ωρες ωρες απορω κι εγω ο ιδιος με τη μαλακια που με δερνει
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.
Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.
Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα