TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
χαλασε και αυτηοχι τυπε ζητουσε 80-100 :S :S :S :S
χαλασε και αυτηοχι τυπε ζητουσε 80-100 :S :S :S :S
Πέρασμα από Φρίξου και πέριξ σήμερα κατά τις 16.00
Villa Erotica : Σαντάλ (όπου και έφαγα τα μούτρα μου, μπαμπάτσικια κοπέλα αλλά μέσα δεν τα βρήκαμε καθόλου, ίσως δεν τη πέτυχα στη μέρα της αλλά δεν θα ξαναπάρω)
Δεν σε πάνε οι νταρντάνες δεν σε πάνε
Εγώ πάλι χθες της έριξα ένα επικό γαμήσι στο κοροβάγκου, ήταν το Νο4 συνολικά και το τρίτο τις τελευταίες 3 βδομάδες, η αλήθεια βέβαια είναι πως κάτι πολύ ψιλό στο βάθος του μυαλού της είχε, αλλά εμένα τουλάχιστον δεν με επηρέασε και τον έφαγε βαθιά και ήταν όλος δικός της, πήρα και κάτι ψιλοεξτραδάκια και πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπάρω, είναι και του γούστου μου αυτές οι μπαμπατσικές
Είναι λίγο αγχωμένη με τα κιλά της, κάνει γυμναστική και να γίνει πιό στυλάτη, είναι λάθος και της εξήγησα πως πρέπει να αγάπησει το σώμα της, υπάρχει κοινό μεγάλο που γουστάρει τέτοιο σωματότυπο και είναι μάταιο να προσπαθήσει να αλλάξει κάτι που η φύση της έδωσε, πιστεύω να τα κατάβαβε, είναι καλό παιδί πάντως
Φιλε GAME το λάθος ήταν δικό μου που πέρασα, διότι μόλις είχε βγει από το προηγούμενο πελάτη και φαινόταν κάπως κακόκεφη το ένστικτό μου με έλεγε να μην μπω, αλλά μόλις ήρθε και με χαιρέτισε ευγενικά είπα ντέφι να γίνει και πέρασα. Αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν αλλού για αλλού. Εύχομαι οι υπόλοιποι να περάσουν εξίσου όμορφα όσο και εσύ.
Η Αλίνα πού έχει χαθεί? Την έχει δει κανείς τον τελευταίο καιρό? Επίσης η Δανάη από τρίδυμα ουτε έχει ακουστεί. Πέρασε και δεν ακούμπησε? :-Παιδες πηγαμε την πεμπτη βραδυ στο νικηφορου ουρανου 26 ηταν η ειρηνη εκει,πηραμε το απλο προγραμμα ολα οκ!
Δεν σε πάνε οι νταρντάνες δεν σε πάνε
Εγώ πάλι χθες της έριξα ένα επικό γαμήσι στο κοροβάγκου, ήταν το Νο4 συνολικά και το τρίτο τις τελευταίες 3 βδομάδες, η αλήθεια βέβαια είναι πως κάτι πολύ ψιλό στο βάθος του μυαλού της είχε, αλλά εμένα τουλάχιστον δεν με επηρέασε και τον έφαγε βαθιά και ήταν όλος δικός της, πήρα και κάτι ψιλοεξτραδάκια και πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπάρω, είναι και του γούστου μου αυτές οι μπαμπατσικές
Είναι λίγο αγχωμένη με τα κιλά της, κάνει γυμναστική και να γίνει πιό στυλάτη, είναι λάθος και της εξήγησα πως πρέπει να αγάπησει το σώμα της, υπάρχει κοινό μεγάλο που γουστάρει τέτοιο σωματότυπο και είναι μάταιο να προσπαθήσει να αλλάξει κάτι που η φύση της έδωσε, πιστεύω να τα κατάβαβε, είναι καλό παιδί πάντως
Καλώς ήρθες.File Azazel
itan apla to proto post pou egrapsa... den eimai gia kritikes kai tetia... afta pou grafo edo mou ftanoun ...
exo kani engrafi xronia prin.... apla i8ela na ma8o kai ego plirofories gia to sigekrimeno Bordel....
kai piga kai mou fanike a3ioprepi prospa8ia... gia 40ara idika :-D
Pane na dis ti na se po :-D
εννοειται φιλος...απλα θελει λιγο ζεσταμα...το μιρελακι παντα τα εκανε αυτα...απλα εγω πηγαινω και 5 χρονια τωρα...ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑ Η ΜΙΡΕΛΛΑ?τοσες φορες που εχω παει και δεν τολμησα να της κοκκινισω λιγο το κωλαρακι
Την Αλβανίδαο foibos που αναφερει στο la femme τη Χριστινα μιλφ εννοει τη ρουμανα απο φριξου 14 η την αλβανιδα?
File Azazel
itan apla to proto post pou egrapsa... den eimai gia kritikes kai tetia... afta pou grafo edo mou ftanoun ...
exo kani engrafi xronia prin.... apla i8ela na ma8o kai ego plirofories gia to sigekrimeno Bordel....
kai piga kai mou fanike a3ioprepi prospa8ia... gia 40ara idika :-D
Pane na dis ti na se po :-D
οχι δεν ηταν αυτη..ο foibos που αναφερει στο la femme τη Χριστινα μιλφ εννοει τη ρουμανα απο φριξου 14 η την αλβανιδα?
Που την ειδες τη 40αρα ρε φιλε?
Για πιπινι μιλαω εγω,μαλλον κανεις λαθος.
LOL!! 40αρα εννοει τα λεφτα που εσκασε... 40 Ευρω!!!
30 εχει το απλο,στα 40 ειναι το χαλαρο και στα 50 το γυμνο με cim
Μολις γυρισα απο πιτσιρικα Αντριανα και παλι απο Αν.Γεωργιου 30...για να επισκεφθω εγω την ιδια κοπελα 2η απανωτη φορα καταλαβενετε...Πολυ δυνατη και παλι αλλα μαλλον πετυχα λαθος ωρα μιας και οταν μπηκα ειχε ηδη εναν να περιμενει και ενω ηταν σε μενα μπηκαν και αλλοι 2 στα δωματια οποτε λιγο προς το τελος μου γκρινιαξε για την ωρα αλλα με καλο τροπο αν και τελικα εκανε την υπομονη της.Λεπτομερειες στην κριτικη...
Διπλα ακριβως η Μερτσυ και στο 24 η Μιρελα.
στο Βιλα Ερωτικα η Γαληνη μεγα μπαζο καμια σχεση με τις φωτογραφιες μου φαινεται,χαλια φατσα,στραβοχυμενος κωλος και τα βυζια δε μου φανηκαν και τοσο εντυπωσιακα μεσα σπο το σουτιεν.
Διπλα στο Red light η Μιχαελα πρωην Αντριανα που συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας τα βυζια της ειναι φυσικα
Και στην Κατεχακη μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη αλλα η κοπελα μου θυμισε πολυ εντονα κατι...τρωγοντας το μυαλο μου κατεληξα οτι μου θυμισε τη γνωστη Μαιρουλα αλλα αν ηταν αυτη καποιος θα την ειχε ανακαλυψει λογικα.Φωνη και φατσα ομως ταιριαζει πολυ αν και το μαλλι ηταν πολυ σγουρο.Αν περασει κανεις ας κοιταξει και εκει γιατι αυτη την κοπελα καπου την ξερω εγω