Ταξίδι σημερα στο παρελθον για μενα!Απο χθες με εφαγε η περιεργεια ποια θα μπορούσε να είναι η Τάνια στο LaFemme και ειπα σημερα να κανω καταδρομική!Ανεβαινω τα σκαλιά χτυπάω το κουδουνι και αφού μπαινω η υπηρεσια μου ανακοινωνει το προγραμμα 30 απλό 40 γλειψιμο και ισπανικό και αφού τελειώνει βγαινει το "κορίτσι", gilf ξανθιά (βαμμενα) με κατι αρκέτων νουμερων, καθως με πλησιάζει αρχίζω να αντιλλαμβάνομαι ότι από κάπου την ξέρω...και φυσικα θυμηθηκα!!!Οι παλιοι σίγουρα την ξέρουν ήταν στο Βαρδάρη πριν 10 και βάλε χρόνια την είχα πατύχει στο Προμηθεως 16 στο όροφο πριν ανακαινηστει με τα ξυλινα σκαλοπατια ακομή και στο ακριβώς απεναντι στο οροφο πάλι στη ροζ(αν δεν κάνω λαθος) οικοδομη, Όλγα την θυμάμαι εγω ειχε κατι βυζαρες απιστεφτες αλλα τοτε δεν εκανε ...(αλλές εποχες) και ηταν μελαχρινη.Αργοτερα εφυγε και ανοιξε δικο της μαγαζι στη Κοζανη και εγινε αφεντικο.
Και φυσικα αποφασίζω να μπω μέσα στο απλό. χορταστικα και πολυ ωραια για την ηλικια της! τσιμπούκι πολυ καλό!Γενικα για την ηλικια της καλα κρατιετε!(το δωμάτιο με το καθρέφτη στο ταβανι... εξαιρετικα διεγερτικό.Δεν θα ξεχασω την πρωτη μου εμπειρια στη Σαπφούς5 οταν ειχε πρωτοανοιξει και ειχε καθρέφτη στο ταβανι το δωματιο στα δεξια όπως μπαινεις στο "σπιτι" ) ... δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα αλλα το σημερινο αναπαντεχω με εκανε να νιωσω πιτσιρικας!
Και φυσικα αποφασίζω να μπω μέσα στο απλό. χορταστικα και πολυ ωραια για την ηλικια της! τσιμπούκι πολυ καλό!Γενικα για την ηλικια της καλα κρατιετε!(το δωμάτιο με το καθρέφτη στο ταβανι... εξαιρετικα διεγερτικό.Δεν θα ξεχασω την πρωτη μου εμπειρια στη Σαπφούς5 οταν ειχε πρωτοανοιξει και ειχε καθρέφτη στο ταβανι το δωματιο στα δεξια όπως μπαινεις στο "σπιτι" ) ... δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα αλλα το σημερινο αναπαντεχω με εκανε να νιωσω πιτσιρικας!