Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
A ρε Αντισθενη,μας εκαψες βραδιατικα και μολις ειχα πεσει .
anti εγω πριν λιγο μολις εφτασα,κλειστό το Αν.Γεωργιου 21 >
αυτο που γραφει ladies απεξω.κλειστο.Στο 19 ειπαπε οτι ειναι
Τπτ να μη σε φαίνεται παράξενο τύπε. Εδώ η Πεπάρα δέκα χρόνια πριν πηδιόταν για 10 κ 15 ευρώ φυλής και χωρίς να είναι πορνοστάρ αλλά περσόνα της τηλεόρασης που υποτιθεται θα πρεπε να ειναι μαζεμενη κ προσεχτική. ;)Ή μπορεί να εκτελεί και χρέη τσατσας, έτσι για το promotion δηλαδής....
Πάντως ναι για 30 δεν παίζει να γαμηθεί, ακόμη κι εχει παλαβωσει...
anti εγω πριν λιγο μολις εφτασα,κλειστό το Αν.Γεωργιου 21 >
Μαλακίζεται τότε τί να πω.αυτο που γραφει ladies απεξω.κλειστο.
Την έχεις φίλη στο φουμπού? Γιιιια στείλτην κανά pm να την ξεχέσεις !! Ολόκληρη πόλη σήκωσε στο πόδι βραδιάτικα ΚυριακήΜαλακίζεται τότε τί να πω.
Η διάσημη Ντούβλη που θα δουλεύει? Πέτρου Ερημήτη?Ζω για το σκηνικο, που θα είναι η Βαβατση στο ενα, η Λιαγουροπουλου στο διπλα, κι η μεγιστη Τζουλια στο απεναντι!!!
δεν μπορω να φανταστω τι θα μπορουσε να παίξει, ίσως ότι έπαιξε και στα εγκαίνια της vila erotica στη λαρισα που τα εκανε η τζουλια, ο gl αν θυμαται...Ζω για το σκηνικο, που θα είναι η Βαβατση στο ενα, η Λιαγουροπουλου στο διπλα, κι η μεγιστη Τζουλια στο απεναντι!!!
Αυτη πριν κατεβει απ τ αεροπλανο, θα την εχει καβατζωσει ο Gameover...εχει λεπτεπιλεπτα γουστα αυτοςΗ διάσημη Ντούβλη που θα δουλεύει? Πέτρου Ερημήτη?
Δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό.Εμενα παντος η Juliet δε μου εκανε καμια ιδιαιτερη εντυπωση,απορω με τις τοσο καλες κριτικες ατομων που ειναι ηλικιακα 40+ και παρουσιαζουν κατι εξωπραγματικο
Αυτη πριν κατεβει απ τ αεροπλανο, θα την εχει καβατζωσει ο Gameover...εχει λεπτεπιλεπτα γουστα αυτος
Λοιπόν παιδιά πήγα καρφί στο Αν.Γεωργίου 19 με Πηγασίου γωνία(ladies)κ αφότου δε το βρήκα ανοιχτό συνέχισα για να κάνω μια τσάρκα η οποία θα συνθέσει την χειρότερη ίσως πορνοαναφορά ever
Μη βαράτε,πρώτη φορά κάνω αναφορά
Μινωταύρου: Μπιάνκα
ναι η τζουλια εκανε εγκαινια στον οικο εποχης Σουλα στην Αμφιθεα το 2010δεν μπορω να φανταστω τι θα μπορουσε να παίξει, ίσως ότι έπαιξε και στα εγκαίνια της vila erotica στη λαρισα που τα εκανε η τζουλια, ο gl αν θυμαται...