Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (3 μέλη και 73 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τσαρκουμπα μετα απο πολυ καιρο και κρασοπιωμα. :rockon:
Η κατασταση κινειται στην απολυτη μετριοτητα και απο αποψη κοριτσιων αλλα και βυζιων.Επισης βιωνουμε την απολυτη ελλειψη πορνοτακουνων και την εξαφανιση της γερμανικης φετιχιστικης σχολης σε αντιθεση με την κατασταση προ τριετιας τουλαχιστον.

Ανδρ.Γεωργιου 52 H Αλεξανδρα η Μεξικανα.Η κωλαρα της παραμενει κολαση.
Ανδρ.Γεωργιου 50 Η καβλιαρα μιλφ Τζαστιν για μια μονο εμφανιση εκει.
Ανδρ.Γεωργιου 19 Η Μελισα αν δε κανω λαθος που εχει δουλεψει Κεφαλληνιας,Μινωταυρο και Μελισσες.Σχετικα ψηλο μελαχρινο καβλετο ,ωραιο κωλι αλλα πολυ μικρο στηθος.

Ανδρ.Γεωργιου 21 Εδω ηταν η Τζουλια ενα καβλιαρικο κοριτσακι,γλυκο χαρουμενο προσωπο και κωλαρα για τρελο καρφωμα.Σωματικα μου φανηκε σφιχτη αλλα βρισκεται ακριβως σ'αυτο το κλικ που μετα θα αρχισει να παχαινει.Βγηκε στο σαλονι μεσα στην τρελη χαρα.Καποια στιγμη θα δοκιμαστει.

Πηγασος Η Νικη η Ελληνιδα.Ξανθια νταρντανομουνα με βυζαρες,πιασιματα φουλ και κυτταριδιασμενη κωλαρα.Ειχα μπει πριν κανα διμηνο για καταστασεις φετιχισμου και ηταν πολυ καλη.

La Femme Ομορφο μελαχρινο πιπινι.Καταλευκο δερμα,λεπτο σωματακι,οχι σκελετος ομως,μικρο στηθος και κωλαρακι αναλογο.Μη μου πειτε ρε παιδια οτι αυτο οτ κοριτσακι ειναι η Λαρα.Αν ειναι οντως αυτη εχει αλλαξει προς το καλυτερο σε εμφανιση παντα.

Μελισσες Η Τζεσικα.Φωτογραφιες στο αλλο site.Η τσατσα με ρωτουσε που χαθηκα τοσο καιρο και με περιμενε να παιξω στο πορνοclip  :2funny: Θα ηταν επικη παρακμιακη στιγμη.Εδω εγινε και η καταθεση για αλλη μια φορα.Κατα την συνηθη τακτικη μου τους τελευταιους μηνες δε γαμησα αλλα μπηκα για αλλη μια φορα στον κοσμο της φετιχιστικης ηδονης  :lheel:
Με την Τζεσικα εχω περασει πανω απο 10 φορες και παντα εξηγιεται σπαθι.Ανεση χρονου και gfe.Δεν αντιμετωπισα ποτε προβληματα με τον χρονο οπως εχουν γραψει αλλοι συναγωνιστες αλλα χωρις να θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου ισως να παιζουν ρολο και οι πολλες καταθεσεις που εχω κανει στην συγκεκριμενη.

Ανδρ.Γεωργιου 30 Ξανθο μιλφ,μετριο σωμα ,στηθος δε μπορεσα να καταλαβω μεγεθος αλλα νομιζω σε ικανοποιητικο σταδιο,εξτρα κιλα παντου και κωλαρα με πτωτικες τασεις.ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΜΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΣ  :rockon:
Ανδρ.Γεωργιου 30Α? Λεπτο μελαχρινο τζανκι, κοντα στα ορια του σκελετου.Ανυπαρκτο στηθος,ωραιο κωλαρακι αλλα καλυτερα μακρυα μυστες.

Ανδρ.Γεωργιου 24 Καινουργιο μωρο,δε την ειχα ξαναδει.Καστανοξανθη με σχετικα ομορφο προσωπο,καλο στηθος,μεγαλη περιφερεια και εξτρα κιλα παντου.Οταν γυρισε μας τα χαλασε στον κωλο.Καπως απλωνε σαν μαουνα.

Ανδρ.Γεωργιου 16 Απολυτη απογοητευση.Η Αλεξανδρα,σαπια τελειως.Το πολυ για Μεταξουργειο με 10 ευρω.

...και αφου η κατασταση ηταν απογοητευτικη στον Μυλο,η επιθεση συνεχιστηκε λιγο πιο περα.
Εκκλησια Το αλογο η  Αντζελα.Παραμενει μουναρα με απιστευτο κωλο και μοντελισιο σωμα.Αν αυτο το κοριτσι ειχε βυζαρες θα ειχε μαζεψει τον περισσοτερο κοσμο πιστευω.Το σκεφτηκα προς στιγμην να μπω αλλα εχω περασει καμμια 10αρια φορες και μ'αυτην οποτε μαλλον θα μπω μεσοβδομαδα.

Διπλα Ξανθο πιπινι,γλυκο προσωπο,καλο στηθακι για τα κυβικα της και ωραιο κωλι.Εκανε κατι κουνηματα και κατι προστυχιες στο σαλονι και πιθανως θα περνουσα αλλα οταν ανοιξε το στομα της για να συνεχισει τα κολπα με τη γλωσσα φρικαρα τελειως.Μιλαμε ολα τα δοντια της ειναι μαυρα και χαλασμενα :S

Φριξου 13 Μνημες Μεταξουργειου ξυπνησαν κι εδω.Νταρντανα γυφτισσα,πολυ ατσουμπαλο σωμα και βυζι γιοκ.Το πολυ για 10 ευρω.
Φριξου 14 Η Αφροδιτη.Μελαχρινο τουμπανο,με βυζαρες και κωλαρα.Αυτη την φορα χωρις διχτυωτα και παρελκομενα.Προσχαρη στο σαλονι,καποια στιγμη θα της το δωσω.
Φριξου 15 Η Στεφη.Καβλα αλλα οι κριτικες και τα σχολια των συναγωνιστων με αποτρεπουν.

Τριδυμο 1 Ψηλο,νταρντανε καινουργιο μωρο με μιρκο στηθος και μπουταρες,κωλαρα.Τα βογγητα της οσο την περιμενα στο σαλονι παιζει να ακουγοταν ως τη Φριξου.
Τριδυμο 2 "ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑΑΑΑΑ"
Τριδυμο 3 Η Κατια,η Γαλλιδα απο τον Δενδροποταμο.Petite με καλο στηθος για τα κυβικα της και ωραιο κωλαρακι.Την εχω παρει δυο φορες και ηταν η απολυτη φολα.

Μινωταυρος Η Μπιανκα.Ξανθο μωρο,μετριο στηθος και κωλαρα.Βγηκε στο σαλονι και εκανε κατι κολπα στον στυλο μεσα στην βαρεμαρα.Την ειχα παρει περυσι σε αλλη μια αποτυχημενη καταθεση.
Νικ.Ουρανου 26 Η Αλινα,αδυνατισμενη,με τα μασταρια να κρεμμονται εξω.Ομορφο προσωπο και κωλαρα αναλογη.Την εχω παρει 2-3 φορες με καλες εντυπωσεις.Εκανα και λιγο καμακι στην τσατσα αλλα δεν φαινεται να ενδιδει. :P

ΥΓ.Fun fact => Διαλογος ελλεεινιδας-κλαρινογαμπρου πριν την τσαρκα κατα τη διαρκεια του κρασοπιωματος.

-Ελλ -> "Πως τα θελεις ολα ετσι αμεσως?"
-Κλαρ -> "Ε ναι σιγα γιατι τι αλλο πρεπει να κανω."
-Ελλ -> "Οχι ρε φιλε αν τα θελεις ολα ετσι αμεσως πρεπει να πληρωσεις πρωτα".
-Κλαρ-> "Τι να πληρωσω?"
-Ελλ -> "Κερνα μας εδω(ηταν τρεις ελλεεινιδες στην παρεα) οχι μια και δυο φορες,κερνα μας κανονικα"
-Κλαρ-> "χαχαχα και γιατι πρεπει να κερασω κανονικα"
-Ελλ-> "Γιατι ειμαστε μοντελα" !!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο φιλε μου
αλλα ολα αυτα ειναι στην πρωινηβαρδια ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
τελικα αυτη η αννα στην φριξου που λεει ο καραμαν ειναι η πρωην καρμεν(που πηγε ο πατσινο?)? η' ειναι διαφορετικες?
διαφορετικες κοπελες ειναι και υπαρχουν και φωτο και των 2 στο αλλο σαϊτ...η Καρμεν ειναι η παλια Καρμεν απο Κατεχακη και Προμηθεως 25 κοντευει 4 χρονια εδω

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Τσαρκουμπα μετα απο πολυ καιρο και κρασοπιωμα. :rockon:

Ανδρ.Γεωργιου 19 Η Μελισα αν δε κανω λαθος που εχει δουλεψει Κεφαλληνιας,Μινωταυρο και Μελισσες.Σχετικα ψηλο μελαχρινο καβλετο ,ωραιο κωλι αλλα πολυ μικρο στηθος.

Ανδρ.Γεωργιου 21 Εδω ηταν η Τζουλια ενα καβλιαρικο κοριτσακι,γλυκο χαρουμενο προσωπο και κωλαρα για τρελο καρφωμα.Σωματικα μου φανηκε σφιχτη αλλα βρισκεται ακριβως σ'αυτο το κλικ που μετα θα αρχισει να παχαινει.Βγηκε στο σαλονι μεσα στην τρελη χαρα.Καποια στιγμη θα δοκιμαστει.

La Femme Ομορφο μελαχρινο πιπινι.Καταλευκο δερμα,λεπτο σωματακι,οχι σκελετος ομως,μικρο στηθος και κωλαρακι αναλογο.Μη μου πειτε ρε παιδια οτι αυτο οτ κοριτσακι ειναι η Λαρα.Αν ειναι οντως αυτη εχει αλλαξει προς το καλυτερο σε εμφανιση παντα.
Απολαυστικη αναφορα. Μπραβο!
Μερικες παρατηρήσεις:

Στο 19 συστήνεται σαν Αννα, κι οχι Μελλισα, και δεν εχει μικρο στηθος. Την πηρα 3-4 φορες, με πολυ καλες εντυπωσεις

Στο 21 την Τζουλια, την επισκεφτηκα αποψε. Για μενα πολυ καλη, αλλα θελει καθοδήγηση, λογω απειριας. Ανεβασα κριτικη

La Femme: Η Λαρα, ηταν απ την πρωτη μερα που ηρθε, κι οχι μονο τωρα, με διαφορα το ομορφοτερο και δροσεροτερο κοριτσι στη Θεσσαλονίκη, κατα την ταπεινη μου αποψη.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
μπραβο φιλε μου
αλλα ολα αυτα ειναι στην πρωινηβαρδια ?
Βραδυ εγινε η τσαρκα περιπου 4.
Απολαυστικη αναφορα. Μπραβο!
Μερικες παρατηρήσεις:

Στο 19 συστήνεται σαν Αννα, κι οχι Μελλισα, και δεν εχει μικρο στηθος. Την πηρα 3-4 φορες, με πολυ καλες εντυπωσεις

Στο 21 την Τζουλια, την επισκεφτηκα αποψε. Για μενα πολυ καλη, αλλα θελει καθοδήγηση, λογω απειριας. Ανεβασα κριτικη

La Femme: Η Λαρα, ηταν απ την πρωτη μερα που ηρθε, κι οχι μονο τωρα, με διαφορα το ομορφοτερο και δροσεροτερο κοριτσι στη Θεσσαλονίκη, κατα την ταπεινη μου αποψη.
Thanx για τις πορνοδιευκρινισεις.
Ειδα το comment σου οσο ημουν εξω και ημουν ετοιμος να παω στην Αννα αλλα εν τω μεταξυ κομματιαστηκα με τις κωλομπομπες που σερβιρουν και γυρισα να την πεσω.Παντως μπηκε στην fuck list.Btw την γνωστη μιλφ Αννα(Προμηθεως 25) κλπ που ειχα γραψει πριν κανα μηνα οτι την πετυχα στο εν λογω σπιτι την ξαναειδε κανεις?
Κοιτα τωρα με την Λαρα με εβαλες σε σκεψεις.Ηταν πολυ καβλετο χθες, αλλα μια φορα που την ειχα παρει ηταν μαπα.Ουτε καλα στηνοταν και στο 5λεπτο δυσανασχετησε.

trela kai mpourdela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο site και θα προσπαθησω να βοηθησω και εγω οσο μπορω με τα ποστ σχετικα με την ενημερωση του τι παιζει στην πολη. Επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα με την νεα κοπελα στο Αν. Γεωργιου 24. Η Μιρελα  δεν δουλευει ποια?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο site και θα προσπαθησω να βοηθησω και εγω οσο μπορω με τα ποστ σχετικα με την ενημερωση του τι παιζει στην πολη. Επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα με την νεα κοπελα στο Αν. Γεωργιου 24. Η Μιρελα  δεν δουλευει ποια?
δουλευει καθε βραδι...εκτος απο εκεινες" τις μερες του μηνα της!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Πέρασα προχτές από σαπφούς 5 και ήτανε εκεί μια καινούργια βραδινή , όνομα δεν έμαθα ούτε και πέρασα μέσα, αλλά είπε η τσατσά ότι μένουνε ευχαριστημένοι οι πελάτες και επίσης μου έκανε εντύπωση ότι πέσανε οι τιμές 25 απλό, 30 με γλύψιμο ... δεν ξέρω αν είναι σε όλον τον βαρδάρη τόσο αλλά με την κρίση λογικό είναι να πέσουνε.

Η κοπέλα είτανε ψηλή αδύνατη με μικρό βυζί και ήτανε λέει και πρώην χορεύτρια.

Άν έχει κάποιος εμπειρία με την κοπέλα θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις.

NAPOLI37

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους! ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις με αυτη την βουλγαρα την γαληνη ,η την βικυ απο μολδαβια που δουλευουν στο red light kai sto villa erotica.να μου πει εντυπωσεις?γιατι σκεφτομαι να παω σε μια απο αυτες  :)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλησπερα σε ολους! ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις με αυτη την βουλγαρα την γαληνη ,η την βικυ απο μολδαβια που δουλευουν στο red light kai sto villa erotica.να μου πει εντυπωσεις?γιατι σκεφτομαι να παω σε μια απο αυτες  :)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Σορρυ τα λινκ δεν φαινοντε μιλαω για μια Πάρις που αυριο σκαει μυτι βιλλα ερωτικα. την εχει στο γνωστο σιτε.
Για αυτην γνωριζουμε κατι ??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
η Γαληνη παντως αν ειναι η ιδια που δουλευε πειραιως 193 και κηφισου 30, ειναι τουμπανακι, αλλα μετρια σχολια.

Αυτη η αλλη Παρις, ΠΟΔΑΡΕΣ.!!  :cum:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Τελικα η ιδια ειναι το διασταυρωσα..  :grin:

Μαρτης στην Γαληνη...  :knockinb:

URL]]

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Γαλήνη υμιν !!!  :tits:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Παιδες καμια κοπελα που να δινει αβερτα γλωσσοφιλα υπαρχει?
Και κατι ακόμα:
Η Ισαβελλα στο little babes Κωλεττη 17, γιατι υπαρχει στο αλλο σαιτ ενω δεν υπαρχει στο στουντιο???

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Παιδες καμια κοπελα που να δινει αβερτα γλωσσοφιλα υπαρχει?
Και κατι ακόμα:
Η Ισαβελλα στο little babes Κωλεττη 17, γιατι υπαρχει στο αλλο σαιτ ενω δεν υπαρχει στο στουντιο???
Νάντια, αντριανα τουμπανιεθ και ιζαμπέλλα κάνουν...

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Παιδια αυτη η Ρωσιδα Ειρηνη που τελευταια εμφανιζεται τα πρωινα στα τριδυμα εχει πουθενα καμια φωτογραφια να δουμε? Μηπως ειναι αυτη που ηταν πριν κανα 2 χρονια στη Κατεχακη πρωινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom