Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Διπλα στο Red light η Μιχαελα πρωην Αντριανα που συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας τα βυζια της ειναι φυσικα
Poia antrianna? i komodinopoulou???
Διπλα στο Red light η Μιχαελα πρωην Αντριανα που συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας τα βυζια της ειναι φυσικα
...βρε εχω φαει το μυαλο μου.Η Ταρα απο Αν.Γεωργιου 50?...αν δεν ειναι αυτη μη το πεις ακομα θα το βρωΧαχαχα, γέρασες μου φαίνεται κι΄ άρχισες να ξεχνάς το ευτύχημα είναι ότι γαμάς ακόμη. Λοιπόν την κοπέλα και την πήδηξες, και την πήδηξα κι΄ εγώ, και κριτική της έχεις γράψει και κριτική της έχω γράψει κι΄ εγώ, ποια είναι ????? εδώ σε θέλω, σκονάκια απαγορεύονται , οι υπόλοιποι μη μιλάτε
...βρε εχω φαει το μυαλο μου.Η Ταρα απο Αν.Γεωργιου 50?...αν δεν ειναι αυτη μη το πεις ακομα θα το βρω
Ναι η μικρη και μενα μου γκρινιαξε λιγο σημερα αλλα τη δικαιολογω λογω ωρας και κινησης.Το 20λεπτο το γεμισαμε ομως...Για να δουμε πως θα εξελιχθει
ααα η Λουιζα ρε γαμωτο...δε τη θυμομουν καθολου
ααα η Λουιζα ρε γαμωτο...δε τη θυμομουν καθολουΛοιπόν την κοπέλα και την πήδηξες, και την πήδηξα κι΄ εγώ, και κριτική της έχεις γράψει και κριτική της έχω γράψει κι΄ εγώ, ποια είναι ?????
της φερνει λιγο η αληθεια ειναιΘεία Νάντια
καμια σχεσηΘεία Νάντια
foibos τελικα στο la femme ποια Χριστινα ειδες? τη ρουμανα απο φριξου 14? γιατι αμα ειναι αυτη να περασω καμια βολτα
Θεία Νάντια
καμια σχεση
Μήπως η Αλβανίδα;Κοκινομαλλα μιλφ,δεν ειναι αυτή απο το φριξου
της φερνει λιγο η αληθεια ειναι
Δε βαρεθηκες πια!!!Azazel το 50 γυμνο με cim το εκανα με 40 ... αυτο ελεγα :-D
Sorry παιδια αλλα 15 χρονια greeklish γραφω .... συνηθεια :-D
οχι δεν ηταν η ρουμανα η κλασσικη.τελευταια φορα (εδω και παρα πολυ καιρο) την ειχα δει στη Νικ. Ουρανου στο 1ο αριστερα μολις μπενεις στο δρομο.foibos τελικα στο la femme ποια Χριστινα ειδες? τη ρουμανα απο φριξου 14? γιατι αμα ειναι αυτη να περασω καμια βολτα
οχι δεν ηταν η ρουμανα η κλασσικη.τελευταια φορα (εδω και παρα πολυ καιρο) την ειχα δει στη Νικ. Ουρανου στο 1ο αριστερα μολις μπενεις στο δρομο.
την περιοχη εκει την ξεσκισαν στα εργα...παντου τρυπες