...και μου χαμογελασε και μου λεει ισως....αν ητανε οντως η βουλα θα επρεπε να λιγο μια παρει μια φατσα ερωτηματικου τυπου...οπως ολοι οταν μας μπερδευουνε με καποιον...αυτη απλα πολυ ηρεμα απαντησε χαμογελωντας..ισως...αυτο με παρεξενεψε...εκτος και αν ειναι τοσο καλη ηθοποιος πια και θα την δουμε και στην φινος φιλμ...

ο καθενας την γνωμη του, οταν θα παω και την δω και εγω θα πω και εγω την δικια μου...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
και εγω το ιδιο θα ελεγα ΑΝ δεν την ειχα δει, δεν την ειχα ακουσει, δεν την ειχα... ... και αν δεν μου το ειχε πει η ιδια
Εμενα ακριβως το αντιθετο μου πε οτι ολοι της λενε οτι ειναι η βαβατση και μου λεει τοσο πολλη μοιαζουμε ποια λεω ναι και λεει τη να κανουμε ολοι εχουν τον διδυμο τους εγω εχω αυτην συν οτι δεν ειδα καμμια ουλη κατω η βαβατση λενε οτι εχει μια κατω.

Anomalakis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2014
Like
4
Πόντοι
0
H εφη φριξου 15 πρωινα απο πεμπτη μεχρι κυριακη, η εμμα βραδυνη καθημερινα στο φριξου 13
Ενταξει εχουν καλα κορμια αλλα μην περιμενεις να δεις μοντελα. Παντως μοντελε κοριτσια εχει αρκετα με γλωσσοφιλα μαζι ομως σχεδον καθολου. Συνυθως τα μπαζα το κανουν αυτο για να ανεβασουν την πελατεια τους.  ;)

Γεια και απο μενα παιδες,παλιος στο site,καινουργιος σε οτι θα αφορα πληροφορηση.
Οντως η Εφη παιζει σε αλλη κατηγορια σε οτι αφορα τεχνικη,αισθησιασμο,στασεις,φαντασια........και στα 4 κωλος απο αλλο πλανητη.
το μονο που υστερει ισως λιγο ειναι οτι δεν μου βγαζει ανωμαλη γκαυλα του στυλ να της λες βρομολογα,να τις συμπεριφερεσαι σαν ενα κομματι κρεας κτλ κτλ,ειναι πολυ γλυκια γιαυτο.
παρεπιπτοντως,ενα απο τα πραγματα που εμενα τουλαχιστον με γκαβλωνουν πολυ ειναι να μου λενε τα κοριτσια στο δωματιο ανωμαλιες που τους ζητανε η και εχουν κανει με πελατες  :lheel:.
Καποιος λοιπον ειχε ζητησει απο εφη να του την παιζει ενω αυτος εγλυφε μια ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ που ειχε φερει....
επισης,ποια φανταζεστε οτι μπορει να εχει κανει παρτουζα με 5 (ναι,ΠΕΝΤΕ) πιτσιρικαδες στο ιδιο δωματιο?
μοιραστειτε μαζι μου αλλες ανωμαλες ιστοριες που εσεις ξερετε,ειδικα αν αφορουν Εφη.....
επεται συνεχεια.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom