Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
κι αλλη πασιγνωστος ιεροδουλος εθεαθη πριν λιγο στην Πολιχνη κοντα στο κομμωτηριο της πασιγνωστης κοσμικης κομμωτριας το οποιο επισκεπτεται πολυ συχνα κι αλλη πασιγνωστη ιεροδουλος της οποιας η εθνικη ομαδα αποκλειστηκε ηδη απο το μουντιαλ  :rolleyes: :rolleyes:
Αλλα δε θα πω ποιες ειναι μη με πιεζετε  :rolleyes: :rolleyes:

Που ζω ρε πουστη μου...στο πουτανοχωρι??

Απο πουτάνες δεν ξέρω, αλλά για πουτανοκομώτρια μου `ρχετε μία στο μυαλό, ειδικά όταν το post το `κανε ο Al...!

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
κι αλλη πασιγνωστος ιεροδουλος εθεαθη πριν λιγο στην Πολιχνη κοντα στο κομμωτηριο της πασιγνωστης κοσμικης κομμωτριας το οποιο επισκεπτεται πολυ συχνα κι αλλη πασιγνωστη ιεροδουλος της οποιας η εθνικη ομαδα αποκλειστηκε ηδη απο το μουντιαλ  :rolleyes: :rolleyes:
Αλλα δε θα πω ποιες ειναι μη με πιεζετε  :rolleyes: :rolleyes:

Η μια ειναι η Αντριανα και η αλλη ειναι η Καρμεν....οι εν λογω αυτες κυριες(για να μην τις χαρακτηρισω αλλιως)ειναι πολυ καλες φιλες με την ιδιοκτητρια του μαγαζιου την Αννυ....

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Της αποκαλυψα εγω για σενα Al...δε πιστευω να σε πειραξε?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πετυχημενη επισκεψη στην εβελινα στην εκκλησια το παλιο της λημερι οβερ. στο καινουριο κοντα στα κτελ στην γιαννιτσων η δαναη απο τα παλια γυρισε απο κοζανη μου φαινεται καποιος ηταν φανατικος με αυτην τζιελ ή καραμαν δεν θυμαμαι οβερ. πολυ διας  :police: :police: :police: στην γιαννιτσων βαλθηκαν να εξαφανισουν τα λοιμωδη νοσηματα και την βιοποικιλοτητα των μικροβιων απο την πολη μας, τι κανουν οι οικολογικες οργανωσεις μονο για τους λυκους και τις αρκουδες που ρημαζουν τα κοπαδια ενδιαφερονται???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πετυχημενη επισκεψη στην εβελινα στην εκκλησια το παλιο της λημερι οβερ. στο καινουριο κοντα στα κτελ στην γιαννιτσων η δαναη απο τα παλια γυρισε απο κοζανη μου φαινεται καποιος ηταν φανατικος με αυτην τζιελ ή καραμαν δεν θυμαμαι οβερ. πολυ διας  :police: :police: :police: στην γιαννιτσων βαλθηκαν να εξαφανισουν τα λοιμωδη νοσηματα και την βιοποικιλοτητα των μικροβιων απο την πολη μας, τι κανουν οι οικολογικες οργανωσεις μονο για τους λυκους και τις αρκουδες που ρημαζουν τα κοπαδια ενδιαφερονται???
ωραιος φιλε θα εκτιμηθει η πληροφορια σου

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Εβελίνα που ήταν μέχρι πριν καμμια βδομάδα τρίδυμα? Πρωινή βάρδια ή βραδινή τύπε  :think:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
βραδυνη τωρα δηλαδη, ναι αυτη στα τριδυμα η ιδια αλυσιδα ειναι

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
κι αλλη πασιγνωστος ιεροδουλος εθεαθη πριν λιγο στην Πολιχνη κοντα στο κομμωτηριο της πασιγνωστης κοσμικης κομμωτριας το οποιο επισκεπτεται πολυ συχνα κι αλλη πασιγνωστη ιεροδουλος της οποιας η εθνικη ομαδα αποκλειστηκε ηδη απο το μουντιαλ  :rolleyes: :rolleyes:
Αλλα δε θα πω ποιες ειναι μη με πιεζετε  :rolleyes: :rolleyes:

Που ζω ρε πουστη μου...στο πουτανοχωρι??

Τη μιλφαρα τη κομμωτρια θελω να τη σκισω. Ολο λεω να παω απο εκει να ρωτησω ποσο παει το αντρικο αλλα δε με παει ο δρομος προς Πολιχνη..

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Το νέο της ημέρας...
Η Αντριάνα τουμπανίεθ, ετοιμάζει δικό της studio πίσω από τον Καλιγούλα...  :fuck1:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Το νέο της ημέρας...
Η Αντριάνα τουμπανίεθ, ετοιμάζει δικό της studio πίσω από τον Καλιγούλα...  :fuck1:
αμα βαλει και παρτουζα με την candy και την τσαρινα μαζι και οι 3 τοτε θα ητανε νεο... :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ωρες ωρες απορω κι εγω ο ιδιος με τη μαλακια που με δερνει  :jerking: :jerking:
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.

Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.

Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ωρες ωρες απορω κι εγω ο ιδιος με τη μαλακια που με δερνει  :jerking: :jerking:
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.

Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.

Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα

αν ειναι γυφτακι κιολας εφυγα κιολας σημερα να τη χυσω  :grin: :grin:

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
geiasas eimai kainourgios sto site alla xronia sto kourmpeti.sygxaritiria gia tin kali enimerwsi pou kanete giati tosa xronia paw opou na nai kai tin pataw synexeia,polles jepetes exw faei  :uglystupid: mia erwtisi yparxei foto tis efis giati diabazw toso kala sxolia kai thelw na tin dokimasw.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
geiasas eimai kainourgios sto site alla xronia sto kourmpeti.sygxaritiria gia tin kali enimerwsi pou kanete giati tosa xronia paw opou na nai kai tin pataw synexeia,polles jepetes exw faei  :uglystupid: mia erwtisi yparxei foto tis efis giati diabazw toso kala sxolia kai thelw na tin dokimasw.
kainourgios alla gynaikos? Isws gi auto na tin patas koukla mou

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εκανα μια τσαρκα χτες και ειδα στο Φριξου 13 ενα μελαχροινο πανω στην αλλαγη..λεω ας παω να δω...
η Μιραμπελα ηταν,εβαψε μαυρα τα μαλια της και ξεγελαστηκα..ρε σεις πολυ κυταριτιδα,αυτη δεν ειχε καθολου παλια νομιζω,παντως χαλασε πολυ...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
εκανα μια τσαρκα χτες και ειδα στο Φριξου 13 ενα μελαχροινο πανω στην αλλαγη..λεω ας παω να δω...
η Μιραμπελα ηταν,εβαψε μαυρα τα μαλια της και ξεγελαστηκα..ρε σεις πολυ κυταριτιδα,αυτη δεν ειχε καθολου παλια νομιζω,παντως χαλασε πολυ...
Μιραπέλα ντεν έκει πρόμπλημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom