Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.623
- Πόντοι
- 17.065
Nαι τυπε.H Βουλα που λεγετε Αλικη τυπε?
Δεν θα βαλω τυπε γιατι δεν γαμησα.Φορουσε clear heels και επιδοθηκα σε καταστασεις φετιχισμου.Κριτικη;
Nαι τυπε.H Βουλα που λεγετε Αλικη τυπε?
Δεν θα βαλω τυπε γιατι δεν γαμησα.Φορουσε clear heels και επιδοθηκα σε καταστασεις φετιχισμου.Κριτικη;
να σας θυμησω την Μαιρουλα? που μεγαλωσε γενεες-γενεες ψωλοαρμεγοντας τα πεη τους/μας...μαρινοσπιτο..λ..τι θυμησες ρε φιλε...πες μας και για την τρελοτζενη
ΑΑΑΑαααααχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σας θυμησω την Μαιρουλα? που μεγαλωσε γενεες-γενεες ψωλοαρμεγοντας τα πεη τους/μας...
τι πιασαμε;τις γεροντοθυμησες;να σας θυμησω την Μαρινα που ελεγε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''να σας θυμησω την Μαιρουλα? που μεγαλωσε γενεες-γενεες ψωλοαρμεγοντας τα πεη τους/μας...
Η Αλβανιδα Μαιρη ενα απο τα καλητερα που περασαν απο Βαρδαρη.να σας θυμησω την Μαιρουλα? που μεγαλωσε γενεες-γενεες ψωλοαρμεγοντας τα πεη τους/μας...
τα καλυτερα βυζια της πιατσας για μενα...το βυζομπαλο της ηταν απαιχτο...το θηλαζα ανελιπως.Η Αλβανιδα Μαιρη ενα απο τα καλητερα που περασαν απο Βαρδαρη.
τι πιασαμε;τις γεροντοθυμησες;να σας θυμησω την Μαρινα που ελεγε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''
τα καλυτερα βυζια της πιατσας ισως,αλλα το καλυτερο μουνι της πιατσας ηταν η Αννα-Μαρια να τα λεμε αυτα για τους νεουςτα καλυτερα βυζια της πιατσας για μενα...
τα καλυτερα βυζια της πιατσας ισως,αλλα το καλυτερο μουνι της πιατσας ηταν η Αννα-Μαρια να τα λεμε αυτα για τους νεους
τοτε που ειχε δλδ καλα καυλακια στα μπουρδελα οχι ολες τις δευτεραντζες
για κωλο επρεπε να ρωτησεις.....αυτες μονο και αυστηρα κωλο τις πηδαμε τις αλογεςτελικα η κριση εχει και τα καλα της
η βουλα στο ερως 16 αλανια μου
εννοειται πως κατεθεσα αμεσως μολις την αντικρυσα
ειμαι 1.84 και μετα τακουνια με περναγε
αλογο 2μετρο η γκομενα,σωματαρα,ποδαρα,πιο καλη απο τις φωτο και τις τσοντες
στα του αγωνα αν και περιμενα να ειναι σνομπ ωστοσο με διεψευσε
πολυ καλη συζητησουλα,το τσιμπουκι της ολα τα λεφτα
στο γαμησι την πηρα μονο στα 4
στα μειον το μουνι μαγγανοπηδαγο
δεν ξερω αν κανει και βαρια προγραμματα
ναι το ξερωγια κωλο επρεπε να ρωτησεις.....αυτες μονο και αυστηρα κωλο τις πηδαμε τις αλογες
για να μην παρεις την μελινα στο λαιμο σου θα παρεις μερικα μελη....πρωινη καταθεση στη Μελινα ελπιζω να βελτειωθει γιατι ακομα περιμενω να καταλαβω το λογο που εδωσα το τριανταρι.
κριτικη δεν ανεβαζω για να μη την παρω στο λαιμο μου.ακομα αρχη ειναι και ελπιζω να βελτειωθει
ποοοοοοοοοοοο τι ειπες τωραααααααααααααα;για 2 μηνες δεν πηδηξα αλλη πουτανα.....4 φορες την βδομαδα πηγαινα εκει,την ειχα ερωτευτει(γαμα το μουνακι μου φωναζε)θυμιζε teagan presley...και ξερεις εεε;καλοπαντρευτηκε το μικροοοο....ποοοοοοοοοο τι ειπες τωρααααααααα!!!τι πιασαμε;τις γεροντοθυμησες;να σας θυμησω την Μαρινα που ελεγε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''
τελικα η κριση εχει και τα καλα της
η βουλα στο ερως 16 αλανια μου
εννοειται πως κατεθεσα αμεσως μολις την αντικρυσα
ειμαι 1.84 και μετα τακουνια με περναγε
αλογο 2μετρο η γκομενα,σωματαρα,ποδαρα,πιο καλη απο τις φωτο και τις τσοντες
στα του αγωνα αν και περιμενα να ειναι σνομπ ωστοσο με διεψευσε
πολυ καλη συζητησουλα,το τσιμπουκι της ολα τα λεφτα
στο γαμησι την πηρα μονο στα 4
στα μειον το μουνι μαγγανοπηδαγο
δεν ξερω αν κανει και βαρια προγραμματα
μπορει να παντρευτηκε.η μαιρουλα η αλβανιδα που ναι