Mεσημεριανη τσαρκα με καταθεση στην Αντζελα την μοντελα στο Τριδυμο 1 για 17η φορα.Εδω καπου σταματανε οι καταθεσεις στην Αντζελα γιατι εχει κρατησει το ιδιο ρεπερτοριο απο περυσι που την πρωτοπηρα και καταντησε βαρετη.
Τριδυμο 3 => Μελαχρινη νταρντανα με μικρο στηθος και μετρια φατσα.Την εχω δει σε πολλα σπιτια κατα καιρους,νομιζω ειχε και φωτογραφιες στο αλλο site ως Βικυ.
Φριξου 15 => Για Εφη πηγαινα,Στεφη μας βγηκε.Γαμω την τυχη μου
,η Εφη απο την επομενη βδομαδα.
Reg light => H Καντυ.
Διπλα => Για καποιο λογο ξεχασα,τελικα μας ψεκαζουν.
Κοροβαγκου => Η Γαληνη,αξιολογο μελαχρινο μωρο με βυζαρες αλλα οχι για 40αρι.
Κεφαλληνιας => Η μιλφ Αφροδιτη με τα στηθη εξω.Ξανθια νταρντανα,να εχανε και κανα κιλο καλα θα ητανε.Παντωη ψηθηκα να της το δωσω καποια στιγμη.
Αν.Γεωργιου 52 => Η μελαχρινη που πετυχα και το Σαββατο,καλο προσωπο,αρκετα εξτρα κιλα και μικρο στηθος.
Αν.Γεωργιου 38 => Μελαχρινο μωρο,ομορφα μπλε ματια,μετριο προσωπο,σχετικα μικρο στηθος και κωλαρα.
Αν.Γεωργιου 30 => Ξανθο μιλφονι,την εχω ξαναδει στο οικημα πριν αρκετο καιρο,σημερα μου αρεσε αρκετα που την ειδα απο κοντα.Μπαινει στα υποψιν.Φορουσε ΜΠΟΤΕΣ.
Διπλα => Η εκπληξη της ημερας.Η γνωστη ξανθια Γιαννα/Λιανα που δουλευε Πηγασο και golden stars μαζι με καινουργιο καστανο πιπινι.Απο 30 το απλο,60 για να τις παρεις και τις δυο μαζι.
Ερως 16 => Η Κορινα,ηταν στο δωματιο και δε την ειδα αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι η Κορινα που δουλευε και περυσι εκει.
Highlight.
Στο 38 κανω να φυγω και λεω στην τσατσα ενταξει θα κανω μια γυρα και θα δω..και αρχιζει εναν μονολογο η τυπισσα στα ορια της σχιζοφρενειας "Τι γυρα ΠΙΤΑ ΓΥΡΑ ΠΙΤΑ ΓΥΡΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ"