maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
η Ζωη (Αννα)δουλευει παλι?Αν ναι αυτη ειναι η καλυτερη ειδηση για πολλουςστην ζωη στο λαφαμ
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
η Ζωη (Αννα)δουλευει παλι?Αν ναι αυτη ειναι η καλυτερη ειδηση για πολλουςστην ζωη στο λαφαμ
εχει παει κανεις σε αυτο που λεει το σαιτ για χαλκηδονα? τι παιζει εκει?
Δεν ειναι τρολλαρισμα τυπε.Ειπε θα ειναι Δευτερα,Πεμπτη...και επειδη η ηλιθιοτητα σ'αυτη την πολη ειναι ασυγκριτη με οποιαδηποτε αλλη σε αυτον τον πλανητη,χρησιμοποιει το ονομα Αλικη, το ξεκαθαριζουμε για να μην υπαρχει μπερδεμα.
αυριο παιζει μπαλα η βουλαραΤο σερβις εγινε και μαζι εγινε και σερβις στο μουνι της Τσαρινας του θεϊκου πλασματος πριν απο καμια ωρα περιπου.Να σχολιασω???....τι να σχολιασω?...τι να πρωτοσχολιασω?Ειναι η καλυτερη νομιζω δε τη φτανει καμια
Επισης μπηκα Αν.Γεωργιου 30 οπου μου ανοιξε η ιδια η σκυλοπορνομιλφ εκφυλη Συλβια απ'αυτες τις θειτσες που μας αρεσουν.Γυρω στα 45 με βυζαρες,κωλαρα και ομορφη φατσα αλλα πολυ μαγκιωρα κι εκει καπου κολλησα αν και μου προτεινε γυμνο τσιμπουκι με κωλαρακι στα 50ε!!Βεβαια ζητησα και γλειψιμο εγω,λιγο το σκεφτηκε...τελοσπαντων ημουν μονο για Νατασα σημερα οποτε προσπερασα προσωρινα και πηγα Ερως.Θα επανελθω ομως γιατι η θειτσα φαινεται πολυ δυνατη
ναι η Νατασα μου υπενθυμισε οτι Δευτερα και Πεμπτη ειναι τα ρεπο τηςαυριο παιζει μπαλα η βουλαρα
μην μου πεις οτι δεν θα προσελθεις....ναι η Νατασα μου υπενθυμισε οτι Δευτερα και Πεμπτη ειναι τα ρεπο της
Εχω γαμησει ολοκληρη Μαρτινα Ροουντς και εχω γλειψει ολοκληρη Βαλερια Βισκοντι...μιλαμε για διεθνους κλασης πορνοσταρ.Τι να μας πει η Βουλα τωρα?μην μου πεις οτι δεν θα προσελθεις....![]()
θα μας κανεις να ανεβαινουμε Σαλονικα αρων-αρων,για να δοκιμασουμε την θειτσα...Επισης μπηκα Αν.Γεωργιου 30 οπου μου ανοιξε η ιδια η σκυλοπορνομιλφ εκφυλη Συλβια απ'αυτες τις θειτσες που μας αρεσουν.Γυρω στα 45 με βυζαρες,κωλαρα και ομορφη φατσα αλλα πολυ μαγκιωρα κι εκει καπου κολλησα αν και μου προτεινε γυμνο τσιμπουκι με κωλαρακι στα 50ε!!
Τι ώρες δουλεύει αύριο η Βαβάτση?η βουλα η βαβατση ειναι στα μαγαζια? πειτε μου σας παρακαλω και η θεια στο ανδρ γεωργιου 30 τι ωρες δουλυει εκει
πρωινη βαρδια ρε μαλακαρεΤι ώρες δουλεύει αύριο η Βαβάτση?
Η πιπινα Αντριαννα στο γεωργιου τις εβαλε τις σιλικονες?? Γτ ετσι ειχε πει οτι θα βαλει.. επισης η βαβατση αξιζει η κομοδινο ας ενημερωσει καποιος.. κ φυσικα να μαθουμε κ για την θειτσα Συλβια !!!
Πριν 3 μερες που ειδα την Αντριαννα δεν ειχε βαλει. Την ρωτησα κιολλας, μου ειπε οτι οντως το σκεφτεται, αλλα δεν ειπε για ποτε.
Σημερα θα κατεβω μαλλον για βαβατση, θα σε στειλω οταν γυρισω αν θες
Ειμαι εξω απο ερως...κλεισττο. Τι ξενερα ρε μαγκες. Θα περιμενςω λιγο και μαλλον καταθεση ξ καντυ