Επισκέπτης
πηγα σε πεντε ντελα και πετυχα 2 ελληνιδες πρωτη φορα με συμβαινει αυτο
πφφφφφ,δεν πηγα επειδι ειχα μονο 30 ευρο πανο μου :-40 εχει το χαλαρο... και εγω μεχρι εκει που την θυμαμαι 30 το εχει. σιγουρα το τελευταιο εξαμηνο.
μπειμπισιτινγκ σε παππουδες θα εκανεμελινα αν και ωραια παρουσια, δεν στο κρεβατι. με ειπε και το κουφο, τις λεω απο που εισαι βολο με λεει και δουλευες εκει στα ντελα τις λεω, οχι με λεει , σε μπαρ τις λεω εναι κατι τετοιο και μπειμπι σιτινγκ με εστειλε αδιαβαστο.
ο νεος της βδομαδας.....καλωςηρθες στο σαιτ μαςΑυτη η Εφυ παιδια σε ποιο μαγαζι δουλευει και τι λεει εμφανισιακα?
αν δεν κανω λαθος η Εφη περασε απο Βαρδαρη...μιλαω για προ 2006 εποχη.εαν ειναι αυτη που νομιζω την θυμαμαι στην Τανταλου ...η Εφη ειναι τοσο παλια μαν οσο περιπου και τα στουντιο στον μυλο.....πολλα χρονια στην πιατσα
περασε ναι.....πριν την κωλετηαν δεν κανω λαθος η Εφη περασε απο Βαρδαρη...
περασε ναι.....πριν την κωλετη
Επίσης παρακαλώ γαμάικαν..τζαμαικαν αν ειδες την δαναη θελω πμ με λεπτομερειες εμφανιση,υπηρεσιες που αναγγελθγηκαν στο σαλονι,καυτες λεπτομερειες κλπ εννοω αλλαγες εμφανισης κλπ....
Είχε πρωτοεμφανιστεί Προμηθέως από την πάνω πλευρά της Μοναστηρίου σε εκείνο που ανέβαινες στο δεύτερο όροφο. Ήταν πολύ στενή τότε θυμάμαι μόλις είχε πρωτοξεκινήσει και σε κάθε διείσδυση πονούσε και τραβιόταν μπροστά και πλάι. Τώρα δε καταλαβαίνει τπτ η Εφάρα !!!αν δεν κανω λαθος η Εφη περασε απο Βαρδαρη...μιλαω για προ 2006 εποχη.εαν ειναι αυτη που νομιζω την θυμαμαι στην Τανταλου ...
Είχε πρωτοεμφανιστεί Προμηθέως από την πάνω πλευρά της Μοναστηρίου σε εκείνο που ανέβαινες στο δεύτερο όροφο. Ήταν πολύ στενή τότε θυμάμαι μόλις είχε πρωτοξεκινήσει και σε κάθε διείσδυση πονούσε και τραβιόταν μπροστά και πλάι. Τώρα δε καταλαβαίνει τπτ η Εφάρα !!!
στην τανταλου σε πιο λεσ.σε αυτο με τιν ασπρη αλουμηνοπορτα?αν δεν κανω λαθος η Εφη περασε απο Βαρδαρη...μιλαω για προ 2006 εποχη.εαν ειναι αυτη που νομιζω την θυμαμαι στην Τανταλου ...
ή απ το Μαρινόσπιτο περασε ή απο το γωνιακο πρασινο (κοτετσι)...σε ενα απο τα δυο,αλλα περασανε πολλα χρονια απο τοτε....στην τανταλου σε πιο λεσ.σε αυτο με τιν ασπρη αλουμηνοπορτα?
μαρινοσπιτο..λ..τι θυμησες ρε φιλε...πες μας και για την τρελοτζενηή απ το Μαρινόσπιτο περασε ή απο το γωνιακο πρασινο (κοτετσι)...σε ενα απο τα δυο,αλλα περασανε πολλα χρονια απο τοτε....
H Βουλα που λεγετε Αλικη τυπε?Τυποι μου ,τελικα οντως ειναι η Βουλα στο Ερως 16.Μολις επεστρεψα απο φετιχιστικη δραση. Οσοι προλαβαινετε θα ειναι ως τις 18.30 αλλιως την Πεμπτη παλι.
Ευχαριστω τον συναγωνιστη bourdeliotis και δημοσια
Και μετα για λιγο.περασε ναι.....πριν την κωλετη
Κριτικη;Τυποι μου ,τελικα οντως ειναι η Βουλα στο Ερως 16.Μολις επεστρεψα απο φετιχιστικη δραση. Οσοι προλαβαινετε θα ειναι ως τις 18.30 αλλιως την Πεμπτη παλι.
Ευχαριστω τον συναγωνιστη bourdeliotis και δημοσια
Είχε πρωτοεμφανιστεί Προμηθέως από την πάνω πλευρά της Μοναστηρίου σε εκείνο που ανέβαινες στο δεύτερο όροφο. Ήταν πολύ στενή τότε θυμάμαι μόλις είχε πρωτοξεκινήσει και σε κάθε διείσδυση πονούσε και τραβιόταν μπροστά και πλάι. Τώρα δε καταλαβαίνει τπτ η Εφάρα !!!