Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ωρες ωρες απορω κι εγω ο ιδιος με τη μαλακια που με δερνει  :jerking: :jerking:
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.

Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.

Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα
Ακόμα δεν έχεις πάει να φας Αλινα? Και πας στο καθε λογής γυφτάκι? Μήπως είσαι Γιωτάς  :think: :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εφτασαν παλι τα χιλιομετρα μου για το μεγαλο σερβις του αυτοκινητου...παω λοιπον στο μαστορα στην ευρυτερη περιοχη του Μυλου και οπως συνηθιζεται χρονια πλεον μαζι με την επισκεψη στο συνεργειο γινεται και η παραδοσιακη πρωινη μπουρδελοτσαρκα με γαμησι μαζι  :grin:
Ημουν πανετοιμος για Νατασα αλλα περασα 3 φορες απ'εξω,η πρωτη πορτα ηταν ανοιχτη τα φωτα σβηστα,χτυπησα αλλα δε μ'ανοιξαν.Στις 11.15 ξαναπερασα αλλα παλι ηταν κλειστα οποτε κατεληξα στην υπεροχη Νταϊανα παλι η οποια καθε φορα ειναι και καλυτερη
Ετσι λοιπον πριν 2 ωρες:

-Ερημιτη.το ομορφο πιπινι Λιζα που ειναι πολυ καλη περιπτωση μεσα.Εχει παρει και κιλα και εκανε κωλαρα απο τις λιγες.Ακριβως απεναντι και πλαϊ ετοιμαζεται νεο ξυλινο στουντιο
-Αχελωου.η Κορυφαια Νταϊανα  :rockon: :rockon:
-Τριδυμο 3.η Εβελινα
-Τριδυμο 2.η μελαχρινη Ουκρανη κουκλα Ελενα με τις ωραιες καμπυλες
-Τριδυμο 1.Σαρα Τσεχα ξανθια νταρντανουλα με χαζη φατσα σα να την πατησε μηχανακι καπως και κιτς κουρεμα
-Φριξου 15.η Εφη και διπλα ακριβως σχεδον ετοιμο και το νεο στουντιο
-Φριξου 14.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 21.η μεξικανα μιλφ Μονικα με το εκφυλο στυλακι.Χυσιμο στο στομα με 40ε και αυτη
-Αν.Γεωργιου 38.η κορυφαια σε εμφανιση νεαρη Ρουμανα Γωγω.Παλι νυσταγμενη παλι βαρεμενη ρε γαμωτο αλλα οπως και να'χει ψηνομαι τρελα λογω εμφανισης
-Αν.Γεωργιου 34.Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλη καμαρωτη κοπελα καπως γυφτοφατσα κι αυτη
-Αν.Γεωργιου 24.η Τζουλια η νταρντανουλακ καποτε ηταν ομορφουλα αλλα τωρα εγινε εντελως σκυλι

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Παλουκάρια εθεάθει πουθενά η Τζαστίν ? Και σε ποιά βάρδυα ?

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες. Η Αντριαννα απ Ανδ.Γεωργιου 30 ποτε δουλευει?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
διωρθοθηκε και αυτο τωρα αν δεισ κανα ορθογραφικο λαθοσ μην βρησεισ αλβανοσ ειμαι.γιαυτο προτημο τα greeklish :S
Όχι εντάξει, είμαστε από αυτούς που εκτιμάνε την προσπάθεια  ;)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Παρα πολυ καλη η Μελίνα στο Τσίρκο!!!!
Το μέλλον θα δείξει αν ειναι ιεροσυλία, αλλα μου θυμισε την Καντυ πριν τρια χρονια...

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και ποια έχει τα μεγαλύτερα Βυζιά σε αυτή την πόλη!!???!!!
Βοηθάτε παίδες!!

Εφτασαν παλι τα χιλιομετρα μου για το μεγαλο σερβις του αυτοκινητου...παω λοιπον στο μαστορα στην ευρυτερη περιοχη του Μυλου και οπως συνηθιζεται χρονια πλεον μαζι με την επισκεψη στο συνεργειο γινεται και η παραδοσιακη πρωινη μπουρδελοτσαρκα με γαμησι μαζι  :grin:
Ημουν πανετοιμος για Νατασα αλλα περασα 3 φορες απ'εξω,η πρωτη πορτα ηταν ανοιχτη τα φωτα σβηστα,χτυπησα αλλα δε μ'ανοιξαν.Στις 11.15 ξαναπερασα αλλα παλι ηταν κλειστα οποτε κατεληξα στην υπεροχη Νταϊανα παλι η οποια καθε φορα ειναι και καλυτερη
Ετσι λοιπον πριν 2 ωρες:

-Ερημιτη.το ομορφο πιπινι Λιζα που ειναι πολυ καλη περιπτωση μεσα.Εχει παρει και κιλα και εκανε κωλαρα απο τις λιγες.Ακριβως απεναντι και πλαϊ ετοιμαζεται νεο ξυλινο στουντιο
-Αχελωου.η Κορυφαια Νταϊανα  :rockon: :rockon:
-Τριδυμο 3.η Εβελινα
-Τριδυμο 2.η μελαχρινη Ουκρανη κουκλα Ελενα με τις ωραιες καμπυλες
-Τριδυμο 1.Σαρα Τσεχα ξανθια νταρντανουλα με χαζη φατσα σα να την πατησε μηχανακι καπως και κιτς κουρεμα
-Φριξου 15.η Εφη και διπλα ακριβως σχεδον ετοιμο και το νεο στουντιο
-Φριξου 14.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 21.η μεξικανα μιλφ Μονικα με το εκφυλο στυλακι.Χυσιμο στο στομα με 40ε και αυτη
-Αν.Γεωργιου 38.η κορυφαια σε εμφανιση νεαρη Ρουμανα Γωγω.Παλι νυσταγμενη παλι βαρεμενη ρε γαμωτο αλλα οπως και να'χει ψηνομαι τρελα λογω εμφανισης
-Αν.Γεωργιου 34.Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλη καμαρωτη κοπελα καπως γυφτοφατσα κι αυτη
-Αν.Γεωργιου 24.η Τζουλια η νταρντανουλακ καποτε ηταν ομορφουλα αλλα τωρα εγινε εντελως σκυλι

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Και ποια έχει τα μεγαλύτερα Βυζιά σε αυτή την πόλη!!???!!!
Βοηθάτε παίδες!!
Χριστίνα Ρουμάνα στο Έρως 16 αν θες πλαστικούρα. Άν πάλι προτιμάς natural έχουμε Εβελίνα στα τρίδυμα ή στην Εκκλησία, Αλίνα στη Νικ. Ουρανού 26 και Δανάη στο καινούριο κοντά στα κτελ !  :tits: :tits: :tits:  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χριστίνα Ρουμάνα στο Έρως 16 αν θες πλαστικούρα. Άν πάλι προτιμάς natural έχουμε Εβελίνα στα τρίδυμα ή στην Εκκλησία, Αλίνα στη Νικ. Ουρανού 26 και Δανάη στο καινούριο κοντά στα κτελ:tits: :tits: :tits:  :rockon:
πηγες ρε;την ειδες;τι λεει;ειναι οσο ομορφη την θυμαμαι απο κοζανη ακομα το μωρο;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
πηγες ρε;την ειδες;τι λεει;ειναι οσο ομορφη την θυμαμαι απο κοζανη ακομα το μωρο;
Μαν δεν είμαι από Σαλονίκη και όταν ήρ8α πριν κανα μήνα που ακούστηκε ότι θα δούλευε στα τρίδυμα δεν την πέτυχα. Βασικά έχω να την πετύχω από εποχές Σαπφού 20. Βολεύτηκα όμως και με το παραπάνω με την Εβελίνα !!!  :tits: :rockon:

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μαν δεν είμαι από Σαλονίκη και όταν ήρ8α πριν κανα μήνα που ακούστηκε ότι θα δούλευε στα τρίδυμα δεν την πέτυχα. Βασικά έχω να την πετύχω από εποχές Σαπφού 20. Βολεύτηκα όμως και με το παραπάνω με την Εβελίνα !!!  :tits: :rockon:
poso paei stin efi paidia?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χριστίνα Ρουμάνα στο Έρως 16 αν θες πλαστικούρα. Άν πάλι προτιμάς natural έχουμε Εβελίνα στα τρίδυμα ή στην Εκκλησία, Αλίνα στη Νικ. Ουρανού 26 και Δανάη στο καινούριο κοντά στα κτελ !  :tits: :tits: :tits:  :rockon:
Μηπως εισαι βυζολατρης ???  :tits:  :boobies:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom