Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τυποι μου ,τελικα οντως ειναι η Βουλα στο Ερως 16.Μολις επεστρεψα απο φετιχιστικη δραση. :rockon: :rockon: Οσοι προλαβαινετε θα ειναι ως τις 18.30 αλλιως την Πεμπτη παλι.
Ευχαριστω τον συναγωνιστη bourdeliotis και δημοσια
παρακαλω

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια και κατι ασχετο, αλλα το βαζω εδω για να μην ανοιγω νεα ενοτητα χωρις νοημα.
Εχει ανοιξει κοκκινο σπιτι και στα Μουδανια.
Βασικα ένα ειναι σιγουρο σπιτι και δεν ξερω και για δευτερο γιατι το δευτερο το ειδα απο μακρια.
Δεν εκανα καταδρομη γιατι ημουν με προσωπο αλλα σκεφτομαι μιας και ο καιρος ανοιγει κ παμε για μπανια Χαλκιδικη, αν δει κανεις τιποτα να ενημερωσει. Ενοειτε αν περασω μονος θα στειλω σημα.  :grin: :grin:
Το ενα σιγουρο σπιτι ειναι στο 3-4 χιλιομετρο Μουδανιων προς Γερακινη, δηλαδη οπως πας απο Μουδανια στο δευτερο της Χαλκιδικης.
Το αλλο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι (παντως εχει κατι φωτα) ειναι στην περιφερειακη οδο των Μουδανιων. Οπως ερχεσαι απο Θεσσαλονικη, στιβεις δεξια για Μουδανια. Εκει εχει φαναρια και ξαναστριβεις δεξια για να πιασεις τον περιφερειακο δρομο των Μουδανιων. Μετα απο 800 μετρα εχει ενα ακομα φαναρι, μετ στα 30 μετρα ειναι στα δεξια. 

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Τώρα σοβαρά. Δουλεύει η Βαβάτση στο έρως 16 ή είναι τρολλάρισμα  :think:
ελεος ρεεε...αφου
ρωταει ο αλλος πιο πισω:ποια βουλα που λεγοταν αλικη;και απανταει ο αλλος:ναι...και πιο κατω ρωταει ενας ακομα:ποια βουλα η βαβατση;αυτουνου τι να του πω τωρα;
ρωτας και εσυ τωρα....διαβαζετε απο εκει που σταματατε οταν κανετε logout γιατι ετσι γινεται το τρολαρισμα!!!βουλα δεν θα δουμε ποτεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Τώρα σοβαρά. Δουλεύει η Βαβάτση στο έρως 16 ή είναι τρολλάρισμα  :think:
Δεν ειναι τρολλαρισμα τυπε.Ειπε θα ειναι Δευτερα,Πεμπτη...και επειδη η ηλιθιοτητα σ'αυτη την πολη ειναι ασυγκριτη με οποιαδηποτε αλλη σε αυτον τον πλανητη,χρησιμοποιει το ονομα Αλικη, το ξεκαθαριζουμε για να μην υπαρχει μπερδεμα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν ειναι τρολλαρισμα τυπε.Ειπε θα ειναι Δευτερα,Πεμπτη...και επειδη η ηλιθιοτητα σ'αυτη την πολη ειναι ασυγκριτη με οποιαδηποτε αλλη σε αυτον τον πλανητη,χρησιμοποιει το ονομα Αλικη, το ξεκαθαριζουμε για να μην υπαρχει μπερδεμα.

δν ξερω αν δουλευει Θεσσαλονικη....δν εχω παει κ σ Ερως16 που λετε....παντως στη Σερρες στο μουλεν ρουζ δινει συνεντευξεις κατω στις τουαλετες  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:  :grin: :grin:

monkey D lufy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια καποιος εμπειρος να μου πει που να παω να καταθεσω τα λεφτα μου. Οι απαιτησεις μου ειναι απλες να εχει ενα καλο βυζι η και βυζαρες και ενα σωστο κωλαρακι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδια καποιος εμπειρος να μου πει που να παω να καταθεσω τα λεφτα μου. Οι απαιτησεις μου ειναι απλες να εχει ενα καλο βυζι η και βυζαρες και ενα σωστο κωλαρακι.
στην βουλαρα στο ερως

στην ζωη στο λαφαμ

στην karmen αυριο στην φριξου

στην σανταλ στην κοροβαγκου

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Και απο ποσα ξεκιναει τυπε?

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
Ρε παιδια και κατι ασχετο, αλλα το βαζω εδω για να μην ανοιγω νεα ενοτητα χωρις νοημα.
Εχει ανοιξει κοκκινο σπιτι και στα Μουδανια.
Βασικα ένα ειναι σιγουρο σπιτι και δεν ξερω και για δευτερο γιατι το δευτερο το ειδα απο μακρια.
Δεν εκανα καταδρομη γιατι ημουν με προσωπο αλλα σκεφτομαι μιας και ο καιρος ανοιγει κ παμε για μπανια Χαλκιδικη, αν δει κανεις τιποτα να ενημερωσει. Ενοειτε αν περασω μονος θα στειλω σημα.   :grin: :grin:
Το ενα σιγουρο σπιτι ειναι στο 3-4 χιλιομετρο Μουδανιων προς Γερακινη, δηλαδη οπως πας απο Μουδανια στο δευτερο της Χαλκιδικης.
Το αλλο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι (παντως εχει κατι φωτα) ειναι στην περιφερειακη οδο των Μουδανιων. Οπως ερχεσαι απο Θεσσαλονικη, στιβεις δεξια για Μουδανια. Εκει εχει φαναρια και ξαναστριβεις δεξια για να πιασεις τον περιφερειακο δρομο των Μουδανιων. Μετα απο 800 μετρα εχει ενα ακομα φαναρι, μετ στα 30 μετρα ειναι στα δεξια. 

Αυτο προς γερακινη το ειδα και εγω Παρασκευη βραδι δεν νομιζω να ειναι  μπάρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom