papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Θα έχουμε κριτική? μπαΕπικο γαμησι σημερα το μεσημερακι στην ειρηνη νικηφορου ουρανου 26
Θα έχουμε κριτική? μπαΕπικο γαμησι σημερα το μεσημερακι στην ειρηνη νικηφορου ουρανου 26
Ευα??..οποιος βρει ποια ειναι κερδιζει...μια αποφυγη μιας αποτυχημενης καταθεσης των χρηματων του..
νομιζω μετα τις 9 το βραδυ τυπεΞέρουμε πότε δουλευει η Έμμα απο φρίξου?
PMνομιζω μετα τις 9 το βραδυ τυπε
μετα τις 7 το βραδυ...και μαλλον δουλευει καθε μερα οπως ανεφερε και ενας συναδελφος μιας και ειχα περασει δυο φορες την Κυριακη νωρις το απογευμα αλλα ηταν κλεισταΞέρουμε πότε δουλευει η Έμμα απο φρίξου?
Βολτα αποψε τη νυχτα...
-Τσουκαλα 1.Αλισια μελαχρινη Ουκρανη ενα ντερεκι κατσε καλα με κωλαρα και πολυ ωραια κορμοστασια.Μετρια φατσα και μακρυ ισιο μαλλι
-Τσουκαλα 3.ενα αδυνατο κοντοπουτανο της πλακας
-Αν.Γεωργιου 21.η γνωστη Γιασμιν
-Αν.Γεωργιου 38.Καρινα κλασικη μελαχρινη Ρουμανα με μακρυ ισιο μαλλι,και αφρατη κατασπρη κωλαρα.Ευχαριστο κοριτσι και επικοινωνιακο στο σαλονι
-Αν.Γεωργιου 32.η Τζεσικα
-Αν.Γεωργιου 30.Βιολετα ξανθο κοριτσι,μετρια φατσα,βαρεμενη,εμφανης κυτταριτιδα στον κωλο...δε μ'αρεσε
-Αν.Γεωργιου 30β.Αντριαννα καστανοξανθο εκφυλο πουτανακι,πολυ αδυνατο αλλα με ωραιο κωλαρακι και αινιγματικο βλεμμα...Πιθανως να ειναι καλη λεει το ενστικτο μου
-Αν.Γεωργιου 24.Μιρελα
-Σαπφους 20.η Βουλγαρα Αντζελικα η χοντρη η οποια ειναι πολυ καλη μεσα στο δωματιο και το γυρισε σε νυχτες τωρα
-Σαπφους 8.Αλεξανδρα Ροναλντινιο
Βολτα αποψε τη νυχτα...
-Τσουκαλα 1.Αλισια μελαχρινη Ουκρανη ενα ντερεκι κατσε καλα με κωλαρα και πολυ ωραια κορμοστασια.Μετρια φατσα και μακρυ ισιο μαλλι
-Τσουκαλα 3.ενα αδυνατο κοντοπουτανο της πλακας
-Αν.Γεωργιου 21.η γνωστη Γιασμιν
-Αν.Γεωργιου 38.Καρινα κλασικη μελαχρινη Ρουμανα με μακρυ ισιο μαλλι,και αφρατη κατασπρη κωλαρα.Ευχαριστο κοριτσι και επικοινωνιακο στο σαλονι
-Αν.Γεωργιου 32.η Τζεσικα
-Αν.Γεωργιου 30.Βιολετα ξανθο κοριτσι,μετρια φατσα,βαρεμενη,εμφανης κυτταριτιδα στον κωλο...δε μ'αρεσε
-Αν.Γεωργιου 30β.Αντριαννα καστανοξανθο εκφυλο πουτανακι,πολυ αδυνατο αλλα με ωραιο κωλαρακι και αινιγματικο βλεμμα...Πιθανως να ειναι καλη λεει το ενστικτο μου
-Αν.Γεωργιου 24.Μιρελα
-Σαπφους 20.η Βουλγαρα Αντζελικα η χοντρη η οποια ειναι πολυ καλη μεσα στο δωματιο και το γυρισε σε νυχτες τωρα
-Σαπφους 8.Αλεξανδρα Ροναλντινιο
εχει βρε πως δεν εχει....σε αλλα σπιτια και με αλλο ονομα καποιες απλαΦιλε Al θελω να κανω μια ερωτηση και εσυ σαν παλιος μπορεις να απαντησεις ..... για την Αλεξανδρα-Ροναλντινιο γιατι δεν εχει κριτικες ? ξερω πως δουλευει χρονια !
μμμ νομιζω οτι τις καλες τις πηρατε στο τελος εσεις...Ετεροχρονισμένη πρώτη επίσκεψη σε Αντριάννα.es aka Τουμπανιέθ, λίγο που δεν είναι και απόλυτα του γούστου μου αυτές οι λιγερόκορμες κορασίδες, λίγο το 40αρι, λίγο από όλα τέλοσπάντων δεν την είχα επισκεφθεί έως τώρα, την είχα δει προ ημερών όλως τυχαίως σε δημόσιο χώρο με τα σκισμένα τζινάκια της και τα ψηλοτάκουνα και μου είχε φύγει η μασέλα, πήγα φορτωμένος και πέρασα πολύ καλά, θα ακολουθήσει κριτική έτσι για την ιστορία, ο τίτλος της θα μπορούσε να είναι αυτός της κριτικής του Al για την Κάντυ, εκπληκτική κοπέλα, ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας !!!
Δεν ηταν το μικρο εκει, παραπροχτες το πετυχα. Μολις μπηκα μεσα και με το φως τις ημερας ειδα καλυτερα την φοβερη κωλαρα που εχει αλλα τελικα δεν περασα μεσα Η εφη λειπει μαλλον απο εβδομα θα ξανα δουλεψει τις ιδιες μερες που δουλευε και παντα πρωι.ντανιέλα...ξύλινος μινώταυρος...ωραία μούρη,καλη πίπα,όλο μη και μη και μη...μην ακουμπήσω καν την καπότα...με ξενέρωσε,δε μου σηκωνόταν στο γαμήσι...με τελείωσε με φιλότιμη πίπα...ωραίο μωρό αλλά δεν θα ξαναπάρω