Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
εχει παει κανεις σε αυτο που λεει το σαιτ για χαλκηδονα? τι παιζει εκει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
Το σερβις εγινε και μαζι εγινε και σερβις στο μουνι της Τσαρινας του θεϊκου πλασματος πριν απο καμια ωρα περιπου.Να σχολιασω???....τι να σχολιασω?...τι να πρωτοσχολιασω?Ειναι η καλυτερη νομιζω δε τη φτανει καμια

Επισης μπηκα Αν.Γεωργιου 30 οπου μου ανοιξε η ιδια η σκυλοπορνομιλφ εκφυλη Συλβια απ'αυτες τις θειτσες που μας αρεσουν.Γυρω στα 45 με βυζαρες,κωλαρα και ομορφη φατσα αλλα πολυ μαγκιωρα κι εκει καπου κολλησα αν και μου προτεινε γυμνο τσιμπουκι με κωλαρακι στα 50ε!!Βεβαια ζητησα και γλειψιμο εγω,λιγο το σκεφτηκε...τελοσπαντων ημουν μονο για Νατασα σημερα οποτε προσπερασα προσωρινα και πηγα Ερως.Θα επανελθω ομως γιατι η θειτσα φαινεται πολυ δυνατη

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι τρολλαρισμα τυπε.Ειπε θα ειναι Δευτερα,Πεμπτη...και επειδη η ηλιθιοτητα σ'αυτη την πολη ειναι ασυγκριτη με οποιαδηποτε αλλη σε αυτον τον πλανητη,χρησιμοποιει το ονομα Αλικη, το ξεκαθαριζουμε για να μην υπαρχει μπερδεμα.

Πρωινα, στα ρεπο της τσαρινας?

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Το σερβις εγινε και μαζι εγινε και σερβις στο μουνι της Τσαρινας του θεϊκου πλασματος πριν απο καμια ωρα περιπου.Να σχολιασω???....τι να σχολιασω?...τι να πρωτοσχολιασω?Ειναι η καλυτερη νομιζω δε τη φτανει καμια

Επισης μπηκα Αν.Γεωργιου 30 οπου μου ανοιξε η ιδια η σκυλοπορνομιλφ εκφυλη Συλβια απ'αυτες τις θειτσες που μας αρεσουν.Γυρω στα 45 με βυζαρες,κωλαρα και ομορφη φατσα αλλα πολυ μαγκιωρα κι εκει καπου κολλησα αν και μου προτεινε γυμνο τσιμπουκι με κωλαρακι στα 50ε!!Βεβαια ζητησα και γλειψιμο εγω,λιγο το σκεφτηκε...τελοσπαντων ημουν μονο για Νατασα σημερα οποτε προσπερασα προσωρινα και πηγα Ερως.Θα επανελθω ομως γιατι η θειτσα φαινεται πολυ δυνατη
αυριο παιζει μπαλα η βουλαρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
μην μου πεις οτι δεν θα προσελθεις.... :rolleyes:
Εχω γαμησει ολοκληρη Μαρτινα Ροουντς και εχω γλειψει ολοκληρη Βαλερια Βισκοντι...μιλαμε για διεθνους κλασης πορνοσταρ.Τι να μας πει η Βουλα τωρα?  :grin: :grin:

Εγω εχω αλλη μαγκια τωρα στο μυαλο μου αμα αντεχω...να παρω Καντυ στο καπακι και να εχω ενα σερι μεσα σε μια βδομαδα με Νταϊανα,Νατασα και Καντυ.Τις κορυφαιες των κορυφαιων δηλαδη...δεν εχει ξανασυμβει αυτο ποτε στην ιστορια του μπουρδελοκοσμου

Επισης εχω και επισημα πλαον στη λιστα μου τη Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21,τη μιλφαρα που ειδα σημερα τη Συλβια και το κουκλακι τη Γωγω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Επισης μπηκα Αν.Γεωργιου 30 οπου μου ανοιξε η ιδια η σκυλοπορνομιλφ εκφυλη Συλβια απ'αυτες τις θειτσες που μας αρεσουν.Γυρω στα 45 με βυζαρες,κωλαρα και ομορφη φατσα αλλα πολυ μαγκιωρα κι εκει καπου κολλησα αν και μου προτεινε γυμνο τσιμπουκι με κωλαρακι στα 50ε!!
θα μας κανεις να ανεβαινουμε Σαλονικα αρων-αρων,για να δοκιμασουμε την θειτσα... :cum: :cum:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η βουλα η βαβατση ειναι στα μαγαζια? πειτε μου σας παρακαλω και η θεια στο ανδρ γεωργιου 30 τι ωρες δουλυει εκει

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η πιπινα Αντριαννα στο γεωργιου τις εβαλε τις σιλικονες?? Γτ ετσι ειχε πει οτι θα βαλει.. επισης η βαβατση αξιζει η κομοδινο ας ενημερωσει καποιος.. κ φυσικα να μαθουμε κ για την θειτσα Συλβια !!!

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η πιπινα Αντριαννα στο γεωργιου τις εβαλε τις σιλικονες?? Γτ ετσι ειχε πει οτι θα βαλει.. επισης η βαβατση αξιζει η κομοδινο ας ενημερωσει καποιος.. κ φυσικα να μαθουμε κ για την θειτσα Συλβια !!!

Πριν 3 μερες που ειδα την Αντριαννα δεν ειχε βαλει. Την ρωτησα κιολλας, μου ειπε οτι οντως το σκεφτεται, αλλα δεν ειπε για ποτε. 

Σημερα θα κατεβω μαλλον για βαβατση, θα σε στειλω οταν γυρισω αν θες

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Πριν 3 μερες που ειδα την Αντριαννα δεν ειχε βαλει. Την ρωτησα κιολλας, μου ειπε οτι οντως το σκεφτεται, αλλα δεν ειπε για ποτε.   

Σημερα θα κατεβω μαλλον για βαβατση, θα σε στειλω οταν γυρισω αν θες

Αδερφε περιμενω νεα σου για βαβατση εννοειται !!!

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι εξω απο ερως...κλεισττο. Τι ξενερα ρε μαγκες. Θα περιμενςω λιγο και μαλλον καταθεση ξ καντυ

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Ειμαι εξω απο ερως...κλεισττο. Τι ξενερα ρε μαγκες. Θα περιμενςω λιγο και μαλλον καταθεση ξ καντυ
:headbang: Ξενερα, την Δευτερα ειχα παει περιπου στις 5 οποτε ισως να ανοιξει αργοτερα.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Κλειστό το Έρως 16 μέχρι και τωρα... Μας την εκανε η Βουλαρα... Οπως συμβαίνει πάντα οταν αυτα τα θεματα παίρνουν "δημοσιότητα"...  :S

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Mαλακια οντος το Ερως ειναι κλειστο το ερωτημα ειναι γιατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom