hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Οχι καλαΑπο βυζι πως παει.?
Μικρο βυζι, μεγαλο κωλαρακι, πανεμορφη φατσουλα...οπως Καντυ στο μελαχρινο της ειπαμε
Οχι καλαΑπο βυζι πως παει.?
Οχι καλα
Μικρο βυζι, μεγαλο κωλαρακι, πανεμορφη φατσουλα...οπως Καντυ στο μελαχρινο της ειπαμε
Στα Τρικαλα φιλε .......Μια μιλφογκιλφ Μόνικα που δούλευε τρίδυμα και έμοιαζε με τη Σοφία Βόσσου, που χάθηκε
40ποσο παει στην εφη παιδια.μπορει να μου πει καποιοσ? το απλο.
ευχαριστω
Να σαι καλα , καλο βολιευχαριστω
σοβαρα τωρα;αυτην την στιγμη η "αλικη" με την "καταπληκτικη ομοιοτητα" με την βουλα βαβατση ειναι στο ερως 16
30 τυπε...
επεσε μειωση;30 τυπε...
τι ρωτας και δεν πας να δεις και να δοκιμασεις πριν αλλαξει η βαρδια και μας βγαλετε παλι φιδεμπορεςσοβαρα τωρα;
μεχρι τι ωρα ειναι;τι ρωτας και δεν πας να δεις και να δοκιμασεις πριν αλλαξει η βαρδια και μας βγαλετε παλι φιδεμπορες
επεσε μειωση;
τι ρωτας και δεν πας να δεις και να δοκιμασεις πριν αλλαξει η βαρδια και μας βγαλετε παλι φιδεμπορες
40 εχει το χαλαρο... και εγω μεχρι εκει που την θυμαμαι 30 το εχει. σιγουρα το τελευταιο εξαμηνο.επεσε μειωση;
θα βγω αργοτερα και θα παω απο εκει αν με κανειιι το κλιιικ θα μπωΠαρα πολυ καλη η Μελίνα στο Τσίρκο!!!!
Το μέλλον θα δείξει αν ειναι ιεροσυλία, αλλα μου θυμισε την Καντυ πριν τρια χρονια...